-
קיט
שינקס יוצר מסביבו חשמל(סיכויי פגיעה 11) ורץ לכיוון פיגי(סיכויי חמיקה 15).
פיגי עולה למעלה ואז צולל בהתקלה(סיכויי פגיעה 17) ופוגע בשינקס (נזק של 2). שינקס מנצל את העובדה שפיגי מתקדם לכיוונו במהירות ולא יכול לחמוק (סיכויי חמיקה 10, אין תוסף זריזות) ונושך אותו (5 נזק) פיגי נאבק בשינקס עד ששינקס משחרר אותו, אבל בלי פקודה שינקס תוקף בניצוץ (סיכויי פגיעה 9), אבל פיגי (סיכויי חמיקה 15) עף למעלה וחומק
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 10:14 AM
[b] קיט
שינקס יוצר מסביבו חשמל(סיכויי פגיעה 11) ורץ לכיוון פיגי(סיכויי חמיקה 15).
פיגי עולה למעלה ואז צולל בהתקלה(סיכויי פגיעה 17) ופוגע בשינקס (נזק של 2). שינקס מנצל את העובדה שפיגי מתקדם לכיוונו במהירות ולא יכול לחמוק (סיכויי חמיקה 10, אין תוסף זריזות) ונושך אותו (5 נזק) פיגי נאבק בשינקס עד ששינקס משחרר אותו, אבל בלי פקודה שינקס תוקף בניצוץ (סיכויי פגיעה 9), אבל פיגי (סיכויי חמיקה 15) עף למעלה וחומק [/b][/quote]
"שינקס! נשיכה שוב! ואז ניצוץ!" אצעק לשינקס ואסתכל על פיג'י, מנסה לבדוק מה מצבו
-
קיט
שינקס רץ במטרה לנשוך את פיגי (סיכויי פגיעה 17) ומצליח לתפוס אותו כשהוא לא מוכן ( נזק של 1). פיגי נופל במקום מעולף, אולי הפגיעה היית חלשה אבל הנשיכה הקודמת עשתה לו הרבה.
ילד אחד מחזיר את פיגי והשני שולח את רלטס לקרב.
רלטס משתמשת בבילבול כדי להעיף אבנים על שינקס(סיכויי פגיעה 5) אבל שינקס קופץ בין האבנים ונעמד מולה, הוא פותח את הפה במטרה לנשוך אותה (סיכוי לפגיעה חמורה. זריקת פגיעה חמורה 7, פגיעה רגילה) ונושך את רלטס בעוצמה (נזק של 4 בקובייה ועוד נזק של 2 סוג) ורלטס נופלת על הריצפה פצועה קשה.
המאמן של הרלטס מחזיר אותה כשהמאמן השלישי שולח את הלדיבה שלו לקרב, שמתקדם בהתקפה מהירה (סיכויי פגיעה 14) ומעיפה לאחור את שינקס (נזק של 3)
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 10:34 AM
[b] קיט
שינקס רץ במטרה לנשוך את פיגי (סיכויי פגיעה 17) ומצליח לתפוס אותו כשהוא לא מוכן ( נזק של 1). פיגי נופל במקום מעולף, אולי הפגיעה היית חלשה אבל הנשיכה הקודמת עשתה לו הרבה.
ילד אחד מחזיר את פיגי והשני שולח את רלטס לקרב.
רלטס משתמשת בבילבול כדי להעיף אבנים על שינקס(סיכויי פגיעה 5) אבל שינקס קופץ בין האבנים ונעמד מולה, הוא פותח את הפה במטרה לנשוך אותה (סיכוי לפגיעה חמורה. זריקת פגיעה חמורה 7, פגיעה רגילה) ונושך את רלטס בעוצמה (נזק של 4 בקובייה ועוד נזק של 2 סוג) ורלטס נופלת על הריצפה פצועה קשה.
המאמן של הרלטס מחזיר אותה כשהמאמן השלישי שולח את הלדיבה שלו לקרב, שמתקדם בהתקפה מהירה (סיכויי פגיעה 14) ומעיפה לאחור את שינקס (נזק של 3) [/b][/quote]
"שינקס! תשתמש בניצוץ עד שהראלטס תיפול!" אגיד, גאה על זה שאני מנצח שלושה מאמנים שכנראה התחילו לפני
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 09:48 PM
[b] גייסון
"טוב, אתה גייסון נכון? הנה הדרטיני שביקשת, עם עוד חמש פוקדורים ריקים לתפוס עוד פוקימונים ופוקדע"
המדען מגיש לך את הציוד, עוד ילדים מגיעים ומקבלים את הפוקימון הראשון שלהם והזמן עובר.
ילדים מתחילים לעלות לספינות, ואם לא תמהר לא ישאר לך מקום [/b][/quote]
" יאי יש לי דרגונטיני " אני אומר לעצמי
ואז רץ לספינה כדי לא לאחר .
-
קיט
שינקס מביט עליך מבולבל, ראלטס כבר הוחזרה לפוקדור.
