-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 02:13 AM
[b] בובי:
אלקיד אוכל בשמחה את האוכל ולרגע נדמה שאתה ממש חברים קרובים אבל... כשהוא גומר לאכול הוא עדיין לא נראה מעוניין בך יותר מדי. הוא מתחיל לקפוץ ולפי הפרצוף שלו אתה רוצה שיש לו מרץ.
[/b][/quote]
"אני רואה שיש לך מרץ אז בוא נילך להילחם נגד פוקימונים פראיים" אני אומר ומחפש בסביבה פוקימונים
-
אלכס:
"לוטאד! תשמש בשאגה ואז תתקרב לבונרי! כשהיא תנחת מהקפיצה תתקיף אותה בהדהמה (Astonish)!"
לוטאד שואג על בונרי ורץ אליה. היא קופצת וכשהיא נוחתת הוא מתקיף אותה בהדהמה, אך נראה שזה קצת בילבל אותו לכמה רגעים.
בובי:
אתם מתקדמים בעשב הגבוה ורואים לאדיבה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa165.png[/img] .
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 02:35 AM
[b] אלכס:
"לוטאד! תשמש בשאגה ואז תתקרב לבונרי! כשהיא תנחת מהקפיצה תתקיף אותה בהדהמה (Astonish)!"
לוטאד שואג על בונרי ורץ אליה. היא קופצת וכשהיא נוחתת הוא מתקיף אותה בהדהמה, אך נראה שזה קצת בילבל אותו לכמה רגעים. [/b][/quote]
"קדימה בונרי, אל תאכזבי אותי! תישתמשי בסילסול הגנה ואז תצאי עם חבטה בכל הכוח!" אז אומר ברוגז מעט.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 02:35 AM
[b] בובי:
אתם מתקדמים בעשב הגבוה ורואים לאדיבה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa165.png[/img] . [/b][/quote]
"קדימה אלקיד צא לקרב ותישתמש במתקפה מהירה"
-
אלכס:
החבטה פוגעת בלוטאד והוא עף כמה מטרים. "לוטאד! אתה בסדר?" הנער שואל. לוטאד נראה חבול אבל קם על רגליו ומנסה להילחם בשארית כוחותיו. "קדימה, תן את כל כולך! תשתמש בצעקה ואז ספיגה, בתקווה שזה יחזיר לך קצת כוח!"
בובי:
לאדיבה נפגע. הוא קם ומשתמש בדחיפה על אלקיד. אלקיד לא היה מוכן לזה והוא נפגע אבל הנזק לא קשה כל כך.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 02:54 AM
[b] אלכס:
החבטה פוגעת בלוטאד והוא עף כמה מטרים. "לוטאד! אתה בסדר?" הנער שואל. לוטאד נראה חבול אבל קם על רגליו ומנסה להילחם בשארית כוחותיו. "קדימה, תן את כל כולך! תשתמש בצעקה ואז ספיגה, בתקווה שזה יחזיר לך קצת כוח!" [/b][/quote]
"קדימה בונרי, תתחילי לרוץ במהירות סביבו ואז תקפצי ותנחטי עליו עם חבטה!"
-
אלכס:
לוטאד צועק ואז משתמש בספיגה. הוא מצליח ומקבל קצת כוח. בונרי רצה מסביבו ונוחתת עליו עם חבטה חזקה והוא יוצא מכלל שימוש.
הנער נראה קצת עצוב. "אוי, ניצחת את לוטאד... לך ולבונרי שלך יש כשרון." הוא אומר ומחזיר את לוטאד לפוקדור. "אני רודי. תגיד, גם אתה מאמן חדש כמוני?"
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 03:00 AM
[b] אלכס:
לוטאד צועק ואז משתמש בספיגה. הוא מצליח ומקבל קצת כוח. בונרי רצה מסביבו ונוחתת עליו עם חבטה חזקה והוא יוצא מכלל שימוש.
הנער נראה קצת עצוב. "אוי, ניצחת את לוטאד... לך ולבונרי שלך יש כשרון." הוא אומר ומחזיר את לוטאד לפוקדור. "אני רודי. תגיד, גם אתה מאמן חדש כמוני?" [/b][/quote]
"האמת, אני רוצה להיות מתאם" אני אומר לו בקוצר רוח.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 02:54 AM
[b]
בובי:
לאדיבה נפגע. הוא קם ומשתמש בדחיפה על אלקיד. אלקיד לא היה מוכן לזה והוא נפגע אבל הנזק לא קשה כל כך. [/b][/quote]
"עכשיו תישתמש בפזילה ואז שוב במתקפה מהירה"
-
אלכס:
"אהה, מתאם! אחותי בגדולה מתאמת, אולי יום אחד תפגוש אותה באיזו תחרות. איך קוראים לך?"
בובי:
אלקיד קם ומשתמש בפזילה. לאדיבה מתבלבל ונפגע מהמתקפה המהירה. הוא נראה חלש, ונראה כי זה זמן טוב להשתמש בפוקדור.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 03:13 AM
[b] אלכס:
"אהה, מתאם! אחותי בגדולה מתאמת, אולי יום אחד תפגוש אותה באיזו תחרות. איך קוראים לך?" [/b][/quote]
"אלכס" אני אומר ושותק "עוד משהו?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 03:13 AM
[b]
בובי:
אלקיד קם ומשתמש בפזילה. לאדיבה מתבלבל ונפגע מהמתקפה המהירה. הוא נראה חלש, ונראה כי זה זמן טוב להשתמש בפוקדור. [/b][/quote]
"קדימה אלקיד חזור" אני מחזיר אותו לפוכדור וממשיך בדרך לחפש עוד פוקימונים
-
אלכס:
"כן... תגיד, יש לך פוקנאב?"
בובי:
אממ מה שעשית זה מהלך די טיפשי, אם הגעת למצב הזה או שתלכד אותו או שתחסל אותו... כי ככה אתה לא מקבל שום דבר והאלקיד שלך סתם נפגע והתעייף... אני נותן לך לעשות דבר אחר שוב אבל אני לא אתן לך פעמים אחרות, שים לב
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 03:28 AM
[b] אלכס:
"כן... תגיד, יש לך פוקנאב?"
[/b][/quote]
"לא שידוע לי, מה זה בכלל?"
-
אלכס:
רודי מכניס יד לכיס ומוציא מכשיר הדומה לטלפון סלולרי. "בפוקינאב אתה יכול לתקשר עם פוקינאבים אחרים ולהשתמש במידע שלו, כמו למשל לצפות במפת העולם או לקבל מידע על הפוקימונים שלך. אתה מתאם אז זה חייב לעזור לך. אבא שלי הוא היבואן של זה מהוואן ככה שיש לי בשפע... רוצה אחד?" הוא מכניס יד לתיק ומוציא משם פוקינאב חדש לגמרי.