-
[quote=אדון פריון;672681][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר לך :"את יודעת איזה בית תהיה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא" אני עונה "אתה יכול להסביר לי על הבתים?"
-
[quote=אדון פריון;672681][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"רובין אוהב הכי הרבה את סוכריות ברטי בוטס,בשבילי הם מגעילות במיוחד בטעם קיא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/quote]
"כולן בטעם קיא?" אומר לה בתחושה מגעילה בגוף
-
[quote=אדון פריון;672681]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Verdana][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד מסמן לך כן עם הראש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"גם אני" אני אומר לו.
כדי לא להביך אותו אם זה שהוא אוכל הרבה אני משנה נושא "תגיד, אתה יודע כבר באיזה בית אתה רוצה להיות? אני חושב שרייבנקלו יתאים לי"
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר ממהרת לומר :"לא יש גם בטעם תפוז ותות וכו' אני נופלת על קיא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס מתחיל לדבר :"יש ארבעה ביתים,לכול מייסד יש בית משלו,מאז נפילת הלורד וולדרמורט כול הבתים חברים זה של זה אך לפני סלית'רין וגריפינדור היו אויבים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#003366][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"אני נראה לי הפלפאף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;672698][FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#003366][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך :"אני נראה לי הפלפאף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/quote]
"כן הפלפאף זה גם בית נחמד" אני אומר לו ושואל אותו "תגיד אתה חצוי דם כמוני?"
-
[quote=אדון פריון;672698][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס מתחיל לדבר :"יש ארבעה ביתים,לכול מייסד יש בית משלו,מאז נפילת הלורד וולדרמורט כול הבתים חברים זה של זה אך לפני סלית'רין וגריפינדור היו אויבים".[/FONT][/COLOR]
"איך ידעו לאיזה בית אני אגיע?" אני אשאל
-
[quote=אדון פריון;672698][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר ממהרת לומר :"לא יש גם בטעם תפוז ותות וכו' אני נופלת על קיא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"חחח אני רואה שיש לך מזל רע בזה, תגידי לאיזה בית את רוצה ללכת?" אומר לה.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]Mcshay[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"מקווה שגריפינדור אך גם רייבנקלו יהיה בסדר ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס ממשיך לדבר :"מצנפת המיון תחליט".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"אני טהור דם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;672711][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס ממשיך לדבר :"מצנפת המיון תחליט".[/FONT][/COLOR]
"אני מקווה שהיא לא תהיה קשוחה איתי" אני אומרת וקופצת "מצנפת?! אבל זה חפץ דומם!"
-
[quote=אדון פריון;672711][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אני טהור דם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טוב" אני אומר לו "תגיד, אולי אתה יודע כבר לעשות כמה קסמים?"
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס אומר בחיוך :"אבי הארי פוטר אמר לי שהמצנפת שקלה לבחור אותו בסלית'רין והוא ביקש גריפינדור והוא היה באמת בגריפינדור,תגידי את בת מוגלגים?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"אני יודע לומוס ורפארו ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;672714][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אני יודע לומוס ורפארו ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני יודע לומוס ואלוהומורה. אולי אתה תלמד אותי רפארו ואני אלמד אותך אלוהומורה?"
-
[quote=אדון פריון;672714][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר בחיוך :"אבי הארי פוטר אמר לי שהמצנפת שקלה לבחור אותו בסלית'רין והוא ביקש גריפינדור והוא היה באמת בגריפינדור,תגידי את בת מוגלגים?".[/FONT][/COLOR]
"לא אני חצויה" אני עונה לו "אמי מוגלגית ואבי קוסם, אבל הוא נפתר"
-
[quote=אדון פריון;672711][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]Mcshay[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"מקווה שגריפינדור אך גם רייבנקלו יהיה בסדר ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]
[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני רוצה להיות בגריפינדור " אומר לה
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר מחייכת לך :"תגיד איזה שיעור אתה הכי רוצה ללמוד,אני מעדיפה חיות פלא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס אומר לך :"שלא תדעי עוד צער,המצנפת מכושפת בגלל זה יש לה חיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"העגלה הולכת אני רץ".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]