-
[B]ברנדון-[/B] אתה מתחיל לחשוב לעצמך שיכול להיות נחמד מאוד במקום הזה ויכול להיות שיקרו לך הרבה דברים מעניינים, אולי אפילו תפגוש אנשים מעניינים בדרך שלך. אתה מתחיל ללכת לכיוון אחד הכיסאות ומתיישב במקום שנראה לך נוח במיוחד. בדיוק שהתמקמת במיוחד בכיסא שלך מישהו, בריון גדול מימדים בא אליך וצועק: "זה הכיסא שלי! עוף מפה!" ומקים אותך במהירות, זורק אותך אל עבר הבמה. אתה מקבל מכה חזקה בגב ובקושי רב קם. אתה שם לב שכולם מתרחקים, הם כנראה מפחדים מהבריון, אתה מתחיל לקום אבל בקושי והבריון מתקרב אליך ומרים אותך מהחולצה. "אני לא רוצה שתיגע לי בכיסא שוב בן זונה מגעיל!" הוא צועק והדרך שבה הוא מחזיק אותך מתחילה להכאיב לך ולחנוק אותך.
[B]ג'ייק-[/B] אתה מתחיל להכנס לפאניקה וללחץ ענק, האיש הזה יכול להרוג אותי אתה חושב ומכניס בזריזות את הסכין מתחת לחולצה שהוא לא יראה אותה. "היי! אתה הילד שהיה עם הילד שלמטה!" הוא צועק ולוקח אותך למטה אל הורטון, אתה לא יכול לזוז כי הוא מחזיק בכך חזק. אחרי שאתם מגיעים לקומת קרקע הוא זורק אותך על הרצפה חזק ואתה מקבל מכה קשה ביד השמאלית שלך ואז הוא הולך מהר אל הוטון שנראה מפוחד מאוד מהדבר ולוחץ לו על הצוואר במקום מסוים ומיוחד ופתאום הוא משתתק ונופל על הרצפה, מאבד את הכרתו ונראה שקיבל מכה חזקה באפו ושבר אותו, נוזל לו מלא דם משם וגם שמעת קליק חזק ברגע הנפילה. "עכשיו אתה! תסביר לי מה קורה פה אידיוט!" הוא צועק עליך בחומרה ונראה כועס במיוחד, הוא מאיים עליך באגרופיו ואז לוקח את האת שקודם שראית ושם אותה על כתפו, כאילו מחכה לתת לך מכה איתה.
[B]אזיו-[/B] אתה מתחיל להתעורר יותר וישר שואל איפה אתה ומה אתה עושה במקום הזה בזמן שאתה עוד חושב ומנסה להזכר על מה שקרה בלילה הקודם ועדיין מחשבות על בית היתומים רצות במוחך. "אתה בבית הקולנוע הנטוש, כל היתומים שנמצאים תחת חסותו של מלך הגנבים נמצאים פה, אתמול הובילו אותך לכאן אחרי שהתעלפת מגלולות העילפון המיוחדת של הרופא שלנו פה, מייק" אומר לך אחד מהנערים שסביבך ועוזר לך לקום למצב של ישיבה. אתה שואל את אותו אחד איפה הנער עם המסיכה ומחכה בקוצר רוח לתשובה, אתה רוצה לדעת מה קרה לך קודם. "אתה בטח מתכוון למלך הגנבים, הוא לא פה עכשיו, בעצם, הוא כמעט אף פעם לא פה הוא הרבה מזמנו מבזבז על לבדוק בשבילנו מקומות שאפשר לגנוב מהם הוא דברים מאוד יקרים שאפשר לגנוב מאנשים חשובים, כשהוא צריך מישהו שיעשה משהו הוא בא ואומר לו הוא משאיר פתק קטן במקום שמתישהו יתגלה ע"י מי שהוא רצה לדבר איתו" הוא מסביר לך ואתה מנסה לעקל את הכל, כל כך הרבה דברים בזמן קצר אתה חושב טיפה לעצמך וראשך ממשיך לכאוב קצת, קצת מאוד.
