-
Farmer גם נכון אבל יש קבוצות שהם על תפוסה מלאה,כמו לדוגמא:Water וNormal,הם מלאים עד הסוף ואין אפשרות להכניס עוד
בNormal נשאר מקום רק בגלל שפיניתי את כל סוגי הDark משם אז נפתח קצת מקום,למי שלא שם לב,יש לי דיטו רמה 70 ומשו במעון היום D:
עריכה:למור טוניסאי הנה:[url]http://www.megaupload.com/?d=A3HZWMQB[/url]
-
לא העלאת את זה טוב זה כותב במקום של ההורדה
The file you are trying to access is temporarily unavailable.
-
זה אומר זמנית...
לפעמים יש כאלה בעיות פשוט תעשה רענן או תפתח את הלינק מחדש כל פעם
-
אה תודה עכשיו הצלחתי ואני בן
-
-
אתה בטוח שזה בלי קודים???
-
-
[QUOTE=Farmer;619300]איפה ראיתה שם קודים?[/QUOTE]
קודים זה דרך האימולטור זה לא מחייב שיהיו קודים באימולטור,הוא מדבר על הפוקידע נראה לי
-
זו השאלה איזה פוקמון לפי דעתו זה עם קוד?
-
זה בלי קודים בטוח ב100%,איפה ראית משהו שגרם לך לחשוב שיש קודים?
תקרא את ההודעה הראשונה באשכול אולי זה יפתור לך את הבעיה
ובפוקידע אתה מתכוון אולי לפוקימונים שמסומנים ככאלה שיש אבל אין,אולי זה תת מפותחים שכבר פיתחתי בכל זאת הפוקידע מראה שיש לך גם מי שהיה לך פעם
גיליתי במקרה באג במשחק,הצוות צילום נשאר רק בדרך 113 או 112 לא זוכר במקום לעבור למקומות אחרים שבהם הם צריכים להיות
עוד הוכחה שאין קודים היא שאין Bad Eggs בכלל,זאת לא ממש הוכחה אבל בכל זאת,הביצים בקופסא של Fight זה ביצים רגילות פשוט לא גידלתי אותן ושכחתי כבר מי יש בהן.
אם תשימו לב תראו שבאגון,ראלטס ומדקיפ למדו את המתקפות של המפותחים שלהם.
עריכה:אם יהיו 50 הודעות אני יתחיל לעבוד על הפוקדקס של קנטו,תאמינו לי שזה יהיה קשה כי אני אצטרך להתחיל שמירה חדשה באדום אש או ירוק עלה בשביל וינסואור
-
רציתי לישאול אותך יש לך במיקרה גם שמירה לאדום אש או ירוק עלה
-
יש לי גם שמירות גם של אדום אש וירוק עלה אבל הם לא שמירות משהו,כל מה שעשיתי שם זה לסיים את כל הstoryline והafterstory ואין לי שם שום דבר מיוחד אז אין טעם לפרסם אותם
-
אז אתה בבקשה יכול להביא רק לי אותם