קודם כל-קוראים לי pokeman!
דבר שני-ניסיתי וזה לא עובד לי...
Printable View
קודם כל-קוראים לי pokeman!
דבר שני-ניסיתי וזה לא עובד לי...
ערכתי את ההודעה תסתכל שוב
אתה הכנת?
ואיך משנים מקשים? לא נוח לי שהZ(אישור) בכפתור "מקש"...
תקשיבו וגם אתה בניון התחלתי את המשחק וסטיבן מהדור השלישי נתן לי לבחור אחד מהתחלתים של שינו לקחתי טרטוייג אבל אני לא מצליח להזיז את הדמות המקשים על הפנים מקש רווח זה ללכת בצד שמואל המקש J זה לעלות למעלה אבל אייך אני יורד למטה והולך ימינה ?
לniko וpokemonmaster עם הורדתם את ההורדה הכי מעודכנת שאמרתי לגביה(של היוצר ועוד משתמש)תיכנסו למשחק וישר תצטרכו ללחוץ על מקשים לפי בחירתכם
בשביל לדעת איזה מקש ישמש למה רשום לכם על המסך.
אם כבר התחלתם את המשחק ואין לכם כוח להתחיל מהתחלה כנסו לoptiosn ושם רדו הכי למטה יש שם change controlls כנסו אליו ותוכלו לשנות את המקשים.
מקווה שעזרתי :) יש עוד שאלות\בקשות?
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Mar 15 2010, 09:32 PM
[b] לniko וpokemonmaster עם הורדתם את ההורדה הכי מעודכנת שאמרתי לגביה(של היוצר ועוד משתמש)תיכנסו למשחק וישר תצטרכו ללחוץ על מקשים לפי בחירתכם
בשביל לדעת איזה מקש ישמש למה רשום לכם על המסך.
אם כבר התחלתם את המשחק ואין לכם כוח להתחיל מהתחלה כנסו לoptiosn ושם רדו הכי למטה יש שם change controlls כנסו אליו ותוחלו לשנות את המקשים.
מקווה שעזרתי :) יש עוד שאלות\בקשות? [/b][/quote]
הורדתי את הגירסה שאתה הבאת שלשום שהעלת מחדש אני אפילו לא מצליח להגיע לתפריט וגם לשמור במשחק ואני לא מצליח לשנות את המקשים לא נוח להזיז את הדמות כי רק למעלה ושמואלה היא הולכת.מדריך אייך להזיז את הדמיות ולשנות מקשים זה הכל.עם תמונות.
דרך אגב הגעתי לתפריט של המשחק אבל שאני מנסה לרדת עם החצים ולשנות את הגודל של המסך זה לא עובד כי המקשים לא תואמים .
אל תעשה דאבלים אחרת יתנו לך באן,ערכתי בעמוד הראשון בהודעה הראשית מדריך שאני עשיתי לשינוי מקשים במשחק,יש עוד שאלות\בקשות??
לא הבנתי את זה.
up button-מוקר כמקש למעלה,איתו זזים במשחק.
down button- מוכר כמקש למטה,איתו זזים במשחק.
left button- מוכר כמקש שמאלה,איתו זזים במשחק
right button-מוכר כמקש ימינה,איתו זזים במשחק
מה המקשים?
up button-מקש למעלה
down button-מקש למעטה
left button-מקש שמאלה
right button- מקש ימינה
לא אהבתי
וזה בלי אימולטור,סורי אבל משחק משעמם
אם זה משעמם אותך אל תגיב כאן זה לא מענין.יש שאלות\בקשות?
חחחחח כתבת עם שגיאות כתיב
וחוץ מזה משחק מגניב אהבתי D:
לא עובד לי למה? אני לא יודע מה אוסים
יש לי מסך שחור ו יותר מיזה אני לא רואה שם דבר
אני מחקה לפחות 2 3 דקות ולא זאז לי נמשחק מה אוסים במצב
הזה בבקשה אני תקועה בלי שם תפריט רק מסך שחור וזהו
הטוגפי שלי כבר רמה 39 והוא עוד לא התפתח למה זה :o ?