[B]רוברטו-[/B] אתה מלמל לידם ומשפיל את עצמך, אומר שאתה לא כול ומסוגל לדבר כזה מסובך ואז אתה גם מגביר את קולך מעט ואומר שתעשה זאת כדי לא לאכזב את מלך הגנבים, דבר שאחר-כך אתה מוצא למביך להגיד למישהו. אתה מתחיל לרוץ במדרגות, משתדל לא להחליק ולשבור את הראש לך, ממשיך לרוץ על הרצפה גם אחרי גרם המדרגות מתקרב יותר ויותר אל השומרים וברגע הנכון מחליק על הרצפה ומפיל את שניהם. לפי מה שאתה רואה עליהם, הם קיבלו מכה די חלשה ועדיין מסוגלים לקום. "בן זונה, מזדנב קטן ומסריח!" צוע קאחד מהם ושניהם קמים על רגליהם מהר ככל שהם יכולים אחרי המכה שקיבלו, אתה לוקח במהירות את המכשירים המחשמלים שלהם ומכוון לעברם, אתה מתחיל לרוץ ומפעיל את המכשירים עליהם , מחשמל אותם עד למצב של חוסר הכרה ומתפלא מעצמך שהצלחת בכזו קלות לצאת מזה חי, אתה לא מאמין שלגרום להתעלפות של שני אנשים מבוגרים יהיה מה שאומרים באנגלית "Piece Of Cake". "יופי!" קורא אחד הנערים כאשר שניהם יורדים למטה לידך. "בוא אחרינו" הוא מוסיף ושניהם הולכים בשקט ובהתגנבות לכיוון חדר מוזר הנעול בדלת פלדה. "לך חזרה ותמצא את תיבת החשמל שפותחת את הדלת" אומר אחד הנערים ושניהם מוכנים לחכות לך.
[B]לאונרדו-[/B] אתה נבהל מהקול הפתאומי והלא צפוי של אשתו של המוכר ונלחץ, מרוב הלחץ אתה אומר לה גם שאתה כבר בא אליה אבל בגמגום מה לחץ הרב. "אני מחכה" אתה שומע שוב והלחץ עליך גובר יותר ויותר, מה אני אעשה זו אשתו של המוכר מה אני כבר יכול להגיד לה אתה חושב לעצמך ומתחיל לעלות במדרגות, מה שיקרה יקרה ננסה לעשות מזה את הטוב ביותר שאפשר, אתה ממשיך לחשוב. בסוף המדרגות אתה מגיע למסדרון ובין שלושת הדלתות ישנה אחת פתוחה, אתה הולך אליה ומנסה להציץ לשם, בטח זו אשתו בפנים בגלל זה פתוח פה אתה חושב שוב ונלחץ עוד יותר. בפנים אתה רואה אישה סקסית מאלפת שרואים לה רק את הדיים מכיוון שהשמיכה מכסה רק חצי ממנה. אתה לא יודע מה לעשות, שוכבת מולך אישה חצי עירומה שחושבת שאתה זה בעצם בעלה.
-
[quote=Kratos;624239]
[B]לאונרדו-[/B] אתה נבהל מהקול הפתאומי והלא צפוי של אשתו של המוכר ונלחץ, מרוב הלחץ אתה אומר לה גם שאתה כבר בא אליה אבל בגמגום מה לחץ הרב. "אני מחכה" אתה שומע שוב והלחץ עליך גובר יותר ויותר, מה אני אעשה זו אשתו של המוכר מה אני כבר יכול להגיד לה אתה חושב לעצמך ומתחיל לעלות במדרגות, מה שיקרה יקרה ננסה לעשות מזה את הטוב ביותר שאפשר, אתה ממשיך לחשוב. בסוף המדרגות אתה מגיע למסדרון ובין שלושת הדלתות ישנה אחת פתוחה, אתה הולך אליה ומנסה להציץ לשם, בטח זו אשתו בפנים בגלל זה פתוח פה אתה חושב שוב ונלחץ עוד יותר. בפנים אתה רואה אישה סקסית מאלפת שרואים לה רק את הדיים מכיוון שהשמיכה מכסה רק חצי ממנה. אתה לא יודע מה לעשות, שוכבת מולך אישה חצי עירומה שחושבת שאתה זה בעצם בעלה.[/quote]
'וואי איזה כוסית , אני חייב!' 'אבל אולי היא תשים לב שזה לא בעלה :| , טוב יש לי רעיון' אני ניגש לדלת ומכבה את האור ואז נכנס
-
[quote=Kratos;624239]
[B]רוברטו-[/B] אתה מלמל לידם ומשפיל את עצמך, אומר שאתה לא כול ומסוגל לדבר כזה מסובך ואז אתה גם מגביר את קולך מעט ואומר שתעשה זאת כדי לא לאכזב את מלך הגנבים, דבר שאחר-כך אתה מוצא למביך להגיד למישהו. אתה מתחיל לרוץ במדרגות, משתדל לא להחליק ולשבור את הראש לך, ממשיך לרוץ על הרצפה גם אחרי גרם המדרגות מתקרב יותר ויותר אל השומרים וברגע הנכון מחליק על הרצפה ומפיל את שניהם. לפי מה שאתה רואה עליהם, הם קיבלו מכה די חלשה ועדיין מסוגלים לקום. "בן זונה, מזדנב קטן ומסריח!" צוע קאחד מהם ושניהם קמים על רגליהם מהר ככל שהם יכולים אחרי המכה שקיבלו, אתה לוקח במהירות את המכשירים המחשמלים שלהם ומכוון לעברם, אתה מתחיל לרוץ ומפעיל את המכשירים עליהם , מחשמל אותם עד למצב של חוסר הכרה ומתפלא מעצמך שהצלחת בכזו קלות לצאת מזה חי, אתה לא מאמין שלגרום להתעלפות של שני אנשים מבוגרים יהיה מה שאומרים באנגלית "Piece Of Cake". "יופי!" קורא אחד הנערים כאשר שניהם יורדים למטה לידך. "בוא אחרינו" הוא מוסיף ושניהם הולכים בשקט ובהתגנבות לכיוון חדר מוזר הנעול בדלת פלדה. "לך חזרה ותמצא את תיבת החשמל שפותחת את הדלת" אומר אחד הנערים ושניהם מוכנים לחכות לך.
