[quote=הראשון מהסוף;617912]פה הכי אוהבים אותן... זה לא אומר שהן הכי אהובות...[/quote]
זה לא רק פה,בקהילות אנימה תמיד תראה שעשו פורום מיוחד לוואן פיס בליץ' ונארוטו בפרט,ובנוסף כמעט כל האתרים גם בחו"ל של האנימות עוסקות לרוב באנימות האלה.
Printable View
[quote=הראשון מהסוף;617912]פה הכי אוהבים אותן... זה לא אומר שהן הכי אהובות...[/quote]
זה לא רק פה,בקהילות אנימה תמיד תראה שעשו פורום מיוחד לוואן פיס בליץ' ונארוטו בפרט,ובנוסף כמעט כל האתרים גם בחו"ל של האנימות עוסקות לרוב באנימות האלה.
[quote=Sanji;617914]זה לא רק פה,בקהילות אנימה תמיד תראה שעשו פורום מיוחד לוואן פיס בליץ' ונארוטו בפרט,ובנוסף כמעט כל האתרים גם בחו"ל של האנימות עוסקות לרוב באנימות האלה.[/quote]
אני אישית לא סובל את האנימות האלה
על איזו אנימה ההיתה רוצה לדבר?
אז תרשום כאן איזה אנימות אתה אוהב,ואני אשתדל לסקר עליהם.
האמת שאני לא חובב כזה גדול של אנימות, אבל יש כמה יפות שראיתי בזמנו... ויש דברים הרבה יותר רציניים מנארוטו... מחברת המוות זו דוגמא טובה...
[quote=הראשון מהסוף;617926]האמת שאני לא חובב כזה גדול של אנימות, אבל יש כמה יפות שראיתי בזמנו... ויש דברים הרבה יותר רציניים מנארוטו... מחברת המוות זו דוגמא טובה...[/quote]
יש סיקור על מחברת המוות,אבל אני בטוח שאפשר לסקר על עוד דברים באנימה הזו.
גם בכל פורום אנימה יש את האנימות ריבורן ודיט נוט.
סתם שתדע האנימות הכי מוכרות בעולם זה דיגמון ופוקימון ם:
יש עוד הרבה, Fma, Nge...
אתם יודעים אולי אם יצאו פרקים חדשים של אינויאשה?
ואם הסדרה הולכת אחד לאחד לפי המאנגה?
[quote=TaL~;618018]אתם יודעים אולי אם יצאו פרקים חדשים של אינויאשה?
ואם הסדרה הולכת אחד לאחד לפי המאנגה?[/quote]
ממה שאני יודע הסוף של הסדרה הוא סוף פתוח ומעאפן כזה, והמנגה המשיכה והסוף שלה סגור יותר
[quote=הראשון מהסוף;618023]ממה שאני יודע הסוף של הסדרה הוא סוף פתוח ומעאפן כזה, והמנגה המשיכה והסוף שלה סגור יותר[/quote]
המאנגה נגמרה כבר?
כי אני יודע שבמנגה הדמות האהובה עליי מתה..
[quote=TaL~;618031]המאנגה נגמרה כבר?
כי אני יודע שבמנגה הדמות האהובה עליי מתה..[/quote]
ממה שאני יודע היא נגמרה, אבל אני אולי טועה
[quote=הראשון מהסוף;618014]יש עוד הרבה, Fma, Nge...[/quote]
אני אסקר על FMA בקרוב...
אני מזכיר שניתן לשאול גם שאלות על אנימות מסוימות,דברים שקורים באנימה וכו..
מה אתם אומרים תצאה עונה שנייה של גרנדייר
אביעד עשיתי סיקור על Fma,איזה עוד סיקורים אתם רוצים שיהיו?