-
אני בעד רבין ופועלו, אבל רב הילדים היום יודעים שהוא היה בן אדם טוב והוא מת כי זה היה רצח פוליטי בלבד.
אף אחד לא מבין מה יש מאחורי הרצח הזה, חוץ מאלו שחיו בתקופה שלו.
יצחק רבין רצה לעשות הפוך מחזון ארץ ישראל המאוחדת, והוא טיפה הגזים אם הוא באמת רצה לחלק את י-ם.
אבל הבן אדם הזה, ששימש ראש ממשלה, נרצח באמצע עצרת לשלום, אחרי שסרב ללבוש מגן במהלך האירוע, שעשה הסכם שלום עם ירדן וזכה בפרס נובל לשלום ! הרמטכ"ל שכבש את י-ם המזרחית ואחד מהשגרירים הטובים ביותר שהיו לנו !
תחשוב על רצח קנדי, עד כמה שהיה מזעזע, אחד הנשיאים המוצלחים ביותר, וכך גם רבין.
-
[quote][i]Originally posted by NBA[/i]@Oct 31 2009, 03:01 PM
[b] אני בעד רבין ופועלו, אבל רב הילדים היום יודעים שהוא היה בן אדם טוב והוא מת כי זה היה רצח פוליטי בלבד.
אף אחד לא מבין מה יש מאחורי הרצח הזה, חוץ מאלו שחיו בתקופה שלו.
יצחק רבין רצה לעשות הפוך מחזון ארץ ישראל המאוחדת, והוא טיפה הגזים אם הוא באמת רצה לחלק את י-ם.
אבל הבן אדם הזה, ששימש ראש ממשלה, נרצח באמצע עצרת לשלום, אחרי שסרב ללבוש מגן במהלך האירוע, שעשה הסכם שלום עם ירדן וזכה בפרס נובל לשלום ! הרמטכ"ל שכבש את י-ם המזרחית ואחד מהשגרירים הטובים ביותר שהיו לנו !
תחשוב על רצח קנדי, עד כמה שהיה מזעזע, אחד הנשיאים המוצלחים ביותר, וכך גם רבין. [/b][/quote]
מספיק עם השטות הזו, פרס נובל לשלום שלא שווה דבר, אתה ידוע מה היה ההסכם? על הבאת מחבלים לישראל לשומרון ויהודה שם יקבלו נשק וכסף ושליטה על שטחים מסויימים בתמוה לכך שיהיו נאמנים לישראיל ויכירו בה, מה שלאחר כמה שנים האינתיפאדה הוכיחה כמה רבין טעה...חבל שלא נשאר חי לראות טעותו...מספיק להגיד שהוא היה קרוב לשלום ועל עצרת שלום, הוא לא היה קרוב לשום שלום קונקרטי, זה היה בסך הכל הסכם שגם לא הביא אותנו לשום מקום, תתייחסו לעובדות בבקשה...
-
מה זה משנה ? אין בן אדם שיכול לעשות שלום ב-100%
גם הסכם השלום של בגין לא עוזר במי יודע מה, הם עדיין לא כל כך אוהבים אותנו.
אי אפשר להתווכח עם עצם העובדה שזה קורה, זה בחוק.
אני חושב שזה מגיע לו. לכל אחד דעה משלו.
-
אביב -
אתה צעיר ואין לך ניסיון חיים. כשרצח רבין התרחש, אתה היית בן שנה או שנתיים. כך שכל מה ששמעת או כל מה שאתה יודע, אתה יודע מהתקשורת ומסיפורים מבית הוריך. אין לך כלים לשפוט את מה שהיה. ואם יש לך, זה רק כי אבא שלך (שבטח ימיני) או התקשורת העכשווית (שגם מושפעת מהממשל הימיני) בוחרים לספר לך. תדע שאתה טועה ואתה מטעה.
רבין מעולם לא התכוון לתת לאף אחד לחיות פה במקום היהודים - ישראלים. הוא התכוון לחלק את ירושלים מכיוון שגם ככה היא מחולקת (נראה אותך מגיע למזרח ירושלים בלי כוח צבאי ויוצא משם חי), והוא נתן מצרכים הומיניטרים לערבים (משהו שהיום קורה בהיקפים הרבה יותר גדולים).
