-
[quote=שניצל מרושע;636900]
מליפאן -
אתה יוצא ממעבדתו של פרופסור רואן, מאוכזב בעיקר. מעניש את עצמך. "איך הוא מת פתאום? איך דברים כאלה קורים?" אתה מנסה לעכל את מות אביך. "אני לא אתן לזה להרוס את המסע שלי!" אתה אומר לעצמך בקול רם שדמעות עומדות בעינייך. "קדימה, צא!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שבזה הרגע קיבלת מפרופסור רוואן. הפוכדור נפתח באוויר וממנו יוצא אור שמתגבש לצורה אחת... וזהו לא אחר מאשר הפוקימון - צ'ארמנדר! "וואו... צ'ארמנדר.." אתה אומר לעצמך בסקרנות תוך כדי שאתה מתבונן בו. "מעניין!" אתה אומר וחוקר אותו בפוקדע. "טוב, אתה ניראה לי הפוקימון האידיאלי להתחיל איתו את המסע!" אתה אומר וישר צוחק. גם הוא צוחק, ושניכם ניראים ממש חברים טובים. "קדימה צ'ארמנדר, בוא נצא לטייל קצת במחוז! אנחנו נכבוש את העולם!" אתה אומר לו בצחוק, והוא מטפס על כתפך. אתה מתחיל לרוץ שהוא עלייך, ושניכם מחייכים ויוצאים לעבר העיר הבאה. שלפתע אתם שומעים רעש חזק. אתה נעצר מיד במקום. "וואו, מה זה היה?" אתה אומר לעצמך בלחש. צ'ארמנדר, שגם שמע את זה, אומר בהתלהבות "צ'ארמנדר צ'ארמנדר!" ואתה מבין לבד שהוא רוצה ללכת לבדוק את מקור הרעש. "טוב, יהיה מה שיהיה, הולכים לבדוק!" אתה אומר ורץ למקום שממנו יוצא עשן. אתם מגיעים ושם אתם רואים מריפ [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/63/Spr_4d_179.png[/IMG]מפיל עצי פירות בעזרת מכת ברק. "אז מכאן הגיע הרעש" אתה שם לב, שמריפ מפיל את העצים האלה בשביל שיהיה לו מה לאכול, אבל מצד שני אתה רואה גם שפוקימונים אחרים גרים על אותו העץ. צ'ארמנדר מיד יורד לעזרת הפוקימונים המסכנים האלה. "צ'ארמנדר, חכה!" אתה אומר בזמן שהוא רץ ומדבר עם מריפ בשפת הפוקימונים. מריפ מתעלם מאזהרותיו, וחובט בו עם זנבו, ואז משתמש בבלימה בשביל להרחיק אותו. מריפ מפנה את גבו לצ'ארמנדר הפצוע, וממשיך בשלו. זה קרב!
[/quote]
אשמח עם בתגובות הבאות לא תבצע בשבילי כל כך הרבה פעולות. כבר בהתחלה גרמת לדמות שלי לעשות דברים שאני מעולם לא הייתי עושה.
--
"נו, למריפ הזה כנראה משעמם. לא נורא. גם לי. ובכן צ'ארמנדר, הבה נתחיל עם מתקפת שריטה קלה כדי להבהיר לו שהוא בקרב" אומר לצ'ארמנדר.
-
[quote=שניצל מרושע;636900]רן - אני מצטער אבל כל המקומות תפוסים.
וחוץ מזה, בכלל לא היית בפורום בזמן שהמשחק שלי היה, אתה חדש. אני מדבר איתך על לפני מעל שנה.
