-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 10 2009, 05:41 PM
[b] לפני שנועלים -
ההתקפה הפיזית וההתקפה המיוחדת של אינפרנייפ שוות זו לזו, אז אין טעם להגביל אותו רק לפיזי או רק למיוחד, בלי קשר לטבע שלו. [/b][/quote]
וגם בעזרת מיקס אטקאר הוא יכול לנצח ואנקס כמו בליסי (או שלא יש לה יותר מידי חיים והגנה OO") או סנולאקס. רק צריך לדעת איזה הגנה של הפוקימון חלשה. פיזית או ספיישל.
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 10 2009, 07:26 PM
[b]וגם בעזרת מיקס אטקאר הוא יכול לנצח [b]ואנקס [/b]כמו בליסי (או שלא יש לה יותר מידי חיים והגנה OO") או סנולאקס. רק צריך לדעת איזה הגנה של הפוקימון חלשה. פיזית או ספיישל.[/b][/quote]
מה זה "ואנקס"?
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 10 2009, 08:12 PM
[b] מה זה "ואנקס"? [/b][/quote]
לחצתי על ו' במקום ט'. טאנקס
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 10 2009, 08:21 PM
[b] לחצתי על ו' במקום ט'. טאנקס [/b][/quote]
מה זה "טאנקס"?
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 10 2009, 08:28 PM
[b] מה זה "טאנקס"? [/b][/quote]
פוקימון עם הגנה מאוד גדולה (פיזית/ספיישל) כמו בליסי או סנולאקס שיש לו לרב גם חיים רבים (כמו בליסי) ובשביל לרצוח אותם צריך כמה פעמים לתקוף / לשפר סטטים (אפילו סוויפרס).
לרב גם יש לו מתקפה שמרפא לו את החיים. כמו REST + הברי שגורם לך להתעורר משינה.
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 10 2009, 08:30 PM
[b] פוקימון עם הגנה מאוד גדולה (פיזית/ספיישל) כמו בליסי או סנולאקס שיש לו לרב גם חיים רבים (כמו בליסי) ובשביל לרצוח אותם צריך כמה פעמים לתקוף / לשפר סטטים (אפילו סוויפרס).
לרב גם יש לו מתקפה שמרפא לו את החיים. כמו REST + הברי שגורם לך להתעורר משינה. [/b][/quote]
הכוונה זה שהם כאילו "טנקים"? :XD:
בכל מקרה, כל פעם שאני נתקל ביהלום או בפלטינה בבליסי או סנורלקס, Close Combat אחד מפוקימון לוחם שלי תמיד מחסל אותם ישר, ולהזכירך אני מאמן בלי EV/IV/סטאטים.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 10 2009, 08:36 PM
[b] הכוונה זה שהם כאילו "טנקים"? :XD:
בכל מקרה, כל פעם שאני נתקל ביהלום או בפלטינה בבליסי או סנורלקס, Close Combat אחד מפוקימון לוחם שלי תמיד מחסל אותם ישר, ולהזכירך אני מאמן בלי EV/IV/סטאטים. [/b][/quote]
כי גם הם לא מאמנים EV וכ'ו.
אם תלחם נגד הבליסי של אמיר למשל יהיה לך סיפור. אבל אם תשתמש בהרקרוס/מצ'אמפ חזק SD אחד או שניים יכלו אותה חייה ^^