-
יוסי אזולאי
היא אומרת בקול קר ונוקשה "שב עכשיו ותביט בי כשאני מדברת. לא קראתי לך לשיחה בגלל חומרת המעשה שעשית. את השיחה הזאת עדי תעביר איתך. אני רוצה לדבר איתך על משהו אחר לגמרי, חשוב הרבה יותר ממה שעשית, כי אני יודעת שלא היית לך בררה אלא לעשות את זה. עכשיו, שב בבקשה, יש לנו הרבה דברים לשוחח עליהם"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 23 2010, 06:38 PM
[b] יוסי אזולאי
היא אומרת בקול קר ונוקשה "שב עכשיו ותביט בי כשאני מדברת. לא קראתי לך לשיחה בגלל חומרת המעשה שעשית. את השיחה הזאת עדי תעביר איתך. אני רוצה לדבר איתך על משהו אחר לגמרי, חשוב הרבה יותר ממה שעשית, כי אני יודעת שלא היית לך בררה אלא לעשות את זה. עכשיו, שב בבקשה, יש לנו הרבה דברים לשוחח עליהם" [/b][/quote]
אני מסתכל עליה במבט מסוקרן, ושואל אותה, ''ממ.. מעניין, אז למה קראת לי לכאן?'' אומר.
-
יוסי אזולאי
היא אומרת "תתישב ואני אסביר לך. אני לא מדברת אליך בזמן שאתה עומד. ותסגור את הדלת בבקשה. אסור שאף אחד אחר ישמע את מה שאני הולך לומר לך!"
-
ניב אתה יכול ליכתוב לי בערך התחלה כי לא הבנתי איך אני אמור להתחיל.
מצטער.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Jan 23 2010, 08:23 PM
[b] ניב אתה יכול ליכתוב לי בערך התחלה כי לא הבנתי איך אני אמור להתחיל.
מצטער. [/b][/quote]
כתבתי התחלה ברורה מאוד לכולם, אתה גם יכול לקרוא את הדרך שבה יוסי התחיל, לדעתי ההתחלה הזאת ברורה מאוד ויש הרבה מאוד דרכים להמשיך ממנה
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 23 2010, 08:13 PM
[b] יוסי אזולאי
היא אומרת "תתישב ואני אסביר לך. אני לא מדברת אליך בזמן שאתה עומד. ותסגור את הדלת בבקשה. אסור שאף אחד אחר ישמע את מה שאני הולך לומר לך!" [/b][/quote]
''אוקיי.'' אומר בהבעת פנים מוזרה, אסגור את הדלת ואתיישב על הכיסא, ''נו.. אז מה את רוצה להגיד לי שהוא כל כך סודי?'' אומר ואבהה בה.
-
אני יוצה מהכיתה לכיון החצר ובדרך מחפש את החברה שלי.
-
יוסי אזולאי
"אל תזלזל בעיניין הזה. ה..המצב רע. רע מאוד. אתה, איך לומר את זה? אתה נבחר. נבחר של כוחות היאנג בעולם הזה. אחד מהאנשים שנולדו עם כוחות, והשנה התמזל מזלם, או שבדיוק ההפך, והכוח השתחרר. אצלך זה לא קרה בגלל מזל. יש סיבה שאנשים שהכי מבינים בין וביאנג מגיעים לחטיבות הביניים. תמיד שם הכוח משתחרר, כך שאצלך הכוח היה משתחרר במהלך השנה בכל מקרה. הכוח הזה הוא גם מה שנתן לך את הכוח כמעט להרוג את אמיר במכה אחת. היום תלך הביתה ותנסה להירגע קצת, מחר תבוא ותקבל את העונש שלך שימשך הרבה זמן, ובינו יהיו ריתוקים שבמהלכם אלמד אותך איך לשלוט בכוח הזה. עכשיו, תיזהר כשאתה חוזר הביתה, אל תתעצבן על אנשים ותנסה להישאר רגוע, ותתרחק מאנשים זרים. מסוכן מאוד להיות אדם המשתמש בכוח יאנג בעולם הזה"
ליעד בר לב