דווקא כן הייתי אבל ססגרו לי את המשתמש אז החלפתי אותו הייתי השחקן הכי טוב שלך ימצחיק חח
טו אם יתפנה מקום תגיד לי אני מצפה כבר למשחק רציני בפורום
-
[quote=שניצל מרושע;636900][FONT=Tahoma][SIZE=7][B][U][COLOR=red]מ[/COLOR][COLOR=blue]ת[/COLOR][COLOR=yellow]ח[/COLOR][COLOR=darkgreen]י[/COLOR][COLOR=darkorange]ל[/COLOR][COLOR=magenta]י[/COLOR][COLOR=deepskyblue]ם[/COLOR][COLOR=purple]!!!!!![/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT]
קודי -
אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור רואן. ניראה כאילו כל החיים שלך שחורים. איזו דרך נוראית להתחיל את המסע שכל כך חיכית לו... אתה פשוט לא מאמין שאביך נרצח ממש ביום התחלת ההרפתקה. "טוב, יהיה מה שיהיה..." אתה אומר בקול חנוק ומוציא את הפוקימון שהרגע קיבלת מהפוכדור שלו. זה טריקו! אתה קורא עליו בפוקדע, ודווקא דיי מתלהב ממנו. "וואו טריקו! אתה אחד הפוקימונים האהובים עלי!" טריקו מסתכל לצד, ורואה את העצים. "טריקו טריקו!" הוא אומר, מתחיל לרוץ, מטפס על עץ ומתחיל לקפוץ בין עץ לעץ. ניראה כאילו הוא מנסה לברוח! "היי, חזור לכאן! טריקו!" אתה צועק לו מרחוק, אך הוא מתעלם. לפתע אתה שומע קול חבטה נוראי. "טריקווווו........" אתה שומע יללה מרחוק. אתה רץ למקום האירוע, ומוצא את טריקו על הריצפה, שבאוויר מרחף מעליו ינמה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a6/193.png[/IMG]. כל פעם שטריקו מנסה לקום מהריצפה, ינמה יורד אליו מהאוויר וחובט בו בחוזקה עם מתקפת כנף. טריקו במצב קשה במיוחד, ניראה כאילו הוא חטף מספר מכות משמעותיות. והנה ינמה מתקרב אליו בפעם האחרונה עם כנף פלדה! זה יכול להיות הסוף![/quote]
אני ממהר לטרייקו ומנסה לתפוס אותו לפניו שכנף הפלדה מגיע ואם אנחנו מצליחים להתחמק מהמתקפה אז אני אומר לו "טרייקו תנסה להשתמש בקליע זרעים."
-
קודי -
ינמה מתקרב אל טריקו ומנסה להתנגש בו עם כנף הפלדה הרצחנית שלו, אך בשנייה האחרונה אתה רץ ותופס את טריקו התופס, וקופץ משם. ינמה המבולבל עוצר בפתאומיות, מתנגש בעץ ונגרר על האדמה למשך 10 מטרים לפחות. הוא פצוע. כאשר הוא מנסה לקום, טריקו משיב מלחמה ופוגע לו בראש עם קליע זרעים. ינמה קם במהירות בשביל שטריקו לא יפגע בו שוב, טריקו יורה קליע זרעים בפעם השנייה אך ינמה בורח באוויר, וחוזר מאחורי עם נשיכת חרק ישר לבטן של טריקו, והוא ננעל עליו!
רן -
וואלה? איך קראו לך אז?
מליפאן -
אל תדאג, זה רק ההתחלה. ככה זה אצל כולם אל תילחץ.
----
צ'ארמנדר מחייך שאתה מורה לו לתקוף, הוא קופץ על מריפ מאחורה, מפיל אותו על הריצפה ושורט אותו ישר בפנים. מריפ מתעצבן, הוא מנסה להשתמש במכת ברק אך בשנייה האחרונה צ'ארמנדר קופץ אחורה. צ'ארמנדר מתקרב עם עוד מתקפת שריטה מצד אחד, ומהצד השני מריפ מנסה לפגוע בו עם מתקפת ניצוץ.
זאק -
סקווירטל לא מאבד תקווה, אך הוא מהסס טיפה שקרנידוס עומד לנגוח בו בכל הכוח. סקווירטל זז ימינה בשנייה האחרונה, דבר הגורם לקרנידוס להתנגש בעץ בחוזקה ולאבד את הכרתו, לאחר מכה קריטית בראשו. קרנידוס מנסה לקום, אך סקווירטל משתמש בגלגול ופוגע לו בבטן, דבר שגורם לו להתקפל, וסקווירטל משגר בועות חזקות מטווח קרוב אל ראשו - פגיעה ישירה! קרנידוס כמעט מחוסל, סקווירטל מנסה לפגוע בו בגלגול שוב אך קרנידוס מאבד את העשתונות ומשתמש במתקפה הכי חזקה שלו - ראשיית זן, על מנת לרסק את סקווירטל. והולך לו! סקווירטל בקושי קם! הוא מתחיל לדמם!
