-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 16 2009, 08:10 PM
[b]
סם
בצער רב אתה עוזב את משפחתך ויוצא למסע. אתה מגיע למעבדה לבד, מרגיש רע בנוגע לגורל משפחתך, אבל מחליט שאתה חייב להמשיך. אתה עוזר אומץ ודופק על הדלת של המעבדה, ופרופסור גרי, מחזיק פוקדור בידו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr106.png[/img], פותח אותה. הוא אומר "אני מניח שבאת לקבל את הפוקימון הראשון שלך. בוא, תיכנס, תבחר אחד" ומסתובב פנימה, משאיר את הדלת פתוחה לפניך [/b][/quote]
מצטער שאני מגיב רק עכשיו,היה לי משחק...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"שלום,אני סם,אז אני מבין שאתה הפרופסור המפורסם..."אני מחייך אליו.
"בכל מקרה,אתה יכול להגיד מה האפשרויות?"עברתי לנימה עניינית.
-
אדוארד
גרי מביט עליך מופתע ואומר "מצוין, אם כך כדי שתבחר אחד. לצערי הרב נלקחו כבר כמה פוקימונים. אתה יכול לבחור בין פוקדור מסתורי, פיפלאפ, טרטואיג ושינקס."
סם
"כן, אני הפרופסור. הפוקימונים שנשארו לי הם פיפלאפ, טרטואיג ושינקס. יש לי גם עוד פוקדור מסתורי אחד, שלא תוכל לדעת איזה פוקימון מסתתר בו"
טום
גרי נותן לך את הפוקדור של צימצאר ופוקדע. הוא אומר "נו, תוציא אותו החוצה. אני נוכח בהיכרות הראשונית לרוב, ואני רוצה לראות איך צימצאר יסתדר איתך"
ווילו
את זורקת את הפוקדור לאוויר בהתלהבות והוא פוגע בתיקרה, נופל לקרקע וכשהוא פוגע בה הוא קופץ ונפתח.
מתוכו יוצא קיובון[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/104.png[/img] שעומד מולך, עם הגב אליך, ומביט בפרופסור גרי במבט מבולבל. גרי מצביע עליך וקיובון מסתובב, ואז מביט בך מופתע. לכמה שניות הוא לא זז, ואז הוא קופץ על השולחן, ומשם עליך, ומחבק אותך. את מרגישה אותו רועד בין היידיים שלך ומחזיק אותך בחוזקה, וגרי אומר "הקיובון הזה פה כבר שנה שלמה. אף מאמן לא לקח אותו, אז החלטתי להפוך אותו לפוקימון מסתורי, בתקווה שאז הוא ילקח. הוא מתרגש בגלל שסוף סוף בחרו בו, זה הכל"
אדם
אתה לוקח כמה נשימות עמוקות ומנסה להרגיע את עצמך. בסוף אתה לוקח נשימה ומשאיר אותה בחזה, עוצם את העיניים שלך ולוחץ על הכפתור של הפוקדור. אתה שומע רעש של פוקדור נפתח ומרגיש את הפוקדור נפתח לך ביידים, ואז שומע רעש של הנפת כנפיים קטנות. אתה פותח את העיניים בבהלה ורואה מולך זובט[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/41.png[/img] קטן שעף מסביבך, מביט בך במבט חוקר. פרופסור גרי מעלה חיוך על פניו ואומר "נראה שקיבלת זובט ממושמע יחסית. רוב הזובטים תוקפים את המאמן שמוציא אותם אם הם לא מכירים אותו." כשלפתע זובט עולה לאוויר ויורד לכיוונך במהירות. אתה זז הצידה וזובט עובר צמוד ליד שלך, ככה שאתה מרגיש את החיכוך בניכם, ואז עוצר את עצמו קצת לפני הריצפה. כשהוא רואה שחמקת הוא עף ומתיישב לך על הכתף, ואז עוצם עיינים ונרדם.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 17 2009, 10:22 AM
[b]
ווילו
את זורקת את הפוקדור לאוויר בהתלהבות והוא פוגע בתיקרה, נופל לקרקע וכשהוא פוגע בה הוא קופץ ונפתח.
