אז בבקשה תרשום אותי עם פיפלאפ
Printable View
אז בבקשה תרשום אותי עם פיפלאפ
[QUOTE=RangerHero;624359][B][COLOR=darkorange]טוני -[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]אופססס חחח התבלבתי :D , " עמק שינו " אתה מתחיל להכנס דרכה ואז אתה שומע צווחה מהשיחים ואתה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/397.png[/IMG](סטארביה) עצבני עם בוץ' בעיניים מה תעשה?
[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"היי עצור שנייה" אני מנסה להרגיע אותו.
"שנייה ואני אעזור לך.
אני מנסה לאלתר משהו עם עלה ומנסה לנגב לו את העיניים אחריי שירגע קצת.
*אפשר ללכוד פוקימונים עכשיו?
[quote=RangerHero;624359]
[B][COLOR=red]רג'י - " מה הבעיה , אתה שואל את קפטן הספינה " , קפטן הספינה " בעיר הקרובה יש [/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00]
[/COLOR][/quote]
"יש לדרך אחרת להגיע לעיר?" אני שואל את הקפטן
[quote=RangerHero;624213]
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/IMG]התחלה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B]אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.[/B]
[B][U]מה תעשו?[/U][/B][/quote]
"בעיה אז לא טוב הוכל לעזור לכם?אם כן תגידו רק במה ואני והפיקצ'ו שלי (אם כבר יש לי אותו עם לא שני המילים האלה מיותרות) נעזור לכם בשמחה רבה!"אני אומר ומוכן להתאגר הראשון שלי מאז שאני כבר לא גר ברחוב.
שם : בוויזל
מחוז השמירה : שינו
רקע : היי קוראים לי דוויס, אני בן 13 ונולדתי במחוז שינו ולאור הדברים שקורים כאן אני חושב לפעמים שצריך מישהו אחראי שידאג להכל. אני הייתי מנדב את עצמי אבל לפני 6 שנים אבא שלי היה משהו שנקרא שומר מחוז,
שומר מחוז זה מה שאמרתי מקודם אחד שדואג שהכל יהיה בסדר. אני ממש היתגאתי באבי אבל האוייבים שלו לא ממש. כשאני אומר האוייבים שלו אני מתכוון לצוות סנפה. הוא תמיד עצר מזימות שלהם אז הם החליטו להתנקם בו
וחטפו את אימי. אבא שלי ניסה להחזיר אותה ונתו את עצמו כדי שישחררו אותה. אז אני החלטתי שאני רוצה להיות בכל זאת שומר מחוז ולהחזיר את אבי ולנקום בצוות סנפה.
פוקימון האישי : פיפלאפ
רמת הפוקימון האישי :
מתקפות :
חיים :
יום :
מספר משימה :
משימה כרגע :
ציוד: פוקדע, 5 פוכדורים, מפה, תרופות, אבן מונעת התפתחות.
[B][COLOR=darkorange]טוני - אחי אתה כשומר בכל משימה שיהיה לך אתה לוקח פוקימון ואישי ועוד פוקיומנים עוזרים , עם פוקימון אוהב אותך אחרי כמה פעמים שהייתה איתי הוא יכול להצטרף אליך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]------------------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טוני - " תרגע סטארביה לא קרה כלום " , אתה לוקח עלה ומוריד לו את הבוץ' מן העיניים ואתה רואה שעיניים שלו אדומות והוא עדיין עצבני , ולפתע מאוחרה אתה רואה את האות S עם מכשיר שמחובר לו לגב מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סטאן - רשום תגיב להתחלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רג'י - " ישנה דרך נוספת שאפשר לעבור ? " , קפטן הספינה " ישנה דרך דרך עמק שינו שדרכה עבר שומר נוסף , אולי תפגוש אוות בדרך פנה מפה מזרחה "[/COLOR] [/B]
[B][COLOR=gray]סט - " אוכל לעזור להם? אני ופיקאצ'ו שלי מוכנםי לאתגר הראשון " , קפטן הספינה " בעיירה הסמוכה ישנם כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/128.png[/IMG](טאורוסים) שחוסמים את המעברים "[/COLOR] [/B]
[B][COLOR=navy]בויזל - אחי פיפלאפ תפוס אחי , תבחר פוקימון אחר[/COLOR][/B]
שינקס
[quote]טוני - אחי אתה כשומר בכל משימה שיהיה לך אתה לוקח פוקימון ואישי ועוד פוקיומנים עוזרים , עם פוקימון אוהב אותך אחרי כמה פעמים שהייתה איתי הוא יכול להצטרף אליך.