הוא לא שם לב ללדיבה שעפה לכיוונו במתקפה מהירה (סיכויי פגיעה 7) אבל למזלו הלדיבה סוטה הצידה ומיד תוקפת אותו באגרוף מאך (סיכויי פגיעה 9), הפעם שינקס קופץ (סיכויי חמיקה 15) וחומק. שינקס תוקף בניצוץ (סיכויי פגיעה 17) ומפיל את לדיבה לריצפה (סה"כ נזק של 3), אבל היא ממהרת לקום ולתקוף באגרוף מאך (סיכויי פגיעה 19) ופוגע בשינקס הלא מוכן ( נזק של 1) שינקס אף לאחור פצועה אנושות, הוא בקושי מסוגל לעמוד
גייסון
זה דרטיני. תקרא לו דרגונטיני עוד פעם אחת ואתה תצא מהמשחק, עיכבת ת התגובה שלי בחצי דקה כשניסיתי להבין מה אתה אומר, וזה מספיק קשה להגיב גם ככה.
בבקשה תקרא את ההסבר על אתגר פעולה בעמ' 1
אתה רץ לכיוון הסירה (דירוג קושי 12 של מהירות וזריזות. תוצאה עם תוסף 11) ובשניה האחרונה הדלתות נסגרות כי אין מקום, ואתה נשאר מאחור על האי. אחד המדענים ניגש אליך ואומר שבעוד שעתיים תגיע עוד סירה נוספת, עד אז, אתה תקוע בספונקו 1
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 11:01 AM
[b] קיט
שינקס מביט עליך מבולבל, ראלטס כבר הוחזרה לפוקדור.
הוא לא שם לב ללדיבה שעפה לכיוונו במתקפה מהירה (סיכויי פגיעה 7) אבל למזלו הלדיבה סוטה הצידה ומיד תוקפת אותו באגרוף מאך (סיכויי פגיעה 9), הפעם שינקס קופץ (סיכויי חמיקה 15) וחומק. שינקס תוקף בניצוץ (סיכויי פגיעה 17) ומפיל את לדיבה לריצפה (סה"כ נזק של 3), אבל היא ממהרת לקום ולתקוף באגרוף מאך (סיכויי פגיעה 19) ופוגע בשינקס הלא מוכן ( נזק של 1) שינקס אף לאחור פצועה אנושות, הוא בקושי מסוגל לעמוד [/b][/quote]
"קדימה שינקס! בוא נגמור אותם!" אני אומר ומחכה שיקום "צא! ניצוצות על לדיבה עד שהיא כבר לא תוכל להילחם!" אצעק לו ואתכונן להחזיר אותו לפוכדור אם יפצע קשה מדי
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 11:01 AM
[b] גייסון
זה דרטיני. תקרא לו דרגונטיני עוד פעם אחת ואתה תצא מהמשחק, עיכבת ת התגובה שלי בחצי דקה כשניסיתי להבין מה אתה אומר, וזה מספיק קשה להגיב גם ככה.
בבקשה תקרא את ההסבר על אתגר פעולה בעמ' 1
אתה רץ לכיוון הסירה (דירוג קושי 12 של מהירות וזריזות. תוצאה עם תוסף 11) ובשניה האחרונה הדלתות נסגרות כי אין מקום, ואתה נשאר מאחור על האי. אחד המדענים ניגש אליך ואומר שבעוד שעתיים תגיע עוד סירה נוספת, עד אז, אתה תקוע בספונקו 1 [/b][/quote]
אני יחפש לי פוקימון לקרב .
-
גייסון
המדעון אומר לך "אין באי הזה פוקימונים פראיים. כל הפוקימונים במכלאה שלנו, נחקרים, ולא תוכל להילחם בהם"
קיט
שינקס עומד, בקושי, ומתחיל ללכת מוקף בניצוצות חשמליים לכיוון לדיבה (לא יכול לרוץ לכן תוסף מהירות לא מתווסף. תוצאה 4) לדיבה קופץ מעל שינקס ונחט מאחוריו, שינקס מסתובב ומנסה להכות בו שוב(תוצאה 8) ושוב מפספס. לדיבה שלוח קדימה אגרוף מאך(סיכויי פגיעה 7) ושינקס שלא מסוגל לברוח (סיכויי חמיקה 10) סמעט חוטף את המכה, אבל ברגע האחרון הוא נשכב על הריצפה וחומק. הוא קם בעוד ניצוץ (תוצאה 10) ושוב מפספס את לדיבה (סיכויי חמיקה 14) ולדיבה תוקף בעוד אגרוף מאך (20 בקובייה, הטלה פגיעה חמורה 13, פגיעה רגילה) שפוגע בשינקס (נזק 2) ומעלף אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 11:45 AM
[b] גייסון
המדעון אומר לך "אין באי הזה פוקימונים פראיים. כל הפוקימונים במכלאה שלנו, נחקרים, ולא תוכל להילחם בהם" [/b][/quote]
" יש כאן איזה דרך שאוכל לאמן או לילכוד פוקימונים "
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 08:41 PM
[b] יוקי
בבקשה תצטט רק את החלק שלך להבא
טורציק קופץ ומחייך ואז קופץ עליך במטרה להפיל אותך (בדיקת זריזות 12 אם אתה מספיק להגיב. קובייה 8+ 3 בונוס זריזות= 11. נחשלת) ומפיל אותך לריצפה. הוא קופץ לך על הבטן וצוחק, ואז מדגדג אותך ושניכם צוחקים על הריצפה.
