-
[color=orange][u][b][SIZE=4]ההתחלות לקבוצה שלי:[/color][/b][/u][/SIZE]
ג'יאפרנקו דה וינסנט -
השעה היא ארבע אחר הצהריים, אתה יושב במשרד המזוייף שלך. הנציג של חברת "קרוסי השקעות" אמור להיכנס לכל רגע, לפגישת עסקים רגילה. טוב, זה לפחות מה שהוא חושב. התכנית שמסתתרת מאחורי פגישה זו... המטרה האמיתית היא... גניבת המזוודה שאיתה יגיע הנציג. בארון הבגדים שלידך מתחבאים שני פושעים שמלך הגנבים הסתיר שם, וכאשר הנציג יגיע ויתיישב, הפושעים יצאו וישדדו אותו. משימה קלה מתמיד, ולך אין תפקיד משמעותי בה. זה לפחות מה שאתה חושב....... לפתע נשמעות שלוש דפיקות בדלת.
ג'ייסון ריק -
אתה יושב ליד מלך הגנבים, שפניו מוסתרות על ידי משקפי שמש, כובע וזקן מזוייף, על הספסל העירוני. אתה כבר יודע את התכנית שלך, אך מלך הגנבים מזכיר לך אותה שוב. "אל תשכח... בשעה 8:00, עוד 2 דקות בדיוק, אלפי אנשים יעברו דרך הרחוב הזה על מנת להגיע ראשונים לחנות גאצ'ה אלקטרוניקה. הבוקר יש שם מבצע אדיר, מי שמגיע ראשון, מקבל בחינם את מסך הפלזמה החדיש והמשוכלל ביותר שיצא אי פעם לשוק. בגלל זה, אלפי אנשים ירוצו דרך הרחוב הזה לכיוון צפון. אתה תרוץ בניגוד אליהם, לכיוון דרום. אתה תיכנס ביניהם. המטרה שלך היא לכייס כמה שיותר ארנקים מההמון הרועש. יהיה שם מאוד צפוף אז אתה תיראה כמו סתם אדם שרוצה מסך פלזמה מיוחד. אני לא רוצה להחמיר איתך, אבל זאת המשימה הראשונה שלך, ואם לא תצליח להביא פחות מ5 ארנקים - אתה נכשל!" הוא אומר בזעם. "אני יודע אני יודע..." אתה מגלגל את עינייך, ולפתע שעון היד שלך מצלצל. השעה היא שמונה בדיוק! אתה מצליח ליראות מספר רב של אנשים מתקרב בקצה הרחוב. אבל זה עוד כלום, לעומת כמות האנשים שעומדים להגיע...
אליס וואנדר -
את עומדת על גג של חנות הבגדים "ורסצ'ה", איפה שמלך הגנבים אמר לך לחכות. "יש!" את חושבת לעצמך בלב. "סוף סוף אני יראה את פניו האמיתיות של מלך הגנבים בכבודו ובעצמו!". השעה היא 9:00 בבוקר, ומלך הגנבים מגיע. אך לצערך, פניו מוסתרות ע"י כובע, משקפי שמש ושפם מזוייף. "אז מה עושים היום בוס, פורצים לחנות הבגדים היוקרתית ורסצ'ה!?" את אומרת בהתלהבות. "אפילו לא קרוב" הוא צוחק ואת מתאכזבת. "אמרתי לך לחכות כאן לא בשביל החנות. אלה בשביל המיקום שלה" הוא אומר ואת לא מבינה כלום. "מהמבט שלך אני מבין שלא הבנת. הסתכלי לכיוון מערבה" את מסתכלת לכיוון זה, ואת רואה את החניון הענק של הקניון. "מהנקודה הזאת, אפשר לצפות בכל החניון" הוא אומר ומוציא משקפת. "מכיוון שהיום יש חופש, הרבה אנשים יבואו לחנויות, מה שאומר שהם יחנו את האוטו שלהם בחניון" הוא אומר ואת עדיין לא מצליחה להבין. "ו...?" את מדרבנת אותו. "המטרה שלך היא לפרוץ לכמה שיותר מכוניות, ולהביא לי לפחות 10 פריטים חשובים, בלי שיגלו אותך. אם תביאי פחות, תכשלי במשימה הראשונה שלך. אם יתפסו אותך... אני מעולם לא הייתי כאן, ואת מעולם לא ראית אותי" הוא אומר ונועץ בך את עיניו מבעד למשקפי השמש. "ואם אני יביא יותר..." את מנסה להתנחם. "אז נחגוג הערב!" הוא צוחק ואת רואה הרבה אנשים מתחילים לחנות.