------------------------------------------------------------------
טוני - " תרגע סטארביה לא קרה כלום " , אתה לוקח עלה ומוריד לו את הבוץ' מן העיניים ואתה רואה שעיניים שלו אדומות והוא עדיין עצבני , ולפתע מאוחרה אתה רואה את האות S עם מכשיר שמחובר לו לגב מה תעשה?[/quote]
'מה זה אמור להביע?' אני חושב לעצמי.
"היי סרטביה,הכל יהיה בסדר" אני אומר לו ומיד אחר כך מחפש מים.
[quote=RangerHero;624385][B][COLOR=gray]סט - " אוכל לעזור להם? אני ופיקאצ'ו שלי מוכנםי לאתגר הראשון " , קפטן הספינה " בעיירה הסמוכה ישנם כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/128.png[/IMG](טאורוסים) שחוסמים את המעברים "[/COLOR] [/B]
[/quote]
"אוקי פיקצ'ו בוא יש לנו משימה קטנה למצוא מקום מגורים חדש לטאורסים ולהוביל אותם לשם!"אני אומר לפיקצ'ו שלי והולך לחפש מקום מגורים לטרואסים.
[QUOTE=RangerHero;624213][B][SIZE=5][COLOR=red]שמור להמשך המשחק[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/IMG]התחלה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani026.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B]אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.[/B]
[B][U]מה תעשו?[/U][/B][/QUOTE]
אני מוציא את סינדקוויל מהפוכדור שלו ואומר לו"שלום סינדקוויל אני המאמן שלך וקוראים לי ליאור אני מקווה שתהיה חבר שלי." אני מרים את סינדקוויל ושם אותו על הכובע שלי*. ואנו הולכים ביחד לעיר הקרובה לבדוק את הבעיה
[B][COLOR=darkred]ליאור - " צא סינדקוויל " "קדימה סינדוקויל הנה באה המבחן הראשון שלנו קדימה" , אתה מתקרב לעיר הקרובה ושומע את שוטרת ג'ני מדברת ברשמקול " כל האזרחים להכנס לבתיהם מיד! " מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]סט - אתה מתקדם לעיר ואתה רואה חבורה של 25 טאורוסים רצים לכיוונך מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טוני - 'מה זה אמור להיות' " קדימה סטארביה הכל בסדר " , שלפתע סטארביה קופץ על טרווטיג ועכשיו אתה רואה המכישר בברור שרשום מתחת לS "חברת סנפה בע"מ שזאת הצוות שרוצה להשתלט על הפוקיומנים האגדיים של מחוז שינו מה עתשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][COLOR=navy]בויזל - רשום אחי תגיב להתחלה[/COLOR] [/COLOR][/B]
[quote=RangerHero;624402]
[B][COLOR=gray][COLOR=#8b0000][/COLOR]סט - אתה מתקדם לעיר ואתה רואה חבורה של 25 טאורוסים רצים לכיוונך מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"זה לא טוב או שבעצם כן!פיקצ'ו מתקפת הלם כדי להאית אותם ואז אני פשוט יביל אותם למקום אחר!"אני אומר לפיקצ'ו לעשות מתקפת הלם והוליך לכיוון אחר כדי להוביל את הטאורסים.
[B][COLOR=gray]סט - " פיקאצ'ו רעם הלם!" , פיקאצו'וווווווווו [/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray] כל הטאורוסים הסתבבו ורצו חזרה לעיר מה תעשה?[/COLOR][/B]
[quote=RangerHero;624408][B][COLOR=gray]סט - " פיקאצ'ו רעם הלם!" , פיקאצו'וווווווווו [/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]כל הטאורוסים הסתבבו ורצו חזרה לעיר מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"טוב צצריך להשתמש בתחבולה,לא בהתקפה כמו לפטות אותם עם אוכל!"אני אומר והולך לחפש מקור של הרבה אוכל כדי לפטות את הטאורסטים לכיוון אחר.
ליאור - " צא סינדקוויל " "קדימה סינדוקויל הנה באה המבחן הראשון שלנו קדימה" , אתה מתקרב לעיר הקרובה ושומע את שוטרת ג'ני מדברת ברשמקול " כל האזרחים להכנס לבתיהם מיד! " מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
אני הולך אל השוטרת ג'ני ואומר לה" השוטרת ג'ני מה קורה פה? למה כל האזרחים נכנסים לבתיהם?".