[B]Dark Lugia[/B]
אתה פותח את דלת המעבדה ונכנס,אתה רואה שהמקום די מבולגן מון ספרים מסודרים בערמות והמון מחשבים
אבל אתה לא רואה את פרופסור בירץ' בשום מקום,כמה מהמחשבים מהבהבים אבל חוץ מזה אין שום תנועה בחדר.
Printable View
[B]Dark Lugia[/B]
אתה פותח את דלת המעבדה ונכנס,אתה רואה שהמקום די מבולגן מון ספרים מסודרים בערמות והמון מחשבים
אבל אתה לא רואה את פרופסור בירץ' בשום מקום,כמה מהמחשבים מהבהבים אבל חוץ מזה אין שום תנועה בחדר.
[quote=TheChosenOne;651205][B]Dark Lugia[/B]
אבל אתה לא רואה את פרופסור בירץ' בשום מקום,כמה מהמחשבים מהבהבים אבל חוץ מזה אין שום תנועה בחדר.[/quote]
אני אחכה בחדר ואולי ישאל מישהו:"תגיד לי אתה יודע איפה הפרופסור אולי?"
שמע,זה לא ילך אם תשחק אותה מטומטם, כתבתי שאין אף אחד בחדר,את מי בדיוק תשאל? את הספרים?
----------------
אתה מחכה עוד כמה דקות,בסופו של דבר פרופסו בירץ' יוצא מחדר צדדי במעבדה.
"כמה זמן אתה מחכה פה כבר? יכולת פשוט לקרוא לי והייתי בא! נו לא משנה,בוא אחרי".
אתה הולך אחריו בחזרה לחדר הצדדי,אתה מגלה חדר עם מכונה ענקית והמון מדפים עמוסים פוקדורים.
"תזכיר לי איזה פוקימון התחלתי בחרת" הוא אומר.
[quote=TheChosenOne;651214]שמע,זה לא ילך אם תשחק אותה מטומטם, כתבתי שאין אף אחד בחדר,את מי בדיוק תשאל? את הספרים?
----------------
אתה מחכה עוד כמה דקות,בסופו של דבר פרופסו בירץ' יוצא מחדר צדדי במעבדה.
"כמה זמן אתה מחכה פה כבר? יכולת פשוט לקרוא לי והייתי בא! נו לא משנה,בוא אחרי".
אתה הולך אחריו בחזרה לחדר הצדדי,אתה מגלה חדר עם מכונה ענקית והמון מדפים עמוסים פוקדורים.
"תזכיר לי איזה פוקימון התחלתי בחרת" הוא אומר.[/quote]
אני אומר לו:"בחרתי בגון אדוני"
[B]Dark Lugia[/B]
"באגון הא?" הוא אומר,"הינה הפוקדור שלו",הוא מושיט את ידו לאחד מהדפים ומוריד משם
פוקדור שנראה בדיוק כמו כול השאר.
"בהצלחה לכם" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך.
[quote=TheChosenOne;651217][B]Dark Lugia[/B]
"באגון הא?" הוא אומר,"הינה הפוקדור שלו",הוא מושיט את ידו לאחד מהדפים ומוריד משם
פוקדור שנראה בדיוק כמו כול השאר.
"בהצלחה לכם" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך.[/quote]
אני יוצא מהמעבדה ומוציא את בגון ואומר לו:"בגון אני אדם המאמן החדש שלך אני ואתה ניהיה אלופים!"