ג'ק רנדל -
אתה עומד בתחנה של הרכבת התחתית, מחכה לרכבת לעיר רומא. שם מלך הגנבים אמר לך לחכות. ההוראות שהוא נתן לא יוצאות מראשך: "עלה על הקרון השני ברכבת, ותיקח את הפתק הסגול המקופל שיש בתוך הפח, בלי שיבחינו בך!" אתה זוכר זאת היטב. אתה מחכה שם לפחות 20 דקות, הרכבת איחרה. בסופו של דבר היא מגיעה, ואתה כבר עייף. הרכבת נעצרת, הדלתות נפתחות, וזה הזמן להתחיל במשימה! אתה נכנס לקרון השני כמו שנאמר לך, שם לב לכל הפריטים הקטנים, לכל אפשרויות המילוט, כמה אנשים יש ברכבת, באיזה מרחק אתה מתא המאבטחים. אתה הולך לפח וכאילו זורק נייר שיש לך בכיס, אך בתנועת ידיים מהירה אתה גם שולף פתק סגול קטן ומקופל שנמצא בתוך הפח. בלי שאף אחד שם לב הפתק כבר עמוק בכיס שלך, ואתה מתיישב. אחרי שתי דקות אתה רק פותח את הפתק בשביל לא לעורר חשד, כאילו הוא היה שם תמיד. זה מה שהיה כתוב שם:
"היי ג'ק, אני לא הולך להכביד במילים. בוא רק נגיד, שהאנשים כאן יכולים להגיד ביי ביי לתכשיטים שלהם. שהרכבת תעצור בתחנה הבאה, תרד ממנה מהר ותעלה על אותה הרכבת אבל בקרון החמישי. שם ליד הפח יחכה לך ילקוט גב שחור, ובתוכו כל מיני אביזרים נורמלים כמו פלאפון, ארנק, ודברים שיש לכל אחד בתיק. תיקח אותו, תצא מהר ולפני שהדלתות יסגרו תחזור לקרון מספר שתיים. בדרך תוריד את המעיל שלך ושם עלייך את הכובע שיש בתיק, שלא יחשבו שאתה אותו האיש ממקודם. תלך לאורך הקרון, ובשלב מסויים, שאתה מרגיש בטוח, תפיל את הילקוט שהוא פתוח, על מנת שהכל ישפך. תשתדל להפיל אותו ליד אנשים מנומסים כמו עלמות צעירות, גברים מבוגרים ועוד. הם בטוח יעזרו לך להחזיר הכל לתיק. בזמן שהם מתכופפים ומרימים הכל, בתנועות ידיים אתה חייב לכייס להם את התכשיטים שיש להם על הידיים, אם בכלל יהיה. דברים כמו טבעות, צמידים ושעונים. בהצלחה! צא לדרך" הפתק נגמר והרכבת נעצרת, הדלתות נפתחות...
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 10:49 AM
[b]
ג'ק רנדל -
אתה עומד בתחנה של הרכבת התחתית, מחכה לרכבת לעיר רומא. שם מלך הגנבים אמר לך לחכות. ההוראות שהוא נתן לא יוצאות מראשך: "עלה על הקרון השני ברכבת, ותיקח את הפתק הסגול המקופל שיש בתוך הפח, בלי שיבחינו בך!" אתה זוכר זאת היטב. אתה מחכה שם לפחות 20 דקות, הרכבת איחרה. בסופו של דבר היא מגיעה, ואתה כבר עייף. הרכבת נעצרת, הדלתות נפתחות, וזה הזמן להתחיל במשימה! אתה נכנס לקרון השני כמו שנאמר לך, שם לב לכל הפריטים הקטנים, לכל אפשרויות המילוט, כמה אנשים יש ברכבת, באיזה מרחק אתה מתא המאבטחים. אתה הולך לפח וכאילו זורק נייר שיש לך בכיס, אך בתנועת ידיים מהירה אתה גם שולף פתק סגול קטן ומקופל שנמצא בתוך הפח. בלי שאף אחד שם לב הפתק כבר עמוק בכיס שלך, ואתה מתיישב. אחרי שתי דקות אתה רק פותח את הפתק בשביל לא לעורר חשד, כאילו הוא היה שם תמיד. זה מה שהיה כתוב שם:
"היי ג'ק, אני לא הולך להכביד במילים. בוא רק נגיד, שהאנשים כאן יכולים להגיד ביי ביי לתכשיטים שלהם. שהרכבת תעצור בתחנה הבאה, תרד ממנה מהר ותעלה על אותה הרכבת אבל בקרון החמישי. שם ליד הפח יחכה לך ילקוט גב שחור, ובתוכו כל מיני אביזרים נורמלים כמו פלאפון, ארנק, ודברים שיש לכל אחד בתיק. תיקח אותו, תצא מהר ולפני שהדלתות יסגרו תחזור לקרון מספר שתיים. בדרך תוריד את המעיל שלך ושם עלייך את הכובע שיש בתיק, שלא יחשבו שאתה אותו האיש ממקודם. תלך לאורך הקרון, ובשלב מסויים, שאתה מרגיש בטוח, תפיל את הילקוט שהוא פתוח, על מנת שהכל ישפך. תשתדל להפיל אותו ליד אנשים מנומסים כמו עלמות צעירות, גברים מבוגרים ועוד. הם בטוח יעזרו לך להחזיר הכל לתיק. בזמן שהם מתכופפים ומרימים הכל, בתנועות ידיים אתה חייב לכייס להם את התכשיטים שיש להם על הידיים, אם בכלל יהיה. דברים כמו טבעות, צמידים ושעונים. בהצלחה! צא לדרך" הפתק נגמר והרכבת נעצרת, הדלתות נפתחות... [/b][/quote]
אני מהר עושה את כל הדברים שכתובים בפתק ומפיל את התיק, אני מתכופף להרים גם את הדברים ואז מהר שולח יד לכיסים של האנשים
-----
פםע הבאה תן לי לחשוב קקצת.