מתוכו יוצא קיובון[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/104.png[/img] שעומד מולך, עם הגב אליך, ומביט בפרופסור גרי במבט מבולבל. גרי מצביע עליך וקיובון מסתובב, ואז מביט בך מופתע. לכמה שניות הוא לא זז, ואז הוא קופץ על השולחן, ומשם עליך, ומחבק אותך. את מרגישה אותו רועד בין היידיים שלך ומחזיק אותך בחוזקה, וגרי אומר "הקיובון הזה פה כבר שנה שלמה. אף מאמן לא לקח אותו, אז החלטתי להפוך אותו לפוקימון מסתורי, בתקווה שאז הוא ילקח. הוא מתרגש בגלל שסוף סוף בחרו בו, זה הכל"
[/b][/quote]
"הוא מושלם!" אומר לו בחיוך ואחזיר חיבוק לקיובון (אוווווו XP)
"תודה פרופסור!" אומר באושר ואלך לכיוון היציאה מהבית.
-
[b] אדוארד
גרי מביט עליך מופתע ואומר "מצוין, אם כך כדי שתבחר אחד. לצערי הרב נלקחו כבר כמה פוקימונים. אתה יכול לבחור בין פוקדור מסתורי, פיפלאפ, טרטואיג ושינקס." [/b][/quote]
אהנהן בבחירתי ואפנה לגארי, ''אני רוצה את הפוקימון טרטוויג.'' אומר בחיוך.
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: SunShiNe
שם במשחק: ג'נסון אמייס
גיל (במשחק): 14
רקע (לפחות חמש שורות מלאות, מושקע ויצירתי): ג'נסון אמייס היה ילד עם חיים פשוט מושלמים. משפחתו היתה משפחה עשירה שלא החסירה מימנו כלום.
אבל ביום שאמרו למשפחתו שדוד של ג'נסון נעלם, הכל הישתנה. כבר לא היה שמח בבית, היה שונה יותר שקט.
יום אחד כג'נסון קרא שוב את העמוד האחרון ששרד מיומנו של דודו הוא הרגיש שהוא חייב ללצאת כמוהו למסע.
הדף, שרובו היה מלא בכתמי דיו ודם נורא גרם ג'נסון לרצות את זה ולצאת למסע כדי להבין מה קרא לדודו.
לאחר כמה חודשים משפחתו חזרה לעצמו, אך ג'נסון לא, הוא היה ילד שונה מכולם, פחות שמח יותר שקט ועצוב.
כסוף סוף הוא יוצא למסע והוא מוכן עם תיק על הגב הוא נתן לעצמו מטרה, הוא לא יחזור הביתה עד שהוא יבין מה קרה לדודו.
