גם אני קיבלתי וdanger אתה שיחקת בזה ביכלל פעם? היום יום ומחליטים לעשות לינץ' על מישהו עד שמגיעים למספר קולות מסויים הוא מת ואז הלילה מגיע
Printable View
גם אני קיבלתי וdanger אתה שיחקת בזה ביכלל פעם? היום יום ומחליטים לעשות לינץ' על מישהו עד שמגיעים למספר קולות מסויים הוא מת ואז הלילה מגיע
[size="3"]היום במשחק החל![/size]
-------------------------
הערות:כל פעם שמישהו ירצח אני יתן רמז על הרוצח,שיעזור לכם לדעת מי הוא,(מי שהמאפיונרים בוחרים כל פעם שיהיה הנציג שלהם הוא המאפיונר שעליו ינתן הרמז).
[QUOTE=mor15;704521]גם אני קיבלתי וdanger אתה שיחקת בזה ביכלל פעם? היום יום ומחליטים לעשות לינץ' על מישהו עד שמגיעים למספר קולות מסויים הוא מת ואז הלילה מגיע[/QUOTE]
לא הבנתי מה כתבת אבל אני אכתוב את זה מחדש:
תראו , ברגע שמישהו נרצח , ביום דנים ואומרים מי עשה את הרצח. כמשגיע לילה המוות מגיע , אם אנחנו צדקנו בקשר לרוצח , כל הכבוד לנו נשאר אחד פחות.
אם לא רצחנו חבר שלנו.
יש מבינים? מתי מתחילים ?
[QUOTE=BeHappy;704529]לא הבנתי מה כתבת אבל אני אכתוב את זה מחדש:
תראו , ברגע שמישהו נרצח , ביום דנים ואומרים מי עשה את הרצח. כמשגיע לילה המוות מגיע , אם אנחנו צדקנו בקשר לרוצח , כל הכבוד לנו נשאר אחד פחות.
אם לא רצחנו חבר שלנו.
יש מבינים? מתי מתחילים ?[/QUOTE]
בכל יום כל אנשי העיירה מצביעים למישהו שנראה להם הכי חשוד,-והורגים אותו,ובלילה המאפיונרים רוצחים,-ואתם מקבלים רמז על הרוצח לאותו יום (המאפיונר שהמאפיה שלו בחרה שהוא יבחר מי ירצח).
[quote=metagross16;704531]בכל יום כל אנשי העיירה מצביעים למישהו שנראה להם הכי חשוד,-והורגים אותו,ובלילה המאפיונרים רוצחים,-ואתם מקבלים רמז על הרוצח לאותו יום (המאפיונר שהמאפיה שלו בחרה שהוא יבחר מי ירצח).[/quote]
אני יודע זה מה שאמרתי.
יאללה תיתן לנו רצח , אחרת איך נתחיל?
אני מנוסה במשחק הזה כבר, יש לי ניסיון בו, אז ככה, ביום הראשון הלינץ' לא יהיה הוגן, כי צריך דרך להתחיל לתפוס את המאפיונרים.
אז אתה רוצה שעכשיו אנחנו ננחש בעצם?
איזה מן צורה זה...
סתם נדיח מישהו על פי מראית עין.
בהתחלת משחק תתחיל מלילה,תחסוך הדחה מיותרת
שיחקתי בזה פשוט כנראה שאני לא זוכר...
לדעתי כדי קודם להדיח את עומר.
הוא בעל ניסיון רב מאוד וכמעט על משחק שמים אותו כמאפיונר
הוא חייב לתת לנו רצח , כלומר לילה.
אנחנו לא יכולים להדיח מישהו על פי המראה.
נו בגלל זה בהתחלה אמרי שקודם הלילה
[QUOTE=danger;704540]נו בגלל זה בהתחלה אמרי שקודם הלילה[/QUOTE]
נו אז צדקת.
מטגרוס נו תביא לנו רצח כבר חח
אנחנו צריכים לעשות בעצמנו לינץ', אי אפשר אחרת ביום הראשון, ככה אנחנו צריכים לעבוד.
[QUOTE=MatanS23;704543]אנחנו צריכים לעשות בעצמנו לינץ', אי אפשר אחרת ביום הראשון, ככה אנחנו צריכים לעבוד.[/QUOTE]
הוא אמור לתת לנו רצח.
הרי תחשוב על זה , יאללה חברי העיירה סתם הורגים מישהו מהעיירה.
צריך שזה יהיה בצורה הגיונית של העלילה.
עם אתם כל-כך רוצים...
[size="3"]עכשיו לילה במשחק[/size]
כל בעלי הכוחות זה הזמן להפעיל את הכוחות שלכם,ומאפיונרים תבחרו מישהו בפרטי שיבצע את הרצח,ושהוא ישלח לי בהודעה פרטית מי הוא רוצה להרוג.
אבל ככה זה מתפתח, אתה לא מבין? אם אנחנו ישר מתחילים ברצח, אז אין לנו כיוון אפילו, אם אנחנו מפתחים את הרצח בעצמנו ואז רואים שזה היה סתם אחד, אז יש לנו כבר איך להעלות חשדות לגבי מה שקרה ביום הקודם.