-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Apr 10 2010, 04:52 PM
[b] [b]סילבר[/b] -
טוטודייל מתחמק בקלות ומשתמש במבט על צ'יקוריטה שנראה המום וקופא במקומו,
טוטודייל מנצל את ההזדמנות וקופץ על צ'יקוריטה עם נשיכה שגורמת נזק רב אך משחררת את צ'יקוריטה מהשפעת המבט,
"צ'יקוריטה השתמש בגפן מצליפה כדי לכבול את טוטודייל ולהטיל אותו על הקרקע בחוזקה!" צ'יקוריטה שולח את הגפנים שלו על טוטודייל תופס אותו ומעיף אותו על הקרקע,
טוטודייל העקשן קם למרות הנזק הגדול שחטף ונראה שהוא עצבני ומוכן לפקודה שלך,
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני אומר לטוטודיל "תשתמש במבט ואז באקדח מים וברגע שצ'קוריטה קם להשתמש בנשיכה בכל הכוח."
-
[b]
[b]חיים[/b] -
אתה ממשיך בדרכך לכיוון דרך 301 ולפתע מזנק עלייך[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/52.png[/img]
מה תעשה?
[/b][/quote]
"ואו מיאו אימון מושלם טרטוויג צא לשם ותשתמש בעלי תער ואז תרוץ אילו ותשתמש בחבטת גוף"
-
[b] [b]דניס[/b] -
אתה מגיע למעבדה של פרופסור ברץ' מוכן ומזומן למסע שלך ואתה פותח את דלת המעבדה ולהפתעתך אתה מוצא שמה פתק שאומר:"דניס אני מתנצל אך נראה שזומנתי לפגישה חשובה בשינו...
אני השארתי לך פוקדור בתוך המעטפה עם אחד מהפוקימון האהובים שלי,
במידה ואינך מרוצה ממנו אתה מוזמן לחכות לי עד שאשוב בשבוע הבא ובינתיים להשאר בהוואן..",
אתה מביט במעטפה מאוכזב ומוציא ממנה את הפוקדור במטרה לבדוק איזה פוקימון מיסתורי נמצא שם "צא פוקדור!" אתה אומר ומשחרר מהפוקדור[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/374.png[/img] שקופץ עלייך בחיבה,
מה תעשה? [/b][/quote]
"נו טוב" אני מביט בו באכזבה "זה מה יש, אני לא מתכוון לחכות לבירץ' עד לשבוע הבא" אני אומר ורץ החוצה מהמעבדה...
---
אני יכול אז לתפוס טורצ'יק? כי רציתי לקחת אותו...
אבל אני אשאר עם בלדום [או איך שלא קוראים לו, כי כבר שכחתי...]
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Apr 10 2010, 03:52 PM
[b]
[b]ג'וני[/b] -
אתה וצ'רמנדר פונים יחדיו לאיזור הסיפון ואתם רואים שם[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/img] ואת המאמן שלו מתאמנים,
מה תעשה? [/b][/quote]
"ווא הסקווירטל שלך נראה ממש חזק" אומר לו ואגיד "רוצה קרב איתי ועם צ'רמנדר?" אשאל אותו בהתלהבות
-
[b]יואב[/b] -
"מושלם! אז קדימה בוא נצא לדרך!" הוא אומר לך ואתם מתקדמים לעבר הדלת עד שלפתע "חכו רק רגע שניכם!" האחות ג'וי צועקת לכם,
"עשינו משהו לא בסדר?" אתה מיד שואל בבהלה ואתה וריק ניגשים אליה,
היא משיבה:"ממש לא אבל אני מניחה שבתור מאמנים תרצו להרשם לקרבות אי הקריסטל כדי שתוכלו לאתגר את מנהיגי המכון, אני צודקת?",
"הו כמובן!" ריק עונה לה ושניכם נרשמים ומקבלים את כרטיס המאמן שלכם,
לאן תלכו עכשיו?
[b]ריק הצטרף לצוות שלך! ראה את הפרטים עליו ב"דמויות שתפגשו בדרך"![/b]
[b]סילבר[/b] -
טוטודייל משתמש במבט פעם נוספת והוא כולא את צ'יקוריטה בקיפאון מוחלט ומיד תוקף עם אקדח מים אך הנזק שנגרם לא משמעותי,
"צ'יקוריטה השתמש בסינטזה!" צ'יקוריטה מנסה להחלים בעזרת סינטזה אך הוא איננו מספיק להשלים את המתקפה וטוטודייל מעלף אותו עם נשיכה,
"זה היה קרב נהדר! אני מניחה שטעיתי שבחרתי בסינטזה במצב כזה... נו טוב הצעת לי להיות השותפה שלך אז קדימה שותף מה אתה מציע לעשות עכשיו?",
מה תעשה? [b]טוטודייל עלה רמה אחת ו70%![/b]
[b]חיים[/b] -
טרטוויג תוקף במהרה את מיאו עם עלי טער ומיאו נסוג לאחור ומשתמש בחיתוך כדי לחתוך את העלים לפני שהם פוגעים בו,
טרטוויג לא מבזבז אף רגע ורץ לכיוון מיאו וחובט בו בחוזקה אך נראה שהוא עדיין עומד על רגליו והוא תוקף מיד עם מכת ברק שלא גורמת יותר מדי נזק,
מה תעשה?