[/quote]
"מיד" אומר בתחושת הקלה.
'אני.. יצאתי מזה.. אני באמת יצאתי מזה...' אני חושב לעצמי.
אני ממהר אל תיבת החשמל ומנסה לפרוץ אותה כדי לפתוח את הדלת.
"תבדקו אם אף אחד לא מגיע!" אני קורא לעברם בזמן הפריצה.
-
[quote=Kratos;624239][B]ברנדון-[/B] אתה מתחיל לחשוב לעצמך שיכול להיות נחמד מאוד במקום הזה ויכול להיות שיקרו לך הרבה דברים מעניינים, אולי אפילו תפגוש אנשים מעניינים בדרך שלך. אתה מתחיל ללכת לכיוון אחד הכיסאות ומתיישב במקום שנראה לך נוח במיוחד. בדיוק שהתמקמת במיוחד בכיסא שלך מישהו, בריון גדול מימדים בא אליך וצועק: "זה הכיסא שלי! עוף מפה!" ומקים אותך במהירות, זורק אותך אל עבר הבמה. אתה מקבל מכה חזקה בגב ובקושי רב קם. אתה שם לב שכולם מתרחקים, הם כנראה מפחדים מהבריון, אתה מתחיל לקום אבל בקושי והבריון מתקרב אליך ומרים אותך מהחולצה. "אני לא רוצה שתיגע לי בכיסא שוב בן זונה מגעיל!" הוא צועק והדרך שבה הוא מחזיק אותך מתחילה להכאיב לך ולחנוק אותך.
[/quote]
"למי אתה קורא בן זונה, חסר שכל."אני אומר לו, מנסה להסתובב ולתפוס את ידו ואז מנסה לשטח אותו לריצפה ולדסובב לו את היד שתצא מהמקום "ועוד פעם אחת תקרא לי בן זונה אני לא רק יכאיב ליד שלך שמעת?"אני אומר לו ואחרי שהכאבתי לו עוד קצת אני משחרר אותו.
-
[b]לאונרדו-[/b] אתה מתחיל לחשוב על מה שאתה יכול לעשות, מה אם היא תראה אותך, היא ישר תבין שזה לא בעלה ובטח תצעק וזה יזעיק מישהו באיזור לאיפה שאתה נמצא כעת. אחרי כמה שניות צץ במוחך רעיון, אתה מתקרב אל הדלת ובזריזות רבה מכבה את האור בחדר, "או אתה רוצה להפתיע אותי" אתה פתאום שומע מכיוון המיטה שוב את קולה של אשת המוכר שנשמעת מוכנה לכניסתה של בעלה ולא שלך, אולי היא תשים לב אתה חושב ומתחיל להלחץ טיפה. אתה מחכה כמה שניות ומתגבר על הלחץ שאתה מרגיש ואז נכנס פנימה אל החדר, הולך לכיוון המיטה ומתיישב עליהואז אשתו של המוכר תופסת אותך בהפתעה מוחלטת ומשכיבה אותך לידה. היא מתחילה לשנשק אותך בעדינות ונשמעת נרגשת, אתה מבין שהיא לא יודעת מי אתה ושאתה לא בעלה באמת. אחרי חצי שעה אתם מסיימים את "עיסוקיכם" היא מתנשפת טיפה ונרגעת, "זה היה טוב" היא אומרת ואתה שם לב שהיא מתחילה להרדם.
[b]רוברטו-[/b] אתה עונה להם תוך שנייה ותחושת הקלה מציפה אותך, אתה מתחיל ללכת וחושב לעצמך שהצלחת, באמת בצלחת לעבור את השומרים ולצאת מכל הקרה בשלום. אתה מתחיל למהר אל תיבת הבקרה ואחרי כמה שניות מגיע אליה, אתה רואה שזו שוב בקרה מחוסנת במספרים אבל הפעם התיבה מחוזקת היטב בברגי ברזל גדולים ואתה אינך מסוגל לפתוח את התיבה. אתה מנסה למצוא דרך אחרת לפרוץ את הקוד אבל בלי הצלחה מיוחדת, פתאום אתה שומע די חלש את אחד הנערים קורא לך, "קח את זה, מכשיר לפריצת קודים, אולי זה יעזור לך" הוא אומר ואז אתה שם לב שמשהו מחליק על הרצפה, אתה מסתכל עליו ומבין שזה מכשיר הפריצה מהנערים, אתה לוקח אותו ומצמיד לתיבת המספרים. אחרי כמה שניות מתחיל המכשיר לפעול ואחרי דקה הוא מוצא את כל המספרים, מה שנשאר לך הוא ללחוץ על כמה פתורים אבל לפני כן אתה פונה אל הנערים ואומר להם שמתי שהדלת תפתח שיבדקו מהר אם יש שומרים, ואתה ממשיך. אחרי שאתה מסיים אתה מסתובב לאחור והולך בזריזות אל שני הנערים הנוספים, הדלת נפתחת בכבדות כלפי מעלה וישר אחד הנערים אומר לך: "רואה את שני אלה שם? הם חמושים באקדחים, תביים משהו ואז חשמל אותם עם המחשמל שלקחת מהקודמים, אחר כך גנוב להם את האקדחים ותביא אלינו".
