-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 11:09 PM
[b] אופיר
---------
"שמי אנה ואני ראיתי אותך על הריצפה ליד הבית הזה אז חשבתי להכניס אותך לפו,זה הבית שלך נכון?" היא אומרת לך בחיוך גדול. [/b][/quote]
"כן נכון...תודה רבה לך" אומר לה ואנסה לקום לגמרי מהספה
"את ראית משהו אחר כשלקחת אותי? משהו מוזר?"
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 09:51 PM
[b] ניב
-------
אתה שוכב על האדמה הקרה של בית הקברות האדמה אפורה ויש לה ריח מוזר אבל אתה רגיל לזה פיתאום אתה מרגיש צמרמורות כאבי ראש ואתה שומע קולת שאומרים לך "ניב בו לפו אנחנו רוצים ליראות אותך נו ניב אנחנו מחכים לראות אותך" [/b][/quote]
עצה קטנה- לפני שאתה מפרסם תגובה תעבור עליה לוודות שאין שגיאות הקלדה ושיש ווים איפה שצריך
------
אתה קם ורואה שלושה רוחות שאף פעם לא ראיתה,הראשונה יש לה פנים לבנות, עניים שחורות,היא גובה נורא,ויש לה שער עומד ופרועה,והיא לבושה בגדים שחורים וארוכים יש לה סמל של עקביש קטן בצד ימין של החולצה,והיא אומרת לך בקול גדול ואפל "שלום לך ניב".
לדמות השניה יש פנים לבנות עניים כחולות שער חלק וארוך יש לה צלקת על הלחי,ויש לה אותם בגדים כמו של הרוח הראשונה.
את הדמות השלישית אתה בקושי יכול ליראות היא כפופה מאוד אך אתה סם לב שיש לה ארון קבורה על הגב.
אופיר
--------
היא שואלת אותך"איך אתה רואה רוחות מה אתה?" ומביטה בך במבט מוזר.
לן
-----
אלקס אומרת לך "תילך אחורה ואל תזוז מישם" אתה רואה שהיא מרימה את המיכנס שלה עד שרואים לה את הירך אתה סם לב שהיא פותחת מין נרתיק שיש בו קלפים עם אותיות ב סינית והיא מוציאה שניים מן הכלפים,היא אומרת לו "סדריק תעוף מכאן!!! אני לא רצה אתך".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 04:08 PM
[b] ניב
------
אתה קם ורואה שלושה רוחות שאף פעם לא ראיתה,הראשונה יש לה פנים לבנות, עניים שחורות,היא גובה נורא,ויש לה שער עומד ופרועה,והיא לבושה בגדים שחורים וארוכים יש לה סמל של עקביש קטן בצד ימין של החולצה,והיא אומרת לך בקול גדול ואפל "שלום לך ניב".
לדמות השניה יש פנים לבנות עניים כחולות שער חלק וארוך יש לה צלקת על הלחי,ויש לה אותם בגדים כמו של הרוח הראשונה.
את הדמות השלישית אתה בקושי יכול ליראות היא כפופה מאוד אך אתה סם לב שיש לה ארון קבורה על הגב. [/b][/quote]
"מי אתם, מה אתם רוצים ואיפה הרוחות שגרות פה?"
-
ניב
------
הרוח הגובה אומרת "חחח כול כך הרבה שאלות לילד כול כך קטן אתה כול כך תמים"הוא מסובב את הראש שלו לכיוון הרוח עם השער החלק ומוסיף"אתה מוכן" הרוח השניה אומרת לו "כן בוס" אתה רואה ענן שחור קטן שהרוח השניה מזמנת היא נוגעת בו העשן נעלם ומיופיע בידו קילשון.
הרוח הראשונה והרוח עם הארון קבורה קופצים לאחור והם ניראים ממש רחוקים ממך,הרוח עם הקילשון רצה אליך במהירות ואתה סם לב למקל שמונח לידך.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 04:32 PM
[b] ניב
------
הרוח הגובה אומרת "חחח כול כך הרבה שאלות לילד כול כך קטן אתה כול כך תמים"הוא מסובב את הראש שלו לכיוון הרוח עם השער החלק ומוסיף"אתה מוכן" הרוח השניה אומרת לו "כן בוס" אתה רואה ענן שחור קטן שהרוח השניה מזמנת היא נוגעת בו העשן נעלם ומיופיע בידו קילשון.
