-
[QUOTE=PokeStyle;759102]אולי אבל בחיים לא ראיתי משהו שהשתמש במאסטר בול או שהיה לו אחד כזה בסדרה
זה חפץ נדיר אני חושב[/QUOTE]
היה בהואן נראלי שאיזה אחד ניסה לתפוס ווישקאס עם מאסטר בול והווישקאס אכל אותו..
-
[quote=ShamanBoy;759145]היה בהואן נראלי שאיזה אחד ניסה לתפוס ווישקאס עם מאסטר בול והווישקאס אכל אותו..[/quote]
כן היה,כמו במשחקים רובי וספיר,בעיר מכון המים אפשר לקבל מאשה מסטר בול אז בסביבות הפרקים של מכון המים היה הפרק שהשתמשו בו.
-
[quote=Wolf Team Kiker;759184]כן היה,כמו במשחקים רובי וספיר,בעיר מכון המים אפשר לקבל מאשה מסטר בול אז בסביבות הפרקים של מכון המים היה הפרק שהשתמשו בו.[/quote]
משיגים את המסטאר בול בRSE במחבוא של צוות מגמה/אקוה במערה שצמודה לעיר של תחרות הסרט והחנות הגדולה.
אגב, שכחתי להוסיף שפול אמר לאש שהוא מתכוון לאתגר את חזית הקרב של קנטו.
תזכורת-הסיבה שפול מתנהג כמו שהוא מתנהג, זה מכיוון שהוא ראה את אחיו רג'י מפסיד הפסד צורב לברנדון, מח פרמידת הקרב והמתקן ה7 (לפי הסדרה, במשחקים אין מספור).
בDP128, פול אתגר את ברנדון לקרב מלא אך לא רשמי, בו פול הפסיד בלי שניצח פוקימון אחד של ברנדון, ובלי אפילו שברנדון השתמש יותר מ-3 פוקימונים.
הוא גם מאוד התעצבן לדעת שאש הצליח לנצח את ברנדון.
כנראה, בעקבות הקרב עם אש, פול מרגיש שהוא סוף סוף מוכן לאתגר את כל מתקני הקרב השונים ולהלחם באופן רשמי ברנדון.
-
[quote=stm;759273]משיגים את המסטאר בול בRSE במחבוא של צוות מגמה/אקוה במערה שצמודה לעיר של תחרות הסרט והחנות הגדולה.
אגב, שכחתי להוסיף שפול אמר לאש שהוא מתכוון לאתגר את חזית הקרב של קנטו.
תזכורת-הסיבה שפול מתנהג כמו שהוא מתנהג, זה מכיוון שהוא ראה את אחיו רג'י מפסיד הפסד צורב לברנדון, מח פרמידת הקרב והמתקן ה7 (לפי הסדרה, במשחקים אין מספור).
בDP128, פול אתגר את ברנדון לקרב מלא אך לא רשמי, בו פול הפסיד בלי שניצח פוקימון אחד של ברנדון, ובלי אפילו שברנדון השתמש יותר מ-3 פוקימונים.
הוא גם מאוד התעצבן לדעת שאש הצליח לנצח את ברנדון.
כנראה, בעקבות הקרב עם אש, פול מרגיש שהוא סוף סוף מוכן לאתגר את כל מתקני הקרב השונים ולהלחם באופן רשמי ברנדון.[/quote]
אני זכרתי בעיר השמינית באחד הבתים,שהיה.
ד''א אם ברנדון שחרר את שלושת הרג'ים כדי להגן על רג'יגיגאס במקדש סנופוינט מעניין אם איזה פוקימונים הוא ילחם במקומם? הפוקימון היחיד שאני יודע שיש לו הוא דאסקלופ שנלחם מול אש בקרב 4 מול 4. פול ינצח אותו בקלות בלי הרג'ים הוא לא שווה כלום.
-
יש מצב שאם משתמשים באגדיים בליגה אפשר להשתמש רק בפוקימון האגדי, ככה שאש ינצח את דארקראי ויעלה שלב
-
הוא לא הוא יפסיד זה בדוק
ומאיפה הבאת את זה?
עכשיו אני הולך לצפות בפרק מוחעעחעח
-
הוא יפסיד 6-0. מקווה שלא, אולי בויזל יופיע גם.
-
תודה על העדכון, נראלי אש יפסיד עם 5 פוקימונים לדארקארי וינצח עם השישי, ואז יפסיד לפוקימון אחר של המאמן של הדארקארי
-
איך זה שלאש עדין יש בויזל הוא היה אמור כבר להתפתח וגיבל נראה לי יתפתח בקרוב גם טוטודיל
-
אש לא מפתח פוקימונים איך שאני מכיר אותו גיבל לא יתפתח כי הוא פסאודו אגדי ויוצרי הסידרה לא רוצים שלאש יהיה פוקימון כל כך חזק כמו גראנצאפ אבל גאביט זה הגיוני
-
היה ברור שאש ינצח.
עכשיו הוא עומד להפסיד על פי הטריילר .
-
אז יצא מטומטם צריזרד הוא הפוקימון הכי טוב שיש לו תיראו בליגת גוטו בקרב נגד גרי
ותבינו אם צריזרד היה בקרב נגד דארקאי סמכו עליי הוא היה מנצח
-
בטעות כתבתי אז טוב זה אש... חח