-
[quote=אדון פריון;609954]
[SIZE=3][COLOR=green][FONT=Verdana]totodile[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה יוצא מין הבית ואתה רואה פוקימון עצבני שרוצה קרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מוציא את באלבזור ואמר לתקוף
*איזה מתקפות יש לו?
-
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Verdana]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] הצ'רמנדר שלך מתחיל לסובב בקצב מדהים את ידו וזיגזגון יחד עם מתקפת הראשייה נפגע מאוד מהמכה של צ'רמנדר שלך הזיגזגון עכשיו מתחיל להתקיף אותך. [/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=#4d528c][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*ניקור וצעקה.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי[/FONT][/COLOR][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הילדה הג'ינג'ית אומרת לך בבלבול גדול:"אני לא מבינה אותך אנחנו מדברים אותה שפה אבל אתה לא ברור"[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה עוזב את הילד ואתה רואה ציפור.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush']קיוגר[/FONT][/COLOR][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה יוצא מין הבית שלך ומאמן מאתגר אותך.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][I][COLOR=#339966][FONT=Verdana]shlomii4[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון עם ראש מצחיק.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][I][COLOR=green][FONT=Verdana]Totodile[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*חבטה והגנה[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקימון העצבני מתקיף קודם.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610242][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Verdana]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הצ'רמנדר שלך מתחיל לסובב בקצב מדהים את ידו וזיגזגון יחד עם מתקפת הראשייה נפגע מאוד מהמכה של צ'רמנדר שלך הזיגזגון עכשיו מתחיל להתקיף אותך. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יגיד לצרמנדר להתקיף את זיגזגון בחבטה
-
[quote=אדון פריון;610242]
[SIZE=3][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילדה הג'ינג'ית אומרת לך בבלבול גדול:"אני לא מבינה אותך אנחנו מדברים אותה שפה אבל אתה לא ברור"[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"ניסיתי להסביר למה נפלתי ולא משנה אם את לא מבינה את ההסבר תצטרכי להבין לבד ואת יודעת שאת די יפה אני אומר!"אני מחייך בבושה ומסמיק ובאותה שניה אני נזכר שלא הוצאתי את הפוקימון שלי מהפוקדור ולכן לא הספקתי לבחון אותו "מתקיפ צא שאני יוכל להכיר אותך אני בוטח שאתה תהיה די טוב!"אני אומר למדקיפ ומוציא אותו מהפוקדור.
-
[COLOR=#33cccc][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הג'ינג'ית אומרת :"אתה רוצה קרב אהה סטריו צא! רק שתדע אני הייתי מנהיגת מכון בקנטו,אתה אולי מדבר יפה אבל חלש בקרב"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]זיגזגון הצליח לפגוע בצ'רמנדר קשות.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]צ'רמנדר קם ואתה רואה שאש יוצאת מין פיו של צ'רמנדר.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מבין שצ'רמנדר יודע להביור.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? הצ'רמנדר שלך למד להביור![/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610258]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]זיגזגון הצליח לפגוע בצ'רמנדר קשות.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'רמנדר קם ואתה רואה שאש יוצאת מין פיו של צ'רמנדר.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מבין שצ'רמנדר יודע להביור.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? הצ'רמנדר שלך למד להביור![/SIZE][/FONT][/quote]
אני יגיד לצרמנדר כל הכבוד לשהוא ישתמש בלהביור על זיגזגון
-
[quote=אדון פריון;610242]
[SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה עוזב את הילד ואתה רואה ציפור.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/quote]
אתקרב כדי לראות איזה פוקימון זה
-
[quote=אדון פריון;610258]
[COLOR=#33cccc][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הג'ינג'ית אומרת :"אתה רוצה קרב אהה סטריו צא! רק שתדע אני הייתי מנהיגת מכון בקנטו,אתה אולי מדבר יפה אבל חלש בקרב"[/SIZE][/FONT]
[/quote]
*מה מתקיפ יודע לעשות?
"יופיך מחליש אותי כמו חום למים אך אני ענשה להיות בשמיים ובכל את אני לא יכול להיות חזק מול יופיך אך זה לא אומר שום דבר בנוגע למדקיפ הקטן והחמוד שלי ואם את חושבת שאני חלש מצידי קרב אגרוף אבל בקרב פוקימונים החשוב אצל המאמן זה לא הכח אלה המח!"אני אומר לה במבט חצי רציני.
-
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*מכה וצעקה[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הילדה הג'ינג'ית אומרת לך "שמי מיסטי אגב,ואתה פחות דיבור יותר קרב" היא אומרת לך בחיוך.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]צ'רמנדר פוגע בזיגזגון ומנצח אותו סוף-סוף.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה לא יודע איזה פוקימון זה אבל ממנה שראית הוא פוקימון זוהר.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610272]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'רמנדר פוגע בזיגזגון ומנצח אותו סוף-סוף.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יחפש מאמנים להילחם בהם
-
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*מכה וצעקה[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילדה הג'ינג'ית אומרת לך "שמי מיסטי אגב,ואתה פחות דיבור יותר קרב" היא אומרת לך בחיוך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מתקיפ קבל את התוכנית תצעק כדי להחליש את חוש השמיעה של הפוקימון ואז תקפוץ בריצה כדי שהוא לא ארעה אותך ואז תכה אותו חזק בגב!"אני אומר למתקיפ. "למה להתעצבן דיבורים זה הכאב של כל שיחה בכל זאת את מאוד טובה בקרב אבל תמיד מומלץ לדון בדיאלוג או בהומור ולכן לא להתעצבן כי זה לא בריא הכי בריא להיות רגוע (הוא בדרך כלל בכלל לא רגוע מומלץ להדגיש!)"הוא אומר ומחייך חיוך רגוע ומסה לעשות את החיוך מתוק.
-
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]התוכנית שלך מצליחה והסטריו שלה נחלש ומיסטי צועק :"סטריו שלי על חושי!"המדקיפ שלך מתחיל לזהור והוא עף לכיוון עץ שמפיל 2 קקונות. מין העץ באים שני בידרלים.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מחפש מאמנים ואתה רואה זחל ורוד שנראה חזק.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610280]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מחפש מאמנים ואתה רואה זחל ורוד שנראה חזק.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יבדוק איזה פוקימון זה
-
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה לא יודע איזה פוקימון זה אבל ממנה שראית הוא פוקימון זוהר.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
טוטודייל נגח בעץ ומיד אקדח מים על מה שיצא משם
-
[quote=אדון פריון;610280]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]התוכנית שלך מצליחה והסטריו שלה נחלש ומיסטי צועק :"סטריו שלי על חושי!"המדקיפ שלך מתחיל לזהור והוא עף לכיוון עץ שמפיל 2 קקונות. מין העץ באים שני בידרלים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מדקיפ תקפוץ על אחד הבידרילים ובעזרת מכה תעוף מנו לעבר סטריו ותבע בו ואז תצעק לעבר שינהם בכל הכח שלך!"אני אומר למדקיפ שלי ובודק בפוקידע מה הנתונים על בידריל.