-
[quote=SnitchKick;644496][B][U][COLOR=seagreen]קאי - אתה קם בבוקר כולך במצב רוח טוב מתארגן נפרד מההורים והאחים ויוצא לכיוון המעבדה בדרך למעבדה אתה רואה פוקימונים מרחפים בשמיים ואתה חושב לעצמך שעוד מעט אלה יהיו שלך , אתה לא שם ואתה מתנגש בדלת , פרופסור שומע ושואל : " מי שם? "[/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"זה אני קאי."אני אומר לפרופסור.
-
[B][U][SIZE=3][COLOR=seagreen]קאי - פרו' אוק' : " או שלום קאי חיכיתי לך אמך אמרה לי שאתה מגיע עכשיו טוב אני מאוד שחכן אתה יכול להזכיר איזה פוקימון רצית קאי ?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-
[quote=SnitchKick;644546]
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue]טום - פרו' אוק' : " אתה אומר במלא ביטחון אה? הנה הפוקדור שלו טום וגם קח 5 פוקדורים ופוקדע לדרך שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר " מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote]
"תודה" אצעק לו בעודי יוצא מהמעבדה ורץ לכיוון השדה בעודי מריח את ריח הפרחים שמגיע מהשדות הפתוחים שאליהם אני רץ ברגעים אלה ממש ...
-
[quote=SnitchKick;644552][B][U][SIZE=3][COLOR=seagreen]קאי - פרו' אוק' : " או שלום קאי חיכיתי לך אמך אמרה לי שאתה מגיע עכשיו טוב אני מאוד שחכן אתה יכול להזכיר איזה פוקימון רצית קאי ?[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote]
"פוקימון העשב שמופיע בתור מספר אחד בפוקידע, באלבזור."אני אומר לו
-
ציטוט:
שם : ranrevah
תמונה :
פוקימון בחירה : סקווירטל
חברים למסע : 1
מס' פוקימונים בPokedex :
תגים :
ציוד : כסף, סופר חכה, פוקדע, ציוד לינה,
הערות/הארות :
-
[CENTER][quote=SnitchKick;644546]
[B][U][SIZE=3][COLOR=darkorange]זאק - אתה קם בבוקר מוכן לקבל את סקווריטל יוצא מהבית מתמתח והולך לכיוון המעבדה הגדולה של פרופסור אוק' אתה מגיע לדלתות איך תכנס ? מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[/quote]
אני מתרגש מאוד ומנסה להירגע, ואז דופק על הדלת בעדינות
[/CENTER]
-
[RIGHT][B][U][COLOR=darkorange]זאק - אתה דופק על הדלת ופתאום אתה שומע קול נשי שאומר " מי זה ? "[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=royalblue]ranrevah - רשום , אתה יכול אבל בבקשה להחליף לשם בעברית? ותחלק את 10 האפשרויות ובבקשה תצרף תמונה או שאתה רוצה שאני ישים לך אחת[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=seagreen]קאי - " או כן באלבאזור נכון , הנה קח את הפוקדור שלו איתו אתה ממקבל את הפוקדע ו5 פוקדורים כדי לפתוס פוקימונים שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר " , מה תעשה?[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=blue]טום - אתה יוצא מן המעבדה מוכן ומזומן לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , מה תעשה? ( תוכל להעזר במפה בעמ' הראשון )[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=darkred]קני - אתה קם בבוקר מוכן ומזומן לקראת הפוקימון הראשון שלך , אתה יוצא מן הבית והולך לכיוון המעבדה של פרופסור אוק' אתה מגיע לדלת כולך נרגש מה תעשה?[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
-
[QUOTE=SnitchKick;644592][RIGHT][B][U][COLOR=darkorange]
[RIGHT][B][U][COLOR=darkred]קני - אתה קם בבוקר מוכן ומזומן לקראת הפוקימון הראשון שלך , אתה יוצא מן הבית והולך לכיוון המעבדה של פרופסור אוק' אתה מגיע לדלת כולך נרגש מה תעשה?[/COLOR][/U][/B][/RIGHT][/QUOTE]
"הנה זה מתחיל... קדימה!" אומר ואדפוק 3 נקישות בדלת ואחכה
-
[CENTER][quote=SnitchKick;644592]
[B][U][COLOR=darkorange]זאק - אתה דופק על הדלת ופתאום אתה שומע קול נשי שאומר " מי זה ? "[/COLOR][/U][/B]
[/quote]
אני אומר ברוגע: "קוראים לי זאק, באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי"
[/CENTER]
-
[CENTER][COLOR=#808080]שם : ג'קסון[/COLOR]
[COLOR=#808080]תמונה : [URL=http://img256.imageshack.us/i/mypokemontrainersprites.png/][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/9708/mypokemontrainersprites.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[COLOR=#808080]פוקימון בחירה : בלבזור[/COLOR]
[COLOR=#808080]חברים למסע : כן[/COLOR]
[COLOR=#808080]מס' פוקימונים בPokedex : *לא לגעת *[/COLOR]
[COLOR=#808080]תגים : *לא לגעת*[/COLOR]
[COLOR=#808080]ציוד : פוכדורים פוקדע 2 ריפויים[/COLOR]
[COLOR=#808080]הערות/הארות : אם אפשר לתפוס צ'רמנדר במסע אז זה יהיה סבבה..
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=SnitchKick;644592]
[RIGHT][B][U][COLOR=blue]טום - אתה יוצא מן המעבדה מוכן ומזומן לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , מה תעשה? ( תוכל להעזר במפה בעמ' הראשון )[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[/quote]
אלך אל פלטיניום כדי להיתאמן שם עם צ'רמנדר...
-
אוקיי אני ישנה את השם לרן, אם תוכל לשים במקומי תמונה אשמח מאוד ולא הבנתי מה זה לחלק ל-10 אפשרויות
-
שם : דוויס
תמונה : [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jfhmwfymmznh.png[/IMG][/URL]
פוקימון בחירה : פיקצ'ו
חברים למסע : לא
מס' פוקימונים בPokedex :
תגים :
ציוד : פוכדורים, אבן מונעת התפתחות, סופר חכה, סופר שיקוי, אוכל פוקימונים, אופניים, בגדים....
הערות/הארות : (בבקשה תקרא לי בוויזל....)
-
[quote=SnitchKick;644592]
[RIGHT][B][U][COLOR=seagreen]קאי - " או כן באלבאזור נכון , הנה קח את הפוקדור שלו איתו אתה ממקבל את הפוקדע ו5 פוקדורים כדי לפתוס פוקימונים שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר " , מה תעשה?[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[/quote]
"בוא נראה אותך באלבזור."אני אומר ומשחרר את באלבזור.
-
[QUOTE=SnitchKick;644546][B][U][SIZE=3][COLOR=black]לי - אתה קם בבוקר מתארגן ומוכן ללכת למעבדה בשביל לקבל את צ'רמנאדר , אתה מגיע למעבדה מה תעשה? איך תכנס?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B]
[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
אני נכנס למעבדה שמח ואומר לפרופסור" תביא לי צ'רמנדר"