-
ג'ק רנדל - אתה לא יכול לצפות כל כך הרבה צעדים לעתיד XD אני יפרט את כל מה שאמרת. אגב אתה לא לוקח להם דברים מהכיסים, אתה לוקח להם דברים על הידיים (שעונים, טבעות וכו').
----
הרכבת נעצרת והדלתות נפתחות. לפתע נכנס בך כוח מתפרץ אדיר שמזרז אותך לקרון החמישי. ליד הפח נמצא תיק שחור שאותו אתה לוקח בתנועת יד מהירה, ורץ בחזרה לקרון השני. בדרך אתה מוריד את המעיל שלך ושם את הכובע שיש בתיק. אתה ניראה אדם שונה עכשיו. הדלתות עומדות להיסגר אבל אתה מצליח לשים את היד שלך בין הדלתות. הם נסגרות על האצבעות שלך! אתה מרגיש כאבי תופת, אך אדם מנומס רץ מהר ופותח את הדלתות, אתה נכנס ומחזיק את ידך מכאבים, אך עדיין לא שוכח את המטרה האמיתית. אתה מביים נפילת תיק, כאילו שלא שמת לב מהכאבים. כל מה שנמצא בתיק שלך נשפך על הריצפה. האיש מיד עוזר לך לקחת את החפצים ומכניס את כולם לתיק. הוא מרים את הארנק שנפל מהתיק שלך.... ומתחיל לברוח בין הקרונות! מלחמת כייסים יוצאת לדרך!
-
[b] [color=orange][u][b][SIZE=4]ההתחלות לקבוצה שלי:[/color][/b][/u][/SIZE]
ג'יאפרנקו דה וינסנט -
השעה היא ארבע אחר הצהריים, אתה יושב במשרד המזוייף שלך. הנציג של חברת "קרוסי השקעות" אמור להיכנס לכל רגע, לפגישת עסקים רגילה. טוב, זה לפחות מה שהוא חושב. התכנית שמסתתרת מאחורי פגישה זו... המטרה האמיתית היא... גניבת המזוודה שאיתה יגיע הנציג. בארון הבגדים שלידך מתחבאים שני פושעים שמלך הגנבים הסתיר שם, וכאשר הנציג יגיע ויתיישב, הפושעים יצאו וישדדו אותו. משימה קלה מתמיד, ולך אין תפקיד משמעותי בה. זה לפחות מה שאתה חושב....... לפתע נשמעות שלוש דפיקות בדלת.
[/b][/quote]
אפתח את הדלת בציפייה לראות מי נמצא שם.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 11:28 AM
[b] ג'ק רנדל - אתה לא יכול לצפות כל כך הרבה צעדים לעתיד XD אני יפרט את כל מה שאמרת. אגב אתה לא לוקח להם דברים מהכיסים, אתה לוקח להם דברים על הידיים (שעונים, טבעות וכו').