תמונה/ ספרייט: [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/262.png[/img]
תגים/סרטים: לא למלא
כסף: כל אחד מתחיל בלי כסף
ציוד: לא למלא
הערות/הארות: אמבראון ופוליווג D:
-
[b]
אדם
אתה לוקח כמה נשימות עמוקות ומנסה להרגיע את עצמך. בסוף אתה לוקח נשימה ומשאיר אותה בחזה, עוצם את העיניים שלך ולוחץ על הכפתור של הפוקדור. אתה שומע רעש של פוקדור נפתח ומרגיש את הפוקדור נפתח לך ביידים, ואז שומע רעש של הנפת כנפיים קטנות. אתה פותח את העיניים בבהלה ורואה מולך זובט[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/41.png[/img] קטן שעף מסביבך, מביט בך במבט חוקר. פרופסור גרי מעלה חיוך על פניו ואומר "נראה שקיבלת זובט ממושמע יחסית. רוב הזובטים תוקפים את המאמן שמוציא אותם אם הם לא מכירים אותו." כשלפתע זובט עולה לאוויר ויורד לכיוונך במהירות. אתה זז הצידה וזובט עובר צמוד ליד שלך, ככה שאתה מרגיש את החיכוך בניכם, ואז עוצר את עצמו קצת לפני הריצפה. כשהוא רואה שחמקת הוא עף ומתיישב לך על הכתף, ואז עוצם עיינים ונרדם. [/b][/quote]
"פוקימון מעופף..מתאים לי! " אומר באושר ואלטף את ראשו של זובאט
"תודה רבה גארי, אני ממש שמח שיצא לי זובאט! "
אקח את הפוקידע וחמשת הפוכדורים ואסתובב לי לצאת מהמעבדה ולהתחיל ללכת בשבילים לכיוון מונטיריט
-
[quote][b]טום
גרי נותן לך את הפוקדור של צימצאר ופוקדע. הוא אומר "נו, תוציא אותו החוצה. אני נוכח בהיכרות הראשונית לרוב, ואני רוצה לראות איך צימצאר יסתדר איתך"[/b][/quote]
"בכיף" אני אומר לגרי.
אני נושם נשימה ארוכה, "צא צ'ימצ'אר ! " אני זורק את הפוקדור.
-
[b]
סם
"כן, אני הפרופסור. הפוקימונים שנשארו לי הם פיפלאפ, טרטואיג ושינקס. יש לי גם עוד פוקדור מסתורי אחד, שלא תוכל לדעת איזה פוקימון מסתתר בו"
[/b][/quote]
"פוכדור מסתורי, אה?,טוב....אני חושב שאקח סיכון"חייכתי,
" אפשר לקבל את הפוכדור המסתורי?"אני שואל אותו בלחץ.
'מעניין מי זה יהיה...,אבל בכל זאת-סוף סוף יהיה לי פוקימון משלי!'אני חושב לעצמי בשמחה עצומה וכמובן שעם סקרנות.
-
סם
גרי מסתובב וניגש לשולחן גדול, פותח את אחת המגירות שלו ומוציא משם פוקדור. הוא מגיש לך אותו ואומר "נו, בוא נראה מי הפוקימון המסתורי שלך"
טום
אתה זורק לאוויר את הפוקדור, והוא נפתח בעודו באוויר וחוזר לך ליד. קרן אור אדומה יוצרת גוף אדום קטן של קוף, ולאחר מכן מקבלת צבעים נוספים ותווים נוספים כשהיא מרימה את זרועותיה לאוויר בצרחה "צייייייי". האור האדום עף לכל עבר, נשבר מהגוף, ומשאיר שם צימצאר[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/img] קטן וחמוד. צימצאר שואג בקול גדול "צימצארררררררררר" ואז מסתכל עליך במבט מבולבל ועוקצני.
אדם
יש לי בעיה אחת גדולה מאוד עם התגובות האלה.
כשאתה סתם יוצא מהמעבדה לרוב לא יקרה כלום, לכן אתה תוקע את התקדמות המשחק.
כשאתה יוצא ממקום מסוים שאין שום סיבה שמשהו מיוחד יקרה כשאתה עוזב אותו, תגיד לאיפה אתה הולך כדי שאוכל להמשיך את התגובה שלי כמו שצריך בבקשה.
גנסון
החיים מושלמים מדי, וגם אחרי איבוד הדוד, המצב עדיין לא הגיוני. למה לך לעזוב, ועוד בלי שום ציוד?
תנסה לשפר את הרקע, שיהיה יותר הגיוני
אדוארד
גרי מרים פוקדור מהשולחן ומגיש לך אותו, היחד עם פוקדע. הוא אומר לך לחכות רגע בזמן שהוא הולך להביא פוקדורים ריקים, והולך לחדר אחר במעבדה. בנתיים אתה שם לבד, רק עם טרטואיג.
