-
[quote=niko;622346]זה לא חדש עידכנו את זה היום בבוקר בעידכונים של האתר וגם של הפורום בכל מקרה טימטום היפנים האלה פשוט פסיכים מה הם דפוקים?זה ניראה מגעיל ככה העטיפה היו צריכים לעשות את זה הפוך שהפוקימון השחור יהיה במשחק שחור והלבן במשחק לבן לא ברור לי למה עשו את זה ככה.
ומה הקשר בכלל מיו ומיוטו מאיפה הבאת את זה?קודם כל מיו פוקימון קטן וחמוד בצבע ורוד ומיוטו בכלל לא דומה לשחור הוא בכלל לא מכונה ולא רובוט מאיפה הבאת את זה[/quote]
נראה לי שהוא התכוון לזה שמיו הוא פוקימון מקורי ומיוטו מבוסס עליו,למרות שזה לא נראה לי ממש.
-
יש לי עידכון אחד והשערה אחת.
נתחיל עם העידכון.
נחשפו הסוגים של הפוקמונים האגדיים שנהם יהיו מסוג דרקון.
[URL]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon.shtml[/URL]
לא כתוב שם סוג נוסף אם תסתכלו כתוב רק סוג דרקון.
עכשיו ההשערה שלי הצלע השלישית תהיה ככה ותגידו לי מה דעתכם.
בגלל שזה פוקימון שחור וגם פוקימון לבן ולפי העטיפות אז כנראה יצא פוקימון אפור בגלל שזה צבע שילוב בין שחור וגם ללבן כמו שאתם יודעים וזה מה שישלים את הצלע השלישית .
מצד שני יש את פוקימון סילבר וגם את סול סילבר שזה מאוד דומה לאפור ככה שאולי יעשו אגדי מהדור החמישי בצבע חום והוא יהיה סוג אדמה ואז ילכו עליו בתור הצלע השלישית.
תגיבו לדבריי אייך זה נשמע לכם?
-
[QUOTE=NIKO;622353]יש לי עידכון אחד והשערה אחת.
נתחיל עם העידכון.
נחשפו הסוגים של הפוקמונים האגדיים שנהם יהיו מסוג דרקון.
[URL]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon.shtml[/URL]
לא כתוב שם סוג נוסף אם תסתכלו כתוב רק סוג דרקון.
עכשיו ההשערה שלי הצלע השלישית תהיה ככה ותגידו לי מה דעתכם.
בגלל שזה פוקימון שחור וגם פוקימון לבן ולפי העטיפות אז כנראה יצא פוקימון אפור בגלל שזה צבע שילוב בין שחור וגם ללבן כמו שאתם יודעים וזה מה שישלים את הצלע השלישית .
מצד שני יש את פוקימון סילבר וגם את סול סילבר שזה מאוד דומה לאפור ככה שאולי יעשו אגדי מהדור החמישי בצבע חום והוא יהיה סוג אדמה ואז ילכו עליו בתור הצלע השלישית.
תגיבו לדבריי אייך זה נשמע לכם?[/QUOTE]
זה כבר ניהיה ממש מגעיל לעשות על צבעים,לא ככה?
-
[quote=adidas;622356]זה כבר ניהיה ממש מגעיל לעשות על צבעים,לא ככה?[/quote]
לא הכל על צבעים יש את פלאטניום דיאמנוד פנינה אמרלד רובי וספיר שזה ממש לא צבעים כמו אדום כחול ירוק וצהוב וכל זה.
-
[quote=niko;622357]לא הכל על צבעים יש את פלאטניום דיאמנוד פנינה אמרלד רובי וספיר שזה ממש לא צבעים כמו אדום כחול ירוק וצהוב וכל זה.[/quote]
בגלל זה אני אומר.
אני חושב שתשאירו את הצבעים בשנים הראשונות של משחקי פוקימון(דיברתי על המשחק הזה Xd) עוד משחק עם צבע יהרוג אותי :o
למרות שפוקימון שחור ולבן מייצג הפכים שזה דיי נושא טוב אבל אם יוסיפו אפור זה סתם כמו שהיה בשמות המשחקים ירוק צהוב כחול אדום
-
אם הייתי יוצר המשחק הייתי עושה חידוש לרובי וספיר לוקח את אמרלד ושם בפנים את העלילה בחידוש של רובי וספיר ואחר כך עושה חידוש לפוקימון כחול וגם פוקימון צהוב כמו שעשו לאדום וירוק ולוקח את הגרפיקה של הדור החמישי שם שמה את הגרפיקה לחידוש של כחול וצהוב ורק אחר כך הייתי עושה צלע שלישית למשחקים של לבן ושחור כי תחשבו על זה ככה זה התחיל ברובי וספיר אחר כך היה את אדום אש ירוק עלה ואז עשו צלע שלישית לרובי וספיר שזה ברקת .
-
[b][size=5]תתרכזו בנושא![/size][/b]
[b][size=5]זה נושא לדיונים על העדכונים שאושרו ולא השערות![/size][/b]
[b][size=5]יש נושא נפרד להשערות![/size][/b]
-
[quote=niko;622366]אם הייתי יוצר המשחק הייתי עושה חידוש לרובי וספיר לוקח את אמרלד ושם בפנים את העלילה בחידוש של רובי וספיר ואחר כך עושה חידוש לפוקימון כחול וגם פוקימון צהוב כמו שעשו לאדום וירוק ולוקח את הגרפיקה של הדור החמישי שם שמה את הגרפיקה לחידוש של כחול וצהוב ורק אחר כך הייתי עושה צלע שלישית למשחקים של לבן ושחור כי תחשבו על זה ככה זה התחיל ברובי וספיר אחר כך היה את אדום אש ירוק עלה ואז עשו צלע שלישית לרובי וספיר שזה ברקת .[/quote]
היום זה נראה לי שונה.