----
הרכבת נעצרת והדלתות נפתחות. לפתע נכנס בך כוח מתפרץ אדיר שמזרז אותך לקרון החמישי. ליד הפח נמצא תיק שחור שאותו אתה לוקח בתנועת יד מהירה, ורץ בחזרה לקרון השני. בדרך אתה מוריד את המעיל שלך ושם את הכובע שיש בתיק. אתה ניראה אדם שונה עכשיו. הדלתות עומדות להיסגר אבל אתה מצליח לשים את היד שלך בין הדלתות. הם נסגרות על האצבעות שלך! אתה מרגיש כאבי תופת, אך אדם מנומס רץ מהר ופותח את הדלתות, אתה נכנס ומחזיק את ידך מכאבים, אך עדיין לא שוכח את המטרה האמיתית. אתה מביים נפילת תיק, כאילו שלא שמת לב מהכאבים. כל מה שנמצא בתיק שלך נשפך על הריצפה. האיש מיד עוזר לך לקחת את החפצים ומכניס את כולם לתיק. הוא מרים את הארנק שנפל מהתיק שלך.... ומתחיל לברוח בין הקרונות! מלחמת כייסים יוצאת לדרך! [/b][/quote]
"עצור גנב כולם עצרו אותו!!" אני צועק ורץ אליו ומנסה לתפוס אותו בחולצה
-
[b] [color=orange][u][b][SIZE=4]ההתחלות לקבוצה שלי:[/color][/b][/u][/SIZE]
ג'ייסון ריק -
אתה יושב ליד מלך הגנבים, שפניו מוסתרות על ידי משקפי שמש, כובע וזקן מזוייף, על הספסל העירוני. אתה כבר יודע את התכנית שלך, אך מלך הגנבים מזכיר לך אותה שוב. "אל תשכח... בשעה 8:00, עוד 2 דקות בדיוק, אלפי אנשים יעברו דרך הרחוב הזה על מנת להגיע ראשונים לחנות גאצ'ה אלקטרוניקה. הבוקר יש שם מבצע אדיר, מי שמגיע ראשון, מקבל בחינם את מסך הפלזמה החדיש והמשוכלל ביותר שיצא אי פעם לשוק. בגלל זה, אלפי אנשים ירוצו דרך הרחוב הזה לכיוון צפון. אתה תרוץ בניגוד אליהם, לכיוון דרום. אתה תיכנס ביניהם. המטרה שלך היא לכייס כמה שיותר ארנקים מההמון הרועש. יהיה שם מאוד צפוף אז אתה תיראה כמו סתם אדם שרוצה מסך פלזמה מיוחד. אני לא רוצה להחמיר איתך, אבל זאת המשימה הראשונה שלך, ואם לא תצליח להביא פחות מ5 ארנקים - אתה נכשל!" הוא אומר בזעם. "אני יודע אני יודע..." אתה מגלגל את עינייך, ולפתע שעון היד שלך מצלצל. השעה היא שמונה בדיוק! אתה מצליח ליראות מספר רב של אנשים מתקרב בקצה הרחוב. אבל זה עוד כלום, לעומת כמות האנשים שעומדים להגיע... [/b][/quote]
אני מחכה מעט , וכשכולם מגיעים אני ניכנס לכיוון דרום רואה איזהה אישה זקנה לוקח לה את הארנק מהתיק .
אני רואה עוד איש לוקח לו את הארנק מהתיק .
אני מחפש עוד אנשים ורואה אישה עם ארנק ומכייס לה אותו .
אני רואה עוד אישה ולוקח לו אותה .
בארנק האחרון אני שולף את הסכין וחותך בזהירות את התיק שלה לוקח את הארנק וחוזר לבוס .
אני נותן לו את הארנקים ומחכה לתשובתו .
-
[b]
אליס וואנדר -
את עומדת על גג של חנות הבגדים "ורסצ'ה", איפה שמלך הגנבים אמר לך לחכות. "יש!" את חושבת לעצמך בלב. "סוף סוף אני יראה את פניו האמיתיות של מלך הגנבים בכבודו ובעצמו!". השעה היא 9:00 בבוקר, ומלך הגנבים מגיע. אך לצערך, פניו מוסתרות ע"י כובע, משקפי שמש ושפם מזוייף. "אז מה עושים היום בוס, פורצים לחנות הבגדים היוקרתית ורסצ'ה!?" את אומרת בהתלהבות. "אפילו לא קרוב" הוא צוחק ואת מתאכזבת. "אמרתי לך לחכות כאן לא בשביל החנות. אלה בשביל המיקום שלה" הוא אומר ואת לא מבינה כלום. "מהמבט שלך אני מבין שלא הבנת. הסתכלי לכיוון מערבה" את מסתכלת לכיוון זה, ואת רואה את החניון הענק של הקניון. "מהנקודה הזאת, אפשר לצפות בכל החניון" הוא אומר ומוציא משקפת. "מכיוון שהיום יש חופש, הרבה אנשים יבואו לחנויות, מה שאומר שהם יחנו את האוטו שלהם בחניון" הוא אומר ואת עדיין לא מצליחה להבין. "ו...?" את מדרבנת אותו. "המטרה שלך היא לפרוץ לכמה שיותר מכוניות, ולהביא לי לפחות 10 פריטים חשובים, בלי שיגלו אותך. אם תביאי פחות, תכשלי במשימה הראשונה שלך. אם יתפסו אותך... אני מעולם לא הייתי כאן, ואת מעולם לא ראית אותי" הוא אומר ונועץ בך את עיניו מבעד למשקפי השמש. "ואם אני יביא יותר..." את מנסה להתנחם. "אז נחגוג הערב!" הוא צוחק ואת רואה הרבה אנשים מתחילים לחנות.
[/b][/quote]
"אין בעיה" אני אומרת לו בחיוך ומחכה להיזדמנות לפעול.
אני יורדת בזריזות מהגג, קרוב לפינה צדדית 'ככה לא יראו אותי' אני חושבת לעצמי ומיתקרבת למכונית אחת ובודקת את המנעול ומנסה למצוא כלי שיכול לעזור לי לפתוח את המנעול.
