כרגיל בסדרה אש יתפוס את פוקימון העשב לא?
Printable View
כרגיל בסדרה אש יתפוס את פוקימון העשב לא?
המים ניראה כמו חיכוי עלוב לפיפלאפ
העשב ניראה כמו חיקוי עלוב לטריקו
והאש ניראה כמו שילוב מפגר של טרטוויג וספוינק..
אני רק מקווה שהם לא יהיו כמו הדור השני שיש להם רק סוג אחד כי זה קשה לבנות ככה שישיה
נ.ב
היית יכול גם לתרגם את זה מסרבי
"הכריזו על שתי מיתקפות חדשות
Trickery - לא ממש הבנתי מזה עושה כל כך.. משהו מחשב את ההתקפה לפי נתונים סטטיסטים של היריב
Claw Sharpen - מעלה את כוח ההתקפה ואת הדיוק."
בכל מקרה רשום גם שם שהמידע עוד לא אושר סופית אז זה לא בטוח ב100% אולי יוסיפו גם עוד..
[quote=Just Haim~;610002]המים ניראה כמו חיכוי עלוב לפיפלאפ
העשב ניראה כמו חיקוי עלוב לטריקו
והאש ניראה כמו שילוב מפגר של טרטוויג וספוינק..
אני רק מקווה שהם לא יהיו כמו הדור השני שיש להם רק סוג אחד כי זה לא כיף לבנות ככה שישיה[/quote]
הכדור של האש הוא של מריפ XDD
ונראה לי המים יהיה גם קרח, האש גם אופל והעשב חשמל/על חושי..
מישהו יודע מתי יחשפו את ההתפתחויות שלהם
[quote=chimcharboy;610007]מישהו יודע מתי יחשפו את ההתפתחויות שלהם[/quote]
אני חושב שבעוד כמה שבועות, כי רק חשפו אותם...
אבל שיחשפו יודיעו בעדכוני האתר...
אין שום ערובה שהפוקימונים הבאים שיחשפו יהיו ההתפתחויות שלהם. אחרי הכל, הם לא חייבים לחשוף את כל הדור, או אפילו את חלקו הגדול עד ליציאת המשחקים.
אני גם חושב שהפוקימון מים די נוראי.
וששוב אני אבחר באש...
בקשר לשמות של הפוקימונים:
העשב הוא טסוטאג'ה
האש הוא פוקאבו
והמים הוא מיג'ומרו
אבל אלו השמות היפנים, בטח השמות האנגליים יהיו נורמלים
יש תמונות חדשות של המשחק באתר סרבי הנה האתר [URL]http://www.serebii.net/index2.shtml[/URL]
מה שלא מובן זה איך יראה טסוטאג'ה (העשב) כשהוא זז בסדרה. הרי קשה לדמיין את זה..
[quote=BlaiziKen;610050]מה שלא מובן זה איך יראה טסוטאג'ה (העשב) כשהוא זז בסדרה. הרי קשה לדמיין את זה..[/quote]
זה בכלל לא קשה לדמיין את זה
[quote=YoRt3m;609843]לדעתי חוץ מהמים כולם סבבה.. בסגנון הדור השלישי. לא גרוע יותר.
לפותח הנושא,
תפרסם את זה שזה יוצג גם באתר אל תשכח.[/quote]
אני לא יודע איך לעשות את זה,המערכת של הפורום הישן "נעלמה",תגיד לי בפרטי איך...
אור,השמות הם השערה של POKEBEACH,אני מחכה עד שהם יחשפו באמת על ידי סרבי או פוקיצ'ארמס.
בינתיים קראו להם "העשב","המים" וכ'ו...
עריכה:אפשר להשתמש בשמות האלה,הם נחשפו ע"י סרבי גם.
אני אוסיף בפורום שחור ולבן תמונות שנחשפו עכשיו בסרבי.
אולי דיי לדבר שטויות בסדר? הלוטרה נראה כזה מושי 3>...ולמי אכפת מצ'אריזארד, סתם בזבוז של מקום בפוקידע...
אני כ"כ שמח לראות שהדמויות נראות יותר מבוגרות, אני מתחיל להרגיש זקן מלשחק עם ילד בן 10...
לפי דעתי אולי באמת כדי לתת לדור הזה עוד הזדמנות כי גם ככה היה בדור ה4(לפחות איתי)
עוד הזדמנות? גם כשהתחילו לחשוף את שינו אנשים אמרו שטויות כמו "איזה מכוער רוזרייד", אתם סתם רוצים לבכות ולא מצליחים למצוא סיבה...
אני היחיד ששמח שסוף-סוף לא נצטרך לשחק עם דמויות שלי בני 10? למרות שגם אלה לא נראים ממש כמו מבוגרים...האם איי פעם אנחנו נשחק עם דמות מבוגרת?
דפקו אותנו עם הפוקימונים
נראה כאילו ילד בן 2 צייר את זה.