-
[quote=shayrahamim;649263][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]'הנה קח ' אומר לך הפרופסור זה הפוקדור של טרטוויג מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=darkorange][COLOR=cyan]בר[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]' הנה הפוקדור שלך יקירתי ' אומר לך הפרופסור ומביא לך את הפוכדור מה תעשי?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=3]אתה רואה את המעבדה של הפרופסור מרחוק אתה מגיע מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][COLOR=black]תומר רשום שניה אני כותב לך[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
(כבר רשמתי את זה אבל אני ירשום שוב וגם את ההמשך של תגובתך)
1.אני ירוץ לפרופסור ויגיד לו אם אני יכול בבקשה צ'ימצ'ר
2.אני יגיד לו תודה ויוציא את צ'ימצ'ר ויגיד לו:"שלום צ'ימצ'ר אני ואתה הולכים להיות צוות מנצח"
-
[SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536
[SIZE=3]
טרטוויג יוצא מהפוקדור שלו הוא שומע את מה שאמרתה והוא אומר לך ' טרטוויג טר' ומחייך אליך מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=Cyan]בר
[SIZE=3]'כמובן שאת יכולה חמודה הנה קחי אותו' אומר לך הפרופסור ומביא לך פוכדור מה תעשי?
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]*לא ראיתי את התגובה למטה
אתה רואה את צ'ימצ'ר שמח ואומר לך 'צ'ימצ'ר צ'ימ ' מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=shayrahamim;649284][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]טרטוויג יוצא מהפוקדור שלו הוא שומע את מה שאמרתה והוא אומר לך ' טרטוויג טר' ומחייך אליך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=cyan]בר[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]'כמובן שאת יכולה חמודה הנה קחי אותו' אומר לך הפרופסור ומביא לך פוכדור מה תעשי?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorchid]*לא ראיתי את התגובה למטה[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה רואה את צ'ימצ'ר שמח ואומר לך 'צ'ימצ'ר צ'ימ ' מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
מא איתי?!?
-
"קדימה טרטוויג בוא ניצא למסע שלנו אתה בא" אני אומר לטרטוויג
-
[QUOTE=shayrahamim;649284][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536
[SIZE=3]
טרטוויג יוצא מהפוקדור שלו הוא שומע את מה שאמרתה והוא אומר לך ' טרטוויג טר' ומחייך אליך מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=Cyan]בר
[SIZE=3]'כמובן שאת יכולה חמודה הנה קחי אותו' אומר לך הפרופסור ומביא לך פוכדור מה תעשי?
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]*לא ראיתי את התגובה למטה
אתה רואה את צ'ימצ'ר שמח ואומר לך 'צ'ימצ'ר צ'ימ ' מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
|כבר יצאתי החוצה...|
צ'יקוריטה איזה יפה את !
אומרת לה ומלטפת לה את הראש.
-
סלחו לי על כל הטעיות מעכשיו זה לא יקרה
[COLOR=DarkOrange][COLOR=Blue]תומר אני כתבתי לך פשוט לא ראיתה אבל הנה בכל מקרה[/COLOR]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=Cyan][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][COLOR=Blue]תומר
[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Blue]אתה יוצא מביתך בדרך לקבל את הפוקימון הראשון שלך מה תעשה?[/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Orange]
[SIZE=3]אתם הולכים לכיוון דרך 1 ופיתאום אתה רואה קטרפי מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=Cyan]בר[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Cyan]את רואה את צ'יקוריטה מתפנקת ואומרת לך ' צ'י צ'י ' מה תעשי?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=shayrahamim;649309]סלחו לי על כל הטעיות מעכשיו זה לא יקרה
[COLOR=darkorange][COLOR=blue]תומר אני כתבתי לך פשוט לא ראיתה אבל הנה בכל מקרה[/COLOR]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=cyan][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=darkorchid][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=4][SIZE=3][COLOR=blue]אתה יוצא מביתך בדרך לקבל את הפוקימון הראשון שלך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=orange][SIZE=3][/SIZE][/COLOR]
[/quote]
אני אלך לכיוון המעבדה בהתרגשות רבה
-
[QUOTE=shayrahamim;649309]סלחו לי על כל הטעיות מעכשיו זה לא יקרה
[COLOR=DarkOrange][COLOR=Blue]תומר אני כתבתי לך פשוט לא ראיתה אבל הנה בכל מקרה[/COLOR]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=Cyan][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][COLOR=Blue]תומר
[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Blue]אתה יוצא מביתך בדרך לקבל את הפוקימון הראשון שלך מה תעשה?[/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Orange]
[SIZE=3]אתם הולכים לכיוון דרך 1 ופיתאום אתה רואה קטרפי מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=Cyan]בר[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Cyan]את רואה את צ'יקוריטה מתפנקת ואומרת לך ' צ'י צ'י ' מה תעשי?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[SIZE=3]
אתה רואה שקטרפי מכוון על טרטוויג בלימה חזקה מה תעשה?
[SIZE=4][COLOR=Blue]תומר
[SIZE=3]אתה נכנס למעבדה ואתה מחפש מישהו שיביא לך את סינדקוויל מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
gal142536
אתה רואה שקטרפי מכוון על טרטוויג בלימה חזקה מה תעשה?
"טרטוויג,התחמק ואז השתמש בבלימה על קטרפי" אני אומר לטרטוויג
[size="3"]איזה מתקפות יש לי?[/size]
-
[quote=shayrahamim;649432][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]אתה רואה שקטרפי מכוון על טרטוויג בלימה חזקה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]אתה נכנס למעבדה ואתה מחפש מישהו שיביא לך את סינדקוויל מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote]
"יואו יש פה מישהו" אני אומר
-
[SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]
*רשום לך עדכנתי ויש לו חבטה
טרטוויג מתחמק ומשתמש בחבטה כמו שאמרתה והוא פוגע קטרפי נראה מותש קצת אבל עדין עומד ומשתמש בירי מש על טרטוויג והוא פוגע בו מה תעשה?
[COLOR=Blue]תומר
אתה רואה שהפרופסור מגיע אליך ומגיש לך את הפוכדור של סינקוויל 'הנה לך ילד הפוכדור שאתה רוצה סינדקוויל נכון? ' אומר ושואל אותך מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=shayrahamim;649466]
[SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]אתה רואה שהפרופסור מגיע אליך ומגיש לך את הפוכדור של סינקוויל 'הנה לך ילד הפוכדור שאתה רוצה סינדקוויל נכון? ' אומר ושואל אותך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"כן אני רוצה סינדקוויל" אני אומר לפרופ' ומוציא את סינדקוויל מהפוכדור
-
[QUOTE=shayrahamim;649466][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]
*רשום לך עדכנתי ויש לו חבטה
טרטוויג מתחמק ומשתמש בחבטה כמו שאמרתה והוא פוגע קטרפי נראה מותש קצת אבל עדין עומד ומשתמש בירי מש על טרטוויג והוא פוגע בו מה תעשה?
"טרטוויג תנסה להתחמק ואז תשתמש שוב בחבטה "
אני אומר לטרטוויג
(אשמח אם תיתן לי בקרוב לתפוס גיבל)
-
[SIZE=3]
טרטוויג לא מצליח להתחמק וקטרפי מנחיט עליו חבטה חזקה מאוד אבל טרטוויג מתאושש מהר קטרפי משתמש עוד הפעם בחבטה מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Blue]אתה מוציא את סינדקוויל ואתה רואה שהוא שמח לראות אותך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]