[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 07:12 PM
[b]
אנגל
איפה אתה מחפש?
ואתה לא רואה את רלטס, הוא נעלם.[/b][/quote]
"רטלס איפה אתה ?"אני אומר ומתחיל לחפש אותו באזור הקרוב .
Printable View
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 07:12 PM
[b]
אנגל
איפה אתה מחפש?
ואתה לא רואה את רלטס, הוא נעלם.[/b][/quote]
"רטלס איפה אתה ?"אני אומר ומתחיל לחפש אותו באזור הקרוב .
גיי
לא התיחחסת לרקע ואני לא מוכן שתהייה עשיר.
אני לא מוכן שכולם יהיו עשירים.
אנגל
אתה מסתובב ולפתע רלטס נופל מהראש שלך על הריצפה ומקבל מכה.
הוא מתחיל לבכות.
סילבר
לא מתאים לרקע ולהתחלת המשחק ואלה לא חמש שורות מושקעות, אם לא תעשה אנטר כל משפט זה כולה שתי שורות.
תתקן בבקשה.
כריס
באלבזור קופצת שמחה ונושכת לך את הראש.
אתה מוריד אות ממנה ומתחיל ללכת בשביל, כשלפתע שני רטטה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa019.png[/img] נעמדים מולך וחוסמים את הדרך
טופס הרשמה:
שם בפורום: אמבראון
שם במשחק: ג'יי רעם
גיל (במשחק): 14
רקע :אני ג'יי יש לי 3 אחים.נולדתי למשפחה ענייה ומאז ומתמיד רציתי שיהיה לי פוקימון.אחי היה מאמן פוקימון אלוף ואחותי היתה מתאמת ממש טובה אחי עוד קטן. למרות שהם היו אלופים הם לא שמרו איתנו על קשר והשאירו אותנו בלי כלום.לכול החברים שלי היה פוקימונים אבל לי לא היה יום אחד החלתתי שאני יוצא למסע. אבא שלי היה בעד ואמא שלי לא.יום אחד תקפו אותי 5 בידרילים וההיתי במצב ממש גרוע הרגשתי שזה הסוף שלי אך ניצלתי לוקריו הציל אותי. אמרתי את זה לאמא שלי והיא אמרה שאני חייב פוקימון ושהיא מסכימה שאני יצא למסע כדי להיות מאסטר פוקימון. ישבתי בחדרי ולא ידעתי מה לעסות מיצד אחד אני מפחד להיות לבד רק עם פוקימונים ומיצד שני עם יהיה אלוף המשפחה שלי תיהיה עשירה. לאחר מחשבות ערכות אחלתתי לצאת למסע להיות מאסטר פוקימון.
ספרייט:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
תגים/סרטים:
כסף: 1000$
ציוד: לא למלא
הערות/הארות:ליטפוס טרפינצ' וריולו
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 08:29 PM
[b] כריס
באלבזור קופצת שמחה ונושכת לך את הראש.
אתה מוריד אות ממנה ומתחיל ללכת בשביל, כשלפתע שני רטטה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa019.png[/img] נעמדים מולך וחוסמים את הדרך [/b][/quote]
"אוקיי בלבזאור, בואי ננסה לנצח אותם!" אני אומר לה בביטחון.
"בלבזואר, אבקת שינה!" אני אומר לה ומחייך.
"אחרי זה תשתמשי בזרע עלוקה על הרטטה הימני." אני מוסיף.
[quote][b]אנגל
אתה מסתובב ולפתע רלטס נופל מהראש שלך על הריצפה ומקבל מכה.
הוא מתחיל לבכות.[/b][/quote]
"רלטס אל תבכה "אני מנסה לעודד אותו בשביל שלא יבכה .
"אחריי שהוא נרגע אם הוא נרגע אני מרים אותו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר בשביל להתחיל לחפש פוקימונים .
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 03:28 PM
[b] התחלה:
אתה יורד מהאופניים של אחיך ומנופף לו לשלום בזמן שהוא נוסע לעבר מסע חדש ומנופף לך בחזרה. הפרופסור כבר קורא לך לבוא להיכנס ולקבל את הפוקימון שלך, ולידו עומד מדען שמחזיק מגש עמוס בפוקדורים. אתה מרגיש נפלא ושומע את שירת הטיילו כשאחיך נעלם מעינך, ואתה פונה לכיוון המעבדה. אתה מגיע למעבדה והפרופסור שואל אותך "אז, איזה פוקימון תרצה?" [/b][/quote]
"אני בוחר בצ'ימצ'אר אדוני!" אני אומר ברשמיות ומושיט את ידי לקבל את החפצים שלי ואת הפוקדור של צ'ימצ'אר
גיי
לא רשום ואל תנסה שוב אם הרקע הזה, הוא פשוט לא מתאים לרקע של המשחק.
אייס
המדען שליד הפרופסור מגיש לך פוקדור ופוקידע, בזמן שהפרופסור מגיש לך עוד 5 פוקדורים.
