-
[quote=LordAbizi;798797]אני די בטוח שזה לא מדויק, כי אמנם אני מנהל אותו משחק ברצף במשך 14 חודשים (והספירה לא נעצרה), אבל יש אנשים שנמצאים בתחום הזה הרבה יותר זמן ברצף.
מה שכן, יש לי משחק נוסף של פוקימון מוכן במחשב, הבעיה היא רק לקבל אישור לשני משחקים (ובשביל זה יש לי נימוק מאוד מוזר ואני חושב שהוא אמור לעבוד), ושאני אהיה בטוח שלא פספסתי כלום (ואני צריך להוסיף עוד כל מיני דברים גרפיים, כי במשחק ההוא הם מאוד חשובים).[/quote]
אתה מתמטקאי עם אופציה לפילוסוף בטוח אתה מצליח לשכנע אותם חחח
-
[quote=NapTime;798799]אתה מתמטקאי עם אופציה לפילוסוף בטוח אתה מצליח לשכנע אותם חחח[/quote]
תראה, הטיעון הסטנדרטי של "למה למנהל אסור לנהל שני משחקים" זה כי הוא לא יכול להיות פעיל בשניהם בו זמנית (או משהו כזה). אבל אני במילא פעיל מעט מאוד (מקסימום ארבע תגובות ביום חופש), אז אם אני אנהל שני משחקים אז זה לא יפחית בהרבה את הפעילות של השני, כי הוא במילא כמעט ולא פעיל. (או 0 חלקי 2 זה עדיין 0)
-
טוב הלכתי, ביי כולם.
אגב הודעה 5900, עוד 100 להקדשה.
-
-
[QUOTE=Avi;798803]טוב הלכתי, ביי כולם.
אגב הודעה 5900, עוד 100 להקדשה.[/QUOTE]
מזל"ט אבי..
גם אני אלך.
קרוע מעייפות..
-
[quote=LordAbizi;798797]אני די בטוח שזה לא מדויק, כי אמנם אני מנהל אותו משחק ברצף במשך 14 חודשים (והספירה לא נעצרה), אבל יש אנשים שנמצאים בתחום הזה הרבה יותר זמן ברצף.
מה שכן, יש לי משחק נוסף של פוקימון מוכן במחשב, הבעיה היא רק לקבל אישור לשני משחקים (ובשביל זה יש לי נימוק מאוד מוזר ואני חושב שהוא אמור לעבוד), ושאני אהיה בטוח שלא פספסתי כלום (ואני צריך להוסיף עוד כל מיני דברים גרפיים, כי במשחק ההוא הם מאוד חשובים).[/quote]
14 חודשים ברצף?
אחי אתה מפלצת :O
-
[quote=SexStyle;798806]14 חודשים ברצף?
אחי אתה מפלצת :O[/quote]
תסתכל על המשחק של Akainu, הוא מנהל אותו איזה שלושה חודשים והוא המשחק הכי ארוך בפורום. הוא מפלצת.
אבל אחד השחקנים שלי (שמשחק מהיום הראשון) הסביר את זה בצורה הכי טובה.
אם מגיבים קצת, אז לא מאבדים רצון להגיב, ואז החיים של המשחק מתארכים.
-
-
[quote=LordAbizi;798802]תראה, הטיעון הסטנדרטי של "למה למנהל אסור לנהל שני משחקים" זה כי הוא לא יכול להיות פעיל בשניהם בו זמנית (או משהו כזה). אבל אני במילא פעיל מעט מאוד (מקסימום ארבע תגובות ביום חופש), אז אם אני אנהל שני משחקים אז זה לא יפחית בהרבה את הפעילות של השני, כי הוא במילא כמעט ולא פעיל. (או 0 חלקי 2 זה עדיין 0)[/quote]
חח... אחלה טיעון אחי
תאמת לי לפני שנה היה 2 משחקים אבל את השני ניהלתי עם עוד משהו , זאת אפשרות .
-
-
-
[quote=NapTime;798813]שלום ליאור מה קורה?[/quote]
[B]פסדר, מה איתך?[/B]
-
[quote=Lior Breaker;798815][B]פסדר, מה איתך?[/B][/quote]
אני בסדר , שיהיה בהצלחה :O
-
-
[quote=LordAbizi;798808]תסתכל על המשחק של Akainu, הוא מנהל אותו איזה שלושה חודשים והוא המשחק הכי ארוך בפורום. הוא מפלצת.
אבל אחד השחקנים שלי (שמשחק מהיום הראשון) הסביר את זה בצורה הכי טובה.
אם מגיבים קצת, אז לא מאבדים רצון להגיב, ואז החיים של המשחק מתארכים.[/quote]
זה לא חוכמה לנהל משחק כשאורך של המשך זה גג חצי שורה...
אתה משקיע בהמשכים...
המשחק שלך בשלבי סיום?