ברנדון -
גיבל צורח ישר בפניו של שלדר, דבר המבהיל אותו וגורם לו לנסוג אחורה. לפני ששלדר מספיק לפתוח את עיניו ולהתאושש מהצעקה שהחרישה אותו, גיבל מספיק להעלם לתוך בר שהוא חפר באדמה. שלדר המבוהל מחפש אותו בכל מקום, וכאשר נעצר בנקודה מסויימת, גיבל יוצא מתחתיו ומעיף אותו רחוק רחוק, ישר לתוך סלע. הקונכייה של שלדר נסדקת מעט, הוא פצוע. גיבל מתקרב בשביל לפגוע שוב בשלדר, אך שלדר מחזיר נקמה עם הפלה ואז קרן בועות. בזמן שגיבל שוכב על הריצפה ומנסה לקום, שלדר מתחיל לייצר פעימת מים. אם היא תפגע בגיבל - התוצאה קטלנית!
-
[quote=שניצל מרושע;637083]
ברנדון -
גיבל צורח ישר בפניו של שלדר, דבר המבהיל אותו וגורם לו לנסוג אחורה. לפני ששלדר מספיק לפתוח את עיניו ולהתאושש מהצעקה שהחרישה אותו, גיבל מספיק להעלם לתוך בר שהוא חפר באדמה. שלדר המבוהל מחפש אותו בכל מקום, וכאשר נעצר בנקודה מסויימת, גיבל יוצא מתחתיו ומעיף אותו רחוק רחוק, ישר לתוך סלע. הקונכייה של שלדר נסדקת מעט, הוא פצוע. גיבל מתקרב בשביל לפגוע שוב בשלדר, אך שלדר מחזיר נקמה עם הפלה ואז קרן בועות. בזמן שגיבל שוכב על הריצפה ומנסה לקום, שלדר מתחיל לייצר פעימת מים. אם היא תפגע בגיבל - התוצאה קטלנית![/quote]
"גיבל אסור לאבד תיקווה, מהר תישתמש בחפירה" אני אומר לגיבל בנחישות רבה
-
[quote=שניצל מרושע;637083]מליפאן -
אל תדאג, זה רק ההתחלה. ככה זה אצל כולם אל תילחץ.
----
צ'ארמנדר מחייך שאתה מורה לו לתקוף, הוא קופץ על מריפ מאחורה, מפיל אותו על הריצפה ושורט אותו ישר בפנים. מריפ מתעצבן, הוא מנסה להשתמש במכת ברק אך בשנייה האחרונה צ'ארמנדר קופץ אחורה. צ'ארמנדר מתקרב עם עוד מתקפת שריטה מצד אחד, ומהצד השני מריפ מנסה לפגוע בו עם מתקפת ניצוץ.
[/quote]
נו טוב, אם אתה אומר.
--
"צ'ארמנדר, תקוף קדימה עם גלגל להבה. אל תפחד מהחשמל!" אומר לו.
