Ace
בסדר זו דעתך אני מקבל אותה, אני מבקש לא תגיב בנושא הזה יותר, אני רוצה לשמוע את הדעות של האחרים, תודה ויום טוב:D
Printable View
Ace
בסדר זו דעתך אני מקבל אותה, אני מבקש לא תגיב בנושא הזה יותר, אני רוצה לשמוע את הדעות של האחרים, תודה ויום טוב:D
[QUOTE=PO ZON;718245]Ace
בסדר זו דעתך אני מקבל אותה, אני מבקש לא תגיב בנושא הזה יותר, אני רוצה לשמוע את הדעות של האחרים, תודה ויום טוב:D[/QUOTE]
דעתי היא שמור צריך להמשיך להגיב בנושא הזה, הוא עושה אחלה של עבודה בשביל העצלנים שרוצים לשנות את הפורום
בכל אופן אני מציע שנחכה לתגובה של רותם , הוא היחיד שמחליט ,
אני בעד הרחבת הפורום אבל נגד הפיכתו לפורום כללי .
תלוי על איזה כללי הם מדברים
רותם הוא בקהילה הבוגרת כביכול סטיב הוא יגיד להפסיק לצאת נגד ההנהלה ולהיות תינוקים אתם תראו
כנראה שלרוב מי שמתנגד יש בעיות בהבנת הנקרא.
אפילו אם הפורום יהפוך לכללי ישאר חלק גדול מאוד ששיך לפוקימון בקט' ענקית ושיכנסו לאחד מהפורומים אז יהיה גם את הלוגו של פוקימון האתר הישראלי למעלה...
וחוצמזה, כל הפורומים של פוקימון כבר בקטגוריה אחת, רק יכנס לשם גם פורום עידכונים
זה מה שרשמתי, הפורום יתרחב, אבל ישארו הפורומים של פוקימון
הבנתי שפוקימון יהיה חלק גדול, אבל עדיין זה לא מתאים, הוא יהפוך לפורום עם שם אחר, והפורומים של פוקימון יוזנחו למרות המקום הנכבד שתביאו להם, כי יבואו מלא משתמשים שלא יהיו קשורים לזה, ולאט לאט לאנשים ימאס שקהילת הפוקימונים בפורומים הקטנים נעלמת, עזבו עשו מה שאתם רוצים אני מדבר לקיר, רק תנו תאריך של השינוי כדי שאני אדע מתי לפרוש.
[quote=Steve;718097][CENTER][B]שאני חושב על מה שאמרת , אתה מאוד מאוד צודק , אני משנה את דעתי ואני יעצב לנו לוגואים כנגד השינוי .
אבל , אני בעד לעשות קטגוריה שלמה לעיצוב , פורום ציור ממוחשב זה תת פורום , למה שהוא לא יהיה פורום ?
קטגורית עיצוב לדעתי זה רעיון מעולה .
אני בעד הרעיון שלך , ואני שמח שהארת את עיניי , אני נגד השינוי בפורום .
אני [SIZE=7]נגד[/SIZE] השינוי
[/B][/CENTER]
[/quote]
נכון תהיה נגד כי אתה לא תהיה בניהול ויהיו אנשים שישקיעו פי אלף ממך אם זה יהיה פורום כללי ולא נשאר עם סתם חלטורניקים בני שבע שאומרים בנ"וד "היי" -_-
הנושא הזה חשף אותי לאכזבה גדולה יותר ממשתמשים שמוותרים על הקהילה האחרונה של פוקימון לטובת עוד חיקוי של Fxp, אז מה אם יתנו לכם איזה פורום מעפן, אבל זה לא יהיה כמו פה, זה לא תהיה הרגשה של משפחה זה יהיה הרגשה של בדידות, שפורום חדש כזה יפתח ירשמו 1000 משתמשים חדשים, הם יפעלו בפורומים הכללים ופורומי הפוקימון יוזנחו, לפורום ירשמו ספאמרים סוטים וחסרי חיים שאין להם שום מטרה חוץ מלהרוס, תיראו את Fxp מודל החיקוי, בקושי אנשים מכירים שם אחד את השני, אני רשום שם שלוש שנים ואני בקושי מכיר משתמש אחד, ואני פעיל שם , זה מה שאתם רוצים, אתם יורקים לפוקימון, כי זה מבייש אתכם, כי זה לא בוגר מספיק, מה שהביא אתכם לפורום הזה מההתחלה, אתם בוגדים בעקרונות, אני עצוב לדעת שזו תהיה קהילת הפוקימונים האחרונה בישראל, הלוואי והייתי יכול לפתוח אחת אבל אני לא יודע, ולצערי אני האבד את המקום שהכי אהבתי, באמת חבל, אני כל כך מאוכזב מהמשתמשים בפורום, אתם הורסים את הבית הישראלי של פוקימון בארץ לטובת רפורמות חברתיות, אין לכם עקרונות, אני ממש ממש מאוכזב, בעיקר מרותם שכניראה לשכח את המטרה של הפורום הזה לתת מענה לאוהבי הפוקימון, פשוט חבל, זה יום עצוב בשבילי.
בfxp זה ריבועים אצלנו יהיה שורות יש לך בעיות בהבנת הנקרא?(קרדיט ליוסי)
אני בכללי לא באתי בשביל פוקימון.
"יהיו פה מיליוני משתמשים".
אני מוכן לקחת את הסיכון הזה שחס וחלילה יהיו פה מיליוני משתמשים.
אני שיניתי את דעתי, באמת צריך להשאיר את הפורום כמו שהוא, לא לשנות אותו לכללי יותר, כי באמת זו הסיבה שהביאה אותנו לכאן מההתחלה.. אני בתור אחד שכבר לא עד כדי כך מתעניין בפוקימון, אני עדיין נשאר בפורום ואני חושב שצריך להשאיר אותו כמו שהוא.
[QUOTE=killerbee;718299]רותם הוא בקהילה הבוגרת כביכול סטיב הוא יגיד להפסיק לצאת נגד ההנהלה ולהיות תינוקים אתם תראו[/QUOTE]
להפסיק לצאת נגד ההנהלה ולהיות תינוקים אתם תראו :peee:
[QUOTE=YoRt3m;718859]להפסיק לצאת נגד ההנהלה ולהיות תינוקים אתם תראו :peee:[/QUOTE]
נורא מצחיק רותם פשוט אני מתגלגל מרוב צחוק...
[QUOTE=killerbee;718864]נורא מצחיק רותם פשוט אני מתגלגל מרוב צחוק...[/QUOTE]
מה אני אעשה שאתה ..... טוב אסור לקלל :nose_pick:
ואתה שופט אותי עוד לפני שקראת את ההודעות הקודמות שרשמתי.
שרשמתי שרוב הסיכויים שלא יהיה שינוי... אבל אתה עדיין יוצא נגדי כאילו אני איזה אויב רשע שלך.