-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 21 2009, 09:59 PM
[b] [b]מתן~[/b]
אתה מתחיל להתקדם, ואתה שומע רחשים כאלה, 'סס', 'סס'. אתה לא מבין ומתחיל קצת לחשוש.
לפתע, אתה מרגיש שמהו נוגע לך ברגל, אתה מסתובב ורואה מולך אקנס קטן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr023.png[/img] [/b][/quote]
שמתי לב שאין דף רשומים, ואיך אני יודע את כל המתקפות של צ'ארמנדר?
------
אני קופץ אחורה ואני אומר לעצמי:"זה ההזדמנות שלי לבחון עד כמה אני שווה" ואני לוקח את הפוכדור של צ'ארמנדר ומוצא אותו ואומר תוך כדי:"צ'ארמנדר צא! תתקוף את אקנס במתקפת שריטות" ואני מצביע על אקנס
-
[b]איתי~[/b]
מצטער אין כרגע מקום, אולי בשלב מאוחר יותר.
[b]מתן~[/b]
צודק לא חשבתי על זה, תשתמש כרגע במתקפות ההתחליות לפי סרבי - Scratch + Growl.
;;;
צ'ארמנדר יוצא ותוקף את אקנס המופתע בשריטות (Scratch). הנחשב המודאג נפגע ולא יודע איך להגיב.
הוא מנסה לתקוף בעוקץ רעל (Posion Sting).
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 21 2009, 10:03 PM
[b] [b]מתן~[/b]
צודק לא חשבתי על זה, תשתמש כרגע במתקפות ההתחליות לפי סרבי - Scratch + Growl.
;;;
צ'ארמנדר יוצא ותוקף את אקנס המופתע בשריטות (Scratch). הנחשב המודאג נפגע ולא יודע איך להגיב.
הוא מנסה לתקוף בעוקץ רעל (Posion Sting). [/b][/quote]
אני אומר לצ'ארמנדר:"צ'ארמנדר תנסה להתחמק מעוקץ הרעל, ותשיב בנהימה (growl) ואז תשתמש במתקפת שריטות על אקנס" ואני מקווה שהוא יצליח בזאת.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 21 2009, 09:31 PM
[b] אתם נמצאים כרגע בעיר פאלט, יש עליכם את התיק שלכם, וחוץ מזה כלום. אתם יודעים שהיום מתקיימת חלוקת הפוקימונים במעבדה שבעיר שלכם, תלכו לשם? [/b][/quote]
ארוץ במהרה למעבדת הפרופסור, לקבל את פוקימוני הראשון, סקווירטל.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 21 2009, 09:59 PM
[b]
[b]נדב~[/b]
הפרופסור פותח את הדלת למשמע הצעקה שלך, הוא אומר לך בחיבה, 'אני מבין את ההתרגשות, בוא אחרי'.
אתה מתחיל ללכת אחריו קצת מבויש, מסתכל סביב ובוחן את המעבדה, אתם מגיעים לחדר קטן והפרופסור מוציא פוכדור.
הוא מגיש לך אותו, אתה לוקח אותו בהתלהבות ואומר תודה, עכשיו אתה פנוי לדרכך. [/b][/quote]
אני יוצא מהמעבדה בריצה, טורק את הדלת ואוחז בכדור חזק.
"עכשיו אני אכיר אותך, בלבזאור! פוקדור צא!" אני צועק ומניף את הכדור לאוויר, ומתבונן בשותפי החדש שיוצא מן הפוקדור.
-
[b] חח סתם, בכ"מ, תגיבו להתחלה ונוכל להתחיל ;)
----
אתם נמצאים כרגע בעיר פאלט, יש עליכם את התיק שלכם, וחוץ מזה כלום. אתם יודעים שהיום מתקיימת חלוקת הפוקימונים במעבדה שבעיר שלכם, תלכו לשם?
[/b][/quote]
"קדימה!" אני אומר לעצמי, היום זה היום הגדול!"
אני הולך למעבדה.
-
[b] ----
אתם נמצאים כרגע בעיר פאלט, יש עליכם את התיק שלכם, וחוץ מזה כלום. אתם יודעים שהיום מתקיימת חלוקת הפוקימונים במעבדה שבעיר שלכם, תלכו לשם?