[b]ברנדון-[/b] אתה ישר מתחיל לצעוק על הילד שנראה שהוא מתעצבן עליך עוד יותר מקודם, אתה מנסה להסתוב ולשחרר את אחיזתו בך ומצליח, אתה תופס לו את היד אבל נראה שהוא מנגד, שניכם שווי כוחות ואף אחד לא מצליח להזיז את השני כל כך הרבה, אולי זה יהיה יותר קשה משחשבתי אתה מתחיל להגיד לעצמך ואז מגביר את הכוח, מנסה להכריע אותו ולשטח אותו על הרצפה. "עוף.. ממני!!" הנער קורא כאילו מתאמץ אפילו לדבר ולצעוק עליך, פתאום הוא מתחיל להרים אותך שוב ואתה עף אל הבמה בפעם השנייה, נשרט מהקרשים אבל עדיין מצליח לקום כמו שצריך. אתה מתחיל ממש להתעצבן עליו ומחכה שהוא יתקוף קודם ואז תעשה עליו מכת נגדית (דבר שלומדים באומנויות לחימה) וכמו שחשבת הקוף המגודל ההור רץ אליך מהר, הכי מהר שהוא יכול ומנסה להכניס לך אגרוף. אתה מתכופף במהירות ומכניס לו בעיטה מהירה בבטן, מה שגורם לו לעוף טיפה לאחור ואחר כך גם להחזיק אותה כאילו יש לו כאב בטן מאוד רציני.
-
[quote=Kratos;624337][B]ברנדון-[/B] אתה ישר מתחיל לצעוק על הילד שנראה שהוא מתעצבן עליך עוד יותר מקודם, אתה מנסה להסתוב ולשחרר את אחיזתו בך ומצליח, אתה תופס לו את היד אבל נראה שהוא מנגד, שניכם שווי כוחות ואף אחד לא מצליח להזיז את השני כל כך הרבה, אולי זה יהיה יותר קשה משחשבתי אתה מתחיל להגיד לעצמך ואז מגביר את הכוח, מנסה להכריע אותו ולשטח אותו על הרצפה. "עוף.. ממני!!" הנער קורא כאילו מתאמץ אפילו לדבר ולצעוק עליך, פתאום הוא מתחיל להרים אותך שוב ואתה עף אל הבמה בפעם השנייה, נשרט מהקרשים אבל עדיין מצליח לקום כמו שצריך. אתה מתחיל ממש להתעצבן עליו ומחכה שהוא יתקוף קודם ואז תעשה עליו מכת נגדית (דבר שלומדים באומנויות לחימה) וכמו שחשבת הקוף המגודל ההור רץ אליך מהר, הכי מהר שהוא יכול ומנסה להכניס לך אגרוף. אתה מתכופף במהירות ומכניס לו בעיטה מהירה בבטן, מה שגורם לו לעוף טיפה לאחור ואחר כך גם להחזיק אותה כאילו יש לו כאב בטן מאוד רציני.[/quote]
אני מתקרב עליו ואומר לו "כמו שאמרתי בפעם הבאה זה לא יהייה רק הזרוע והבטן, אני יטפל בך כל כך קשה שיצטרכו לתת לך תרומת איברים." ואז אני מתרחק ממנו ויושב בצד לא על כיסא.
-
[quote=Kratos;624239]
[B]ג'ייק-[/B] אתה מתחיל להכנס לפאניקה וללחץ ענק, האיש הזה יכול להרוג אותי אתה חושב ומכניס בזריזות את הסכין מתחת לחולצה שהוא לא יראה אותה. "היי! אתה הילד שהיה עם הילד שלמטה!" הוא צועק ולוקח אותך למטה אל הורטון, אתה לא יכול לזוז כי הוא מחזיק בכך חזק. אחרי שאתם מגיעים לקומת קרקע הוא זורק אותך על הרצפה חזק ואתה מקבל מכה קשה ביד השמאלית שלך ואז הוא הולך מהר אל הוטון שנראה מפוחד מאוד מהדבר ולוחץ לו על הצוואר במקום מסוים ומיוחד ופתאום הוא משתתק ונופל על הרצפה, מאבד את הכרתו ונראה שקיבל מכה חזקה באפו ושבר אותו, נוזל לו מלא דם משם וגם שמעת קליק חזק ברגע הנפילה. "עכשיו אתה! תסביר לי מה קורה פה אידיוט!" הוא צועק עליך בחומרה ונראה כועס במיוחד, הוא מאיים עליך באגרופיו ואז לוקח את האת שקודם שראית ושם אותה על כתפו, כאילו מחכה לתת לך מכה איתה.
