פרק טוב מאוד
Printable View
פרק טוב מאוד
פרק מצוין
תודה רבה לכולם .
אדון פלריון -אמנם זה שילוב אבל אתה תראה בפרק הבא ,שאם לא היה את הפרק הזה ,לא היית מבין כלום.
תראה ארווין פרק טוב זה כן אבל אני שונא את האלה שעושים את "בפרקים הקודמים" זה די מעצבן אבל אחלה פרק,יש דבר אחד חדש בפרק הזה וזה שני המשפטים אחרי "תהרגו אותם"
[quote=אדון פלריון;779737]תראה ארווין פרק טוב זה כן אבל אני שונא את האלה שעושים את "בפרקים הקודמים" זה די מעצבן אבל אחלה פרק,יש דבר אחד חדש בפרק הזה וזה שני המשפטים אחרי "תהרגו אותם"[/quote]
כאשר החבורה נעלמה ,כל מי שנשאר בשבט חווה עוד אסון טבע ,מיוחד ,וחדש ,שיפורט עליו בהמשך.
שים לב לזה
[quote=HighDis;779747]כאשר החבורה נעלמה ,כל מי שנשאר בשבט חווה עוד אסון טבע ,מיוחד ,וחדש ,שיפורט עליו בהמשך.
שים לב לזה[/quote]
יש כארבעה והם רעידת אדמה,צונמאי,הוריקן,התפרצות הר געש וזה הכול [אני לא מחשיב אסטרוידים]וכולם חוץ מהר הגעש פעלו:רעידת אדמה:אנדי-ישראל,הוריקן:דין וקרלי-קנדה,צונמאי:מייק,ג'ק וההוא עם הסיפור המעניין-ארה''ב,אז איזה עוד אחד אתה יכול לעשות?
[quote=אדון פלריון;779763]יש כארבעה והם רעידת אדמה,צונמאי,הוריקן,התפרצות הר געש וזה הכול [אני לא מחשיב אסטרוידים]וכולם חוץ מהר הגעש פעלו:רעידת אדמה:אנדי-ישראל,הוריקן:דין וקרלי-קנדה,צונמאי:מייק,ג'ק וההוא עם הסיפור המעניין-ארה''ב,אז איזה עוד אחד אתה יכול לעשות?[/quote]
אני לא רוצה לפרט כדי לא להרוס .אבל גם הר געש יופיע בהמשך.ויש הרבה יותר מ4 .יש קרוב ל20 אסונות שאני יכול לעשות.
[quote=HighDis;779778]יש משהו שנקרא "שבר קולי " כאשר האטמוספירה נשברת ..
אני לא רוצה לפרט כדי לא להרוס .אבל גם הר געש יופיע בהמשך.ויש הרבה יותר מ4 .יש קרוב ל20 אסונות שאני יכול לעשות.[/quote]
אוקיי,אל תהרוס לי ולעולם את זה ותמחק את ההודעה הזו.
אחי,, אני בוכה מרוב שזה יפה .
[בקרוב חוזרים
אני ראשון,אבל מה הקשר לאגרופן 22 ?
העונה הראשונה איתה יותר יפה מזאות אבל גם זה בסדר
פרק מקסים אך הכותרת לא קשורה לפרק
הכותרת לא ממש קשור אחי =] היו לך יותר טובים אבל עדיין כל הכבוד
פרק טוב!