היי דודי חחח לחבר של אבא שלי קוראים דודי... >< היי מיכאל... חצי מהדברים שאתה אוהב,גם אני אוהב! Xd
Printable View
היי דודי חחח לחבר של אבא שלי קוראים דודי... >< היי מיכאל... חצי מהדברים שאתה אוהב,גם אני אוהב! Xd
איזה חטיבה אתה?
[quote=DoR_RoD;701188]היי דודי חחח לחבר של אבא שלי קוראים דודי... >< היי מיכאל... חצי מהדברים שאתה אוהב,גם אני אוהב! Xd[/quote]
מה?תפרט אחי :P
אני מעדיף לא לומר... אני לא חושף הרבה פרטים...
---
0 0
---
ומיכאל,בחורות צ'כיות וחתולים אלה הדברים שאני אוהב.. למרות שגם כלבים אבל קצת פחות :d
[quote=DoR_RoD;701302]אני מעדיף לא לומר... אני לא חושף הרבה פרטים...
---
0 0
---
ומיכאל,בחורות צ'כיות וחתולים אלה הדברים שאני אוהב.. למרות שגם כלבים אבל קצת פחות :d[/quote]
חתולים שליטע XD תצטרף למיאומיה(קבוצה של אוהבי חתולים)
אני ראש הממשלה(לא הכי חשוב אבל אני החייתי את זה(הממציא אלכס-TYRAEL~ מנהל ראשי))
אתה מצטרף למיאומיה כשאתה שם את היוסר באר של מיאומיה,אני אביא לך את היוסר באר אם אתה תסכים.
ואל תדאג לגודל של החתימה,יש ספוילרים
חוקי החתולים:[QUOTE]
[B]חוקי המשטר החתולי[/B]
[COLOR=Blue][B]משטר חתולי![/B][/COLOR]
[CENTER][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][FONT=Arial Black][COLOR=cyan][SIZE=5][COLOR=#000000][COLOR=#000000]喵[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=indigo]חוקי המשטר החתולי-מיאומיה[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=darkslategray]-חתול אמיתי בחיים לא ילעג לחתול אחר-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי מקדיש לחתול האחר-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo]
[CENTER][SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי שם את היוסר באר של החתולים בחתימה-
-חתול אמיתי יהרוג כל כלב שהוא יראה-
[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=indigo]
[CENTER][B][FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-לחתול אמיתי יש בחתימה את המילה"משטר חתולי"-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי לא מחרבן בבית אלה בבפארק-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo][B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי נחמד לכל עם לא משנה עד כממה הוא נחות-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial Black][COLOR=indigo]
[CENTER][B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי אוהב חתולים מכל המינים,והצבעים-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-לחתול אמיתי יש רובה עם קעקוע של חתול-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי לא מאמין באמונות(כמו חתולה שחורה)-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי שם תמונה של חתול בסמל האישי-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]-חתול אמיתי עונה ב"מיאוו" כשואלים אותו לתפקידו-[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=slategray]The Cats Rulz[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B]
[B][B][SIZE=4][B][B][FONT=Arial Black][COLOR=#2f4f4f]Writed By Michael The RockStar[/COLOR][/FONT][/B][/B][/SIZE][/B][/B][/CENTER]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
ברוך הרבה, גם אני בכפר סבא ובגיל שלך
איזה חטיבה אתה? או שסיימת ט' ><
מיכאל,הצטרפתי! ^_^
ו-Ori-Kun אני מעדיף לשמור על זה בסודיות כמו שכבר אמרתי ל-Logitech
---
0 0
---
l=http://www.eliad.org][IMG]http://eliad.org/uploads/1274758040.gif[/IMG][/url
תוסיף :P]