[/quote]
מרוב פחד אני שולף את הסכין ומאיים על המוכר ובלב אני אומר לעצמי "ידעתי שאני הסתבך מה אני צריך לעשות עכשיו?" אני אומר לעצמי בלחץ נוראי
-
[quote=Kratos;624337][B]לאונרדו-[/B] אתה מתחיל לחשוב על מה שאתה יכול לעשות, מה אם היא תראה אותך, היא ישר תבין שזה לא בעלה ובטח תצעק וזה יזעיק מישהו באיזור לאיפה שאתה נמצא כעת. אחרי כמה שניות צץ במוחך רעיון, אתה מתקרב אל הדלת ובזריזות רבה מכבה את האור בחדר, "או אתה רוצה להפתיע אותי" אתה פתאום שומע מכיוון המיטה שוב את קולה של אשת המוכר שנשמעת מוכנה לכניסתה של בעלה ולא שלך, אולי היא תשים לב אתה חושב ומתחיל להלחץ טיפה. אתה מחכה כמה שניות ומתגבר על הלחץ שאתה מרגיש ואז נכנס פנימה אל החדר, הולך לכיוון המיטה ומתיישב עליהואז אשתו של המוכר תופסת אותך בהפתעה מוחלטת ומשכיבה אותך לידה. היא מתחילה לשנשק אותך בעדינות ונשמעת נרגשת, אתה מבין שהיא לא יודעת מי אתה ושאתה לא בעלה באמת. אחרי חצי שעה אתם מסיימים את "עיסוקיכם" היא מתנשפת טיפה ונרגעת, "זה היה טוב" היא אומרת ואתה שם לב שהיא מתחילה להרדם.
.[/quote]
" וואי זה היה טוב , אהם אהם " 'טוב כדי שהמהר לפני שהמוכר יחזור , קדימה לגנוב תכשיטים'
-
[quote]
[b]אזיו-[/b] אתה מתחיל להתעורר יותר וישר שואל איפה אתה ומה אתה עושה במקום הזה בזמן שאתה עוד חושב ומנסה להזכר על מה שקרה בלילה הקודם ועדיין מחשבות על בית היתומים רצות במוחך. "אתה בבית הקולנוע הנטוש, כל היתומים שנמצאים תחת חסותו של מלך הגנבים נמצאים פה, אתמול הובילו אותך לכאן אחרי שהתעלפת מגלולות העילפון המיוחדת של הרופא שלנו פה, מייק" אומר לך אחד מהנערים שסביבך ועוזר לך לקום למצב של ישיבה. אתה שואל את אותו אחד איפה הנער עם המסיכה ומחכה בקוצר רוח לתשובה, אתה רוצה לדעת מה קרה לך קודם. "אתה בטח מתכוון למלך הגנבים, הוא לא פה עכשיו, בעצם, הוא כמעט אף פעם לא פה הוא הרבה מזמנו מבזבז על לבדוק בשבילנו מקומות שאפשר לגנוב מהם הוא דברים מאוד יקרים שאפשר לגנוב מאנשים חשובים, כשהוא צריך מישהו שיעשה משהו הוא בא ואומר לו הוא משאיר פתק קטן במקום שמתישהו יתגלה ע"י מי שהוא רצה לדבר איתו" הוא מסביר לך ואתה מנסה לעקל את הכל, כל כך הרבה דברים בזמן קצר אתה חושב טיפה לעצמך וראשך ממשיך לכאוב קצת, קצת מאוד.
[/quote]
אומר לילד "אז מי זה מלך הגנבים ומה אני צריך לעשות בשבילו?".
ואבקש מאחד הילדים כוס מים.
-
אוקיי, מי אתה ומי הרשה לך לגנוב את המשחק שלי?
-
יש מקום ?