ווילו
תקרא בבקשה את מה שכתבתי לאדם. אני יודע שאתה מנוסה אבל זה קרה גם לך. אני מבקש למנוע את זה להבא. למזלך לך יש לי אירוע מיוחד מתוכנן ביציא מהבית
גרי אומר "אני שמח שאתם מסתדרים טוב כל-כך. טוב, הנה חמישה פוקדורים שתוכלי לתפוס איתם פוקימונים." את מדלגת אל מחוץ לבית בשמחה, קיובון רץ אחריך, וכשאת יוצאת, את נתקלת בילד עצבני[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/img] המחזיק פוקדור בידו. הוא אומר "תני לי לעבור עכשיו!" ודוחף אותך הצידה, מפיל אותך על שיח ליד המעבדה. קיובון קופץ עליו ומסנה להכות בו עם העצם, אבל היד תוסף את העצם וזורק אותו עליך. הוא נכנס למעבדה בפנים זועפות וטורק את הדלת בחוזקה.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 18 2009, 10:36 AM
[b] סם
גרי מסתובב וניגש לשולחן גדול, פותח את אחת המגירות שלו ומוציא משם פוקדור. הוא מגיש לך אותו ואומר "נו, בוא נראה מי הפוקימון המסתורי שלך"
[/b][/quote]
'אוקיי...זה הרגע שלי,סוף סוף פוקימון!'אני חושב בציפייה.
"אז מי שלא תהיה,אני בוחר בך!"אני צועק לאוויר בזמן שאני משחרר את הפוכדור.
-
[b] אדם
יש לי בעיה אחת גדולה מאוד עם התגובות האלה.
כשאתה סתם יוצא מהמעבדה לרוב לא יקרה כלום, לכן אתה תוקע את התקדמות המשחק.
כשאתה יוצא ממקום מסוים שאין שום סיבה שמשהו מיוחד יקרה כשאתה עוזב אותו, תגיד לאיפה אתה הולך כדי שאוכל להמשיך את התגובה שלי כמו שצריך בבקשה.
[/b][/quote]
*רשמתי שאני אתחיל ללכת לכיוון מונטיריט*
אשב לי קצת מחוץ למעבדה ואלטף את זובאט כדי להמשיך להתחבב עליו
ואז אתחיל להסתכל מסביב למעבדה, אחפש פוקימון שאוכל להילחם נגדו ואולי אפילו ללכוד
-
[b]
ווילו
תקרא בבקשה את מה שכתבתי לאדם. אני יודע שאתה מנוסה אבל זה קרה גם לך. אני מבקש למנוע את זה להבא. למזלך לך יש לי אירוע מיוחד מתוכנן ביציא מהבית
גרי אומר "אני שמח שאתם מסתדרים טוב כל-כך. טוב, הנה חמישה פוקדורים שתוכלי לתפוס איתם פוקימונים." את מדלגת אל מחוץ לבית בשמחה, קיובון רץ אחריך, וכשאת יוצאת, את נתקלת בילד עצבני[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/img] המחזיק פוקדור בידו. הוא אומר "תני לי לעבור עכשיו!" ודוחף אותך הצידה, מפיל אותך על שיח ליד המעבדה. קיובון קופץ עליו ומסנה להכות בו עם העצם, אבל היד תוסף את העצם וזורק אותו עליך. הוא נכנס למעבדה בפנים זועפות וטורק את הדלת בחוזקה. [/b][/quote]
סורי ^__^"
שוב הילד הקרציה הזה? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קיובון אתה בסדר?" אומר ואשפשף את המקום בו נפלתי "אל תתיחס אליו, יש אנשים שהעצם פשוט תקועה להם בתחת" אומר לו בחיוך מתוחסכל "בוא נלך למצוא לך קרב אמיתי ניראה את הכוח שלך" אומר לו בחיוך ואתחיל ללכת איתו לכיוון העיר מוניטריט.