[b]דניס[/b] -
אתה ובלדום יוצאים לכיוון הנמל בכדי לתפוס את המעבורת לאי הקריסטל ואתם מיד עולים עליה לכיוון האי בעודכם מצפים להרפתקאת חייכם,
-עבור 24 שעות-
אתה קם משינה עמוקה לאחר מסע ארוך ויורד עם בלדום לתוך מעגן אקווהמרין יחד עם בלדום שמרחף לידך,
לפתע אתה מבחין ב[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/396.png[/img] שעף לכיוונך בשיא המהירות אך רגע לפני שהוא פוגע בלדום משתמש בהפלה ומפיל אותו לקרקע,
נראה שהסטארלי יתעלף ואינו מסוגל להלחם, מה תעשה?
[b]בלדום עלה רמה אחת ו20%![/b]
[b]ג'וני[/b] -
"קרב מה? טוב אני מניח שנוכל להלחם בכם!" הוא עונה לך ושניכם מתייצבים ומוכנים להלחם כאשר הוא אומר:"סקווירטל אקדח מים, קדימה!",
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Apr 10 2010, 07:09 PM
[b]
[b]ג'וני[/b] -
"קרב מה? טוב אני מניח שנוכל להלחם בכם!" הוא עונה לך ושניכם מתייצבים ומוכנים להלחם כאשר הוא אומר:"סקווירטל אקדח מים, קדימה!",
מה תעשה? [/b][/quote]
"אוקי התחמק מזה מהר והשתמש בגחלת על פניו ורוץ מהר לסקווירטל והשתמש בשריטה" אומר לו
-
[b]
[b]חיים[/b] -
טרטוויג תוקף במהרה את מיאו עם עלי טער ומיאו נסוג לאחור ומשתמש בחיתוך כדי לחתוך את העלים לפני שהם פוגעים בו,
טרטוויג לא מבזבז אף רגע ורץ לכיוון מיאו וחובט בו בחוזקה אך נראה שהוא עדיין עומד על רגליו והוא תוקף מיד עם מכת ברק שלא גורמת יותר מדי נזק,
מה תעשה?
[/b][/quote]
"מיאו שיודע מתקפה חשמלית זאת מציאה טובה טוב טרטוויג רוץ אילו בזמן שאתה עושה עלי תער כל הזמן עד שתחסה את המגרש בעלים ואז חבטת גוף בלי שהוא יראה"
-
[b] [b]יואב[/b] -
"מושלם! אז קדימה בוא נצא לדרך!" הוא אומר לך ואתם מתקדמים לעבר הדלת עד שלפתע "חכו רק רגע שניכם!" האחות ג'וי צועקת לכם,
"עשינו משהו לא בסדר?" אתה מיד שואל בבהלה ואתה וריק ניגשים אליה,
היא משיבה:"ממש לא אבל אני מניחה שבתור מאמנים תרצו להרשם לקרבות אי הקריסטל כדי שתוכלו לאתגר את מנהיגי המכון, אני צודקת?",
"הו כמובן!" ריק עונה לה ושניכם נרשמים ומקבלים את כרטיס המאמן שלכם,
לאן תלכו עכשיו?
[b]ריק הצטרף לצוות שלך! ראה את הפרטים עליו ב"דמויות שתפגשו בדרך"![/b]
[/b][/quote]
"יאללה בוא ניקח את הפוכדורים שלנו ונתחיל את המסע שלנו ביחד" אני אומר לו, לוקח את הפוכדור של הסקווירטל שלי ויוצא מהמרכז
"מה דעתך שנלך לתפוס את הפוקימון הראשון שלנו" אני אומר לו ומתחילים לחפש פוקימונים
-
[b]ג'וני[/b] -
צ'רמנדר מתחמק בקלות ותוקף עם גחלת שלרוע המזל לא ממש גורמת נזק אך כן מסיחה את דעתו וצ'רמנדר פוגע בו עם שריטה בחוזקה אך סקווירטל מתאושש,
"סקווירטל אל תוותר! אקדח מים!" סקווירטל תוקף פעם נוספת ומצליח לפגוע חזק בצ'רמנדר שלא מצליח לקום אך נראה שהוא עדיין בהכרה,
מה תעשה?
[b]חיים[/b] -
טרטוויג רץ ותוקף עם עלי טער בלי הפסקה את מיאו שממשיך להגן על עצמו עם חיתוך אך מופתע כאשר טרטוויג מזנק עליו וחובט בו בחוזקה,
מיאו מצליח להתאושש אך נראה שנגרם לו המון נזק והוא תוקף עם קרן קרח אך מפספס כתוצאה מהפגיע האדירה שלו שגורמת לו לראיה מטושטשת,
מה תעשה?