אם כן אני יערוך תהודעה
אם אין אני ימחוק אותה
דרך אגב הייתי רשום באשכול הישן מתי שהמשחק היה מחולק לשני המנהלים כאילו לך ולשני D:
-
[quote=Kratos;624337]
[B]רוברטו-[/B] אתה עונה להם תוך שנייה ותחושת הקלה מציפה אותך, אתה מתחיל ללכת וחושב לעצמך שהצלחת, באמת בצלחת לעבור את השומרים ולצאת מכל הקרה בשלום. אתה מתחיל למהר אל תיבת הבקרה ואחרי כמה שניות מגיע אליה, אתה רואה שזו שוב בקרה מחוסנת במספרים אבל הפעם התיבה מחוזקת היטב בברגי ברזל גדולים ואתה אינך מסוגל לפתוח את התיבה. אתה מנסה למצוא דרך אחרת לפרוץ את הקוד אבל בלי הצלחה מיוחדת, פתאום אתה שומע די חלש את אחד הנערים קורא לך, "קח את זה, מכשיר לפריצת קודים, אולי זה יעזור לך" הוא אומר ואז אתה שם לב שמשהו מחליק על הרצפה, אתה מסתכל עליו ומבין שזה מכשיר הפריצה מהנערים, אתה לוקח אותו ומצמיד לתיבת המספרים. אחרי כמה שניות מתחיל המכשיר לפעול ואחרי דקה הוא מוצא את כל המספרים, מה שנשאר לך הוא ללחוץ על כמה פתורים אבל לפני כן אתה פונה אל הנערים ואומר להם שמתי שהדלת תפתח שיבדקו מהר אם יש שומרים, ואתה ממשיך. אחרי שאתה מסיים אתה מסתובב לאחור והולך בזריזות אל שני הנערים הנוספים, הדלת נפתחת בכבדות כלפי מעלה וישר אחד הנערים אומר לך: "רואה את שני אלה שם? הם חמושים באקדחים, תביים משהו ואז חשמל אותם עם המחשמל שלקחת מהקודמים, אחר כך גנוב להם את האקדחים ותביא אלינו".
[/quote]
היה לך משחק כזה קובי? 0.0
והיי גבר XD
---
"אם מה שעשיתי מקודם, יש לי בטחון!" אני עונה בחיוב לבקשתם.
במקום לרוץ כמו פעם קודמת, אני מתגנב מאחוריהם.
'זאת ההזדמנות' אני חושב לעצמי, מרים את המחשמל, ומחשמל אותם.
בשביל שלא יעשו רעש, אני מנסה לפחות לתפוס אחד, ולהניח אותו בעדינות על הרצפה.
"קחו!" אני אומר וזורק להם את האקדחים.
-
[b]רומה אני זוכר אותך P: יש מקום בשבילך D: אבל.. אני שיניתי טיפה את סגנון הניהול שלי, שים לב שאני כותב על מעשים שהם עושים בלי החלטתם בתגובה שלהם, אבל גם לזה יש גבול, אני כותב לפי הרקע שלהם ולפי תגובות הגיוניות..
ברנדון-[/b] אחרי שהוא עף אחורנית אתה הולך אליו ואומר לו שבפעם הבאה שדבר כזה יקרה אתה לא תרביץ לו רק ביד או בבטן אלה תקרע אותו עד שהוא יצטרך תרומות איברים אבל אתה בעצמך עדיין פצוע מהמקרה, אתה מתחיל ללכת לכיוון ההפוך מנסה להתחמק ממנו והולך לפינה קטנה ובודדת שם אתה מתיישב לבדך. "זה לא נמגר, אני אכסח אותך עכשיו!!" אתה שומע את הנער המגודל צועק עליך ורואה שהוא מתחיל לרוץ לכיוונך, אתה מהר קם ומתכוננן לעוד מכה נגדית. "הפעם זה לא יעבוד לך!" הוא קורא ומכופף את גבו בצורה שבה הוא יכול לנגוח בך כקרנף משתולל, הוא מתקרב במהירות ואתה לא יכול לעצור אותו. אתה נפגע מהמכה ועף אחורה, שובר בדרך כסא עץ שעמד במקום ונפצע קשה מהמכה עצמה, הפגיעה בכסא ומחלקי הכסא שעפו עליך וחתכו אותך המון. "אתה גמור!" הוא קורא שוב ומתיישר, משלב את ידיו ונראה מתלהב מניצחונו עליך, לפי כל הנראה הוא מרגיש שאתה אינך יכול להזיק לו יותר במצבך הנוכחי.
[b]ג'ייק-[/b] אתה מתחיל לפחד נורא מבעל החנות שמא יתקוף אותך עם את החפירה ויגרום לך נזק בלתי הפיף לאיברים חיוניים בגופך, אתה שולף את הסכין מחולצתך ומאיים איתה על המוכר שנראה כי הסכין הקטנטנה שלך לא מזיזה לו, הוא נראה בטוח בעצמו, לא שם עליך זין. אתה מתחיל למלמל לעצמך על איך בכלל הגעת למצב הזה ועל זה שידעת שמשהו רע יקרה, אתה מתחיל לחשוב כמו המוכר, הסכין העלובה שלך לא תתמודד כמו שצריך עם את חפירה גדולה וכבדה כמו זאת שבעל החנות מחזיק בידיו. "שאלתי אותך שאלה, בן זונה מחורבן!!" הוא קורא בחוזקה ונראה מעוצבן מאוד על המקרה ובמיוחד עליך, ברקע אתה גם שומע את בכי ילדתו הקטנה הצעקות וודאי מפחידות אותה עד מוות. הוא מתחיל להתקרב אליך לאט לאט ובסוף מגיע להיות ישר מעליך ואתה בתור אינסטינקט דוקר אותו בחוזקה ברגל, הוא נופל על הרצפה מחזיק את רגלו ביד אחת ובידו האחרת מאיים עליך בזמן שהמון דם יוצא ו"מתפרץ" החוצה מרגלו.
