-
[QUOTE=LightSword;700680]איזה דיון- גם אם 20 או 40 משתמשים יגידו שהם בעד- זה יגרום לך לשנות את דעתך?
גם אם אני יסביר לך במפורשות איך המשחק שלי עובד ויגרום לך להבין מה מייחד אותו משאר משחקי הפורום בחת"מ- זה יגרום לך להחליט אחרת??
ובין כל הדברים האלה- עד עכשיו, הורג אותך לנסות לפתוח תת פורום ולראות איך זה מתנהל? מה לנסות בדיוק יעשה לך?[/QUOTE]
כי אני לא מתכוון לפתוח פורום למשחק תפקידים של מישהו. זהו.
אם תסתכל טוב טוב ... כל הפורומים שיש פה מסביב זה פורומים ציבוריים שמשרתים את המטרות של כולם ובדרך כלל כל מי שרוצה יכול לפתוח שם נושא ולעשות כרצונו בהתאם לפורום.
הפורום שאתה רוצה לפי הבנתי לא מוגדר כפורום כזה...
זה פורום שאתה פותח נושאים מה שבא לך וממש מנהל לך עולם משלך בתוך הפורום שלי, וזה לא בא בחשבון.
-
LightSword - תרגיע, זה לא סוף העולם. יש עוד דברים שאפשר לעשות בנידון.
רותם - כולנו זוכרים את פוקימון און ליין, את פורום תמיכת חת"מ, את פורום הבלוגים.
פורומים שנפתחו ולא היו מצליחים ובסוף נסגרו. אבל הפרויקטים קיבלו ניסיון.
כולנו זוכרים את פורום האבקות, את פורום ריאליטי, ובעתיד גם את הפורום ישראמון.
פורומים שהיטמן נתן להם את הOK הראשוני ועכשיו הם הצלחה מטורפת בפורום.
במידה ותחליט להתחרט על ההבטחה שלך, אנחנו נדע לשקול את הצעד הבא שלנו.
-
[QUOTE=YoRt3m;700690]כי אני לא מתכוון לפתוח פורום למשחק תפקידים של מישהו. זהו.
אם תסתכל טוב טוב ... כל הפורומים שיש פה מסביב זה פורומים ציבוריים שמשרתים את המטרות של כולם ובדרך כלל כל מי שרוצה יכול לפתוח שם נושא ולעשות כרצונו בהתאם לפורום.
הפורום שאתה רוצה לפי הבנתי לא מוגדר כפורום כזה...
זה פורום שאתה פותח נושאים מה שבא לך וממש מנהל לך עולם משלך בתוך הפורום שלי, וזה לא בא בחשבון.[/QUOTE]
אז בוא נגדיר נושאים- מה יהיה מותר ומה אסור לפתוח..
למה- זה שאני יקבל תת פורום אומר שהוא ישרת את צרכיי הפרטיים? להפך- הוא יהיה לנוחות האנשים שמשתתפים בו ועוסקים בנושא שכן- קשור מאוד ורלוונטי לפוקימון- בין אם אתה רואה את זה או לא, בין אם אתה זוכר שאתה מנהל של פורום מסוג זה או לא..
וזה הולך להיות פורום- בניהולך, שיהיה תת פורום- בניהול של שני מנהלי חת"מ האחרים- כל פעולה שלי תהיה מוגבלת לרצונות ולטענות של כל המנהלים- הראשיים, והמשניים שעומדים מעליי..
-
[QUOTE=Hit Man;700692]LightSword - תרגיע, זה לא סוף העולם. יש עוד דברים שאפשר לעשות בנידון.
רותם - כולנו זוכרים את פוקימון און ליין, את פורום תמיכת חת"מ, את פורום הבלוגים.
פורומים שנפתחו ולא היו מצליחים ובסוף נסגרו. אבל הפרויקט קיבל ניסיון.
כולנו זוכרים את פורום האבקות, את פורום ריאליטי, ובעתיד גם את הפורום ישראמון.
פורומים שהיטמן נתן להם את הOK הראשוני ועכשיו הם הצלחה מטורפת בפורום.
במידה ותחליט להתחרט על ההבטחה שלך, אנחנו נדע לשקול את הצעד הבא שלנו.[/QUOTE]
מה אתה משווה??
פורום פוקימון אונליין היה פרוייקט רשמי של הפורום... ולא של משתמש יחיד מדרגת מיסטי... אלא של אחד הבעלים של הפורום שנוצר עבור הפורום.
פורום תמיכת חת"מ זה לא פורום פרטי של אחד הגולשים שעושה שם מה שבא לו אלא בא כרעיון בשביל לפתור כמה בעיות בפורום חת"מ.
פורום הבלוגים היה פורום בדיוק כמו פורומים האבקות וריאליטי.... וגם כמו פורומים אחרים שניסינו ולא הצלחנו אבל הם היו פורומים ציבוריים של כולם ולא של משתמש שהחליט לפתוח פורום בשביל המשחק תפקידים שלו!
ולייסט סוורד.
תבין , מבחינתי הבקשה שלך היא בדיוק כמו ששאר המנהלים בפורום חת"מ יבקשו לפתוח פורום בשביל משחק התפקידים שלהם.
המשחק שלך לא אמור לקחת יותר מ-2 נשואים גג.
ולזה אמרתי לך כבר שאתה יכול לבקש אישור ממנהלי הפורום.
-
אז תהפוך את זה לרישמי. כמה פעמים צריך לומר את זה?
תכניס אנשים מההנהלה לפרויקט, שים גולשים שיעזרו לבחור, פקח עין פוקחת ותפתח את זה כמו 'און ליין'.