[b]יואב[/b] -
אתם פונים לכיוון דרך 301 בחזרה במטרה למצוא פוקימונים ולפתע אתה מבחין בזנב צהוב מפותל שמגיח מתוך אחד השיחים,
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Apr 10 2010, 08:35 PM
[b]
[b]חיים[/b] -
טרטוויג רץ ותוקף עם עלי טער בלי הפסקה את מיאו שממשיך להגן על עצמו עם חיתוך אך מופתע כאשר טרטוויג מזנק עליו וחובט בו בחוזקה,
מיאו מצליח להתאושש אך נראה שנגרם לו המון נזק והוא תוקף עם קרן קרח אך מפספס כתוצאה מהפגיע האדירה שלו שגורמת לו לראיה מטושטשת,
מה תעשה?
[/b][/quote]
"טרטוויג רוץ אילו הכי חזק שלך בחבטת גוף"
-
[b]
[b]יואב[/b] -
אתם פונים לכיוון דרך 301 בחזרה במטרה למצוא פוקימונים ולפתע אתה מבחין בזנב צהוב מפותל שמגיח מתוך אחד השיחים,
מה תעשה? [/b][/quote]
"זה בדוק פוקימון בוא נבדוק מה זה" אני אומר לו ומושיט את ידי לכיוון השיחים לבדוק איזה פוקימון זה
-
[b] [b]ג'וני[/b] -
צ'רמנדר מתחמק בקלות ותוקף עם גחלת שלרוע המזל לא ממש גורמת נזק אך כן מסיחה את דעתו וצ'רמנדר פוגע בו עם שריטה בחוזקה אך סקווירטל מתאושש,
"סקווירטל אל תוותר! אקדח מים!" סקווירטל תוקף פעם נוספת ומצליח לפגוע חזק בצ'רמנדר שלא מצליח לקום אך נראה שהוא עדיין בהכרה,
מה תעשה?
[/b][/quote]
"קדימה לא לוותר השתמש בגחלת שוב ואז שריטה מהר" אומר לו
-
[b]חיים[/b] -
טרטוויג רץ לכיוון מיאו בשיא המהירות מתכונן לחבוט בו אך נראה שמיאו לא מוותר ומנסה להדוף אותו בעזרת זנב ברזל,
למזלו הרע של מיאו התשישות מחלישה אותו וטרטוויג מתחמק בקלות מזנב הברזל וחובט במיאו מהאוויר אך נראה שמיאו עדיין לא מוותר,
ולפתע מיאו שנפגע בצורה קשה עם נזקים אדירים סוף-סוף נופל, מה תעשה?
[b]טרטוויג עלה 2 רמות ו70%![/b]
[b]יואב[/b] -
אתה מושיט את ידך אל הזנב שלרוע מזלך מעביר לך זרם חשמלי אדיר שמקפיץ אותך ולפתע מזנק מהשיח[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/25.png[/img]
מה תעשה?
[b]ג'וני[/b] -
צ'רמנדר מצליח להתאושש ופוגע בסקווירטל עם גחלת ומיד קופץ עליו עם שריטה שמעלפת אותו!
"היי סקווירטל עבודה טובה, תחזור!" המאמן אומר והולך משם כדי לנוח עם הפוקימון שלו,
-כעבור כמה שעות-
סו-סוף הגעת למעגן אקוווהמרין ואתה שומע שיש במעגן חנות וחצר מאמנים, מה תעשה?
[b]צ'רמנדר עלה 2 רמות![/b]
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Apr 10 2010, 09:08 PM
[b]
[b]ג'וני[/b] -
צ'רמנדר מצליח להתאושש ופוגע בסקווירטל עם גחלת ומיד קופץ עליו עם שריטה שמעלפת אותו!
"היי סקווירטל עבודה טובה, תחזור!" המאמן אומר והולך משם כדי לנוח עם הפוקימון שלו,
-כעבור כמה שעות-
סו-סוף הגעת למעגן אקוווהמרין ואתה שומע שיש במעגן חנות וחצר מאמנים, מה תעשה?
[b]צ'רמנדר עלה 2 רמות![/b] [/b][/quote]
"יפה צ'רמנדר כל הכבוד" אומר לו ואחבק אותו וארים אותו על ידי ואתן לו לנוח וארוץ תוך כדי שהוא בידיים שלי למרכז פוקימונים קרוב כדי לרפא את צ'רמנדר
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Apr 10 2010, 09:08 PM
[b]
[b]יואב[/b] -
אתה מושיט את ידך אל הזנב שלרוע מזלך מעביר לך זרם חשמלי אדיר שמקפיץ אותך ולפתע מזנק מהשיח[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/25.png[/img]
מה תעשה?
[/b][/quote]
"אהה זה פיקאצ'ו אני לא סובל את הפוקימון הזה" אני אומר לשותפי וממשיכים לחפש פוקימונים לשנינו