[b]לאונרדו-[/b] אתה מתחיל גם אתה לנשום, אומר לעצמך חלש בשקט מוחלט שזה היה טוב, הוריד ממך המון לחצים שהיו לך ואז אתה מתחיל לחשוב שוב על המשימה העיקרית שלך, אני צריך לגנוב תכשיטים וחפצים אחרים בעלי ערך אתה חושב וקם בזהירות מן המיטה, משתדל שלא להעיר את האישה הישנה עליה. אתה מוצא בחדר כמה תכשיטים קטנים השייכים ככל הנראה לאישה ובנוסף אתה מוצא גם קופסאת סיגריות ובה שלוש סיגריות, ארנק ורוד שכנראה גם הוא שייך לאישה וגם אתה מוצא תיבה קטנה אך סגורה שמכזה דבר אינך יכול להסיק מה ישנו בתוכה. אתה פותח את הארנק ומוצא שם כרטיס, כרטיס מיוחד, כרטיס כניסה השייך לדלת הכניסה של מפעל הבטון של לורנסו ריין, בתוך הארנק אתה מוצא גם כמה שטרות כסף ומפתח לקופה בקומת הקרקע. אתה לוקח הכל איתך ויורד למטה שם אתה גונב כמה תכשיטים ולוקח "בהשאלה" את הכסף שבתוך הקופה. אתה יוצא החוצה כאשר בידך שלל יחסית גדול ומתחיל לתהות לעצמך שוב, למה יש כרטיס של חברת הבטון בארנקה של הגברת.
[b]אזיו-[/b] אתה מתעקש לשאול את הילד עוד שאלות למרות שהדבר גורם לך לכאב ראש, אתה שואל אותו מי הוא בעצן מלך הגנבים ומה אתה אמור לעשות בשבילו. "האמת, אף אחד מאיתנו, אף אחד בעולם כנראה לא יודע את זהותו האמיתית של מלך הגנבים. מלך הגנבים הוא נער מסתורי, הוא מסתיר את זהותו מכולם כאילו שיש בה משהו רע אבל בעיקרון, לנו, לאף אחד מאיתנו זה לא מפריע, אנחנו מקיימים את חלקנו והוא את חלקו וככה אנחנו חיים. ובקשר לשאלתך הנוספת, אתה לא עושה כלום בשביל מלך הגנבים, הוא עושה בשבילך, הוא מוצא לך מקומות או אנשים לגנוב מהם ואתה עושה זאת כדי שלכולנו פה, לקהילתו הקטנה יהיו חיים יחסית נורמלים ושלא יחסר לנו דבר, אנחנו עושים את הכל בשביל כסף, כדי שנוכל להתקיים כמו שצריך ולא כמו חיות שגרות בפח זבל" מסביר לך הנער בביטחון רב, אתה רואה שהוא מתכוון לכל מילה במילה ממה שהוא אמר ואתה סומך עליו שככה באמת יהיה. אחר כך מתחיל ראשך לכאוב שוב אז אתה מבקח מאחד הנערים האחרים כוס מים כדי להעביר את כאבך והוא אומר שיביא לך וחוזר תוך שניות מספר, אתה מודה לו על כוס המים ושותה קצת כל כמה שניות מחכה שכאב הראש הנורא יעבור לך.
[b]רוברטו-[/b] (זה היה המשחק שלי ושלו פעם) הפעם אתה מרגיש מלא ביטחון בעצמך ומוכן ישר לעשות אתה מעשה שאותו ביקשו ממך הנערים לבצע. אתה מחליט שהפעם הרעיון הטוב ביותר יהיה להתגנב מאוחריהם במקום לרוץ ולעשות שטות גמורה כמו להחליק על הרצפה הטעות הוא לקבל מכה מהקיר, אתה מגיע אחרי כמה שניות מאחורי אחד השומרים ומחשמל אותו הבעיה היא שהמחשמל הרעיש ולכן השומר השני ראה אותך מחשמל את השומר שאתה לידו ומניח אותו על הרצפה. "בוא הנה כלב מסריח ומלא פשפשים!!" צועק השומר ומכוון אליך את אקדחו, אתה מבין שהוא לא מתלוצץ ומנסה לברוח ממנו, אתה רץ והוא יורה ומפספס אותך כל פעם ואז פתאום אתה מחליק על הרצפה והשומר שירה מצליח לפגוע ברגלך ולגרום לך לשריטה (לא הייתה נגיעה ישירה אלא מהצד) ואתה מתקשה לקום ולהמשיך. "תפסתי אותך" הוא אומר לך, מחייך חיוך קטן ומרושע ומתקרב אליך בזריזות, אחרי שנייה אתה שם לב ששני הנערים האחרים שהיו איתך רצים מאחוריו וקופצים עליו, גורמים לו לאבד שיווי משקל והוא נופל על הרצפה, אחד נותן לו אגרוף והוא מתעלף. "אתה בסדר!" קורא השני ורץ אליך במהירות, הוא מרים אותך על כתפו ונושא אותך לחדר שירותים קרוב לשטוף ולנקות את הפצע שלך.
