-
[QUOTE=METAGROSS16;776013]איכות הסביבה זה נושא חשוב,-אבל באמת שכל הסיקורים על חיות שמועתקים זה סתם,לדעתי כדאי שאנשים יעשו סיקורים על חיות שהם מכירים טוב,ויודעים עליהן מידע רב,-ככה הפורום יהיה מלא בסיקורים מושקעים,-ולא סיקורים קצרים/מועתקים שנכתבו בשתי דקות,לדעתי צריך לעשות רף מסויים שסיקורים צריכים להיות ברמה שלו,ובנוסף צריך גם לעשות שסיקורים,כמו כל הסיקורים שיש בפורומים האחרים לא יהיו מועתקים,-אלה יכתבו אותם לבד,(כתבות על איכות הסביבה יהיה מותר לפרסם,אבל לא יותר מדי כי אז קשה למצוא נושאים אחרים),לדעתי שמישהו מכין סיקור על חיה שהוא טוב בה ומשקיע בו,-ולא סתם מעתיק ונותן קרדיט,אז זה גורם לנושא להיות יותר טוב,תסתכלו למשל על הנושאים המושקעים כמו זה של המקלונים,והנושא שלי שהכנתי,ותראו שיש הרבה תגובות,-הכל עיניין של השקעה כי בתכלס כל אחד יכול להיכנס לוויקיפדיה ולחפש תנין למשל.[/QUOTE]
[B]
+1
מסכים ב-100%
פורום ירוק מעניין ילדים אפילו אם זה רק חמישה אז מה לא את כולם מעניין חיות ואותי ואת מאטגרוס 16 ואת rktigar זה כן מעניין יש עם זה בעיה???
אתה לא חייב להתעניין לא מכריחים אותך
אני שמח שיש את הפורום הזה הוא מאוד מעניין ולא רק כי אני כתבתי שם הרבה ככה אפשר להכיר ילדים שגם אוהבים בעלי חיים.
אז כן לא צריך סתם להעתיק ואני מבטיח שאני לא יעשה את זה אבל ראיתי שככה dark tiger מקבל "נקודות" בפורום וגם אני רוצה להיות מנהל אז החלטתי לזרום אבל לפי דעתי גם לכתוב
קרדיט לזה וזה זה לא משנה צריך להכין דפים מושקעים ואני מבטיח שאני יתחיל לנהוג ככה.:wink:
זה שפתחתי דף מידע על תרנגול מה הבעיה?????
מה זה לא חייה????
זה לא כמו שפתחתי על מקלון שאף אחד מכם לא הכיר או חומט כחול לשון או הטרנטולה שלי זו גם חייה וזה שהיא קצת יותר מוכרת סבבה אבל צריך לעשות מידע בלינקייה על כמה שיותר בעלי חיים לדוגמא איזה ילד(סליחה ששכחתי את השם) אמר לי שאבא שלו מגדל תרנגולים ואם הוא היה רואה שם מידע מעניין על התרנגולים וזה היה עוזר לו לגדל מה אז????
אז כן צריך לכתוב איך מגדלים
מה הם אוכלים
איזה סביבה הם צריכים
אזורי מחייה
וכן אולי זה יעזור אבל [SIZE="4"][COLOR="Red"]יזיק זה לא [/COLOR][/SIZE][/B]
-
מה? לא אוהבים את הפורום הזה אז אל תכנסו אליו.
ולגבי החוקים האלו-
הם רק יגרמו לחוסר פעילות. ואם עושים חוק כתבות בירוק אז שיעשו גם בדיבורים, אותו הדבר.
-
[QUOTE=DarkTiger;776159]מה? לא אוהבים את הפורום הזה אז אל תכנסו אליו.
ולגבי החוקים האלו-
הם רק יגרמו לחוסר פעילות. ואם עושים חוק כתבות בירוק אז שיעשו גם בדיבורים, אותו הדבר.[/QUOTE]
מצטער להגיד לך אבל תראה כמה כתבות אתה מפרסם,-מרוב כתבות לאנשים אין אפילו כוח לקרוא אותן,כתבה אחת חשובה ביום/יומיים מספיקה לדעתי,ולא כל כתבה שרואים בווינט ובנושא טבע,תסתכל היום פתחתי דף מידע ותראה איפה הוא נמצא,-כמעט יצא מהעמוד הראשון!