שם:קני
תמונה: [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fa/Emerald_Brendan.png[/IMG]
רקע: קני בעיר סלסטיק. משפחתו הייתה ידועה בתור משפחה טובת לב ומאמנים אלופים. הוא תמיד גדל עם פוקימונים.יום אחד ראה כשהסתובב בעיר,ראה איש זקן עם טליון יפה ופוקימון לידו,ופוקימון זה היה צורה כמו של סלבי. הזקן התחיל לדבר עם קני,והסביר לו שעליו להיות מאמן פוקימונים, שעליו להתמיד ולנסות להיות האלוף.אחרי שהוא נכנס לסמטה,קני רץ אחריו ולא ראה אותו. כשחזר הביתה, אף אחד לא היה בביתו,אבל היה שם פתק מאימו.שהודיעה שהיא ואביה יצאו לאימוני פוקימונים בערך כחודש במחוז קנטו,ושהוא נשאר עם סא שלו.סבא שלו ירד מהמדרגות והם אמרו שלום אחד לשני.כשעלה קני לחדרו ראה את הטליון שהיה לזקן על צוואר,ושם אותו. היה בקני רצון עז להפוך לאלוף,והחליט שהוא יוצא למסע להפוך לאלוף הליגה!
פוקימון התחלתי: אם זה מכל המחוזות אז גיבל [IMG]http://pokedream.com/pokerep/images/diamondpearl/front/443.png[/IMG]
אם רק עד מחוז הוואן אז צ'ארמנדר [IMG]http://www.bmoviecomic.com/board/images/smiles/CharmanderNormalSprite.gif[/IMG]
ציוד:
כסף:
פוקימונים נוספים:
בקשות,הערות: ----
[QUOTE=TheChosenOne;651145][COLOR=bl[B]]אתה מסתכל על השמש העולה בליטלרוט,לא ישנת בבית גם היום,אתה יושב על ענף גבוה של עץ מחוץ לביתך. מאז שאבא נהרג אתה לא מצליח לישון טוב בלילות.[/COLOR]
[COLOR=black]"אבל היום זה הולך להיות שונה" אתה אומר לעצמך ונכנס הביתה הביתה,אימך נפרדה ממך לפני שעה,היא יצאה לעבודה הראשונה מבין שתיים שהיא נאלצת לעבוד כיום.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסיים לאכול ולהתארגן ויוצא מהבית,כשאתה יודע שאתה לא תחזור לפני שתנקום באלה שגרמו למותו של אביך,אתה יוצא לכיוון המעבדה של פרופסור בירץ' ברגל,זה לא רחוק ממך[/COLOR]
[COLOR=black]בדרך אתה רואה אנשים יוצאים לעבודה,פותחים חנויות,אבל כשאתה עובר ברחוב ששליד המעבדה אתה שומע מהסמטה ליד צעקות "תחזור לפה! גנב!" וקולות של ריצה,נראה שהקולות מתקדמים לכיוונך.[/COLOR]
----------------------------------
'רק עוד יום אחד,רק עוד יום אחד ואני נפטר מכול אלה לנצח,והולך לנקום על מה שקרה לאבי!'אני חושב ומתחיל להתעצבן מעט,אך מיד אני מנסה להתעשת ולמצוא מקומות מחבוא בעיר,ודרכי קיצור מיוחדות שאף אחד לא הולך בהן ויכולות להוביל אותי אל המעבדה בבטחה.
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][B][I]שם:[/I][/B] מליפאן אביזי[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][B][I]גיל:[/I][/B] 16[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
[I][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]תמונה:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]רקע:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial]כשמליפאן היה קטן משפחתו לא ממש יכלה לתמוך בו, ולכן מסרה אותו למאמן פוקימון נודד, ומליפאן נהיה עוזר שלו עם הזמן. המאמן הזה סתם הלך ממקום למקום וביצע הרבה קרבות, ברובם הוא ניצח, ואלה שהפסיד היו קרבות מרהיבים וצמודים מאוד. עם זאת, יום אחד המאמן הזה הפסיד בצורה משפילה ביותר. המאמן היה בהלם, והחליט שהוא מפסיק שם. הוא אמר למליפאן שכעת זה תורו להיות מאמן פוקימונים, ובבוא היום לנצח את אותו אחד שניצח אותו. מליפאן חזר למשפחתו, וגילה שמצבם התשפר מעט, והם התכוונו להגר להוואן למטרות כלכליות. מליפאן הצטרף אליהם, וכעת הוא נמצא בליטרווט.[/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][B][I]פוקימון:[/I][/B] צ'ארמנדר[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]ציוד: 5 פוקבולים,2 פויישנים.[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]כסף: 200 ₪ [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימונים נוספים: [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][B][I]בקשות,הערות:[/I][/B]null[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[QUOTE=TheChosenOne;651186][B]Shlomi[/B]
"הינה עוד אידיוט מהמעבדה של בירץ'" אומר אחד הילדים "אם אתה כזה גיבור גדול בוא תילחם נגדי"
הילד המובס רץ אליך ואומר "לא כדאי לך הוא..ממש טוב",בינתיים שאר הילדים הקיפו אתכם ויצרו מעגל סביבכם
"בוא תילחם נגדי אם יש לך אומץ" אמר ה"מנהיג" שאת שמו לא הצלחת לקלוט,הוא נראה כמו בריון מצוי.[/QUOTE]
"קדימה!" אקרא וואציא את טוטודייל "קדימה טוטודייל אסור לתת לשחצן הזה לנצח! אנחנו נעבוד בשיתוף פעולה!" אקרא לעברו
מה איתי?