ככה שאם אתה רוצה לדבר על עובדות, אז רבין נרצח. רבין היה איש שתיפקד ראש ממשלה, כאיש שעשה לטובת המדינה. והמדינה רואה לנכון להחזיר לו את מעט הכבוד על כך שלא השכילה לראות את העתיד ולהציל את נשמתו מרצח, והמדינה רואה לנכון להוקיר את פועלו.
אני מקווה מאוד שיום יבוא ותקרא את ההודעות שלך ותבין שהן מחרידות בהוויתן. אין זה שונה נניח מדעות של אחרים בתקופות אחרות. לדוגמא - הדעה שלך כלפי מדינת ישראל והבעלות של היהודים עליה זהה לדעה של הנאצים באירופה בשנות ה30 כלפי המדינה שלהם. ותראה מה קרה אז...
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Oct 31 2009, 07:19 PM
[b] אביב -
אתה צעיר ואין לך ניסיון חיים. כשרצח רבין התרחש, אתה היית בן שנה או שנתיים. כך שכל מה ששמעת או כל מה שאתה יודע, אתה יודע מהתקשורת ומסיפורים מבית הוריך. אין לך כלים לשפוט את מה שהיה. ואם יש לך, זה רק כי אבא שלך (שבטח ימיני) או התקשורת העכשווית (שגם מושפעת מהממשל הימיני) בוחרים לספר לך. תדע שאתה טועה ואתה מטעה.
רבין מעולם לא התכוון לתת לאף אחד לחיות פה במקום היהודים - ישראלים. הוא התכוון לחלק את ירושלים מכיוון שגם ככה היא מחולקת (נראה אותך מגיע למזרח ירושלים בלי כוח צבאי ויוצא משם חי), והוא נתן מצרכים הומיניטרים לערבים (משהו שהיום קורה בהיקפים הרבה יותר גדולים).
ככה שאם אתה רוצה לדבר על עובדות, אז רבין נרצח. רבין היה איש שתיפקד ראש ממשלה, כאיש שעשה לטובת המדינה. והמדינה רואה לנכון להחזיר לו את מעט הכבוד על כך שלא השכילה לראות את העתיד ולהציל את נשמתו מרצח, והמדינה רואה לנכון להוקיר את פועלו.
אני מקווה מאוד שיום יבוא ותקרא את ההודעות שלך ותבין שהן מחרידות בהוויתן. אין זה שונה נניח מדעות של אחרים בתקופות אחרות. לדוגמא - הדעה שלך כלפי מדינת ישראל והבעלות של היהודים עליה זהה לדעה של הנאצים באירופה בשנות ה30 כלפי המדינה שלהם. ותראה מה קרה אז... [/b][/quote]
אני מסכים, חוץ מהמשפט האחרון שלא הבנתי 0.O
באמת היום רוב האנשים מושפעים המתקשורת.
-
אני לא רוצה להתחיל ולהגיב על כל מה שרשמת כי המשפט האחרון פשוט...אין מילים בפי...
מאיפה אתה יודע בכלל 'הדעה שלי כלפי מדינת ישראל והבעלות של היהודים עליה'?
קודם כל תפסיק עם העקביות המעצבנת בצורה שאני לא יכול לתאר שלך שאתה קובע שאתה יודע דברים על אנשים כשאתה לא!
דבר שני, "תראה מה קרה" וודאי מתייחס לרצח ששת מיליון היהודים...המעשה קרה בגלל שטיפת המוח של היטלר על כך שהיהודים [שהיו מיעוט אפילו קטן מכדי להיקרא קטן] אחראים לרוב צרותיהם כמו שלמשל האשימו את העובדים הזרים בארץ במיתון, מה הקשר בין זה לפסיק אחד קטן מכל מה שרשמתי? לעזאזל אני פשוט משתגע, זו שטות כל כך גדולה שאני לא יודע אם לבכות או להתעצבן
וסליחה, מי אמר שאמרתי שיתן לערבים לחיות פה במקום יהודים וכו'? מה שאמרתי שהינו אמת ולא שום "השפעה מהתקשורת או מאבי הימני" זה שרבין רצה לתת למחבלים להתיישב ביהודה ושומרון באמונה שיהפכו לאזרחים שווים, אני שמח לדעת אגב שאתה קורא גם לנשק מצרך הומניטרי...והתקשורת לעד תהיה שמאלנית, זו פשוט שטות להגיד שהתקשורת משופעת מהממשל, התקשורת מבקרת את הממשל, על מה אתה לעזאזל מדבר?!