-
טוב נחקק חוק שאסור להעתיק מידע מאתרי מידע אחרים מילה במילה ולעשות מזה סיקורים גם אם יש לזה קרדיט אפילו...
אסור להעתיק מידע מילה במילה מויקפדיה או מכל אתר דומה לזה מעכשיו.
יש לכתוב סיקור בעצמכם במילים שלכם.
זה החוק החדש שחוקקתי עכשיו.
בנוגע לסגירת הפורום-ע"פ הסקר יש רוב שרוצה שישאר הפורום ולכן הוא נשאר.
אם אתם לא מעוניינים בפורום הזה,פשוט אל תכנסו אליו וזהו.
-
[QUOTE=~Tyrael~;776365]טוב נחקק חוק שאסור להעתיק מידע מאתרי מידע אחרים מילה במילה ולעשות מזה סיקורים גם אם יש לזה קרדיט אפילו...
אסור להעתיק מידע מילה במילה מויקפדיה או מכל אתר דומה לזה מעכשיו.
יש לכתוב סיקור בעצמכם במילים שלכם.
זה החוק החדש שחוקקתי עכשיו.
בנוגע לסגירת הפורום-ע"פ הסקר יש רוב שרוצה שישאר הפורום ולכן הוא נשאר.
אם אתם לא מעוניינים בפורום הזה,פשוט אל תכנסו אליו וזהו.[/QUOTE]
מתוך ה-16 שהצביעו להשאיר את הפורום, כמה משתמשים באמת מגיבים שם? :/
-
זה לא משנה,אם הם לא מגיבים אז אולי הם צופים בזה...
-
אי אפשר להעיף את הפורום אחרי שעשו סקר והיה רוב של אנשים נגד...
אני מסכים עם אלכס (חשוב לי להגיד שזה לא משנה את היחסים בינינו אלכס...).
-
אפשר להגיד אותו דבר על מוסיקה ועוד פורומים פחות פעילים...
ואני לא רוצה לפגוע באף אחד וכמובן שגם בי אבל רוב הסיקורים הם מועתקים או משוכתבים(כמעט אותו דבר).
אני החלטתי להפסיק תפורמט הזה אצלי לפחות.
-
אני אומר שבכלל לא צריך להכין סיקורים.
שיתנו קישורים בסיסיים לויקיפדיה בנעוץ וזהו...
הנושאים שאמורים לפתוח זה דיונים על כל מיני נושאים מעניינים וחשובים וכו'..
[u]אם באמת הפורום יימשך רק מכתבות וסיקורים הוא לא יישאר.[/u]
-
[QUOTE=YoRt3m;778132]אני אומר שבכלל לא צריך להכין סיקורים.
שיתנו קישורים בסיסיים לויקיפדיה בנעוץ וזהו...
הנושאים שאמורים לפתוח זה דיונים על כל מיני נושאים מעניינים וחשובים וכו'..
[u]אם באמת הפורום יימשך רק מכתבות וסיקורים הוא לא יישאר.[/u][/QUOTE]
תחשוב על זה יש משתמשים שמפוצצים את הפורום בדברים מוויקיפדיה,עם מישהו רוצה לחפש מידע על חיה,במקום להיכנס לפורום הוא יכול פשוט להיכנס לוויקיפדיה,-זה אותו דבר,לדעתי כל הקטע בסיקורים זה [SIZE="2"]שאנחנו[/SIZE] משתמשי הפורום מכינים אותם,תסתכל על הנושאים המועתקים,יש להם בקושי שתי תגובות במקרה הטוב,אבל תסתכל לדוגמא על הנושאים שאנשים הכינו בעצמם,-יש להם למעלה מ-10 תגובות,לדעתי הפורום בדרך הנכונה עכשיו לאחר הוספת החוקים החדשים.
-
אבל סיקורים על בעלי חיים זה לא כמו סיקורי סדרות או סרטים, או אנימות...
אף אחד לא באמת מדען או חוקר ולכתוב סיקורים על בעלי חיים זה יותר מאשר משהו שילד פה יכול לכתוב.
