[QUOTE=pokedex;768723]איזה דיון נחמד :>
Xd[/QUOTE]
יום חמישי זה חמישי שמחר נכון?
יופי
Printable View
[QUOTE=pokedex;768723]איזה דיון נחמד :>
Xd[/QUOTE]
יום חמישי זה חמישי שמחר נכון?
יופי
[quote=MoR;768729]יום חמישי זה חמישי שמחר נכון?
יופי[/quote]
כן, זה מחר.
[quote=MoR;768597]אין החוצפה בשיאה...
אתה אוהד חיפה בכלל!! ובכלל רוב אוהדי חיפה,מכבי,ובית''ר ועוד כמה שונאים אותנו ומבזים אותנו בליגה עם קללות והכל,אז פתאום אנחנו מצליחים באירופה אז אתם שותפים לזה?!
יאללה לכו לכו.
אני ממש לא מסכים עם המשפט מייצגים את הפועל ולא את ישראל אבל אני מתחיל להבין אותו,
אנחנו קודם כל מייצגים את אוהדי הפועל שתומכים בה 24/7,אחר כך גם תשאר,
ההצלחה שלכם היא לא ההצלחה שלנו כמו שההצלחה שלנו היא לא שלכם.
אז אל תהיה פתאום "איתנו".[/quote]
מור הופך לאוהד הפועל ממוצא חבל..
הלוואי 0 שערים 0 נקודות.
[SIZE=3][COLOR=green][B]לאחר שסבב המשחקים השני הושלם, כל ארבעת דרגי הבתים פורסמו.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#008000]הפועל תל אביב תהייה בדרג הרביעי, כל הדרגים:[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=blue][U][COLOR=black]דרג 1:[/COLOR][/U] אינטר (אלופת אירופה), ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ארסנל, באיירן מינכן, מילאן, ליון.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=red][U][COLOR=black]דרג 2:[/COLOR][/U] ריאל מדריד, ורדר ברמן, רומא, שחטאר דונייצק, בנפיקה, ולנסיה, מארסיי, פנאתינייקוס.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=dimgray][U][COLOR=black]דרג 3:[/COLOR][/U] טוטנהאם, גלאזגו ריינג'רס, אייאקס, שאלקה, באזל, בראגה, פ.צ. קופנהאגן, ספרטק מוסקבה.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=darkorange][U][COLOR=black]דרג 4:[/COLOR][/U] הפועל ת"א, פרטיזן בלגרד, ז'ילינה (סלובקיה), טוונטה אנסחדה (הולנד), רובין קאזאן, קלוז' (רומניה), בורסאספור, אוקזר.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green][B]לדעתי, מתוך הדרגים האלה הקבוצה הכי פחות טובה בדרג א' היא מילאן, בדרג ב' שחטאר / בנפיקה (שאיבדה את דה מריה) / ולנסיה (שאיבדה את דוד וויה ודוד סילבה), בדרג ג' באזל או קופנהאגן ובדרג ד' טוונטה, קלוז' או ז'ילינה. בית נוח יכול להיות מילאן, בנפיקה ובאזל, בית מוות יכול להיות באירן, ריאל וטוטנהאם.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=green]אני מזכיר לכולכם שהיו ב-19:00 תיערך ההגרלה. תוכלו לצפות בה באתר ספורט5 ([/COLOR][/SIZE][URL="http://www.sport5.co.il"][SIZE=2][COLOR=green]www.sport5.co.il[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2][COLOR=green]) או שתוכלו לחכות כחצי שעה ולהתעדכן בה אחר-כך (אני אפרסם את התוצאות כאן בפורום).[/COLOR][/SIZE][/B]
ראיתם את ברקוביץ'... חחח עלק רבע גמר D:
[QUOTE=pokedex;771687][SIZE=3][COLOR=green][B]לאחר שסבב המשחקים השני הושלם, כל ארבעת דרגי הבתים פורסמו.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#008000]הפועל תל אביב תהייה בדרג הרביעי, כל הדרגים:[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=blue][U][COLOR=black]דרג 1:[/COLOR][/U] אינטר (אלופת אירופה), ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ארסנל, באיירן מינכן, מילאן, ליון.