-
[b][u][SIZE=4][color=blue]התחלות לקבוצה שלי:[/color][/SIZE][/u][/b]
ג'ו בלאק-
אתה רץ אחרי חבורת הילדים כשבראשה עומד הנער בעל המסכה. בסוף אתה והחבורה מגיעים לבית קולנוע נטוש. "תתמקמו פה אני יוצא לכמה זמן" אומר הנער לכולם והם מתחילים ללכת למקומות שונים ומחכים שם. אתה מחליט לשבת למעלה, אתה שם לב שיש שם דף. אתה מסתכל ורואה שכתוב עליו: "ידעתי שתמצא את זה תכננתי את הכל, תפגוש אותי ליד החנות שנמצאת כמה רחובות מפה בכיוון צפון". אתה מתחיל ללכת בכיוון שעליו היה כתוב בדף ומגיע לחנות אחרי 10 דקות. אתה שומע קול שקורא בשם שלך אבל לא מבין מאיפה זה בא. "ג'ו" אתה שומע פתאום ומבין שזה הגיע מלמעלה. אתה מסתכל ורואה את הנער עומד שם.
מקס סטרונג-
אתה רץ עם שאר הילדים ואז אתה שם לב שהנער מסמן לכולם לעצור. "שלושתכם לכו לכיוון מרכז העיר" הוא אומר לך ולעוד שני ילדים. שלושתכם מתחילים לרוץ לכיוון מרכז העיר עד שאתם מגיעים לכיכר שנמצאת בדיוק במרכז. מולך אתה פתאום שם לב שיש מישהו שנראה כמו נער על אחד מהגגות של הבתים. אתה מסמן להם לעקוב אחריך ואתם הולכים לכיוון הבניין. כשאתם מגיעים אתה שם לב לפתק בו כתוב: "יש סולם מאחוריי הבניין תעלו עליו". אתה עושה מה שהיה כתוב בבפתק ושלושתכם עולים לגג הבניין שם אתם רואים את הנער. "זאת המשימה" הוא אומר לכם. "לכו לבניין העירייה שנמצא בכיוון דרום מזרח, שם תמצאו פתק ששמתי בתוך קופסא ליד פח באיזור, שם תהיה כתובה משימתכם" הוא מוסיף ורץ משם על גגות הבתים.
סטיב פוקס-
אתה רץ יחד עם חבורת הילדים עד שאתם מגיעים לבית קולנוע נטוש. "בוא אלי שנייה סטיב" אומר לך הנער במסכה ואתה הולך אליו. "תשמע, אני נותן לך עכשיו משימה, תגיע למפעלים של וינס קלארק שנמצאים די רחוק מפה ושם אני רוצה שתפגוש את המנהל" הוא אומר לך וממשיך: "אני מוסיף אליך עוד שני אנשים שיעזרו לך, רק תגיע איתם לבניין ושם יהיו הוראות נוספות". הוא קורא לשני הילדים הנוספים ומסמן לכולכם לצאת. שלושתכם רצים לכיוון המפעל ומגיעים אחרי חצי שעה כמעט. אתם מחפשים שם איזהשהו רמז על המשימה ובסוף אתה מבחין בקופסאת נעליים שנמצאת על הרצפה. אתה פותח את הקופסא ושם יש פתק שעליו כתוב: "הזמנתי לך פגישה סטיב אצל המהנל רק תגיד לשומר את השם, ז'וקינדו, והוא יכניס אותך. אחר כך גם שני האחרים יכנסו ולפני הפגישה הם יתחבאו בחדר. כל מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לאיש לבלבול בזמן שהאחרים יגנבו ממנו".
הארלי ג'פרסון-
אתה רץ עם חבורת הילדים עד נקודה מסוימת ושם הנער קורא לך. "אני רוצה שתגיע לחנות, היא לא רחוקה מפה, יחד איתך אני שולח עוד אחד" אתה הולך יחד עם הילד הנוסף לחנות הקרובה ומוצא פתק על הקיר. על הפתק כתוב: "תנתק את מערכות האזעקה כדי שהילד הנוסף יכנס פנימה. דבר נוסף, בזמן שהוא גונב תנסה להסיח את דעתו של המוכר ואם צריך תנקט בפעולות התקיפות יותר, אבל רק אם צריך ותגרום לו להתעלף ואז גם תעזור לילד שאיתך. בסוף המשימה תפגשו אותי ואז הידים האחרים בבית הקולנוע הנטוש בדרום העיר".
