אה סבבה מצאתי.
תודה , ויש לי עוד שאלה.
איפה אני מוצא את התיבה שמספר חמש אמרה לי לקחת. זה על הגג של הבניין הקרוב ואני רואה חבילה שכתוב עליה Knd ואני חושב שזו החבילה.. ואני לא יודע איך לקחת אותה.
עזרה?
עריכה: לאמשנה , הצלחתי.
Printable View
אה סבבה מצאתי.
תודה , ויש לי עוד שאלה.
איפה אני מוצא את התיבה שמספר חמש אמרה לי לקחת. זה על הגג של הבניין הקרוב ואני רואה חבילה שכתוב עליה Knd ואני חושב שזו החבילה.. ואני לא יודע איך לקחת אותה.
עזרה?
עריכה: לאמשנה , הצלחתי.
[QUOTE=BeHappy;747736]אה סבבה מצאתי.
תודה , ויש לי עוד שאלה.
עזרה?[/QUOTE]
אתה מתכוון למפה? זאת שבבית הספר?
[QUOTE=buizel שולט;747742]אתה מתכוון למפה? זאת שבבית הספר?[/QUOTE]
לא לא משנה הצלחתי.
וואי אני שונא את התקיעות האלה.
אני לא מצליח לעבור את שתי המשימות של מספר 2,איפה מוצאים את החפצים האלה שהוא צריך?
[quote=METAGROSS16;747781]אני לא מצליח לעבור את שתי המשימות של מספר 2,איפה מוצאים את החפצים האלה שהוא צריך?[/quote]
יש ראדר חפש לך בכיוון של החץ האדום.
אני לא יכול,-יש מגן שמגן על האזור שאני צריך ללכת אליו.
[quote=METAGROSS16;747954]אני לא יכול,-יש מגן שמגן על האזור שאני צריך ללכת אליו.[/quote]
יש רובוט כחול דבר איתו הוא ישגר אותך לאזור החסום
[quote=metagross16;747954]אני לא יכול,-יש מגן שמגן על האזור שאני צריך ללכת אליו.[/quote]
יש דבר עגול כזה עם רובוט, תדבר איתו תלחץ על האפשרות הראשונה והוא ישגר אותך לצד השני......
זה בהרבה מקומות ככה כמו עם הצמח ההוא שהעביר אותך לשיבוט הדמות הירוקה מבנות הפוואר באף,זה אותו הדבר רק עם רובוט ובלי שיבוט רשע