חזרתי לא מזמן מהניחום אבלים..
הם עשו את זה אצל אח של אבא שלי.
Printable View
חזרתי לא מזמן מהניחום אבלים..
הם עשו את זה אצל אח של אבא שלי.
מה קרה מור !?
[quote][i]Originally posted by SunShiNe[/i]@Dec 19 2009, 09:25 PM
[b] חעחעחעחעחע קרעת אותי מתן XD
אתה לא יודע איזה כוחות יש לי Oם
אני יכול לזמן רוחות אוויריות [/b][/quote]
גם אני יכול לזמן רוחות אוויריות, אתה יודע מאיפה XD
יוסי, למה לא הקדשת לי?!
שכחת מי המנהיג שלך :(
ניב, זה מאוחר מידי, מוחעחעחעחע
היי חזרתי
ידעתי שהוא יפתח נוד על מייפל הנוב הזה.
אני צריך עזרה..
אחים שלי ואבא שלי התמכרו לסירטונים "מצחיקים" על חתולים שמדגדגים אותם...
תעזרו לי!
[color=ghostwhite ]ובדרך תשיגו עוד תגובה[/color]
היי ארוין
נמאס מהנוד"ים על מייפל
בואנה אני לא מגיב עכשיו עד עמוד 5!
אין מישהו שמכיר את הסדרה מכושפות?
אז...קיבלתי עוד אופציות כמו נעילה ונעיצה מאחר ואני ושגיא מנהלי פורום?
לא לא לא, שום דבר לא מאוחר מדי אם זה תלוי במתמטיקאי המתבודד שגר על הר בסין.
בתור אחד שעשה את הקורס מתמטיקה דיסקרטית, ואחד שמבין במידת מה אלגברה לינארית אני מכריז על המצב הקיים כאסון פוטנציאלי!
מעל קבוצת כל המשתמשים בפורום הוגדרו 3 מחלקות שקילות: חסרי דעה ביחס למייפל, אנמס, ילדי מייפל.
מצב זה מסוכן, שכן כל אחד מהמחלקות האחרונות מנסה להגדיר איזומפורפיזם בין המחלקה היריב ולקבוצה היריקה, אבל דבר זה מועד לכשלון כי הקבוצה הריקה אינה מרחב לינארי! לכן המצב הנוכחי אינו יציב ומהווה מקור לסכנה, והיא קריסת המתמטיקה, או העלמות חלק מהמשתמשים בפורום באורח מסתורי . מכיוון שאני המתמטיקאי הכי בכיר כאן, אולי פרט לאלכס, אבל זה לא רלוונטי כרגע, אין לערער על הקביעה שלי בנושא!
המצלה שלי לבעלי הסמכות: לאחד את שתי מחלקות השקילות המסוכנות ובכך למנוע את כל ההריסה של הפורום.
לא להגזים ><
אנחנו לא נהרוס את הפורום תהיה בטוח
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:37 PM
[b] לא לא לא, שום דבר לא מאוחר מדי אם זה תלוי במתמטיקאי המתבודד שגר על הר בסין.
בתור אחד שעשה את הקורס מתמטיקה דיסקרטית, ואחד שמבין במידת מה אלגברה לינארית אני מכריז על המצב הקיים כאסון פוטנציאלי!
מעל קבוצת כל המשתמשים בפורום הוגדרו 3 מחלקות שקילות: חסרי דעה ביחס למייפל, אנמס, ילדי מייפל.
מצב זה מסוכן, שכן כל אחד מהמחלקות האחרונות מנסה להגדיר איזומפורפיזם בין המחלקה היריב ולקבוצה היריקה, אבל דבר זה מועד לכשלון כי הקבוצה הריקה אינה מרחב לינארי! לכן המצב הנוכחי אינו יציב ומהווה מקור לסכנה, והיא קריסת המתמטיקה, או העלמות חלק מהמשתמשים בפורום באורח מסתורי . מכיוון שאני המתמטיקאי הכי בכיר כאן, אולי פרט לאלכס, אבל זה לא רלוונטי כרגע, אין לערער על הקביעה שלי בנושא!
המצלה שלי לבעלי הסמכות: לאחד את שתי מחלקות השקילות המסוכנות ובכך למנוע את כל ההריסה של הפורום. [/b][/quote]
O:
מה שהוא אמר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:37 PM
[b] לא לא לא, שום דבר לא מאוחר מדי אם זה תלוי במתמטיקאי המתבודד שגר על הר בסין.
המצלה שלי לבעלי הסמכות: לאחד את שתי מחלקות השקילות המסוכנות ובכך למנוע את כל ההריסה של הפורום. [/b][/quote]
נגיד והבנתי .
מה שהוא אומר !
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 19 2009, 09:39 PM
[b] מה שהוא אמר. [/b][/quote]
יוסי :(
למה לא הקדשת לי, אתה מסכן את המצב האקוסטיה של הפורום!
מי שינה כותרת?
אני הורג את מי ששינה כותרת במקום!