-
[quote][i]Originally posted by zivc[/i]@Aug 6 2009, 01:38 PM
[b] בלי כבנה להעליב מה שאמרתה זה משפט ממש מפגר,לכל פוקימון יש חולשה אין מה לעשות.
לפי דעתי גארצומפ הוא בין הפוקימונים הכי טובים במשחק וזה שמתקפת קרח הורגת אותו במקה אחת זה לא אומר שהוא לא טוב. [/b][/quote]
אני מדבר איתך על גרידוס ואתה מדבר איתי על גרצ'ומפ??
המתקפות שגרידוס לומד הן פשוט עלובות,הוא לא לומדת מתקפות של מעופף אז למה לקחת אותו בכלל? הוא סתם ישמש כפוקימון מים רגיל!!
סלקינג אתה לא תופס ישירות,ביער אטרנה אתה משתמש בPOKERADAR ותופס סלקות' ומפתח אותו לסלקינג..
-
אני לא מוצא את סלקוט,וגם בפוקדע החדש כתוב שאי אפשר לימצוא אותו,למה?
-
[quote][i]Originally posted by sagiiiii[/i]@Aug 6 2009, 04:37 PM
[b] אני לא מוצא את סלקוט,וגם בפוקדע החדש כתוב שאי אפשר לימצוא אותו,למה? [/b][/quote]
כי מוצאים אותו עם POKERADAR לא פוקדע
אתה הולך לדשא ומשתמש בפוקירדאר וזה מוצא ..
-
לי גם הפוקירדאר לא מוצא אותו
-
Just Evil-אני חושב שגארדיוס הוא פוקימון מאוד טוב אבל זה באמת עיניין של דעה,אתה אמרתה שהוא לא טוב וההסבר שלך היה בגלל שיש לו חולשה גדולה לחשמל שזה באמת לא סיבה טובה,אם אתה רוצה להגיד שהוא לא טוב אז אתה צריך לומר שהוא לא טוב בגלל המתקפות שלו כמו שאמרתה לי.
sagiiiii-אם אתה משחק ב-DS ואתה יכול להחליף אז תדבר איתי בפרטי ואני יוכל לעזור לך להסיג כל פוקימון אם לא אתה יכול פשוט להתאלם מההודעה הזאת
-
אני לא משחק ב-DS,ועדיין לא הבנתי כלכך מה זה
-
[url=http://serebii.net/pokedex-dp/287.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/287.shtml[/url]
לא מוציאים אותו בעזרת הפוקאראדר.
אלא ע"י דיבור עם האחות של דון בעיר של הפרופסור.
כל יום אחרי השגת הנשיונלדקס היא תגיד על פוקימון אחר שנמצא בדרך כלשהיא.
אחד מהם זה הוא, וזה עניין של מזל מתי היא תגיד אותו.
-
-
קודים/החלפות/תוכנות עריכה.
-
ZIVC-האם אתה יכול להסביר לי מזה המשחק DS?
-
[quote][i]Originally posted by sagiiiii[/i]@Aug 6 2009, 10:18 PM
[b] ZIVC-האם אתה יכול להסביר לי מזה המשחק DS? [/b][/quote]
DS זה הקונסולה שבה משחקים את המשחקים... -.-
-
JUST EVIL- חול מהמיתקפה "היתנגשות ג'גה" סלקינג לומד לבד את שאר המיתקפות?
-
מה-4 מתקפות הוא לומד בעצמו את faint attck ו-hammer hand
-
בעמוד השני כתב JUST EVIL ארבע מיתקפות טובות לסלקינג,ואני שאלתי האם סלקינג לומד את המיתקפות לבד?(חוץ מהיתנגשות ג'יגה)
-
התנגשות גיגה ורעידת אדמה לומדים בTM
תעשו לזה קוד או שתמצאו במשחק לבד..