"רטטה הצלחנו איזה יופי! בוא נלך לרופא פוקימונים להתרפא ואז נלך למשטרה לראות עם יש חדשות רעות!"אני אומר לרטטה.
והלך לרופא הפוקימונים לרפות אותו ואז למשטרת הפוקימונים לברר אם אין חדשות רעות כלשהם.
Printable View
"רטטה הצלחנו איזה יופי! בוא נלך לרופא פוקימונים להתרפא ואז נלך למשטרה לראות עם יש חדשות רעות!"אני אומר לרטטה.
והלך לרופא הפוקימונים לרפות אותו ואז למשטרת הפוקימונים לברר אם אין חדשות רעות כלשהם.
אתה הולך למרפאה האחות ג'וי ריפאה במהירות את הפוקימונים אתה הולך למשטרה ואתה שלט:
[B][I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/I][/B]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][B][I][FONT='Guttman Yad-Brush']תחנת משטרת ורידיאן[/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/I][/B][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][B][I]התחנה תיפתח בשעה 9:00 בבוקר [/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][B][I]סליחה ההנהלה.[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]השעה היא 11-00 בלילה.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה.[/SIZE][/FONT]
[/FONT]
הלך אל האחות גוי ויבק מקום לנון בוא את הלילה יוציא את פוליווג ואת רטה ויכרבל אותם במיטה,יגיד להם לילה טוב ואלך לישון במיטתי החמימה.ואחכה לבוקר.
[quote=אדון פריון;607177]chimcharboy
אתה יוצא מין הבית בשמחה אתה רואה פיג'י מה תעשה???
אני יתעלם ממנו וימשיך בדרכי
[QUOTE]afikafik1999
סקווטיל מצליח במהלך ורטטה מפסיד המאמן צוחק והולך והשאיר את הרטטה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"היי,רטטה אולי תיצטרף עליי ועל סקוויטל? אני בטוח שאחרי זה תהיה הרבה יותר חזק!" אני אומר ושם לידו פוקדר.
[SIZE=3][COLOR=lime][FONT=Verdana][COLOR=lime][FONT=Verdana]afikafik1999[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']רטטה מחייך ומהנהן בשמחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']הפיג'י לא נותן לך ללכת ומתעקש לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה הולך לישון ומתעורר למחרת.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/SIZE]
"בוקר טוב פוליווג,בוקר טוב רטטה, בואו נלך לראות אם יש חדשות רעות,כמובן שאני מעדיף שלא יהיו חדשות רעות אבל תמיד צריך לבדוק."אני מעיר את רטטה ופוליווג והולך למשטרה שהם מחוץ לפוקדור שלהם.
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#008080]אלמוגסי[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=black]אתה הולך לתחנת המשטרה והשוטרת ג'ני אומרת "לך שאין שום דבר חדש".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
"יופי אבל תמיד צריך לבדוק האם קבוצת די זוממת משהו חדש.נראה לי שאלך לעיר הבאה.ביי השוטרת ג'ני וחברה (פונה לרטטה ופוליווג) מה דעתכם על קצת אימונים לפני שמתקדמים לעיר הבאה?"אומר לשוטרת ג'יני ואז אל רטטה ופוליווג ומחייך לי.אני והפוקימונים שלי הולכים למגרש אימון לחפש מול מישהו להתאמן או שפשוט שהם התאמנו אחד מול השני.
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#008080]אלמוגסי[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#008080]אתה מגיע ליער ורידיאן ואתה רואה בידריל[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yi2mb2lyodyd.png[/IMG][/URL] מתקיף בטרפיי [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/nmvgmllnm2jr.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#008080]מה תעשה??[/COLOR][/SIZE][/FONT]
"נראה לי שהגיע הזמן לקרב כפול! רטטה קופץ בהריות מסביב לבטרפי ותנסה לגרום שהוא לא יוכל לזוז ואז מתקפת ניב! פילווג בואו נראה לו כמה צעדי ריקוד (ריקוד הגשם) ואז בועות בל הכח על בידריל! בוא נראה מי יותר חזק משניהם ואת מי נתפוס."אני אומר לרטטה ולפוליווג את התוכניות לקרב הכפול.
אלמוגסי
רטטה מתקיף את הבטרפיי חזר הישע ומשתמש במתקפת ניב המתקפה מצליחה ואתה רואה ורטטה יודע מתקפת זנב.פוליווג לא מצליח להתקיף את הבידריל כי הבידריל התחיל להתקיף קשות את פוליווג.
מה תעשה??
"רטטה למד מתקפת זנב"
[quote=אדון פריון;607177]
shlomii4
אתה יוצא מין הבית לפני שאתה יוצא מין פאלט מאמן רוצה להלחם בך מה תעשה?
[/quote]
יש לי פוקימון?
"קדימה בוא נראה מה אתה שווה" אומר לו בביטחון
"רטטה תסתובב במהירות מסביב לבידריל כדי לעשות הסחה,פוליווג בוא נרקוד קצת (ריקוד הגשם) ואז תקפת בועות הכי חזק שלך!בטרפריי אתה לא מספיק חזק בשביל שנצרף אותך לחבורה אך אני אחרי הקרב אקח אותך למרפאה שלא תיהיה חסר ישע כמו עכשיו כי זה לא יפה לא לרפאות אותך אחרי שהתעלפת!"אני אומר לרטטה,פוליווג ובטרפיי ומחייך חיוך נעים.
[quote=אדון פריון;607478][COLOR=lime][FONT=Verdana]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]הפיג'י לא נותן לך ללכת ומתעקש לקרב.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי שהוא מאוד עקשן ושלא יזיק לי פוקימון מעופף לאוסף אז אני אומר לצרמנדר צא הגיע הזמן לקרב הראשון