-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 07:45 AM
[b] ניטאי
"בסדר,אם אצטרך להשתמש בכוח,אין בעייה.."הוא אומר ושולף חרב
[/b][/quote]
*ניתאי
-------------
אפתח את פי כאילו אני מתכוון להגיד משהו כדי לתפוס אותו לא מוכן ואז אסתובב ואברח מהמקום
-
ניתאי
אתה בורח מהמקום אך השודד משיג אותך ותופס אותך,ותוך כדי הוא ממלמל:"אף אחד לא בורח ממני,אף אחד..."הוא אומר בכעס
גליסקור
אתה רואה כפי מה שהאיש ההוא אמר:שלושה סוסים לבנים ומעליהם כתוב:"סקארניק טרמפ"
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 11:09 AM
[b] ניתאי
אתה בורח מהמקום אך השודד משיג אותך ותופס אותך,ותוך כדי הוא ממלמל:"אף אחד לא בורח ממני,אף אחד..."הוא אומר בכעס [/b][/quote]
"מה לעזאזל אתה רוצה ממני?!" אגיד לו בכעס ואנה להשתחרר מאחיזתו
-
ניתאי
"אני רוצה את הבגגדים שלך ילד מעצבן שכמותך"הוא אומר,פתאום אתה רואה שהגלימה שלו מתחילה לבעור,והוא מרפה ממך ובורח
-
[quote][b]
גליסקור
אתה רואה כפי מה שהאיש ההוא אמר:שלושה סוסים לבנים ומעליהם כתוב:"סקארניק טרמפ"
[/b][/quote]
אני לא יודע לאן אני צריך להגיע
~~~~~~~~~~~~~
אני מיתקרב ואומר" שאחד הסוחרים אמר שפה אני יכול לקבל טרמפ חינם"
-
גליסקור
אתה עוד תדע
------------------
"אוקיי...,טוב,אתה צריך הסעה במדבר?,אתה נראה חלש וחיוור,אולי כדי שאקח אותך לדוד שלי,הוא גר במקדש בצפון,ליד ראמבל ג'ונגל,רוצה שאקח אותך לשם?"
-
[quote][b]
גליסקור
אתה עוד תדע
------------------
"אוקיי...,טוב,אתה צריך הסעה במדבר?,אתה נראה חלש וחיוור,אולי כדי שאקח אותך לדוד שלי,הוא גר במקדש בצפון,ליד ראמבל ג'ונגל,רוצה שאקח אותך לשם?"
[/b][/quote]אגיד לו"בסדר"
-
גליסקור
"אוקיי,אז בוא נצא!"הוא אומר אך פתאום הוא רואה משהו ובורח בעודו צועק"סופת חול!,סופת חול!,לברוח!"הוא אומר ובורח
-
[quote][b]
גליסקור
"אוקיי,אז בוא נצא!"הוא אומר אך פתאום הוא רואה משהו ובורח בעודו צועק"סופת חול!,סופת חול!,לברוח!"הוא אומר ובורח
[/b][/quote]
רץ אחריו בשיא המהירות
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 13 2009, 02:17 PM
[b]
09\7\31,העיר סאנג'אם,סינו
אתם קמים בבוקר עייפים,מסתכלים בלוח השנתי ורואים שהיום הוא השלושים ואחת ליולי,היום שבו נערך סיור במחוז אלמיה על ידי פרופסור ראוון למאמנים מתחילים,ורואים שעכשיו 9:00 ,"תשע?!,אוי לא!אני אאחר לסיור!"אתם נבהלים ורצים להחליף בגדים,לאחר מכן אתם אוכלים ארוחת בוקר במהירות,ורצים למעבדה,בתקווה שלא איחרתם,ותאמינו לי:יש לכם מזל ג-ד-ו-ל:בדיוק אז הם התכוננו לצאת,אתם נושמים לרווחה עד שפרופסור ראוון אומר:"ילדיי!הסיור מתחיל!",כולם צועקים משמחה ואתם מתחילים ללכת לכיוון הנמל שבסנוופויינט...
10 שעות אחרי...
אתם הולכים במדבר האבורה בעייפות,אך,בעוד שהפרופסור מסביר על המדבר,אתם שומעים קול מוזר המהדהד בראשכם שאומר:"בוא אל המקדש,בוא אל המקדש",בהתחלה אתם לא מבינים מה קורה,אך פתאום אתם רואים מין מקדש מוזר,אתם הולכים לשם מבלי לחשוב פעמיים ונכנסים,ואז,בלי אזהרה,אתם נשאבים לתוך מעבר מוזר!
5 דקות אחרי...
אתם מתעוררים אחרי שמישהו שפך עליכם מים ורואים שאתם נמצאים בשוק,פתאום האיש ששפך עליכם מים שואל:"היי,את\ה בסדר?",מה תעשו?
[/b][/quote]
"מה...? איפה אני? ומי אתה?" אני משיב בבהלה ומנגב את פני בחולצתי.
-
גליסקור
אתה רץ אחריו אבל אתה נסחף ומאבד הכרה...
אחרי שההכרה חזרה אליך,אתה מוצא את עצמך מול מקדש ומאחוריך אגם שלם,פתאום אתה שומע:"עצור,מי שם?"
וואלואיג'י
"מה זאת אומרת,אתה נמצא בשוק ראנהאבה!,עכשיו קום,לפני שמישהו ירמוס אותך או משהו.."הוא אומר בעצבנות
-
[quote][b]
גליסקור
אתה רץ אחריו אבל אתה נסחף ומאבד הכרה...
אחרי שההכרה חזרה אליך,אתה מוצא את עצמך מול מקדש ומאחוריך אגם שלם,פתאום אתה שומע:"עצור,מי שם?"
[/b][/quote]
אני עונה לונה לו"רק אני ומי אתה"
-
גליסקור
"אני היא החתולה סול,מגינת המקדש הצפוני,באת לפה כדי להשיג את אחד מהכוחות?"היא שואלת
-
[quote][b]
גליסקור
"אני היא החתולה סול,מגינת המקדש הצפוני,באת לפה כדי להשיג את אחד מהכוחות?"היא שואלת
[/b][/quote]
מה זה כוחות??
-
גליסקור
אם היית קורא את סעיף"הכוחות"היית מבין במה מדובר
---------------------------------
"אתה לא יודע על הכוחות?בוא אני אסביר לך:הכוחות הינן דבר רוחני שרק מעטים מאיתנו יכולים להשיג,יש ארבעה כאלה:אש,אפלה,רוח ונשמה,אתה נמצא באחד המקדשים שבו נמצא כוח הנשמה,הבנת?"