-
[QUOTE=
דיוויס -
"אז ככה מתחיל המסע שלי" אתה צוחק על עצמך לאחר שיצאת מהמעבדה של פרופסור רואן, אחרי הוא נתן לך את הפוכדור שבתוכו הפוקימון המסתורי שילווה אותך לאורך כל המסע. "איזה דרך מחורבנת להתחיל את ההרפתקה הכי גדולה של החיים שלי, המסע הזה שכל כך חיכיתי לו, שכולם מדברים עליו... פשוט סתם. אני לא מבין מה כולם מתפעלים... ועוד המתלהבים האלה אמרו לי שזה ישנה את חיי, שאני לא יהיה אותו בנאדם. כן כן, שמענו עליכם" אתה מזלזל ואומר לעצמך בלב. "קדימה, בוא ניראה מה אתה שווה!" אתה אומר לאחר שזרקת את הפוכדור לאוויר, ושם הוא נפתח וממנו יוצא אור לבן בהיר ובוהק שלאחר הזוהר הראשון מתגבש להיות צורה אחת - זהו טראפינץ'. "חמוד דווקא הנמלה הזה" אתה צוחק ומלטפף את ראשו. "היי טרפינץ', אני דיוויס. אתה הולך להיות הפוקימון שלי, וללוות אותי במסע. יאללה, בוא נצא לכבוש את העולם!" אתה אומר בצחוק ומתחיל לטייל איתו לכיוון העיר הבאה. אתה משחק איתו, מלטף אותו, הוא שמח ומחייך ואתה יכול ליראות שהוא מאושר בחברתך. לפתע טראפינץ' קולט פאפין בצד. "טראפי טראפי!" הוא אומר בפה פעור ורץ לאכול אותו. טראפינץ' מתחיל לזלול אותו, שלפתע מאחוריו מגיע קקניאה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b6/331.png[/IMG]עצבני וזועם במיוחד על טראפינץ', שבזה הרגע אוכל את האוכל שלו. קקניאה הכועס חובט בטראפינץ' מאחורה בגב עם מכה קטלנית של זרוע מחט. טראפינץ' מתקשה לקום, וקקניאה מכין עוד אחת! זה קרב אמיתי! פעל מהר ונכון![/QUOTE]
"קדימה טראפינץ' תשתמש בנשיכה ומיד אחר-כך בהטחת גוף!" אני מצווה על טראפינץ' ואומר לעצמי "היי זה דווקא די כיף"
-
אפשר עוד להרשם???
[FONT=Tahoma]שם[COLOR=black]:אביב[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]כינוי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:ג'ייק[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]פוקימון [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]התחלתי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:גיבל[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]תמונה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:אין לי אשמח אם תוסיף לי...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]תגים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]ציוד: אוהל + שק [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, אינסוף פוכדורים[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]חברים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]למסע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]הערות/הארות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:לתפוס התחלתי ווויביל\סניזל[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]אבוקדו:[/FONT][/COLOR]
-
[CENTER][COLOR=Purple][quote=שניצל מרושע;637083]
זאק -[/COLOR] [COLOR=Purple]
סקווירטל לא מאבד תקווה, אך הוא מהסס טיפה שקרנידוס עומד לנגוח בו בכל הכוח. סקווירטל זז ימינה בשנייה האחרונה, דבר הגורם לקרנידוס להתנגש בעץ בחוזקה ולאבד את הכרתו, לאחר מכה קריטית בראשו. קרנידוס מנסה לקום, אך סקווירטל משתמש בגלגול ופוגע לו בבטן, דבר שגורם לו להתקפל, וסקווירטל משגר בועות חזקות מטווח קרוב אל ראשו - פגיעה ישירה! קרנידוס כמעט מחוסל, סקווירטל מנסה לפגוע בו בגלגול שוב אך קרנידוס מאבד את העשתונות ומשתמש במתקפה הכי חזקה שלו - ראשיית זן, על מנת לרסק את סקווירטל. והולך לו! סקווירטל בקושי קם! הוא מתחיל לדמם!
[/quote]
[/COLOR] [/CENTER]
[CENTER][COLOR=Purple]אני נכנס ללחץ וצועק בעצב: "סקווירטל בבקשה תקום! אני צריך אותך כאן!", כשאני מנסה להתגבר על הדמעות[/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=שניצל מרושע;637083]קודי -
ינמה מתקרב אל טריקו ומנסה להתנגש בו עם כנף הפלדה הרצחנית שלו, אך בשנייה האחרונה אתה רץ ותופס את טריקו התופס, וקופץ משם. ינמה המבולבל עוצר בפתאומיות, מתנגש בעץ ונגרר על האדמה למשך 10 מטרים לפחות. הוא פצוע. כאשר הוא מנסה לקום, טריקו משיב מלחמה ופוגע לו בראש עם קליע זרעים. ינמה קם במהירות בשביל שטריקו לא יפגע בו שוב, טריקו יורה קליע זרעים בפעם השנייה אך ינמה בורח באוויר, וחוזר מאחורי עם נשיכת חרק ישר לבטן של טריקו, והוא ננעל עליו!
