בנוגע לשם אין לי רעיון ,אני חושב שmyforum או משהו בסגנון הכי מתאים
Printable View
בנוגע לשם אין לי רעיון ,אני חושב שmyforum או משהו בסגנון הכי מתאים
אני נמנע.
מצד אחד, בתור מעדכן אני מן הסתם לא ממש יכול להיות בעד, ומעדיף שהמצב ישאר כמו שעכשיו.
מצד שני, כבן אדם בוגר אני דווקא מאוד אשמח אם הפורום יהפוך להיות כללי ואני לא אצטרך להסתגר בחדר כשאני נכנס לפה.
בקיצור, אני נמנע.
אני בעד!!!!
נגד.
הפורום צריך להישאר ככה,אולי שינוי של העיצוב,אבל זה פורום פוקימון והוא מיוחד.
הקהילה קטנה,וכולם מכירים את כולם.
יש מלה פורומים כללים ולפי דעתי לא צריך עוד אחד.
אם הפורום ישתנה הוא יאבד את הייחודיות שלו.*
נגד
אני בפורום הזה בגלל פוקימון,רוצים פורום שהעיקר לא פוקימון? תפתחו פורום חדש
בעד.
אבל בבקשה אל תעשה של יותר מדי גדולים ואז יהיה פורום שאני לא יציין את השם שלו לגיל 18 ומעלה.
אתה יודע מה הדעה שלי
ברור שבעד
וכל המתנתגדים כנראה ילדים בני 10 שכנראה לא שמעו עליהם בפורום דיבורים
אני בעד הכול בעד לוגו חדש שינוי שמות הקבוצות.
נגד!!!אני בפורום רק בגלל הפוקימון גם אם יהיה פה חלק נכבד בפורמים על פוקימון זה יהפוך לכמו כל שאר הפורמים שבהם האנימה ומנגה העיקרי שם זה פוקימון בקיצור אני נגד,נגד,ועוד פעם נגד!!!
[QUOTE=Genesis;717012]אתה יודע מה הדעה שלי
ברור שבעד
וכל המתנתגדים כנראה ילדים בני 10 שכנראה לא שמעו עליהם בפורום דיבורים[/QUOTE]
כן, כי איזה בן אדם שפוי ייכנס לאתר פוקימונס ויצפה למצוא פורום פוקימון בפנים..
בחייך- הפורום הזה שייך לאתר פוקימונס-
מי שלא מתאים לו להיות פה- יש המון קהילות כלליות פתוחות- מה שמייחד את הקהילה הזאת זה האהבה שיש או שהייתה לה לפוקימון.. מה שנחמד הוא שזה סיווג של אנשים שחושבים זהה..
ושוב- אני בן 23 ואני אוהב פוקימון! (אוהבים אותך יהודה :))
מה הקטע שאנשים רושמים שהם נגד ויש להם 20 הודעות?
[QUOTE=SexStyle;717032]מה הקטע שאנשים רושמים שהם נגד ויש להם 20 הודעות?[/QUOTE]
ואני חשבתי שלכולם יש זכות דיבור כנראה אני טועה...
[b]אני בעד השינוי.[/b]
[b]העיקר דבר אחד- שהפורום לא יהפוך ל-fxp 2 ואז יהיו פה איזה 500 אלף רשומים שמתוכם כל אחד מכיר 10 אנשים...[/b]
[b]שהפורום יהפוך לכללי יותר אבל שלא יהפוך לגדול ועמוס מדי. כי לדעתי עדיף ה-7000 משתמשים שיש פה עכשיו שכולם מכירים את כולם מאשר שיהיה פה 200 אלף שכל אחד מכיר עשר עשרים איש וזהו.[/b]
אני די נגד. גם ככה יש כאן עוד הרבה תת-פורומים שלא נוגעים לפוקימון. תת-פורומים שיש כמותם בכל פורום כללי אחר. אם אתם רוצים לעשות שינוי, אז אפשר גם לעשות שינוי בעיצוב של הפורום, ולא בתוכן שלו.
תוכן הפורום הזה, שכאילו השם הכולל שלו הוא "פוקימון" הוא בעצם מתאים לפתגם: "אל תסתכל בקנקן..." אולי אחדים זה מרתיע להירשם וכאלה כי הם חושבים שהנושא הראשי כאן הוא פוקימון, אבל מי שכבר "מתנסה" ונכנס, מגלה שיש כאן גם תת-פורומים שלא עוסקים בפוקימון. למרות שיש בי הזדהות עם הרצון שלכם להפוך אותו לפורום "יותר בוגר" כביכול(למרות שאני לא פעיל ככ בפורומים שלא עוסקים בפוקימון)
[QUOTE=SexStyle;717032]מה הקטע שאנשים רושמים שהם נגד ויש להם 20 הודעות?[/QUOTE]
למה מה הבעיה אין לי זכות דיבור זה לא פורום דימוקרטי????
ואני מסכים עם השניה מעלי