חחח זה כול כך מצחיק.
כולם רוצים לדבר על סקס.
חחח אחת התחילה לדבר איתי ואז שאלה מה הגיל שלי.
אמרתי לה שאני בן 15 והוא אמרה לי שהיא בת 17.
היא שאלה אותי אם זה בסדר שנדבר על סקס.
חחח.
Printable View
חחח זה כול כך מצחיק.
כולם רוצים לדבר על סקס.
חחח אחת התחילה לדבר איתי ואז שאלה מה הגיל שלי.
אמרתי לה שאני בן 15 והוא אמרה לי שהיא בת 17.
היא שאלה אותי אם זה בסדר שנדבר על סקס.
חחח.
הייתה לי עכשיו שיחה עם חייל אמריקני,שאמר שארצות הברית מפנה את גבה כלפי בני הברית שלה ישראל ושהוא לא אוהב את זה. הוא אמר גם שהוא לא הצביע לאובמה ושאובמה איבד המון מהתמיכה שהייתה לו. ושעכשיו הוא גם הרוויח חוסר כבוד מהאמריקנים.
Your conversational partner has disconnected.
זה אומר שהם התנתקו?
חחח.
אני אומר שאני מישראל ומנתקים לי.
אני כבר איזה 20 דקות מבר אם סיני והוא אומר שהישראלים חכמים..... הוא נורא נחמד....
עכשיו הוא אמר שאני והוא יכולים להיות חברים ממש טובים והוא שאל אותי אם יש לי מסנ לתת לו את הפייס שלי או לא? הוא נראה ממש נחמד.... והוא אפילו כתב לי דברים בסינית אבל המחשב שלי עשה מלבנים כאלו..... אז כדאי לי לשמור איתו על קשר או לא?
יש שם המון טורקים... כולם שונאים את ישראל ]=
[QUOTE=buizel שולט;625280]אני כבר איזה 20 דקות מבר אם סיני והוא אומר שהישראלים חכמים..... הוא נורא נחמד....
עכשיו הוא אמר שאני והוא יכולים להיות חברים ממש טובים והוא שאל אותי אם יש לי מסנ לתת לו את הפייס שלי או לא? הוא נראה ממש נחמד.... והוא אפילו כתב לי דברים בסינית אבל המחשב שלי עשה מלבנים כאלו..... אז כדאי לי לשמור איתו על קשר או לא?[/QUOTE]
זה לא יכול להזיק אם תיתן לו את המסן, אני הייתי שומר על קשר.
אנחנו הלחפנו אימיילים....
אל תתנו לעולם אבל לעולם מסן או כל דבר שדומה לזה,הם יכולים לפרוץ לכם...
תדברו איתם רק בצ"אט,מעבר לזה,זה מסוכן!
עוד דבר...תהיו רציניים בקשר לפרוייקט,אל תפרסמו פה דברים שלא קשורים לפרוייקט כמו צחוקים וכאלה...זה ממש לא קשור...
[QUOTE=~Tyrael~;625344]אל תתנו לעולם אבל לעולם מסן או כל דבר שדומה לזה,הם יכולים לפרוץ לכם...
תדברו איתם רק בצ"אט,מעבר לזה,זה מסוכן!
עוד דבר...תהיו רציניים בקשר לפרוייקט,אל תפרסמו פה דברים שלא קשורים לפרוייקט כמו צחוקים וכאלה...זה ממש לא קשור...[/QUOTE]
כן אחי, הם מדברים עם אנשים באינטרנט בשביל לפרוץ להם למייל, ואז דרך המייל הם יפרצו למחשב שלך ומשם לאתר של הממשלה ויפילו את כל המחשבים בארץ וישביתו את כל האתרים שיש בהם את המילה "ישראל" והם יפרצו למחשבים בבנקים ויעבירו מלא כסף לחשבון שלהם ויקנו את ביל גייטס!@R$%#$*^&)(*&
אתם מבינים?! אסור לתת מיילים בשביל לשמור על קשר!!!
תהיהי רציני :S
דיברתי עם מישהו מטורקיה,אני באתי בטוב אבל אז הוא קילל אותי..
אז החזרתי והרצנו קללות אחד על השני איזה 5 דקות עד שהוא ניתק Xd
דווקא נפלתי על טורקי...
התחלתי לדבר בוידאו.
יש שם אנשים נחמדים, שמראים לי ספרי תנ"ך וכל מיני דברים והם מאמינים שישראל צודקים וכל זה..
ויש אנשים שמראים את האיברים שלהם 0.0
[QUOTE=WolfMan;625577]התחלתי לדבר בוידאו.
יש שם אנשים נחמדים, שמראים לי ספרי תנ"ך וכל מיני דברים והם מאמינים שישראל צודקים וכל זה..
ויש אנשים שמראים את האיברים שלהם 0.0[/QUOTE]
אוווקיי..................................................
אנשים שם ממש מוזרים....... אם אני לא רוצה לדבר איתם על ----- הם מתנתקים.....
השניים היחידים שהיו נחמדים זה הסיני ועוד אחת בת 19!
הרגע דיברתי עם בחור מ[u]גרמניה[/u].
הוא לגמרי חושב שהמוסלמים הם עם ברברי וחסר כל גבולות, הוא חושב שמה שעשו לישראל בעולם זה עוול, אהבתי ת'בחור D:
דיברתי אם נאו נצי.
הוא התחיל לקלל אותי וקיללתי אותו עד שהוא יצאה.