-
[QUOTE=Hit Man;700707]אז תהפוך את זה לרישמי. כמה פעמים צריך לומר את זה?
תכניס אנשים מההנהלה לפרויקט, שים גולשים שיעזרו לבחור, פקח עין פוקחת ותפתח את זה כמו 'און ליין'.[/QUOTE]
נגיד וזה מה שיגרום לפורום הזה להפתח.
איפה אפשר להכניס אנשים מההנהלה?
גם אם ייכנסו עוד 2 מנהלים גלובאלים נגיד לנהל את המשחק כמו כל משחק תפקידים רגיל זה לא ייחשב רשמי מבחינתי.
-
-
שמע, זה כבר החלטה שלך. אני בטוח שהגולש LightSword ישמח לקצת עזרה.
הפורום יקבל תנופה כי יראו שמנהלים משקיעים בו, ואתה תקבל משחק רישמי שתכלס פועל.
-
הנה עוד אחד כותב 3 אותיות ושולח.
והיטמן, אם זה מה שעושה לך כיף.
בוא נראה איפה ההנהלה יכולה להכנס...
אני רוצה לראות את אלכס ויוסי נכנסים לפרוייקט באיזו שהי דרך ואתם מקבלים תת פורום.
אבל לא סתם כמו משחק תפקידים רגיל עם 3 מנהלים :| הרי זה לא עוזר בכלום.
בסופו של דבר, משחק תפקידים כל אחד יכול לפתוח.
מושקע כמה שיהיה מושקע...
יכול להיות משחק תפקידים משוקע עם 3 רשומים ומשחק תפקידים פחות מושקע עם 10 רשומים.
מה ימנע ממני לפתוח למשחק תפקידים מצליח בחת"מ לפתוח לו תת פורום?
-
[QUOTE=YoRt3m;700709]נגיד וזה מה שיגרום לפורום הזה להפתח.
איפה אפשר להכניס אנשים מההנהלה?
גם אם ייכנסו עוד 2 מנהלים גלובאלים נגיד לנהל את המשחק כמו כל משחק תפקידים רגיל זה לא ייחשב רשמי מבחינתי.[/QUOTE]
שוב- אמרת לי שאתה תיתן פורום למשחק, רק אם יהיה משהו שייחד אותו או שהוא יהיה פרויקט רשמי של הפורום..
הציורים שלהם היית מוכן לתת פורום פרטי- מייחדים את המשחק..
העובדה שהרעיונות לציורים ניתנו בחלקם על ידי חבריי הקהילה- ביניהם JUST HAIM, אלמוגסי, KODAK, KILBREE, CAPTAIN CHARISMA, GIBLE, METAGROSS 16, BUIZEL שולט
זה הופך את זה לפרויקט פורום רשמי כולל..
מה עוד אתה רוצה חוץ מזה באמת שאני לא יודע..
-
שאלכס יפקח על הפרויקט, סוג של פקח.
ושיוסי יכתוב את המלל של הדפים, גם ככה התחביר של LightSword הוא גרוע.
-
[QUOTE=Hit Man;700720]שאלכס יפקח על הפרויקט, סוג של פקח.
ושיוסי יכתוב את המלל של הדפים, גם ככה התחביר של LightSword הוא גרוע.[/QUOTE]
אולי נעשה שכל אחד מההנהלה יכתוב אות ואז המשחק יהיה רשמי? :sorry:
וזה שמעלי,
הפרוייקט האחרון שקיבל תת פורום היה של אחד המייסדים.
אז תן לי לחשוב אם אני צריך לייחס חשיבות יותר לפרוייקט של מייסד ... מממממממממממממ... כן?
-
[quote=YoRt3m;700699]מה אתה משווה??
פורום פוקימון אונליין היה פרוייקט רשמי של הפורום... [B]ולא של משתמש יחיד מדרגת מיסטי[/B]... אלא של אחד הבעלים של הפורום שנוצר עבור הפורום[/quote]
[B]מצטער אני חייב להגיב על זה-[/B]
[B]קודם כל, אני בטוח שישארמון יהיה גם עבור הפורום -.- אחרת הוא לא היה מתפרסם כאן -.-[/B]
[B]וזה מה שמפריע לך? שהוא בקבוצת מיסטי? ואם הוא היה מנהל ראשי? תרשה לי לנחש ולומר שהוא היה מקבל אישור בלי למצמץ.[/B]
-
דרגת מיסטי????? גאד דאמייט- הייתי מנהל משחקי תפקידים בפורומים של פוקימון עוד לפני שאתה ידעת מזה..
אני בן 23, בדרך לתואר בעיצוב גרפי, עם ניסיון ניהולי בעניין..
דרגת מיסטיי?!?!?! זה מה שמפריע לך...???
-
[QUOTE=LightSword;700733]דרגת מיסטי????? גאד דאמייט- הייתי מנהל משחקי תפקידים בפורומים של פוקימון עוד לפני שאתה ידעת מזה..
אני בן 23, בדרך לתואר בעיצוב גרפי, עם ניסיון ניהולי בעניין..
דרגת מיסטיי?!?!?! זה מה שמפריע לך...???[/QUOTE]
אוי... תמחק את ה'דרגת מיסטי' ... זה לא היה מה שבאתי להגיד במשפט.
דרגת מיסטי היה להשוואה בין הבעלים למשתמש רגיל.
אותה השוואה הייתי יכול לעשות בין מנהל ראשי לבעלים.
אני ואילון הקמנו את הפורום הזה וזה מאוד הגיוני שנוכל לפתוח פורומים בשביל פרוייקטים שרצינו לפתוח. במיוחד אם זה קשור איך שהוא לקידום של פורום פוקימונ'ס.
אז מה אתה מתלונן בקשר לדרגת מיסטי.