-
[b] אדוארד
גרי מרים פוקדור מהשולחן ומגיש לך אותו, היחד עם פוקדע. הוא אומר לך לחכות רגע בזמן שהוא הולך להביא פוקדורים ריקים, והולך לחדר אחר במעבדה. בנתיים אתה שם לבד, רק עם טרטואיג. [/b][/quote]
אחכה לי בסבלנות תוך כדי שאסתכל במעבדה.
-
[quote][b]טום
אתה זורק לאוויר את הפוקדור, והוא נפתח בעודו באוויר וחוזר לך ליד. קרן אור אדומה יוצרת גוף אדום קטן של קוף, ולאחר מכן מקבלת צבעים נוספים ותווים נוספים כשהיא מרימה את זרועותיה לאוויר בצרחה "צייייייי". האור האדום עף לכל עבר, נשבר מהגוף, ומשאיר שם צימצאר קטן וחמוד. צימצאר שואג בקול גדול "צימצארררררררררר" ואז מסתכל עליך במבט מבולבל ועוקצני.[/b][/quote]
"שלום לך צ'ימצ'אר, אני יודע שאתה מבולבל בטח, אני טום, המאמן החדש שלך, אל תדאג, אני רק לטובתך. אין לך מה לדאוג." אני אומר לצ'ימצ'אר, מחייך ומתקרב אליו לאט..
-
ווילו
אמרתי שזה בדיוק אותו משחק חוץ ממחיר של חפץ אחד, והתכוונתי לזה. גם מקס יופיע כאן
קיובון מחייך למשמע דברי העידוד שלך ומדלג לידך, כשאתם עוזבים את העיר ומתקדמים לעיר מונטריט. אתם יוצאים מהעיר, ולפני שאתם צועדים צעד אחד נוסף, פוגשים רטטה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/img] עצבני במיוחד, שמנסה להוריד גרגיר ברי שנתקע על ענף של עץ.
טום
צימצאר מביט במבט מאיים כשאתה מתקרב אליו, ואז שורט אותך בידך כשאתה נעמד לידו. אתה קופץ אחורה במהירות ומביט על גרי במין רפלקס מוזר, והוא פשוט אומר "אל תדאג. לא תמיד ההתחלה טובה. זה ישתפר עם הזמן. אם הוא לא תקף בגחלת זה סימן טוב."
אדוארד
הפתעת אותי
_________
אתה מביט במעבדה, אבל הכל עוד במגירות או בארונות הסגורים, גרי עוד לא הספיק לסדר כלום. כמה דפים מונחים של השולחן, אבל נראה לך שלקרוא בהם זה לא הרעיון הכי טוב. לאחר עוד כמה דקות גרי חוזר ומגיש לך פוקדע וחמישה פוקדורים, ואומר "הפוקדע תעזור לך לזהות פוקימונים וללמוד עליהם, ובעזרת הפוקדורים האלה תוכל לתפוס פוקימונים. הם ריקים.
אדם
סליחה, לא שמתי לב. זה לא יקרא שוב. אני פשוט רגיל למקרים כאלה
אתה יושב מסביב למעבדה ומלטף את זבט שישן, וככה נשאר במשך כמה דקות. לאחר מכן זה מתחיל להימאס עליך ואתה מחליט לצאת לחפש פוקימון, אבל המעבדה ממוקמת במרכז העיר, ואין שום פוקימון פראי בסביבה, שכן רוב הפוקימונים בעיר הקטנה הזאת הם פוקימונים שאנשים מגדלים או של מאמנים.
סם
אתה לוחץ על הכפתור, וקרן אור אדומה פוגעת בריצפה. מתחיל להיווצר גוף, כשלפתע האור מתפזר לכל עבר ומשהו קופץ לתיקרה, וכשתי שניות אחר כך מתרסק בצד השני של החדר. אתה וגרי מתקרבים למשהו הזה, ומוצאים שם גליגר[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/207.png[/img] מבולבל. הוא מביט עליכם בתימהון ואז צורח בפחד ומתקפל לתוך עצמו, למין צורה כדורית מוזרה.