-
ג'יפארנקו דה וינסנט -
אתה קם ומתקרב לדלת, שם את היד על הידית אבל בשנייה שאתה בא לפתוח את הדלת... נכנסת בך הרגשה מוזרה כזאתי. "אולי זאת מלכודת" אתה חושב לעצמך. אתה חוזר אחורה ומתיישב בכסא המרווח. הדפיקות נשמעות שוב. "יבוא" אתה צועק, והדלת נפתחת למחצה, אתה לא רואה מי מאחוריה. לפתע רימון מתגלגל לתוך המשרד... "שיט!" אתה אומר ונכנס מתחת לשולחן. בוםםםםםםםם! המשרד כולו נהרס, הכל מלא עשן. אתה נפגעת רק מההדף, פצעים שטוחים ולא רציניים. אתה מהר רץ לארון ופותח את הדלתות, "אתם בסדר כאן!? עבדו עלינו!" אתה אומר והשניים הפצועים יוצאים משם בקושי. העשן מתפזר ואתה רואה שני בריונים שריריים נכנסים דרך הדלת, שביניהם עומד נציג השירות. "חשבתם שתצליחו לתחמן אותנו?" הוא צוחק עלייך ושני הבריונים רצים אלייך. הפושעים שהיו בארון קמים ומתחילים להכות אותם באילתורים, עם כל מה שהם מצליחים להחזיק. אחד מהם לקח את מנורת הלבה ושבר להוא עם החולצה הכחולה אותה על הראש. הם ממשיכים להתעמט, בזמן שהנציג שירות רץ אלייך וקופץ באוויר עם בעיטה, שהרגל שלו עוד שנייה בפנים שלך...
ג'ק רנדל -
כל הרכבת נכנסת לפאניקה! אנשים קמים ורצים, אתה לא מצליח לעשות כלום! כל הזמן נתקע באנשים, היסטריה שוררת סביבך. "מפגרים, שבו! שבו!" אתה רץ רץ רץ, ובשנייה שאתה תופס לו את החולצה - אתה נופל!" "בן זונה..." אתה אומר לעצמך, קם במהירות וממשיך לרוץ. הגנב יוצא מקרון ומטפס על הגג של הרכבת. אתה יוצא אחריו עם רגל צולעת אבל הכי מהר שאתה יכול, מטפס גם ועולה. אתם עומדים על גג של רכבת נוסעת בתוך מנהרה. הגנב רץ אלייך ונותן לך מכת קראטה רצינית, ואז בעיטה תחתונה לרגליים שמפילה אותך ומשטיחה אותך על גג הרכבת. אתה מחזיק את הקצוות בשביל לא ליפול. "הבחור הזה מאומן, הוא לא סתם אחד..." אתה חושב לעצמך, בזמן שהוא מנסה להנחית עלייך בעיטה, שבקרוב תפגע לך קשות בחזה!
ג'ייסון ריק -
אתה חוזר בריצה כאילו רגילה לספסל העירוני... אבל הבוס לא שם! אתה מתחיל להכנס ללחץ, במיוחד אחרי שאתה רואה את הכובע שלו על הריצפה. "פאק!" אתה לוחש לעצמך, בזמן שהבריון הגדול שגנבת ממנו את הארנק מקודם מתקרב אלייך. הוא בנאדם גדול ממך פיזית עם שרירים רציניים, לא איש שכדאי להתעסק איתו. לפתע הוא קולט את הארנק שלו ביד שלך! "מה אתה חושב שאתה עושה חתיכת מטומטם!!??!" הוא צועק לך ומתקרב אלייך בריצה עצבנית, הוא מתכוון להיכנס בך ברצינות!
אליס וואנדר -
את יורדת בזהירות מהסולם לחניון, ונוחתת. את מסתכלת מה יש על הריצפה. את מוצאת כמה לבנים קטנות שהתפרקו מהדרכה, שרשרת של אופניים וטישו ספוג בחרדל. לא דברים שיכולים לעזור לך, אז את מחליטה לאלתר. את מוציאה את העגיל הימני שלך ומכניסה אותו למנעול של היונדאי הכחול. את מנסה לפתוח אותו... ותתפלאי, אבל זה עובד! ככה גם את עוברת לג'יפ הטויוטה השני, וזה מצליח אפילו יותר בקלות! 'זה ממש הולך לי' את חושבת. אתה לוקחת כל מה שיש בפנים, הצלחת לפרוץ כבר ארבע מכוניות. לפתע את רואה בקצה של חניון הVIP, אוטו חלומי... את רואה יגואר כסוף ויוקרתי בלי גג! 'אני לא אקח את מה שיש בתוך האוטו... אני אקח את האוטו!" את אומרת ומצפה שזה יהיה יותר קל מכיוון שלאוטו אין גג. את קופצת לתוך היגואר ומתיישבת על כסא הריפוד הנוח. אך ברגע שאת מכניסה את העגיל לחור של המפתח, אזעקה מחרישת אוזניים נשמעת, ומכל צדדי האוטו יוצאים ברזלים שמתחברים מעלייך ולוכדים אותך בפנים. את כמו ציפור בכלוב, ואת רואה איש בחליפה שמשני צדדיו בריונים חמושים רצים אלייך... כניראה שהם הבעלים!