אנגל
מי אמר שהוא נרגע?
אל תגיב תגובות של אם אף פעם זה רק יעשה לך צרות.
הוא מתחיל לבכות חזק יותר, לוחם מיומן הוא כבר לא יהיה.
כריס
באלבזור שולחת אבקת שינה, אבל הרטטה חומקים במתקפה מהירה.
באלבזור פוגעת ברטטה הימיני עם זרע עלוקה, אבל נפגעת בעצמה ע"י הנשיכה של הרטטה הנוסף
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 09:02 PM
[b] כריס
באלבזור שולחת אבקת שינה, אבל הרטטה חומקים במתקפה מהירה.
באלבזור פוגעת ברטטה הימיני עם זרע עלוקה, אבל נפגעת בעצמה ע"י הנשיכה של הרטטה הנוסף [/b][/quote]
"בלבזאור, תעיפי אותו מימך אל כיוון הרטטה השני עם גפן מצליפה!" אני אומר לבלבזאור.
[quote][b]אנגל
מי אמר שהוא נרגע?
אל תגיב תגובות של אם אף פעם זה רק יעשה לך צרות.
הוא מתחיל לבכות חזק יותר, לוחם מיומן הוא כבר לא יהיה.[/b][/quote]
"רטלס אתה יכול בבקשה לנסות להירגע ?"אני שואל אותו .
אני ממשיך לנסות להרגיע אותו .
אנגל
בבקשה תתאר לי בדיוק מה אתה עושה, וממה שאמרת הוא לא נרגע.
כריס
באלבזור זורקת את הרטטה שנושך אותו אבל הרטטה תופס בגפן המצליפה ולא עוזב.
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 09:14 PM
[b] כריס
באלבזור זורקת את הרטטה שנושך אותו אבל הרטטה תופס בגפן המצליפה ולא עוזב. [/b][/quote]
"תנסי לפזר עליו אבקת שינה, כשהוא עוד לא זז! ואז תרימי את הגפנים לאוויר ותטיחי אותם באדמה!"
טופס הרשמה:
שם בפורום: אמבראון
שם במשחק: ג'יי רעם
גיל (במשחק): 14
רקע :ג'יי נולד למשפחה נורמלית לא ענייה ולא עשירה. מתמיד הוא רצה לשיהיה לו פוקימון. אך לא היה לו כי אמא שלו לא נתנה לו כי היא פחדה שהפוקימון יתקוף את ג'יי.ג'יי תמיד ראה את המאמנים הטובים נילחמים וקינה בהם הוא תמיד היה אומר לעצמו שיום אחד הוא עוד יהיה שם וינצח אותם.בבית ספר כולם היו מראים אחד לשני את הפוקימונים שלהם.ג'יי כול הזמן ניסע לשחנע את אמא שלו שתיתן לו פוקימון אבל היא לא הסקימה. אבא שלו אמר לו שיצא בלי לישאול את אמו הוא כתב לה פתק שהוא יוצא למסע ניפרד מאחיו ואביו ויצא אל המעבדה של הפרופסור כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלו ולצאת למסע
ספרייט:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
תגים/סרטים:
כסף: 1000$
ציוד: לא למלא
הערות/הארות:ליטפוס טרפינצ' וריולו
כריס
באלבזור מפזרת אבקת שינה, אבל רטטה עוזב ויורד לאדמה, ואז בהתקלה פוגע ישירות בבאלבזור, ששולחת עוד אבקת שינה שמרדימה את רטטה.
רטטה השני ניער מעליו את זרע העלוקה והוא מתקדם במהירות עם ניב מגה
גיי
ביקשתי לפחות חמש שורות, ואיפה האח פה?
למה שהאמא תתן לאח פוקימון ולך לא?
ואתה לא יוצא לבד, אח שלך מקפיץ אותך לשם.
תתקן את זה ואתה בפנים
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 09:25 PM
[b] כריס
באלבזור מפזרת אבקת שינה, אבל רטטה עוזב ויורד לאדמה, ואז בהתקלה פוגע ישירות בבאלבזור, ששולחת עוד אבקת שינה שמרדימה את רטטה.
רטטה השני ניער מעליו את זרע העלוקה והוא מתקדם במהירות עם ניב מגה. [/b][/quote]
"אוקיי בלבזאור, אבקת שיתוק, ואז תרימי אותו לאוויר עם גפן מצליפה ותרסקי אותו על האדמה!" אני צועק בשמחה.
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 14 2009, 09:02 PM
[b] אייס
המדען שליד הפרופסור מגיש לך פוקדור ופוקידע, בזמן שהפרופסור מגיש לך עוד 5 פוקדורים.
[/b][/quote]
"תודה רבה פרופסור!" אני אומר ויוצא משם כדי להתחיל את המסע שלי, בתור התחלה אני יוצא לחפש פוקימונים ביער הקרוב