אז כל מי שיכין סיקור 'יחקה' סיקורים מויקיפדיה או יכתוב דברים שכל ילד בן 12 יודע....
תחשוב על זה קצת.
סיקורי סדרות , סרטים, אנימות ודברים כאלה זה משהו שכל אחד יכול להכין ולהשקיע בו.
-
[quote=YoRt3m;778167]אבל סיקורים על בעלי חיים זה לא כמו סיקורי סדרות או סרטים, או אנימות...
אף אחד לא באמת מדען או חוקר ולכתוב סיקורים על בעלי חיים זה יותר מאשר משהו שילד פה יכול לכתוב.
אז כל מי שיכין סיקור 'יחקה' סיקורים מויקיפדיה או יכתוב דברים שכל ילד בן 12 יודע....
תחשוב על זה קצת.
סיקורי סדרות , סרטים, אנימות ודברים כאלה זה משהו שכל אחד יכול להכין ולהשקיע בו.[/quote]
אני אישית מקדם פרוייקט סיקורים בפורום ספורט ולדעתי זה דבר מצויין.
ויקיפדיה בעברית זה מקור גרוע שמתעדכן פעם בחצי שנה במקרה הטוב,
אך ויקיפדיה באנגלית זה מקור מהימן ומעודכן מאוד.
הבעייה היא שלא כולם מבינים את האנגלית וגם תמיד נוח שזה פשוט יותר...
אם אתה חושב שזה לא נחוץ, אולי תצליח לשכנע אותי ואני אחסוך מעצמי הרבה עבודה שתכננתי.
-
תאמין לי יש הרבה אנשים שמתעניינים בסוגים של חיות שהם לא רק כלב או חתול,אני למשל מאוד אוהב שרימפסים ויש לי אקווריום שלהם אז הכנתי עליהם סיקור,ולפי מה ששמתי לב גם דארקטייגר ודראגון מתעניינים בהרבה סוגים של חיות ויודעים עליהן הרבה,-והבעיה עם סיקורים מועתקים זה שמשתמש יכול פשוט להפציץ את הפורום בהמון,-וגם אנשים לא מתעניינים בדברים שאין בהם השקעה ולא מגיבים,לדעתי לפני שהיו את החוקים בפורום היה אפשר לקרוא לו פורום העתקות,-כי בתכלס חוץ ממספר מצומצם מאוד של נושאים היו בו רק נושאים מועתקים,-ואלו הסיבות שאני חושב שהחוקים האלו רק עוזרים,-ועם לא הצלחתי לשכנע אותך אז תנסה לתת לזה תקופת ניסיון של שבועיים,-ועם הפורום ישתפר החוקים ישארו.
-
[quote=METAGROSS16;778193]תאמין לי יש הרבה אנשים שמתעניינים בסוגים של חיות שהם לא רק כלב או חתול,אני למשל מאוד אוהב שרימפסים ויש לי אקווריום שלהם אז הכנתי עליהם סיקור,ולפי מה ששמתי לב גם דארקטייגר ודראגון מתעניינים בהרבה סוגים של חיות ויודעים עליהן הרבה.
והבעיה עם סיקורים מועתקים זה שמשתמש יכול פשוט להפציץ את הפורום בהמון.
וגם אנשים לא מתעניינים בדברים שאין בהם השקעה ולא מגיבים,לדעתי לפני שהיו את החוקים בפורום היה אפשר לקרוא לו פורום העתקות.
כי בתכלס חוץ ממספר מצומצם מאוד של נושאים היו בו רק נושאים מועתקים,-ואלו הסיבות שאני חושב שהחוקים האלו רק עוזרים.
אם לא הצלחתי לשכנע אותך אז תנסה לתת לזה תקופת ניסיון של שבועיים.
אם הפורום ישתפר החוקים ישארו.[/quote]
א. כאשר אתה כותב בנקודות אני ממליץ לך לסדר אותן בצורה נוחה לעין, התגובה שלך די מסורבלת. תיקנתי את המבנה שלה בציטוט זה.
ב. שרימפסים? זה לא מאכל? X:
ג. יפית.
ד. אתה צודק ברוב ההודעה, אני חושב שצריך להקפיד ביותר בהקשר לספאם בפורום, כי בסכ"ה - לא יכול לצאת מזה יותר רע מטוב.