הרוח הראשונה והרוח עם הארון קבורה קופצים לאחור והם ניראים ממש רחוקים ממך,הרוח עם הקילשון רצה אליך במהירות ואתה סם לב למקל שמונח לידך. [/b][/quote]
אני זז ונעמד קפוף ליד המקל ואוחז בו. כשהדמות עם הקילשון מגיעה אלי, אני מרים את המקל בכל כוחי כלפי מעלה ומנסה לפגוע בקילשון ולהרים אותו מעלי, ככה שהרוח תישאר חשופה כשהקילשון למעלה וידייה מופנות לשם
-
ניב
------
היא מתקדמת אליך במהירות אך אתה מצליח ליפגוע בקילשון,המקל שלך ניכנס בין הלהבים של הקילשון.
הרוח מחזיקה בקילשון וקופצת מאליך.
היא נוחתת מטר מאחוריך ושוב רצה אליך עם הקילשון.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 04:08 PM
[b] אופיר
--------
היא שואלת אותך"איך אתה רואה רוחות מה אתה?" ומביטה בך במבט מוזר.
[/b][/quote]
"מה...גם את שאמנית?! " אשאל אותה בהתרגשות
"חשבתי שאני היחידי באזור שיכול! "
-
אופיר
---------
היא מחיחת ואומרת "אני לא שאמנית אני איטאקו,אני יכולה לזמן רוחות מכול מקום וליראות אותם,אבל אני לא יכולה להתאחד איתם".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 06:11 PM
[b] אופיר
---------
היא מחיחת ואומרת "אני לא שאמנית אני איטאקו,אני יכולה לזמן רוחות מכול מקום וליראות אותם,אבל אני לא יכולה להתאחד איתם". [/b][/quote]
"כן קראתי על מה שאת עושה..את כמו מזמנת.."
"את יודעת אולי מה קרה לרוחו של אח שלי? הוא פשוט התפורר ונעלם! "
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 04:46 PM
[b] ניב
------
היא מתקדמת אליך במהירות אך אתה מצליח ליפגוע בקילשון,המקל שלך ניכנס בין הלהבים של הקילשון.
הרוח מחזיקה בקילשון וקופצת מאליך.
היא נוחתת מטר מאחוריך ושוב רצה אליך עם הקילשון. [/b][/quote]
אל תגיב רק לאדם אחד. תמיד תגיב ללפחות שני אנשים כדי למנוע ספאם
---------
"הרוח של אח שלך? זה לא היה הרוח המלווה שלך?,בכול מיקרה ניראה לי שמשהוא היה צריך אותו זה הדבר הכי הגיוני שעולה בדעתי אז מי הרוח המלווה שלך".
ניב
------
הוא רץ אליך אתה מחכה לרגע המתאים כדאי לתת את המכה ונותן מכה בקילשון אך כשאתה נותן מכה לקילשון הוא תופס עם החלק העליון (החלק בעל הלהבים) את המקל שלך ומסובב אותו ועם החלק התחתון נותן לך מכה חזקה אתה עף בערך שלוש מטר ואתה מתקשה לינשום.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 06:56 PM
[b] אופיר
---------
"הרוח של אח שלך? זה לא היה הרוח המלווה שלך?,בכול מיקרה ניראה לי שמשהוא היה צריך אותו זה הדבר הכי הגיוני שעולה בדעתי אז מי הרוח המלווה שלך".
[/b][/quote]
"האמת היא...שעוד אין לי רוח מלווה..." אומר במעט בושה ואשפיל את מבטי
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 06:56 PM
[b] ניב
------
הוא רץ אליך אתה מחכה לרגע המתאים כדאי לתת את המכה ונותן מכה בקילשון אך כשאתה נותן מכה לקילשון הוא תופס עם החלק העליון (החלק בעל הלהבים) את המקל שלך ומסובב אותו ועם החלק התחתון נותן לך מכה חזקה אתה עף בערך שלוש מטר ואתה מתקשה לינשום. [/b][/quote]
אני שולח לך ה"פ עכשיו, אשמח אם תקרא אותו
--------
"אין לך רוח מלווה אתה יודע שהשנה טורניר השאמנים יפתח"היא אומרת לך בלחץ ומוסיפה "יודע מה אני יעזור לך למצוא רוח מלווה ביתנאי שאתה תיכח אותי לטורניר השאמנים"היא מחיחת חיוך קטן.
ניב
------
אתה רואה שהרוח עם הקילשון עוצרת אתה שומעה את הקול של הרוח הגבוה אומרת בשקט "לא אמרנו לך שיש לך הרבה שאלות!? אבל יודע מה אנחנו נגיד לך את התשובה רק ביגלל שאתה מצחיק"הוא מדבר בכול חלש וצוחק מאת "אנחנו רוצים אותך בגלל..."אתה שומעה את קולו נקטע ועד קול נישמע לך ברקע" עוד פעם אתם מציקים לשאמנים חדשים" אתה רואה את שלושת הרוחות משתחווים לבן אדם שיצה מארון הקבורה (זה ארון הקבורה שהיה על גבו של הרוח השלישית) לא אדוני הוא התחיל.