חחח כל הכבוד אחיי
Printable View
חחח כל הכבוד אחיי
מישהו יודע מה עושים עם אמא של גארי אחרי שמראים לה פוקימון שמח פעם אחת ואחר כך היא אומרת משהו אותו דבר ללא הפסקה?
[quote=NIKO;637445]מישהו יודע מה עושים עם אמא של גארי אחרי שמראים לה פוקימון שמח פעם אחת ואחר כך היא אומרת משהו אותו דבר ללא הפסקה?[/quote]
אתה צריך להראות לה כל פעם פוקימון אחר שאוהב אותך מהשישייה ואז היא תביא לך את הטלפון שלו כדי שתילחם בו
[quote=DarK LuGiA;637448]אתה צריך להראות לה כל פעם פוקימון אחר שאוהב אותך מהשישייה ואז היא תביא לך את הטלפון שלו כדי שתילחם בו[/quote]
הראתי לה מלא פוקמונים שאוהבים אותי חלק מהם עם לב אדום ושמח וחלק מהם מחייכים הינה מה שהיא אומרת לי .
DAISY :
HI MY KID BROTHRE IS THE GYM LEADRE IN VIRDIAN CITY
BUT HE GOES OUT OF TOWN SO OFTEN IT CAUSES PROBLEMS FOR THE TRAINERS.
הראתי לה ביום ראשון פוקימון שמח והיא כתבה LOOK HAPYY
ומאז היא כל הזמן רושמת לי מה שכתבתי למעלה לא חשוב איזה חודש תאריך או שעה או יום שאני משנה.
תודה רבה אחי יכול לעזור מאוד.
מישהו עבר את הקטע הזה במשחק?
הראתי לה מלא פוקמונים שאוהבים אותי חלק מהם עם לב אדום ושמח וחלק מהם מחייכים הינה מה שהיא אומרת לי .
Daisy :
Hi My Kid Brothre Is The Gym Leadre In Virdian City
But He Goes Out Of Town So Often It Causes Problems For The Trainers.
הראתי לה ביום ראשון פוקימון שמח והיא כתבה Look Hapyy
ומאז היא כל הזמן רושמת לי מה שכתבתי למעלה לא חשוב איזה חודש תאריך או שעה או יום שאני משנה.
במכון הרעל בקנטו צריך להתקשר לג'נין ביום שני אחרי הצהריים
מדריך מעולה עזר לי נורא תודה אחי
מדריך מעולה השתמשתי בו המון אבל יש טעות קטנה: כשמתקשרים לגנינן מנהיגת מכון הרעל היא אומרת שניתן להתקשר אליה ולהזמין אותה לקרב רק ביום שני אחרי הצהריים!
הערה לגבי לאנס זה נכון שהוא משתמש בסוג דרקון אבל לפי הסוגים של כול הפוקימונים שלו הוא יותר בכיוון של מעופף
מדריך יפה 10/10
כל הכבוד על ההשקעה
וחבל שאין כאלה מדריכים לכל משחק....
מדריך יותר ממעולה יפה
koochi למה דאבל פוסט?
עריכה: ניסיתי את המדריך וגם בסרבי והצלחתי להשיג כמה מספרי טלפון ומאז אני לא רואה אף אחד אחר מהמנהיגים גם בזמן הנכון למה זה?