-
[b][size=2]הם זיופים.[/size][/b]
[b][size=2]ההתפתחויות הראשונות של העשב והמים הם אמיתיים ונחשפו כבר בתור ציורים.[/size][/b]
[b][size=2]אבל הנה הסיבה שהשאר מזוייפים-[/size][/b]
[b][size=2]מזמן נחשפו הסוגים הסופיים של ההתחלתיים והם-[/size][/b]
[b][size=2]עשב --> עשב/לוחם (ולעומת זאת ההתפתחות האחרונה של טסטוג'ה לא רק מכוערת ולא דומה בכלל לקודמות אלה גם שהיא נראית עשב/מים עשב/דרקון)[/size][/b]
[b][size=2][/size][/b]
[b][size=2]אש--> אש/אופל (ולעומת זאת, מפותחי האש נראים אש/לוחם)[/size][/b]
[b][size=2][/size][/b]
[b][size=2]מים--> מים/על חושי (ולעומת זאת, ההתפתחות האחרונה של המים מכוערת, לא קשורה וגם היא נראית מים/קרח מים/דרקון)[/size][/b]
-
[QUOTE=shlomii4;787980]אין לי מה להביא לך רק תזכור שאלה יהיו הסוגים שלהם[/QUOTE]
כל עוד אתה לא מוכיח זאת השערה שלך הם לא נראים לי הסוגים שלך
הם מזויפים אבל לא אושרו סוגים למה אתם כל כך בטוחים תביאו קישור מסרביי או אתר עידכונים אמין אחר
ליאור הסוגים לא אושרו זה סתם תחושה שלכם בנתיים נראה אחרת
טגוסה נראה לי יותר אופל
המים נראה יותר לוחם והאש נראה על חושי
-
האש לא משהוא מקטן על אבע גדול ע שניים אני אהבתי את המים למרות שגם לא משהוא בסדר היתפתחויות
והעשב הכי יפה
-
הסוגים לא אושרו!!!
תנו מקור מידע אמין אנשים...
-
א. הסוגים לא אושרו
ב. תבינו כבר הם 95% מזויפים
-
[QUOTE=Guille;787988]כל עוד אתה לא מוכיח זאת השערה שלך הם לא נראים לי הסוגים שלך
הם מזויפים אבל לא אושרו סוגים למה אתם כל כך בטוחים תביאו קישור מסרביי או אתר עידכונים אמין אחר
ליאור הסוגים לא אושרו זה סתם תחושה שלכם בנתיים נראה אחרת
טגוסה נראה לי יותר אופל
המים נראה יותר לוחם והאש נראה על חושי[/QUOTE]
אושרו סוגים ממזמן כבר! אתה רואה אני לא היחיד שאומר לך את זה, אל תדאג אתה תראה שהמשחקים יצאו ואתה תראה את הסוגים...
-
מי אישר? אתה וליאור?
תביא מקור שבו גיימפריק/נינטנדו מאשרת את זה ואני מאמין בנתיים לא אישרו כלום תבין אולי אתה צודק אבל אין לך ביסוס
-
היי! גם להתפתחויות של פוקבו (האש) אין את הזנב הזה עם הכדור שדומה לזה של אזוריל/מריפ וכו'.........
-
[QUOTE=Guille;788032]מי אישר? אתה וליאור?
תביא מקור שבו גיימפריק/נינטנדו מאשרת את זה ואני מאמין בנתיים לא אישרו כלום תבין אולי אתה צודק אבל אין לך ביסוס[/QUOTE]
יוואו איזה בן אדם קשה! אל תדאג אתה אולי חושב שאתה צודק עכשיו אבל שאתה תראה שאלה הסוגים שלהם אתה אחר כך תגיד שטעית! פשוט תישאר עם הגישה הזאת עד שתראה שאלה יהיו הסוגים שלהם ואחר כך נראה מה תגיד אחר כך
-
[quote=Guille;788032]מי אישר? אתה וליאור?
תביא מקור שבו גיימפריק/נינטנדו מאשרת את זה ואני מאמין בנתיים לא אישרו כלום תבין אולי אתה צודק אבל אין לך ביסוס[/quote]
[B]כן, למען האמת נינטנדו אישרה.[/B]
[B]אני לא מוצא את המקור שבו ראיתי את זה. באמת מצטער שאני לא שומר דברים כאלו במועדפים, אני מתחנן לסליחה -.-[/B]
-
-
זיוף בגלל שאני לא מוצא את זה בסרבי
-
[quote=niv961;788445]זיוף בגלל שאני לא מוצא את זה בסרבי[/quote]
[B]וואי אני חייב להגיב על זה-[/B]
[B]אמנם אני מסכים שזה זיוף אבל סרבי זה לא האתר היחיד ולא האתר המושלם על פוקימון...[/B]
[B]יכול להיות שיום אחד יפורסם פוקימון אמיתי ובמקרה סרבי לא ישמעו עליו, ולא יפרסמו.[/B]
[B]גם אז תכתבו "זה לא אמיתי כי אין בסרבי"?[/B][B]
[/B]
-
[quote=Lior Breaker;788455][B]וואי אני חייב להגיב על זה-[/B]
[B]אמנם אני מסכים שזה זיוף אבל סרבי זה לא האתר היחיד ולא האתר המושלם על פוקימון...[/B]
[B]יכול להיות שיום אחד יפורסם פוקימון אמיתי ובמקרה סרבי לא ישמעו עליו, ולא יפרסמו.[/B]
[B]גם אז תכתבו "זה לא אמיתי כי אין בסרבי"?[/B][/quote]
חח תביא לי את האתר הכי טוב בעידכונים