-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 24 2010, 06:12 PM
[b] סטיב-
אתה מנסה לברוח,אבל הצלחת למשוך את תשומת ליבו של הזחל הענק והוא מעיף אותך לקיר עם שאר הגוף שלו.הקיר נסדק הרבה.אתה מאבד 10 חיים.אתה מתרסק לאדמה וקם וסובל מכאבים בגב.הזחל יורק מפיו חומצה שבאה לכיוון שלך.מה תעשה?
ג'ייסון-
אתה הולך לצפון,אתה רואה עיר ותחנת דלק.לאן תלך? [/b][/quote]
אלך מהר לעיר ואלך לבית החולים או למקום שיוכלו לטפל בי
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 24 2010, 06:12 PM
[b] סטיב-
אתה מנסה לברוח,אבל הצלחת למשוך את תשומת ליבו של הזחל הענק והוא מעיף אותך לקיר עם שאר הגוף שלו.הקיר נסדק הרבה.אתה מאבד 10 חיים.אתה מתרסק לאדמה וקם וסובל מכאבים בגב.הזחל יורק מפיו חומצה שבאה לכיוון שלך.מה תעשה?
[/b][/quote]
לפני שאני ממשיך יש לי שאלה - אני יכול להשתמש במכת הזעם או שאני לא יודע שאני אביר אור ?
---------
אם לא , אז אני בזהירות אלך אחורנית ואז אקפוץ ימינה וארוץ בכל הכוח שלי למקום בו הוא לא יוכל למצוא אותי ..
-
ג'ייסון-
אתה רץ לעיר.אתה רואה שהעיר נטושה ואין אף אחד שנמצא שמה.מה תעשה?
סטיב-
אתה יכול.תשתמש בה?
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 24 2010, 06:26 PM
[b] ג'ייסון-
אתה רץ לעיר.אתה רואה שהעיר נטושה ואין אף אחד שנמצא שמה.מה תעשה?
[/b][/quote]
אעני אסתובב קצת בעיר אחפש אנשים
-
ג'ייסון-
אתה מסתובב בעיר ואתה שומע צרחה מביניין כלשהו והרבה רעש..מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 24 2010, 06:26 PM
[b] סטיב-
אתה יכול.תשתמש בה? [/b][/quote]
כן , אני משתמש במתקפת זעם בכל הכוח !
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 24 2010, 05:38 PM
[b]
מייקל-
אתה מעיף אותו לאדמה ודוקר אותו עם החרב שלך.אתה מוציא את החרב שלך מגבו.הוא צורח מכאבים אבל מצליח להתגבר על זה,הוא מסתובב אליך ודוחף אותך בעוצמה.זה מעיף אותך לקיר חזק עד כדי כך שהקיר נסדק קצת.זה מוריד לך 4 חיים.מה תעשה? [/b][/quote]
אני אנסה למצוא את נקודת התורפה שלו.
אחפש לי,ואחשוב שהעוקץ הוא נקודת התורפה.
ובצעקה "על החיים ועל המוות" אני אשתמש במתקפת זעם בעוקצו.
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 24 2010, 06:50 PM
[b] ג'ייסון-
אתה מסתובב בעיר ואתה שומע צרחה מביניין כלשהו והרבה רעש..מה תעשה? [/b][/quote]
ארוץ לשם ואבדוק מה קרה
-
סטיב-
אתה משתמש במתקפת הזעם ומבזבז 10 מנה.אתה פוגע בראשו בדיוק כשהוא נע כדי לאכול אותך חיי וחוצה את ראשו לשתיים.זרם גדול של חומצה עפה מראשו.אתה מתחמק מהחומצה ומסתתר מאחורי קיר.הזחל מתרסק לאדמה.אתה יוצא החוצה ומגלה דבר זוהר מתוככו איפה שהיה אמור להיות הראש של הזחל.מה תעשה?
מייקל-
אתה מרסק לו את העוקץ ומעיף אותו.החרב שלך עוברת דרך הזבוב-שד וחוצה אותו לשניים.בעקבות כך,2 החצאים משנים את עצמם לצורה של הרבה זבובים והזבובים האלה מתפוצצים מעצמם.אתה מבזבז 10 מנה בגלל השימוש במתקפת הזעם.העוקץ של הזבוב נשאר תקוע בקיר מסויים.מה תעשה?