----
[/b][/quote]
כן, אני אלך כמה שיותר מהר כדי לא לאחר לחלוקה~
-
[b] טוב אז ככה~
היום נוכל לשחק עד 7, משמע יש לנו חצי שעה. מחר אני יעדכן את לוח הרשומים ונשחק הרבה מהצהריים עד הערב.
הרשומים:
- Glalie Kun, עמרי, סקווירטל.
- The Trooper, (תן לי שם), בלבאזור.
- Expelliarmus, ליאור, צ'ארמנדר.
- MatanS23, מתן, צ'ארמנדר.
- Bugs Bunny, תמיר, צ'אמנדר.
- Ori-Kun, אורי, סקווירטל.
- Waluigi, ניר, סקווירטל.
במבחן כרגע:
- TreeCko, שחר, צ'ארמנדר.
כל השאר~ אתם כרגע לא רשומים, אם יתפנה מקום או שאני יראה שאני יכול לשחק עם עוד רשומים אני אפנה תחילה אליכם, מצטער בכ"מ.
ימוזרים איך רק אחד לקח באלבאזור, הוא הכי שאלט *_*
חח סתם, בכ"מ, תגיבו להתחלה ונוכל להתחיל ;)
----
----
תמיד חשבתי שהתחלות זה דבר מטומטם, הרי כולם עושים אותו דבר וברור מה הם יעשו, בכ"מ - חייבים את זה, אז תגיבו . [/b][/quote]
'הגיע הזמן לצאת למסע שלי, סוף סוף!' אני חושב לעצמי בשמחה. אני קם מהמיטה, מתארגן, נפרד מההורים ויוצא אל המעבדה.
-
[u][b]עדכנתי את הרשומים :D[/b][/u]
[b]מתן~[/b]
צ'ארמנדר מצליח לחמוק במהירות, הוא משתמש בנהימה ואקנס נראה טיפה לך טיפה מסוחרר.
צ'ארמנדר קופץ לאוויר בשביל לגמור את הקרב, הוא מרים את ידו באוויר וצולל אל אקנס, הנחש המסכן חוטף את השריטות הישר לפניו ומתעלף.
צ'ארמנדר מחייך משמחה ורץ לעמוד לידך, אתה שם לב על הפרצוף שלו ומצליח לראות בבירור את הגאווה שעל פניו.
[b]נדב~[/b]
הפוכדור עולה לאוויר ונפתח, אתה מסתנוור מהאור שבוקע ממנו, ואחרי שהוא נעלם אתה מבחין ביצור הירוק והקטן שנעמד מולך. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr001.png[/img]
הוא מחייך אליך, לוקח לו קצת זמן להבין שאתה המאמן שלו, ואז הוא רץ ומתחכך לך ברגל.
[b]עמרי~[/b]
אתה מגיע למעבדה. הדלת פתוחה לגמרי. אתה נכנס פנימה ורואה איש גבוה בחליפה לבנה, עומד בגבו אלייך ליד שולחן ועליו שלושה פוכדורים.
[b]אורי~[/b]
אתה מתקדם לכיוון המעבדה שנמצאת מטרי ספורים ממקומך, אתה רואה שהדלת פתוחה אז אתה פשוט נכנס.
אתה רואה את פרופסור אוק; חבר קרוב של אביך, יושב על הספה קורא עיתון, בידו פוכדור אדום לבן, על השולחן לידו מונחים עוד 3.
[b]ניר~[/b]
אתה מגיע למעבדה, אתה חושב לעצמך איזה מזל שאתה נמצא כל כך קרוב. אתה שם לב שהתור לא כל כך נורא ואתה פשוט נעמד אחרון.
אחרי כמה דקות של צייפיה בעוד אתה רואה מאמנים מאושרים יוצאים חרי קבלת הפוקימון הראשון שלהם מגיע תורך.
הפרופסור מברך אותך ומזמין אותך להיכנס פנימה לבחור את הפוקימון שלך, הרי היום זה יום החלוקה.
[b]תמיר~[/b]
אתה מגיע למעבדה ושם לב שאתה ראשון, אין אף אחד בתור וכולך מופתע, אתה דופק בדלת והדלת נפתחת.
מאחוריה עומד אדם מבוגר עם חליפה לבנה של רופאים, הוא שואל אותך לשלומך ומזמין אותך להיכנס.