[/quote]
*הוא נשך את טרייקו או לא?
אם כן*
"טרייקו מהר תשתמש בשריטה עד שהוא יעזוב אותך."אני אומר לטרייקו
*אם לא*
אני תופס את טרייקו ומגן עליו עם גיפו ואז אומר לו "תשתמש עוד פעם בקליע זרעים."
-
רן -
וואלה? איך קראו לך אז?
בובי Xdd
-
רן - אה וואלה בובי יא גבר מה קורה? אני יודיע לך אם יתפנה מקום.
אביב - אין עוד מקומות פנויים, סורי.
קודי - הוא נשך אותו, כן.
----
טריקו הפצוע לא מאבד תקווה ונועץ את ציפורניו בחוזקה בראשו הירוק של ינמה, גורר אותם אל הפנים וככה שלוש פעמים. בשלב מסויים ינמה מתחיל לדמם והוא עף משם אך לאחר כמה מטרים נופל מכיוון שאחת מכנפיו פצועה. מהר, אם אתה רוצה לתפוס אותו, זה הזמן!
זאק -
סקווירטל שומע את יללותך, הוא לא מוכן לוותר! הוא קם כמו גדול אל מול ראשיית הזן הקטלנית של קרנידוס, שפוגעת בו ישירות לבטן, ומגלגלת אותו אחורה. אך הוא קם שוב, ומראה לקרנידוס ששום דבר לא יכול לעצור אותו! קרנידוס המעוצבן רץ אליו שוב עם ראשיית זן, אך בשנייה האחרונה סקווירטל קופץ ויורה אליו אקדח מים מהאוויר **סקווירטל למד אקדח מים**!!!! קרנידוס רוסק אל תוך האדמה אך הוא קם ומשתמש בנהמה בשביל להבהיל את סקווירטל ואז רץ אליו במטרה לנגוח בו ולחסל אותו סופית.
בוויזל -
טראפינץ' הלהוט לקראת הקרב הראשון שלו נועל את לסתותיו הקטלנית של פניו של קקניאה ומניף אותו באוויר מספר פעמים ואז זורק אותו על העץ. קקניאה נפצע, וטראפינץ' קופץ עליו עם הטחת גוף שעומדת לחסל אותו, אך קקניאה יורה טיל סיכות ופוגע ישירות בטראפינץ'. טראפינץ' לא מוותר, אך קקניאה מנסה לפגוע בו שוב עם זרוע מחט.
מליפאן -
צ'ארמנדר נסוג מעט לאחור אך אוגר אומץ ומכסה את עצמו באש, ואחר כך מתגלגל בשביל להתנגש בניצוץ של מריפ. מצד אחד חשמל, מצד שני אש. שני הצדדים נפגעים קשה, יש פיצוץ. לאחר שכל העשן מתפזר, אתה רואה את שניהם על הרגליים, אבל צ'ארמנדר פצוע יותר ממריפ. מריפ טוען עוד מכת חשמל.
ברנדון -
גיבל מתחמק בשנייה האחרונה מפעימת המים של שלדר, וחופר לו בור באדמה. שלדר יורה פעימות מים לכל עבר, אך גיבל יוצא מאחיו, מפיל אותו ושורט את פניו מספר פעמים. שלדר מעיף את גיבל על עץ ואז נכנס בו עם בלימה, ולאחר מכן יורה אליו פעימת מים שמעיפה אותו אל תוך סלע שמתנפץ. גיבל התשוש עומד לחטוף עוד בלימה משלדר שרץ אליו, אך הוא משתמש בטפר דרקון בכוחותיו האחרונים ומחסל אותו!!! ***גיבל למד טפר דרקון***
-
[quote=שניצל מרושע;637180]מליפאן -
צ'ארמנדר נסוג מעט לאחור אך אוגר אומץ ומכסה את עצמו באש, ואחר כך מתגלגל בשביל להתנגש בניצוץ של מריפ. מצד אחד חשמל, מצד שני אש. שני הצדדים נפגעים קשה, יש פיצוץ. לאחר שכל העשן מתפזר, אתה רואה את שניהם על הרגליים, אבל צ'ארמנדר פצוע יותר ממריפ. מריפ טוען עוד מכת חשמל.