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=red][U][COLOR=black]דרג 2:[/COLOR][/U] ריאל מדריד, ורדר ברמן, רומא, שחטאר דונייצק, בנפיקה, ולנסיה, מארסיי, פנאתינייקוס.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=dimgray][U][COLOR=black]דרג 3:[/COLOR][/U] טוטנהאם, גלאזגו ריינג'רס, אייאקס, שאלקה, באזל, בראגה, פ.צ. קופנהאגן, ספרטק מוסקבה.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=darkorange][U][COLOR=black]דרג 4:[/COLOR][/U] הפועל ת"א, פרטיזן בלגרד, ז'ילינה (סלובקיה), טוונטה אנסחדה (הולנד), רובין קאזאן, קלוז' (רומניה), בורסאספור, אוקזר.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green][B]לדעתי, מתוך הדרגים האלה הקבוצה הכי פחות טובה בדרג א' היא מילאן, בדרג ב' שחטאר / בנפיקה (שאיבדה את דה מריה) / ולנסיה (שאיבדה את דוד וויה ודוד סילבה), בדרג ג' באזל או קופנהאגן ובדרג ד' טוונטה, קלוז' או ז'ילינה. בית נוח יכול להיות מילאן, בנפיקה ובאזל, בית מוות יכול להיות באירן, ריאל וטוטנהאם.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=green]אני מזכיר לכולכם שהיו ב-19:00 תיערך ההגרלה. תוכלו לצפות בה באתר ספורט5 ([/COLOR][/SIZE][URL="http://www.sport5.co.il"][SIZE=2][COLOR=green]www.sport5.co.il[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2][COLOR=green]) או שתוכלו לחכות כחצי שעה ולהתעדכן בה אחר-כך (אני אפרסם את התוצאות כאן בפורום).[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
חצי נחמה זה שלא נפגוש את רובין קאזאן ופרטיזן
[QUOTE=MoR;772075]חצי נחמה זה שלא נפגוש את רובין קאזאן ופרטיזן[/QUOTE]
חח תפגשו קבוצות הרבה יותר טובות... אני בא לרמת גן במשחק מול הדרג הראשון...
[quote=MoR;772075]חצי נחמה זה שלא נפגוש את רובין קאזאן ופרטיזן[/quote]
זה ממש לא עדיף על טוטנהאם/שאלקה/אייאקס S:
בכל מקרה, תחשבו על כל מה שיכול להיות בבית כזה: צ'לסי, ריאל מדריד, שאלקה, הפועל ת"א:
1. ראול נפגש נגד ריאל מדריד
2. מוריניו נפגש עם צ'לסי
3. בן סהר נפגש עם צ'לסי
4. יוסי בניון חוזר לארץ
5. קראבליו נפגש עם צ'לסי
6. בית אדיר שהפועל ת"א לא יכולה להוציא ממנו נקודה D:
כן... בן סהר הגריל אותו....
בראגה קבוצה מעולה ככה שבית מוות יהיה:
מנצ'טר יונייטד/צ'לסי
ריאל מדריד
בראגה/שאלקה
והפועל
[quote=guylamed;772235]כן... בן סהר הגריל אותו....
בראגה קבוצה מעולה ככה שבית מוות יהיה:
מנצ'טר יונייטד/צ'לסי
ריאל מדריד
בראגה/שאלקה
והפועל[/quote]
כבר כתבתי למעלה, לדעתי זה באיירן (לא השתנו משנה שעברה, להפך רק השתפרו), ריאל (אין מה לדבר) וטוטנהאם (קבוצה ביתית מצויינת, השנייה הטובה בדרג, בגלל שאי אפשר באיירן ושאלקה ביחד).
שימו לב שבארסה אוטומטית מקבלת בית קל.
כל הקבוצות שהיא יכולה להגריל הן קבוצות שאין לה בעיה לעבור.
לעומת אחרות מהדרג הראשון,היא לא יכולה להגריל את מדריד וולנסיה.
אם הפועל נגד בארסה,אני משריין לי מקומות ביציע של בארסה,וככה אני יכול לראות שני משחקי בארסה תוך פחות מחצי שנה.חלום.
הפועל עם ליון, בנפיקה ושאלקה, ראול יגיע לארץ.
חח קיבלתם תבית הכי קל שיכולתם לקבל...
אם אתם לא עולים אתם פראיירים...
והדרגים שהבאת בכלל לא היו נכונים,אני יודע שמילאן דרג ב' :s
אבי אל תהיה כזה בטוח שראול יבוא..
אולי שאלקה תשחק בהרכב שני
[quote=MoR;773558]אבי אל תהיה כזה בטוח שראול יבוא..
אולי שאלקה תשחק בהרכב שני[/quote]
נקווה שהוא יבוא, הכוכב היחידי ששווה בבית הזה.