אתה יוצא מהכיתה אל הקומה השניה, קומה מעגלית גדולה שעל קירותיה ציורים והסברים של משפטים בגיאומטריה, פונקציות ומטמתיקה, הגדרות של סוגי סיפורים, ועוד הרבה מאוד דברים. העבודות בהיסטוריה של כיתות ח', דגמים של טירות, עומדים בקצה הקרוב לכניבה לבית הספר, הנמצא מול המדרגות. מרכז הקומה הוא שטח חלול, והאיזור יחיד שהוא יותר רחב ממסדרון נמצא במקום שאת רובו תופסות העבודות בהיסטוריה. מולן, בצד השני של הקומה, צד שמאל שלך, נמצאות המדרגות, גרם גדול במרכז שעולה למעלה ומשני צדדיו שני גרמי מדרגות קטנים היורדים למטה. אתה לומד בכיתה הכי קרובה למדרגות. אתה לא רואה את החברה שלך יוצאת מהכיתה הסמוכה שבה היא לומדת, ט'4, אבל כן רואה כמה חברות שלה שיוצאות מהכיתה. אתה בטוח שאתה רואה את כל הילדים מכיתה ט'4 יוצאים, חוץ ממנה. אתה שומע משהו מאחורה, את הקולות של מקס ואמיר, ומשאר שהם מציקים ליוסי, שוב פעם, אבל מתעלם מזה. החברות של החברה שלך נפגשות בך כשהן בדרכן למדרגות, ואז מביטות עליך במבט עצוב ואומרות "אנחנו מניחות שזה קשה לעכל מעבר של חברה שלך לארצות הברית באמצע השנה. בהצלחה עם ההתגברות על זה" והולכות הלאה.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 23 2010, 08:45 PM
[b] יוסי אזולאי
"אל תזלזל בעיניין הזה. ה..המצב רע. רע מאוד. אתה, איך לומר את זה? אתה נבחר. נבחר של כוחות היאנג בעולם הזה. אחד מהאנשים שנולדו עם כוחות, והשנה התמזל מזלם, או שבדיוק ההפך, והכוח השתחרר. אצלך זה לא קרה בגלל מזל. יש סיבה שאנשים שהכי מבינים בין וביאנג מגיעים לחטיבות הביניים. תמיד שם הכוח משתחרר, כך שאצלך הכוח היה משתחרר במהלך השנה בכל מקרה. הכוח הזה הוא גם מה שנתן לך את הכוח כמעט להרוג את אמיר במכה אחת. היום תלך הביתה ותנסה להירגע קצת, מחר תבוא ותקבל את העונש שלך שימשך הרבה זמן, ובינו יהיו ריתוקים שבמהלכם אלמד אותך איך לשלוט בכוח הזה. עכשיו, תיזהר כשאתה חוזר הביתה, אל תתעצבן על אנשים ותנסה להישאר רגוע, ותתרחק מאנשים זרים. מסוכן מאוד להיות אדם המשתמש בכוח יאנג בעולם הזה" [/b][/quote]
אני מתחיל לצחוק מול הפנים שלה ואומר, ''תגידי חחח, מאיזה בית משוגעים בדיוק הגעת?! חחח, בחיים לא שמעתי שטות עלובה ומטופשת כזאת, את באמת מאמינה שיש דבר כזה ין ויאנג? ואם כבר... הייתי מקבל את כוח הין.'' אומר ואמשיך לצחוק, אנופף לשלום ואצא מן החדר שלה בציחקוקים, ואלך לכיוון הבית שלי.
-
יוסי אזולאי
אתה אוחז בידית של הדלת, כשלפתע היא זוהרת באור לבן ולא זזה, לא משנה כמה אתה מנסה לפתוח אותה.
אתה מסתובב ומביט במיכל בחרדה, ורואה אותה עומדת, ידה מושטת קדימה וזוהרת באור לבן חלש. האור נעלם והיא מתיישב על הכיסא בכבדות ואומרת "עכשיו אתה מאמין? אני לא אקח את התגובה שלך ברצינות בגלל שזאת התגובה המתקבלת על הדעת, אבל, חבל שהייתי צריכה להוכיח לך את זה. אם אתה רוצה מחר אני אפגיש בינך לבין שלושה תלמידים מכיתה ח' שכבר שולטים בכוחות שלהם מאז חנוכה"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 23 2010, 08:55 PM
[b] יוסי אזולאי
אתה אוחז בידית של הדלת, כשלפתע היא זוהרת באור לבן ולא זזה, לא משנה כמה אתה מנסה לפתוח אותה.