[B]Gal[/B]
הגבתי לך תגובה בתחילת העמוד הקודם,אבל כנראה שאתה בוחר להתעלם מהקופסא הזאת
אז הינה התגובה שלך:
[quote]אני ממהר ויוצא לעבר המעבדה של הפרופסור בהתרגשות[/quote]
אתה יוצא מהבית ומתחיל ללכת לעבר המעבדה,קרני האור של הבוקר מסנוורות אותך
אבל אתה מחייל וממשיך לרוץ,בסופו של דבר אתה מגיע למעבדה של הפרופסור,אתה רואה בניין גדול עם פוקדור ענקי מעליו,מסביב הרבה פוקימונים מסתובבים,לפתע נפתחת דלת המעבדה ואתה רואה
ילד יוצא משם כשהוא אומר "בגון אני אדם המאמן החדש שלך אני ואתה ניהיה אלופים!"
הוא יוצא מהמעדה וממשיך בדרכו,בינתיים הפרופסור בירץ' מבחין בך
"באת לקחת פוקימון ראשון?" הוא צועק לעברך.
[B]shlomii4[/B]
"צא טוטודייל" אתה צועק וזורק את הפוקדור באוויר,מתוכו יוצא התנין הכחול הקטן ונראה שהוא מוכן לקרב.
הילדים מסביב צועקים קריאות בוז,"טוטודייל הא? צא נידורן!" הוא צועק ושורק פוקדור באוויר
מתוכו יוצא פוקימון סגול וקטן: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa032.png[/IMG],"צא נידורן! תשתמש בדחיפה!" הוא צועק
ומצביע על הטוטודייל שלך,נידורן רץ קדימה וחובט בטוטודייל בראשו.
[B]metagros[/B]
אתה רץ מהר לתוך העיר,עובר בסימטאות ועולה במדרגות שירות לגג של אחד הביניינים
אתה מסתכל ורואה מרחוק את המעבדה עם הפוקדור הענקי מעליה,יקח לך כמה דקות
להגיע לשם בריצה,אתה לפתע שומע קול זימזום מלמטה,מהגג אתה מסתכל לסימטה
ורואה שם פוקימון רוח כהה עם מבט כועס בעיניים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa353.png[/IMG],הוא לא שם לב אליך
אבל אתה חושב לעצמך שלא כדאי להסתבך עם פוקימון כזה עכשיו,אתה מסתכל מסביב ורואה שרוב הגגות קרובים ויותר נמוכים מהגג שאתה עומד עליו.
[B]Dark Lugia[/B]
אתה יוצא מהמעבדה וממשיך ללכת,אתה הולך לשער העיר וברחבה רואה כמה ילדים עומדים ומסתכלים על קרב פוקימונים בין נידורן לבין טוטודייל. קצת אחריהם נמצא שער העיר פתוח לרווחה ומאחוריו אתה רואה את ה"יער" של דרך 101,הדרך שמקשרת בי ןהעיר ליטלרוט לעיר אולדייל.