הכל אצלהם ממניעים כספיים יש מצב אבל מה שנראה לי יצא קודם הצלע השלישית.
אני מקווה שאם עושים חידוש לרובי וספיר אז שישנו טיפה את העלילה המשעממת.
-
[quote=stm;622368][B][SIZE=5]תתרכזו בנושא![/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]זה נושא לדיונים על העדכונים שאושרו ולא השערות![/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]יש נושא נפרד להשערות![/SIZE][/B][/quote]
רק שתדע אני לא מתכוון לבוא אליך בטענות אבל אנחנו דנים על זה כאן כי כל פעם שפותחים אשכולות או דיונים על שחור ולבן אתה נועל את האשכולות אז מה אתה רוצה שאנחנו נעשה?אפשר לדבר על השערות גם פה כי זה חלק מהעדיכונים על המשחקים האלה נגיד כל עידכון שיוצא אז העידכון מדבר על מה שיהיה בעתיד ולכן זה גם קשור לפה .
ואתה לא צריך לעשות כתב ענק אנחנו לא עיוורים.
-
[quote=NIKO;622396]רק שתדע אני לא מתכוון לבוא אליך בטענות אבל אנחנו דנים על זה כאן כי כל פעם שפותחים אשכולות או דיונים על שחור ולבן אתה נועל את האשכולות אז מה אתה רוצה שאנחנו נעשה?אפשר לדבר על השערות גם פה כי זה חלק מהעדיכונים על המשחקים האלה נגיד כל עידכון שיוצא אז העידכון מדבר על מה שיהיה בעתיד ולכן זה גם קשור לפה .
ואתה לא צריך לעשות כתב ענק אנחנו לא עיוורים.[/quote]
יש חוקים והתעלמתם מהם.
שלא תגידו אחר כך שלא ידעתם
יש נושא השערות ושם ניתן לדון עליהם
פה זה רק ואך פרסום מידע אמין ומאושר ודיונים על מידע כזה.
לא השערות.
אז מה אני רוצה שתעשו?
אם אתם רוצים להעלות השערות ולדון עליהם, תדונו בנושא השערות.
ושתשימו לב לחוקים
-
אבל אי אפשר לדבר על העידכונים שמפרסמים כאן?
-
נו באמת, בסך הכל להבין את פירושי המילים.
בנושא הזה מדברים רק על העדכונים.
ברגע שמתחילים לשער עוברים לנושא השערות.
-
[quote=stm;622403]יש חוקים והתעלמתם מהם.
שלא תגידו אחר כך שלא ידעתם
יש נושא השערות ושם ניתן לדון עליהם
פה זה רק ואך פרסום מידע אמין ומאושר ודיונים על מידע כזה.
לא השערות.
אז מה אני רוצה שתעשו?
אם אתם רוצים להעלות השערות ולדון עליהם, תדונו בנושא השערות.
ושתשימו לב לחוקים[/quote]
שמע אתה עלית לנהל את הפורום הזה ב2008 ומאז 2008 בכל התת פורומים אתה עשית אותם חוקים תסתכל כמה מסכימים עם מה שאני אומר אני לא אומר לך לשנות חוקים אבל ברגע שיוצא עידכון והעידכון מדבר על העתיד של המשחקים לכן זה אומר שאפשר יהיה לשער מה יהיה בשאר העידכונים אף אחד לא אמר לך לפתוח נושא השערות ואף אחד לא אמר לך לעשות את החוק הזה שמדברים על זה רק בנעוץ אז תבין פעם נוספת זה אשכול רק של עידכונים ברגע שיוצא עידכון אפשר לשער פה בנושא של העידכונים מה יהיה בעתיד ועל מה מבוסס העידכון תנסה להכנס לראש שלנו ותבין את הנקודה בוא נדבר על זה בפרטי כי עכשיו זה כבר ספאם אמיתי .
-
[quote=NIKO;622428]שמע אתה עלית לנהל את הפורום הזה ב2008 ומאז 2008 בכל התת פורומים אתה עשית אותם חוקים תסתכל כמה מסכימים עם מה שאני אומר אני לא אומר לך לשנות חוקים אבל ברגע שיוצא עידכון והעידכון מדבר על העתיד של המשחקים לכן זה אומר שאפשר יהיה לשער מה יהיה בשאר העידכונים אף אחד לא אמר לך לפתוח נושא השערות ואף אחד לא אמר לך לעשות את החוק הזה שמדברים על זה רק בנעוץ אז תבין פעם נוספת זה אשכול רק של עידכונים ברגע שיוצא עידכון אפשר לשער פה בנושא של העידכונים מה יהיה בעתיד ועל מה מבוסס העידכון תנסה להכנס לראש שלנו ותבין את הנקודה בוא נדבר על זה בפרטי כי עכשיו זה כבר ספאם אמיתי .[/quote]
השערות אפשר רק בנושא השערות.
ברגע שיוצא עדכון אפשר לפרסם אותו פה ולדון עליו, לא לשער עליו עוד השערות.
בטח לא השערות לא קשורות על הצלע השלישית.
זה לא קשה להבין-
[B][U]אסור לדון פה על השערות[/U][/B]
-
[url]http://pokebeach.com/2010/05/reshiram-and-zekrom-dragon-types-new-black-white-factoids[/url]
לא מתרגם לכם כי אתם לא שווה להשקיע פה בכלל