ג'ייסון-
אתה רץ לשמה ורואה כמה אנשים חיים שצורחים מרוב פחד על כלב-שד עם שיניים חדשות ועיניים אדומות ודם יוצא מפיו.אתה רואה לפניו גופה שהוא ריסק עם שיניו שרועה על האדמה מלאה בשלולית דם אחד גדול.אתה רואה שהוא עדיין לועס את הבשר של הגופה.מבין האנשים האלו אתה רואה ילדה שמסתתרת מאחוריהם.מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 25 2010, 07:24 PM
[b] סטיב-
אתה משתמש במתקפת הזעם ומבזבז 10 מנה.אתה פוגע בראשו בדיוק כשהוא נע כדי לאכול אותך חיי וחוצה את ראשו לשתיים.זרם גדול של חומצה עפה מראשו.אתה מתחמק מהחומצה ומסתתר מאחורי קיר.הזחל מתרסק לאדמה.אתה יוצא החוצה ומגלה דבר זוהר מתוככו איפה שהיה אמור להיות הראש של הזחל.מה תעשה?
[/b][/quote]
אתקדם בזהירות ואגע בזוהר שיוצא מראשו של הזחל .
בעודי נזכר במשפט 'אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו'
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 25 2010, 07:24 PM
[b]
מייקל-
אתה מרסק לו את העוקץ ומעיף אותו.החרב שלך עוברת דרך הזבוב-שד וחוצה אותו לשניים.בעקבות כך,2 החצאים משנים את עצמם לצורה של הרבה זבובים והזבובים האלה מתפוצצים מעצמם.אתה מבזבז 10 מנה בגלל השימוש במתקפת הזעם.העוקץ של הזבוב נשאר תקוע בקיר מסויים.מה תעשה? [/b][/quote]
אני אמשיך בדרכי,ואחשוב לעצמי שזה לא יהיה כל כך קל...
-
סטיב-
אתה פתאום רואה את עצמך נמשך לזוהר הזה.הזוהר הזה הופך את עצמו לצורה כדורית זוהרת ונשאב לתוכך.אתה שומע קול בראש שלך שאומר שאתה תדע מתי להשתמש בו.אתה מתקדם בדרכך ורואה מספר ביניינים.באחד מהם אתה רואה ילדה שקוראת לעזרה,היא נמצאת בקומה שנייה.בביניינים האחרים אתה רואה שדים אבל השדים לא רואים אותך כי הם עסוקים בלאכול מישהו כרגע.מה תעשה?
מייקל-
אתה ממשיך בדרכך,לפתע אתה נפגש ב3 אנשים שנלחמים בשד-זומבי שהפך להיות שד מלא.האם תעזור להם או תתעלם מהם ותמשיך בדרכך?
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 26 2010, 03:52 PM
[b] סטיב-
אתה פתאום רואה את עצמך נמשך לזוהר הזה.הזוהר הזה הופך את עצמו לצורה כדורית זוהרת ונשאב לתוכך.אתה שומע קול בראש שלך שאומר שאתה תדע מתי להשתמש בו.אתה מתקדם בדרכך ורואה מספר ביניינים.באחד מהם אתה רואה ילדה שקוראת לעזרה,היא נמצאת בקומה שנייה.בביניינים האחרים אתה רואה שדים אבל השדים לא רואים אותך כי הם עסוקים בלאכול מישהו כרגע.מה תעשה?
מייקל-
אתה ממשיך בדרכך,לפתע אתה נפגש ב3 אנשים שנלחמים בשד-זומבי שהפך להיות שד מלא.האם תעזור להם או תתעלם מהם ותמשיך בדרכך? [/b][/quote]
אעלה לעזור לילדה מהקומה השנייה , אלך בעדינות , בשקט
ללא תנועות חדות ואעלה לקומה השנייה
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Feb 26 2010, 03:52 PM
[b]
מייקל-
אתה ממשיך בדרכך,לפתע אתה נפגש ב3 אנשים שנלחמים בשד-זומבי שהפך להיות שד מלא.האם תעזור להם או תתעלם מהם ותמשיך בדרכך? [/b][/quote]
אני אתעלם,מרוב פחד.
-
סטיב-
אתה עולה לילדה ואף אחד לא שם לב אליך.הילדה שמחה לראות אותך אבל לפתע עולה מפרצופה חיוך זדוני שמתרחב יותר ויותר.אתה מגלה שהיא לא אנושית.היא מתחילה לצרוח ושמה את כל תשומת הלב של כל השדים עליך באותו ביניין. (מזל שכל החלונות של אותו ביניין סגורים חח).מה תעשה?
מייקל-
אתה מתעלם והם שמים לב אליך ואומרים לך פחדן.אחד מהם נשרד ע"י השד.הם הורגים אותו בקושי.אותו אחד פתאום נופל לאדמה ומתחיל להפוך לשד מלא ישר.החברים שלו לא יודעים מה לעשות.האם תעזור להם או תמשיך להתעלם?