אתה מסתובב ומביט במיכל בחרדה, ורואה אותה עומדת, ידה מושטת קדימה וזוהרת באור לבן חלש. האור נעלם והיא מתיישב על הכיסא בכבדות ואומרת "עכשיו אתה מאמין? אני לא אקח את התגובה שלך ברצינות בגלל שזאת התגובה המתקבלת על הדעת, אבל, חבל שהייתי צריכה להוכיח לך את זה. אם אתה רוצה מחר אני אפגיש בינך לבין שלושה תלמידים מכיתה ח' שכבר שולטים בכוחות שלהם מאז חנוכה" [/b][/quote]
''כן כן.. מה שתגידי, לילה טוב.'' אומר ואצא מן החדר, לאחר-מכן אלך לכיוון ביתי.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 23 2010, 08:45 PM
[b]
ליעד בר לב
אתה יוצא מהכיתה אל הקומה השניה, קומה מעגלית גדולה שעל קירותיה ציורים והסברים של משפטים בגיאומטריה, פונקציות ומטמתיקה, הגדרות של סוגי סיפורים, ועוד הרבה מאוד דברים. העבודות בהיסטוריה של כיתות ח', דגמים של טירות, עומדים בקצה הקרוב לכניבה לבית הספר, הנמצא מול המדרגות. מרכז הקומה הוא שטח חלול, והאיזור יחיד שהוא יותר רחב ממסדרון נמצא במקום שאת רובו תופסות העבודות בהיסטוריה. מולן, בצד השני של הקומה, צד שמאל שלך, נמצאות המדרגות, גרם גדול במרכז שעולה למעלה ומשני צדדיו שני גרמי מדרגות קטנים היורדים למטה. אתה לומד בכיתה הכי קרובה למדרגות. אתה לא רואה את החברה שלך יוצאת מהכיתה הסמוכה שבה היא לומדת, ט'4, אבל כן רואה כמה חברות שלה שיוצאות מהכיתה. אתה בטוח שאתה רואה את כל הילדים מכיתה ט'4 יוצאים, חוץ ממנה. אתה שומע משהו מאחורה, את הקולות של מקס ואמיר, ומשאר שהם מציקים ליוסי, שוב פעם, אבל מתעלם מזה. החברות של החברה שלך נפגשות בך כשהן בדרכן למדרגות, ואז מביטות עליך במבט עצוב ואומרות "אנחנו מניחות שזה קשה לעכל מעבר של חברה שלך לארצות הברית באמצע השנה. בהצלחה עם ההתגברות על זה" והולכות הלאה. [/b][/quote]
אני עוצר אותם אומר להם לשבת ואוסיף במהירות ובסקרנות "מה זות אומרת עוברת לארצות הברית איך זה שהיא לא אמרה לי כלום אל זה!,איפו היא עכשו?"אומר להם בעודי אוחז בקתפחה של אחת הבנות.
-
ליעד בר לב
האחת שאתה אוחז בה אומרת מופתעת "היא לא סיפרה לך? הטיסה שלה לארצות הברית יצאה רק לפני כמה שעות. אני לא מאמינה. למה לה לעשות את זה?" ילדה נוספת אומרת "כנראה היא לא רצתה לספר לך את זה בגלל שהיא חששה מהמשמעות של זה, והיא פחדה מהתגובה שלך"
יוסי אזולאי
לילה טוב? עכשיו סוף ההפסקה הראשונה
אתה שוב מנסה לפתוח את הדלת, אבל משהו אוחז בה מבחוץ ולא נותן לה להיפתח. הפעמון מצלצל ומודיע על סיום ההפסקה ותחילת השיעור השלישי, ומיכל אומרת "אני מבינה שאתה לא מאמין לי. אם כך בוא ושב כאן, אני אקרא למישהו שיראה לך עד כמה זה נכון"
מיכל קמה ומתחילה להתקדם לכיוון היציאה, מביטה בך במבט כועס
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 23 2010, 10:16 PM
[b] ליעד בר לב
האחת שאתה אוחז בה אומרת מופתעת "היא לא סיפרה לך? הטיסה שלה לארצות הברית יצאה רק לפני כמה שעות. אני לא מאמינה. למה לה לעשות את זה?" ילדה נוספת אומרת "כנראה היא לא רצתה לספר לך את זה בגלל שהיא חששה מהמשמעות של זה, והיא פחדה מהתגובה שלך"
יוסי אזולאי
אתה שוב מנסה לפתוח את הדלת, אבל משהו אוחז בה מבחוץ ולא נותן לה להיפתח. הפעמון מצלצל ומודיע על סיום ההפסקה ותחילת השיעור השלישי, ומיכל אומרת "אני מבינה שאתה לא מאמין לי. אם כך בוא ושב כאן, אני אקרא למישהו שיראה לך עד כמה זה נכון"
מיכל קמה ומתחילה להתקדם לכיוון היציאה, מביטה בך במבט כועס [/b][/quote]
אני אומר להן "אני אדבר איתכן מחר" וארוץ לעבר החצר.
כול תלמיד שיפריעה לי בדרך אני העיף.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 23 2010, 10:16 PM
[b] יוסי אזולאי
מיכל קמה ומתחילה להתקדם לכיוון היציאה, מביטה בך במבט כועס [/b][/quote]
היא אמרה שאני הולך הביתה, לא?
----
''אני אראה לך איך אני מאמין לך!'' אומר ואתרגז עליה, ''אני חייב ללכת, תני לי לצאת מיד!! או שאני לא אעזור לך בכלום!'' אוסיף ואביט עליה בזעם.