-
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 22 2009, 06:59 AM
[b]
[b]נדב~[/b]
הפוכדור עולה לאוויר ונפתח, אתה מסתנוור מהאור שבוקע ממנו, ואחרי שהוא נעלם אתה מבחין ביצור הירוק והקטן שנעמד מולך. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr001.png[/img]
הוא מחייך אליך, לוקח לו קצת זמן להבין שאתה המאמן שלו, ואז הוא רץ ומתחכך לך ברגל. [/b][/quote]
סתם שאלה, למה אתה משתמש בספרייטים הישנים של אדום אש וירוק עלה במקום בספרייטים של יהלום ופנינה? ><
"שלום גם לך בלבזאור" אני אומר ומלטף אותו.
"בוא נלך להתאמן קצת!" אני אומר לו בהתלהבות, מרים אותו ורץ אל עבר יציאת העיר פאלט, אל עבר כיוון העיר וירדיאן, מחפש פוקימונים פראיים בדרך.
-
[b] [u][b]עדכנתי את הרשומים :D[/b][/u]
[b]מתן~[/b]
צ'ארמנדר קופץ לאוויר בשביל לגמור את הקרב, הוא מרים את ידו באוויר וצולל אל אקנס, הנחש המסכן חוטף את השריטות הישר לפניו ומתעלף.
צ'ארמנדר מחייך משמחה ורץ לעמוד לידך, אתה שם לב על הפרצוף שלו ומצליח לראות בבירור את הגאווה שעל פניו.
[b]נדב~[/b]
הוא מחייך אליך, לוקח לו קצת זמן להבין שאתה המאמן שלו, ואז הוא רץ ומתחכך לך ברגל.
[b]עמרי~[/b]
אתה מגיע למעבדה. הדלת פתוחה לגמרי. אתה נכנס פנימה ורואה איש גבוה בחליפה לבנה, עומד בגבו אלייך ליד שולחן ועליו שלושה פוכדורים.
[b]אורי~[/b]
אתה מתקדם לכיוון המעבדה שנמצאת מטרי ספורים ממקומך, אתה רואה שהדלת פתוחה אז אתה פשוט נכנס.
אתה רואה את פרופסור אוק; חבר קרוב של אביך, יושב על הספה קורא עיתון, בידו פוכדור אדום לבן, על השולחן לידו מונחים עוד 3.
[b]ניר~[/b]
אתה מגיע למעבדה, אתה חושב לעצמך איזה מזל שאתה נמצא כל כך קרוב. אתה שם לב שהתור לא כל כך נורא ואתה פשוט נעמד אחרון.
אחרי כמה דקות של צייפיה בעוד אתה רואה מאמנים מאושרים יוצאים חרי קבלת הפוקימון הראשון שלהם מגיע תורך.
הפרופסור מברך אותך ומזמין אותך להיכנס פנימה לבחור את הפוקימון שלך, הרי היום זה יום החלוקה.
[b]תמיר~[/b]
אתה מגיע למעבדה ושם לב שאתה ראשון, אין אף אחד בתור וכולך מופתע, אתה דופק בדלת והדלת נפתחת.
מאחוריה עומד אדם מבוגר עם חליפה לבנה של רופאים, הוא שואל אותך לשלומך ומזמין אותך להיכנס. [/b][/quote]
"סליחה.. פרופסור?" אני אומר, "באתי לקחת פוקימון התחלתי למסע!"
-
איך אני מתחיל? התחלתי מאוחר =.=
-
[b]מתן~[/b]
צ'ארמנדר מחייך משמחה ורץ לעמוד לידך, אתה שם לב על הפרצוף שלו ומצליח לראות בבירור את הגאווה שעל פניו. [/b][/quote]
אני אומר בגאווה לצ'ארמנדר:"כל הכבוד צ'ארמנדר היית מצויין! אתה מאוד חזק וטוב, עכשיו זה הזמן שנמשיך בדרך" ואני מחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור שלו, ויוצא מהמבוי הסתום כדי להמשיך בדרך, איפה שאין מבוי סתום.
-
[b]תמיר~[/b]
מאחוריה עומד אדם מבוגר עם חליפה לבנה של רופאים, הוא שואל אותך לשלומך ומזמין אותך להיכנס. [/b][/quote]
"שלום פרופסור" אני אומר לו בחיוך וצועד פנימה "באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי" אני אומר לו.
-
[b]
[b]ניר~[/b]
[/b][/quote]
"היי פרופסור באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי" אני אומר לו עם חיוך גדול על פניי.
"סקווירטל הוא המועדף עלי!" אני אומר לפרופסור.