[/quote]
'אה, זה לא עבד כל כך טוב' אחשוב באכזבה "צ'ארמנדר, כלל מספר אחד: אנחנו תמיד ביתרון. כעת השתדל לצפות מראש לאן תגיע מכת החשמל, והתחמק משם, וצא למתקפת שריטה!"
-
[quote=שניצל מרושע;637180]
ברנדון -
גיבל מתחמק בשנייה האחרונה מפעימת המים של שלדר, וחופר לו בור באדמה. שלדר יורה פעימות מים לכל עבר, אך גיבל יוצא מאחיו, מפיל אותו ושורט את פניו מספר פעמים. שלדר מעיף את גיבל על עץ ואז נכנס בו עם בלימה, ולאחר מכן יורה אליו פעימת מים שמעיפה אותו אל תוך סלע שמתנפץ. גיבל התשוש עומד לחטוף עוד בלימה משלדר שרץ אליו, אך הוא משתמש בטפר דרקון בכוחותיו האחרונים ומחסל אותו!!! ***גיבל למד טפר דרקון***[/quote]
"וואו כל הכבוד גיבל, אתה ממש חזק אני גאה בך" אני אומר לגיבל ומאוד מיתלהב מהניצחון
-
[QUOTE=שניצל מרושע;636900]
מונסטר -
אתה יוצא ממעבדתו של פרופסור רואן, מנסה להתעלם מהעובדה הצורבת בליבך - אביך איננו. איננו עוד. הוא מת, ואין שום דבר שיכול להחזיר אותו. אתה לא מצליח לעכל את זה. כמה שאתה מנסה להוציא את זה מראשך... זה פשוט לא הולך. אתה מחליט שהעובדה הנוראית הזו תהרוס את ההרפתקה שכל כך חיכית לה כל ילדותך... "לא!" אתה צורח, אפילו שאין אף אחד לידך. "אני לא אתן לזה להרוס לי את החיים. אני מתחיל את המסע שלי, ואני מתחיל אותו עכשיו! ואף אחד, אבל אף אחד לא יכול לעצור אותי! צוות טוקסין... הנה אני בא!" אתה אומר ומתחיל לרוץ, תוך כדי שאתה משחרר את הפוקימון שהרגע קיבלת מהפרופסור. הפוקימון יוצר באור לבן וזוהר מהפוכדור שלו, וזהו לא אחר מאשר.... צ'ימצ'אר! "צ'ימצ'אר!" אתה צועק בחיוך. "יש, זה הפוקימון האהוב עלי! קדימה צ'ימצ'אר, יוצאים למסע!" אתה אומר ושניכם מתחילים לרוץ זה לצד זה. אתה לא מוריד את עינייך ממנו, והוא לא מוריד את עיניו ממך. ניראה כאילו אתם מכירים כבר שנים, למרות שקיבלת אותו לפני 5 דקות. הקשר ביניכם כל כך חזק, אתה יכול ליראות את זה. אבל, צ'ימצ'אר עושה טעות - במקום להסתכל על הדרך שבה הוא רץ, הוא מסתכל עלייך, ופתאום הוא נתקע בסלע גדול ואף אחורה. הוא נפגע. "צ'ימצ'אר!" אתה אומר ברחמים. הוא מנסה לקום. אבל אז אתה רואה משהו אחר... צ'ימצ'אר הוא לא היחידי שקם - הסלע קם! ואז אתה מבין, זהו נוספאס [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/70/Spr_4p_299.png[/IMG]! הנוספאס המעוצבן כרגע התעורר משנתו, והוא נוקם במי שהעיר אותו - צ'ימצ'אר! הנוספאס משתמש בחבטת קליע ופוצע את צ'ימצ'אר. והנה הוא בא עם עוד אחת! זה קרב!
[/QUOTE]
אני אומר צ'ימצ'אר" תשתמש בגחלת ואז בשריטה על נוזפאס"