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 11:49 AM
[b] ג'יפארנקו דה וינסנט -
אתה קם ומתקרב לדלת, שם את היד על הידית אבל בשנייה שאתה בא לפתוח את הדלת... נכנסת בך הרגשה מוזרה כזאתי. "אולי זאת מלכודת" אתה חושב לעצמך. אתה חוזר אחורה ומתיישב בכסא המרווח. הדפיקות נשמעות שוב. "יבוא" אתה צועק, והדלת נפתחת למחצה, אתה לא רואה מי מאחוריה. לפתע רימון מתגלגל לתוך המשרד... "שיט!" אתה אומר ונכנס מתחת לשולחן. בוםםםםםםםם! המשרד כולו נהרס, הכל מלא עשן. אתה נפגעת רק מההדף, פצעים שטוחים ולא רציניים. אתה מהר רץ לארון ופותח את הדלתות, "אתם בסדר כאן!? עבדו עלינו!" אתה אומר והשניים הפצועים יוצאים משם בקושי. העשן מתפזר ואתה רואה שני בריונים שריריים נכנסים דרך הדלת, שביניהם עומד נציג השירות. "חשבתם שתצליחו לתחמן אותנו?" הוא צוחק עלייך ושני הבריונים רצים אלייך. הפושעים שהיו בארון קמים ומתחילים להכות אותם באילתורים, עם כל מה שהם מצליחים להחזיק. אחד מהם לקח את מנורת הלבה ושבר להוא עם החולצה הכחולה אותה על הראש. הם ממשיכים להתעמט, בזמן שהנציג שירות רץ אלייך וקופץ באוויר עם בעיטה, שהרגל שלו עוד שנייה בפנים שלך...
[/b][/quote]
אתכופף ואתן לו בעיטה ברגל.
אחרי זה אתרום ואתן לו אגרוף לסנטר ואז בעיטה לראש ועוד אחת לבטן.
-
[b]
ג'ק רנדל -
כל הרכבת נכנסת לפאניקה! אנשים קמים ורצים, אתה לא מצליח לעשות כלום! כל הזמן נתקע באנשים, היסטריה שוררת סביבך. "מפגרים, שבו! שבו!" אתה רץ רץ רץ, ובשנייה שאתה תופס לו את החולצה - אתה נופל!" "בן זונה..." אתה אומר לעצמך, קם במהירות וממשיך לרוץ. הגנב יוצא מקרון ומטפס על הגג של הרכבת. אתה יוצא אחריו עם רגל צולעת אבל הכי מהר שאתה יכול, מטפס גם ועולה. אתם עומדים על גג של רכבת נוסעת בתוך מנהרה. הגנב רץ אלייך ונותן לך מכת קראטה רצינית, ואז בעיטה תחתונה לרגליים שמפילה אותך ומשטיחה אותך על גג הרכבת. אתה מחזיק את הקצוות בשביל לא ליפול. "הבחור הזה מאומן, הוא לא סתם אחד..." אתה חושב לעצמך, בזמן שהוא מנסה להנחית עלייך בעיטה, שבקרוב תפגע לך קשות בחזה!
[/b][/quote]
"יבן זונה!" אני יתכופף מהר ויפיל אותו מהרגליים ואז אתן לו אגרוף לבטן לחזה ואז בעיטה לבייצים
-
[b]
אליס וואנדר -
את יורדת בזהירות מהסולם לחניון, ונוחתת. את מסתכלת מה יש על הריצפה. את מוצאת כמה לבנים קטנות שהתפרקו מהדרכה, שרשרת של אופניים וטישו ספוג בחרדל. לא דברים שיכולים לעזור לך, אז את מחליטה לאלתר. את מוציאה את העגיל הימני שלך ומכניסה אותו למנעול של היונדאי הכחול. את מנסה לפתוח אותו... ותתפלאי, אבל זה עובד! ככה גם את עוברת לג'יפ הטויוטה השני, וזה מצליח אפילו יותר בקלות! 'זה ממש הולך לי' את חושבת. אתה לוקחת כל מה שיש בפנים, הצלחת לפרוץ כבר ארבע מכוניות. לפתע את רואה בקצה של חניון הVIP, אוטו חלומי... את רואה יגואר כסוף ויוקרתי בלי גג! 'אני לא אקח את מה שיש בתוך האוטו... אני אקח את האוטו!" את אומרת ומצפה שזה יהיה יותר קל מכיוון שלאוטו אין גג. את קופצת לתוך היגואר ומתיישבת על כסא הריפוד הנוח. אך ברגע שאת מכניסה את העגיל לחור של המפתח, אזעקה מחרישת אוזניים נשמעת, ומכל צדדי האוטו יוצאים ברזלים שמתחברים מעלייך ולוכדים אותך בפנים. את כמו ציפור בכלוב, ואת רואה איש בחליפה שמשני צדדיו בריונים חמושים רצים אלייך... כניראה שהם הבעלים! [/b][/quote]
"שיט" אני אומרת לעצמי ומנסה להתניע את המכונית
-
ג'יפארנקו דה וינסנט -
אתה מתכופף ומתחמק מהבעיטה הרצחנית שלו, ואז בוולה מסובב לרגל שלו אתה מעיף אותו, והוא נתקע עם הראש בתוך הפח זבל המתכתי. הוא מרים את הפח וזורק עלייך, הפח עוד מעט פוגע בחזה אבל אתה מעיף אותו עם היד, מתיישב לו על הבטן עם הברכיים ומתחיל לפוצץ לו את הפנים בבוקסים קטלניים. כל הראש שלו מלא דם, והוא איבד את ההכרה. "סוף טוב, הכל טוב" אתה אומר שמח, אבל שאתה מסתובב, אתה רואה את שני השותפים שלך שוכבים על הריצפה משותקים, בעוד הבריונים רצים אלייך, שלאחד ביד יש קרש שהוא תלש מארון העץ.
