-
[SIZE=3][COLOR=sandybrown]אלמוגסי-"מעניין מאוד" הפרופסור אומר לך "אם איזה פוקימון תירצה להתחיל?" הוא שואל אותך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=sandybrown]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#f4a460][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-אתה מוציא את צ'רמנדר שלך מהפוכדור והוא ניראה מאוד שמח ליפגוש אותך ואתה מאוד מיתלהב ממנו, פתאום אתה רואה מאמן עם צ'ריזארד גדול וחזק ששניהם מיתאמנים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid]master goku-אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה של הפרופסור, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#9932cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626710][SIZE=3][COLOR=sandybrown]אלמוגסי-"מעניין מאוד" הפרופסור אומר לך "אם איזה פוקימון תירצה להתחיל?" הוא שואל אותך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=sandybrown]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תודה ואני בחור בצ'יקוריטה,אני פשוט רגיל לפוקימונים כאלה השבוע הייתי ברחוב וחקרתי על זה כי ההורים שלי לא הרשו שאני יחמיץ את בית הספר!"אני אומר ובוחר בצ'יקוריטה.
-
[SIZE=3][COLOR=blue]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מיתקדם לכיוון העיר יחד אם טריקו ופתאום אתה קולט ילד קטן בוכה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]אתה שואל את הילד בדאגה :"אני יכול לעזור במשהו ילד?"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626710]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-אתה מוציא את צ'רמנדר שלך מהפוכדור והוא ניראה מאוד שמח ליפגוש אותך ואתה מאוד מיתלהב ממנו, פתאום אתה רואה מאמן עם צ'ריזארד גדול וחזק ששניהם מיתאמנים[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אתעניין מה הם עושים.
אצפה בהם מהצד לכמה דקות ואז אומר למאמן "שלום! הצ'אריזארד שלך נראה מאוד חזק"
-
[SIZE=3][COLOR=sandybrown]אלמוגסי-"יש לך חיים מעניינים" הפרופסור אומר לך בזמן שהוא מביא לך את הפוכדור של צ'קוריטה ואת כל שאר הציוד למסע[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#f4a460]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"זה לא עינייך לך ממני אני לא רוצה שום עזרה מאף אחד" הילד אומר לך בכעס [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-המאמן אומר לך "כן הצ'ריזארד שלי באמת חזק אני מגדל אותו כבר 5 שנים אני התחלתי את המסע שלי אם צ'רמנדר קטן כמו שלך" הוא אומר לך[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626726][SIZE=3][COLOR=sandybrown]אלמוגסי-"יש לך חיים מעניינים" הפרופסור אומר לך בזמן שהוא מביא לך את הפוכדור של צ'קוריטה ואת כל שאר הציוד למסע[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#f4a460]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תודה!צ'קוריטה צאי!"אני אומר ומוציא את צ'קורטיה מהפוקדור.
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"זה לא עינייך לך ממני אני לא רוצה שום עזרה מאף אחד" הילד אומר לך בכעס [/COLOR][/SIZE]
אני אומר לילד :"טוב טוב סליחה שכח שהייתי פה" ואני ממשיך בדרכי
-
[quote=chimcharboy;626726]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-המאמן אומר לך "כן הצ'ריזארד שלי באמת חזק אני מגדל אותו כבר 5 שנים אני התחלתי את המסע שלי אם צ'רמנדר קטן כמו שלך" הוא אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אאחל בהצלחה בהמשך האימונים ואתקדם לדרך 1.
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-צ'קוריטה יוצא מהפוקדור ואתה יכול ליראות שהוא מיתרגש ליראות אותך, אתה יוצא מן המעבדה ואתה רואה פוקימון מוזר מולך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-הילד שבוכה לא נותן לך לעזוב והוא אומר "אל תילך אני רוצה שתישאר איתי"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-"תודה רבה שיהיה לך גם בהצלחה" המאמן אומר לך ולפני שאתה עוזב אותו הוא שואל אותך "אתה רוצה קרב קטן מולי" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-הילד שבוכה לא נותן לך לעזוב והוא אומר "אל תילך אני רוצה שתישאר איתי"[/COLOR][/SIZE]
אני אומר לילד :"טוב אם אתה רוצה אני אשאר"
-
[quote=chimcharboy;626756][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-צ'קוריטה יוצא מהפוקדור ואתה יכול ליראות שהוא מיתרגש ליראות אותך, אתה יוצא מן המעבדה ואתה רואה פוקימון מוזר מולך[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צ'קוריטה יהיה לך כיף איתי!אני מבטיח לא לעזוב אותך בשעת צרה!אולי בא לך לאיזה קרב קטן בשביל לבחון אותך?"אני אומר ובודק על הפוקימון על המוזר בפוקידע.
-
[quote=chimcharboy;626756]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-"תודה רבה שיהיה לך גם בהצלחה" המאמן אומר לך ולפני שאתה עוזב אותו הוא שואל אותך "אתה רוצה קרב קטן מולי" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אומר לו:"אני לא מאמין שזה כוחות בכלל, אבל עם תהיה עדין איתי אני אסכים לקרב!"
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אתה רוצה לדעת למה אני בוכה" הילד שואל אותך בעצב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-הפוקדע אומר "דיטו פוקימון משנה הצורה, דיטו יכול לשנות את צורתו לכל פוקימון או אדם שבסביבה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-המאמן אומר "אל תידאג זה יהיה קרב סתם בישביל הכיף מה אכפת לך"[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626766][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אתה רוצה לדעת למה אני בוכה" הילד שואל אותך בעצב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אני אומר לו :"אם אתה רוצה תספר ואם לא אז לא אגב שמי תומס איך קוראים לך?"
-
[quote=chimcharboy;626766][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-הפוקדע אומר "דיטו פוקימון משנה הצורה, דיטו יכול לשנות את צורתו לכל פוקימון או אדם שבסביבה"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"דיטו! יכול לעזור לי כמקום לסוג שבנתיים אין לי בזכות היכולת שלו!"אני אומר ומתכונן לקרב מולו.