הוא נופל ממך ונשכב לידך על הריצפה, שניכם מביטים בשמיים הכחולים חסרי העננים, זה נראה כמו יום מושלם להתחיל מסע וחברות חדשה [/b][/quote]
"אוקי טורצ'יק, הגיע הזמן למעט אימונים ראשוניים" אני אומר לו בחיבה ואזדקף לישיבה ומיד אחר כך לעמידה והניח אותו על הקרקע. "אם אני לא טועה, אתה יודע גחלת לא? אני רוצה שתראה לי את הגחלת החזקה שלך על האבן הזאת!" אני אומר לו והניח אבן בינונית במרחק של שלוש-ארבע מטר ממנו. נראה את השליטה שלו במתקפה. בהנחה שצריך לאמן אותו קצת לפני שנתחיל להלחם עם פוקימונים פראיים.
-
גייסון
"לא, כל הפראיים לכודים. זה אי של מחקר למה אתה מצפה?
יש פה את המעבדה, זה המקום היחיד שמותר לך לגשת אליו. השאר מוגבלים למדענים בלבד"
יוקי
טורציק יורה כחמש כדורי אש קטנים שעפים במהירות לכיוון הסלע. ארבע כדורים פוגעים בסלע והחמישי מפספס ופוגע בדלת עץ של בית, הדלת מתחילה להישרף וטורציק מביט עליך מפוחד ומצטער.
האש נכבת במהרה, לא היה מספיק חום, אבל טורצק מביט על הריצפה מבויש, וכשאתה מנסה לעודד אותו הוא לא מוכן להקשיב לך או להביט עליך. נראה שהוא חושב שהוא לא ראוי לך
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 12:15 PM
[b]יוקי
טורציק יורה כחמש כדורי אש קטנים שעפים במהירות לכיוון הסלע. ארבע כדורים פוגעים בסלע והחמישי מפספס ופוגע בדלת עץ של בית, הדלת מתחילה להישרף וטורציק מביט עליך מפוחד ומצטער.
האש נכבת במהרה, לא היה מספיק חום, אבל טורצק מביט על הריצפה מבויש, וכשאתה מנסה לעודד אותו הוא לא מוכן להקשיב לך או להביט עליך. נראה שהוא חושב שהוא לא ראוי לך[/b][/quote]
"אל תדאג, ככה זה תמיד בהתחלה" אני אומר לו ואנסה להרגיע אותו "גם אני, כשהייתי קטן אף פעם לא יכולתי לעלות לתורן של הספינה בה גרתי, אבל אחרי שיתאמנתי הצלחתי, ואז יכולתי לראות למרחקים" אני אומר לו. "אותו הדבר איתנו, בהתחלה זה קשה, אבל אחרי שננסה שוב ושוב תצליח לעשות גחלת כמו מקצוען, ואולי אפילו להביור!" אני אומר לו בחיוך מרגיע ואלטף אותו מאחורי הראש, במקום ההוא שהפוקימונים תמיד אהבו כשליטפתי אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 11:45 AM
[b] קיט
שינקס עומד, בקושי, ומתחיל ללכת מוקף בניצוצות חשמליים לכיוון לדיבה (לא יכול לרוץ לכן תוסף מהירות לא מתווסף. תוצאה 4) לדיבה קופץ מעל שינקס ונחט מאחוריו, שינקס מסתובב ומנסה להכות בו שוב(תוצאה 8) ושוב מפספס. לדיבה שלוח קדימה אגרוף מאך(סיכויי פגיעה 7) ושינקס שלא מסוגל לברוח (סיכויי חמיקה 10) סמעט חוטף את המכה, אבל ברגע האחרון הוא נשכב על הריצפה וחומק. הוא קם בעוד ניצוץ (תוצאה 10) ושוב מפספס את לדיבה (סיכויי חמיקה 14) ולדיבה תוקף בעוד אגרוף מאך (20 בקובייה, הטלה פגיעה חמורה 13, פגיעה רגילה) שפוגע בשינקס (נזק 2) ומעלף אותו. [/b][/quote]
"היית מצוין שינקס" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור "איפה אני יכול לרפאות אותו?" אשאל את המאמנים
-
קיט
אחד הילדים אומר "יש מרכז פוקימונים בעיר, שם יוכלו לטפל בו" ושלושתם הולכים לכיוון העיר
יוקי
טורציק עדיין לא מביט עליך, קשה לו להתאושש מהכישלון. אחרי שתי דקות הוא מרים את הראש שלו ומביט עליך, אתה רואה כמה הוא עצוב ומרגיש אשם. הוא לא מסתכל לך בעיניים, נראה שהוא מפחד