ג'ק רנדל -
אתה מתגלגל הצידה ומתחמק לו מהבעיטה, שמכיוון שהיא כ"כ חזקה, היא יוצרת חור בתוך הגג של הרכבת, והגנב נתקע שם, הוא לא מצליח להוציא את הרגל! אתה נכנס לסטרס של עצבים ומכניס לו רצף אגרופים לתוך הבטן, בשלב מסויים הוא מתקפל ויורק לעיניים שלך דם שלא בכוונה. אתה לא רואה כלום ומאבד את שיווי המשקל. אתה נופל בדיוק לחלק שמחבר בן שני הקרונות, למזלך לא התרסקת. הוא הצליח להוציא את הרגל, והוא קופץ עלייך מהגג עד למטה!
אליס וואנדר -
את מנסה נואשות להתניע את המכונית, אבל את רק מקבל זרם חשמלי. 'המכונית הזאת באמת שייכת לאח"מ, יש בה מערכת אזעקה משוכללת למדי' את מתייאשת, ומסתכלת על הגג של חנות ורסצ'ה. מלך הגנבים מזמן לא שם. את מרימה את הידיים ונכנעת, בעוד הבחורים מתקרבים. מעצבים את בועטת בריצפה... ופוגעת בגז! המכונית מופעלת בפאומיות ונוסעת במהירות 200 קמ"ש לפחות! הבריונים קופצים הצידה, הבחור בחליפה נשאר עומד בהלם, את נתקעת בו עם המכונית, והוא עף למרחק של 30 מטר, ובסוף נוחת בתוך מכונית אחרת בחניון, אחרי שניפץ את השמשה באמצע. הוא מת, עכשיו את בטוחה... למרות זאת זה דיי מקל עלייך. יש בעיה יותר גדולה! את לא מצליחה לעצור, ואת לכודה בפנים!!!!!
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 10:47 AM
[b] [b][u][SIZE=4][color=blue]התחלות לקבוצה שלי:[/color][/SIZE][/u][/b]
מקס סטרונג-
אתה רץ עם שאר הילדים ואז אתה שם לב שהנער מסמן לכולם לעצור. "שלושתכם לכו לכיוון מרכז העיר" הוא אומר לך ולעוד שני ילדים. שלושתכם מתחילים לרוץ לכיוון מרכז העיר עד שאתם מגיעים לכיכר שנמצאת בדיוק במרכז. מולך אתה פתאום שם לב שיש מישהו שנראה כמו נער על אחד מהגגות של הבתים. אתה מסמן להם לעקוב אחריך ואתם הולכים לכיוון הבניין. כשאתם מגיעים אתה שם לב לפתק בו כתוב: "יש סולם מאחוריי הבניין תעלו עליו". אתה עושה מה שהיה כתוב בבפתק ושלושתכם עולים לגג הבניין שם אתם רואים את הנער. "זאת המשימה" הוא אומר לכם. "לכו לבניין העירייה שנמצא בכיוון דרום מזרח, שם תמצאו פתק ששמתי בתוך קופסא ליד פח באיזור, שם תהיה כתובה משימתכם" הוא מוסיף ורץ משם על גגות הבתים.
[/b][/quote]
אני יורד מהבית ומסמן לשני האחרים לעקוב אחרי לכיון בניין העירייה ושם אני אומר להם שכל אחד יתפצל ויחפש קופסא ליד פח ומי שמוצא שישאר שם עד שהאחרים יבואו
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 12:05 PM
[b]
ג'ק רנדל -
אתה מתגלגל הצידה ומתחמק לו מהבעיטה, שמכיוון שהיא כ"כ חזקה, היא יוצרת חור בתוך הגג של הרכבת, והגנב נתקע שם, הוא לא מצליח להוציא את הרגל! אתה נכנס לסטרס של עצבים ומכניס לו רצף אגרופים לתוך הבטן, בשלב מסויים הוא מתקפל ויורק לעיניים שלך דם שלא בכוונה. אתה לא רואה כלום ומאבד את שיווי המשקל. אתה נופל בדיוק לחלק שמחבר בן שני הקרונות, למזלך לא התרסקת. הוא הצליח להוציא את הרגל, והוא קופץ עלייך מהגג עד למטה! [/b][/quote]
אנימתגלגל מהר הצידה ואז עולה חזרה למעלה וקופץ עליו!