------------------------------
[B]Gible[/B] - אני מצטער אבל לא התקבלת,אני רואה שיש לך רק 9 הודעות,כשתקבל קצת וותק בפורום תחזור ואני אשמח לקבל אותך [:
[B]LordAbizi[/B] - אתה בפנים. זאת ההתחלה שלך:
אתה ער כבר כמה שעות,אבל אל יוצא מהחדר,אתה מסתכל בחלון ונזכר במאמן שאימץ אותך
"אני אהיה כמוך" אתה חושב לעצמך,"לא,אני יהיה יותר טוב ממך".
"מילפאן,כבר שבע וחצי! אם אתה ער תסיים להתארגן ותרד למטה לאכול".
"אני ער כבר כמעת שלוש שעות" אתה חושב לעצמך,אתה סובל מנדודי שינה מאז שהגעתם להאוון.
[quote=TheChosenOne;651377]
[B]LordAbizi[/B] - אתה בפנים. זאת ההתחלה שלך:
אתה ער כבר כמה שעות,אבל אל יוצא מהחדר,אתה מסתכל בחלון ונזכר במאמן שאימץ אותך
"אני אהיה כמוך" אתה חושב לעצמך,"לא,אני יהיה יותר טוב ממך".
"מילפאן,כבר שבע וחצי! אם אתה ער תסיים להתארגן ותרד למטה לאכול".
"אני ער כבר כמעת שלוש שעות" אתה חושב לעצמך,אתה סובל מנדודי שינה מאז שהגעתם להאוון.[/quote]
'טוב בסדר.. נתחיל' אחשוב, אסיים להתארגן ואלך לאכול כפי שמי שזה לא היה הציע לי.
[B]LordAbizi[/B]
אתה מתארגן ויורד למטה,אמך ואביך ליד השולחן אוכלים,"בוא תאכל,היום זה היום הגדול שלך!"
אתה מתיישב ליד השולחן ואוכל עם הוריך,מאז שחזרת תמיד האווירה שקטה בבית,או אולי זה פשוט האשכנזיות שבכם
לא יצא לך לחשוב על זה יותר מידי כי כמו תמיד לא היה הרבה מה לאכול.
"מילפאן,אנחנו רוצים להגיד לך שאנחנו מאוד גאים בך" אמרה אימך
"אני יודע שאתה תגיע הכי רחוק שאפשר" אומר אביך,אתה נפרד מהוריך בחיבוק.
"פרופסור בירץ' מחכה לך במעבדה שלו" אמר אביך,המעבדה ממש קרובה,היא בהמשך הרחוב
בניין גדול עם פוקדור ענקי מעליו,כדאי שתצא מהר".
[quote=TheChosenOne;651388][B]LordAbizi[/B]
אתה מתארגן ויורד למטה,אמך ואביך ליד השולחן אוכלים,"בוא תאכל,היום זה היום הגדול שלך!"
אתה מתיישב ליד השולחן ואוכל עם הוריך,מאז שחזרת תמיד האווירה שקטה בבית,או אולי זה פשוט האשכנזיות שבכם
לא יצא לך לחשוב על זה יותר מידי כי כמו תמיד לא היה הרבה מה לאכול.
"מילפאן,אנחנו רוצים להגיד לך שאנחנו מאוד גאים בך" אמרה אימך
"אני יודע שאתה תגיע הכי רחוק שאפשר" אומר אביך,אתה נפרד מהוריך בחיבוק.
"פרופסור בירץ' מחכה לך במעבדה שלו" אמר אביך,המעבדה ממש קרובה,היא בהמשך הרחוב
בניין גדול עם פוקדור ענקי מעליו,כדאי שתצא מהר".[/quote]
"כן, אני מניח שזה מה שאני אעשה. תודה." אומר להם, ואז אצא מהבית ואתחיל ללכת לכיוון המעבדה, כפי שהדריכו אותי.