תיראו איזה מזל חרא התחלתי לב זהב מהתחלה כי היה לי משעמם מצאתי את ראיקו ואת אנטיי ולכדתי אותם בתור 3 דקות כל אחד מהם ואז שאני בא לשמור נתקע לי המשחק טפי על המשחקים האלה ועל התקיעות האלה יזאיבל בלאט נחוי.
ולא אני לא רוסי.
Printable View
תיראו איזה מזל חרא התחלתי לב זהב מהתחלה כי היה לי משעמם מצאתי את ראיקו ואת אנטיי ולכדתי אותם בתור 3 דקות כל אחד מהם ואז שאני בא לשמור נתקע לי המשחק טפי על המשחקים האלה ועל התקיעות האלה יזאיבל בלאט נחוי.
ולא אני לא רוסי.
אני עוד יותר גרוע על ההתחלה בכל משחק נשמת כסף ולב זהב אני עושה תשם של הדמות פתאום המסך שחור
לי יש בעיה נוראית כשאני מפעיל את האמולטור ישר יש קראש
כול פעם שאני משחק ואז אני שומר ואחרי ששמרתי דווקא אחרי ששמרתי (אני יכול לשחק איזה 15 דקות בלי תקיעה) מופיע לי הודעה the rom-image as crashed ואז המשחק יוצא ושאני חוזר לשחק זה מתחיל מהתחלה איזה באסהה מה אפשר לעשות?
[quote=צלקת;681265]לי יש בעיה נוראית כשאני מפעיל את האמולטור ישר יש קראש[/quote]
כן, גם לי זה קרה ששיחקתי בno$gba בגלל זה התחלתי לשחק בdesmume
ומישהו יודע אם גם בdesmume יש קראש?
יש כבר גרסה מתוקנת בלי שום בעיות?
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש פיתרון לבעיה עןם השמירה לאחר הליגה?
אם הדאטא מתחילה לקרוס, שמים לב שהפריטים במשחק נהיים מטושטשים או מוזרים, אז לי עוזר אם אני נכנס לקרב... אבל תשמרו קודם כל...
מישהו יודע אם יש דרך לטפל בזה ששומעים באמלטור כל דבר פעמים?
איזה חרא זה!! ואיזה מצחיקים אתם!! אתם רושמים בנושא "פתרון לבעית קריסת המשחק" ואז רושמים "אין דרך לפתור את הבעיה!!" חחחחחחחחח
תשחקו בds ולא יהיה לכם שום קראשים! המשחק לא למחשב אתה לא מבינים את זה! תקנו Ds וזהו!
מה קשור למה דווקא המשחק הזה? למה שחור,לבן,פלטינה,יהלום צינוק וכל אלה עובדים ודווקא הם לא? הם המשחקים הכי מושקעים ושווים וארוכים!
[quote=barhindi161;1181131]מה קשור למה דווקא המשחק הזה? למה שחור,לבן,פלטינה,יהלום צינוק וכל אלה עובדים ודווקא הם לא? הם המשחקים הכי מושקעים ושווים וארוכים![/quote]
ככה זה עבר שפורצים העלו גרסה למחשב.
לא ידוע למה דווקא המשחקים האלה, אבל ככה זה יצא
[QUOTE=טוביאיתי1;1179324]תשחקו בds ולא יהיה לכם שום קראשים! המשחק לא למחשב אתה לא מבינים את זה! תקנו Ds וזהו![/QUOTE]
יש אנשים שמעדיפים לשחק במחשב חינם מאשר לשלם 1000 שקל על DS
ו200 על כל משחק
מישו יודע אם יש גרסה טובה עכשיו??? עברו כבר שנתיים...