-
[quote=Kratos;624569]
[B]רוברטו-[/B] (זה היה המשחק שלי ושלו פעם) הפעם אתה מרגיש מלא ביטחון בעצמך ומוכן ישר לעשות אתה מעשה שאותו ביקשו ממך הנערים לבצע. אתה מחליט שהפעם הרעיון הטוב ביותר יהיה להתגנב מאוחריהם במקום לרוץ ולעשות שטות גמורה כמו להחליק על הרצפה הטעות הוא לקבל מכה מהקיר, אתה מגיע אחרי כמה שניות מאחורי אחד השומרים ומחשמל אותו הבעיה היא שהמחשמל הרעיש ולכן השומר השני ראה אותך מחשמל את השומר שאתה לידו ומניח אותו על הרצפה. "בוא הנה כלב מסריח ומלא פשפשים!!" צועק השומר ומכוון אליך את אקדחו, אתה מבין שהוא לא מתלוצץ ומנסה לברוח ממנו, אתה רץ והוא יורה ומפספס אותך כל פעם ואז פתאום אתה מחליק על הרצפה והשומר שירה מצליח לפגוע ברגלך ולגרום לך לשריטה (לא הייתה נגיעה ישירה אלא מהצד) ואתה מתקשה לקום ולהמשיך. "תפסתי אותך" הוא אומר לך, מחייך חיוך קטן ומרושע ומתקרב אליך בזריזות, אחרי שנייה אתה שם לב ששני הנערים האחרים שהיו איתך רצים מאחוריו וקופצים עליו, גורמים לו לאבד שיווי משקל והוא נופל על הרצפה, אחד נותן לו אגרוף והוא מתעלף. "אתה בסדר!" קורא השני ורץ אליך במהירות, הוא מרים אותך על כתפו ונושא אותך לחדר שירותים קרוב לשטוף ולנקות את הפצע שלך.[/quote]
רק שתבין, אם זה לא מצליח מה שאני מנסה לעשות, זה פשוט אני רושם בתגובה גם מה אני עושה אם זה יצליח כדי שלא יהיה בזבוז של תגובה.
---
"אני.. אני בסדר גמור.." אני משיב לשאלתו.
"אני חייב להגיד לכם משהו, חשבתי שתברחו.. לא האמנתי שתעזרו לי..." אני מדבר.
"רק שתדעו.. שאני.. שאני מעריך את זה מאוד" אני מוסיף.
"אבל זה בסדר, בואו נמשיך במשימה שלנו, ללא ספק משכנו תשומת לב".
-
[quote=Kratos;624569][B]ברנדון-[/B] אחרי שהוא עף אחורנית אתה הולך אליו ואומר לו שבפעם הבאה שדבר כזה יקרה אתה לא תרביץ לו רק ביד או בבטן אלה תקרע אותו עד שהוא יצטרך תרומות איברים אבל אתה בעצמך עדיין פצוע מהמקרה, אתה מתחיל ללכת לכיוון ההפוך מנסה להתחמק ממנו והולך לפינה קטנה ובודדת שם אתה מתיישב לבדך. "זה לא נמגר, אני אכסח אותך עכשיו!!" אתה שומע את הנער המגודל צועק עליך ורואה שהוא מתחיל לרוץ לכיוונך, אתה מהר קם ומתכוננן לעוד מכה נגדית. "הפעם זה לא יעבוד לך!" הוא קורא ומכופף את גבו בצורה שבה הוא יכול לנגוח בך כקרנף משתולל, הוא מתקרב במהירות ואתה לא יכול לעצור אותו. אתה נפגע מהמכה ועף אחורה, שובר בדרך כסא עץ שעמד במקום ונפצע קשה מהמכה עצמה, הפגיעה בכסא ומחלקי הכסא שעפו עליך וחתכו אותך המון. "אתה גמור!" הוא קורא שוב ומתיישר, משלב את ידיו ונראה מתלהב מניצחונו עליך, לפי כל הנראה הוא מרגיש שאתה אינך יכול להזיק לו יותר במצבך הנוכחי.
[/quote]
"לא רציתי להשתמש בזה אבל אין לי ברירה."אני אומר ומאמץ את כל כוחותי בשביל לעמוד ולשלוף את החרב.
"תתכונן בן זונה."אני אומר ורץ עליו בריצה מהירה ואז תוקע את החרב ברגל שלו ובמהירות מעביר אותה ליד שלו.