-
[quote=YoRt3m;808089]זה כמו שבפורום ספרות סיפורים יצטרכו לעבור אישור ואם אותו מנהל לא יאהב את הסיפור של אותו משתמש הוא לא ייאשר. זה טעות.[/quote]
זה לא קשור לאהבה ><
יש רמה מינימלית שצריכים להגיע אליה במשחק..
כמו שסיפור לא יכול להיות:"היום הלכתי לדני ואכלתי ארטיק יאמי יאמי",ככה גם משחק...
הדף הראשי צריך להיות מושקע-זה מראה על הרמה של המשחק ונותן לגיטימציה לאנשים על המשחק-כדי שהם יידעו אם להירשם או לא,הבקרה של "אישור מנהל" פשוט הרבה יותר נוחה ושומרת על הסדר בפורום.
-
[quote=David Villa;808082]מי יקבע מה זה משחק "טוב" ?
תמיד רציתי לשאול את השאלה הזאת ואני חושב שזה הזמן (ואל תביאו לי תשובות כמו "מנהל חת"מ" )[/quote]
התשובה שלי לשאלה (ששאלתי אותה כמה פעמים, ולרוב לא קיבלתי תשובה), טוענת שזה מובן מאליו שהשחקנים קובעים אם משחק הוא טוב. שחקני המשחק הם האנשים היחידים שהמשחק נוגע אליהם, ולכן הם היחידים שיש להם זכות לקבוע מה זה משחק טוב, בהתאם לטעם שלהם.
-
[QUOTE=SexStyle;808096]זה לא קשור לאהבה ><
יש רמה מינימלית שצריכים להגיע אליה במשחק..
כמו שסיפור לא יכול להיות:"היום הלכתי לדני ואכלתי ארטיק יאמי יאמי",ככה גם משחק...
הדף הראשי צריך להיות מושקע-זה מראה על הרמה של המשחק ונותן לגיטימציה לאנשים על המשחק-כדי שהם יידעו אם להירשם או לא,הבקרה של "אישור מנהל" פשוט הרבה יותר נוחה ושומרת על הסדר בפורום.[/QUOTE]
זה יכול להתחלק רק ל-3 חלקים.
משחקים מושקעים
משחקים לא מושקעים
ומשחקי דחקות... שבמצב כזה הנושא יכול להנעל בלי או עם אזהרה תלוי בחומרת המצב.
-
תגידו בפורום ספרות יש סיפורים לא מושקעים? לא , יש שם סיפורים מושקעים למרות שאפשר לשים שם סיפור לא מושקע
תנסו לקחת דוגמא
-
[QUOTE=LordAbizi;808097]התשובה שלי לשאלה (ששאלתי אותה כמה פעמים, ולרוב לא קיבלתי תשובה), טוענת שזה מובן מאליו שהשחקנים קובעים אם משחק הוא טוב. שחקני המשחק הם האנשים היחידים שהמשחק נוגע אליהם, ולכן הם היחידים שיש להם זכות לקבוע מה זה משחק טוב, בהתאם לטעם שלהם.[/QUOTE]
התשובה הכי מספקת שאדם יכול לקבל.
אבל עזבו את פורום ספרות, אני חושב שמה שרותם הציע הכי טוב
-
[quote=YoRt3m;808099]זה יכול להתחלק רק ל-3 חלקים.
משחקים מושקעים
משחקים לא מושקעים
ומשחקי דחקות... שבמצב כזה הנושא יכול להנעל בלי או עם אזהרה תלוי בחומרת המצב.[/quote]
לדעתי רוב המשחקים שקיבלו אישור הם "לא מושקעים",אבל זה רק מה שאני חושב....
(אתה יכול להשוות את הרמה אצלנו לרמה בAIL,אם מעניין אותך...)
בטח יכעסו עלי אם אני יגיד את זה,אבל הבעיה המרכזית היא שהפורום מלא בילדים קטנים שעוד לא יודעים
להביע את עצמם ברמה מספיקה כדי להכין משחק שעובר אישור-וקשה מאוד לשפר את הרמה של הילדים האלה.
אין מה לעשות-זאת הקהילה של הפורום ופה בא לביטוי הרעיון של אביב-שנותן להם אפשרות להתנסות בתור שה"מים ולהשתפר.
-
שאלה: אם תלמדו תיאוריה איך לנהוג 10 שנים תדעו איך לנהוג?(במכונית)
ניסיון זה הדבר הכי חשוב
-
[QUOTE=SexStyle;808115]לדעתי רוב המשחקים שקיבלו אישור הם "לא מושקעים",אבל זה רק מה שאני חושב....
(אתה יכול להשוות את הרמה אצלנו לרמה בAIL,אם מעניין אותך...)
בטח יכעסו עלי אם אני יגיד את זה,אבל הבעיה המרכזית היא שהפורום מלא בילדים קטנים שעוד לא יודעים
להביע את עצמם ברמה מספיקה כדי להכין משחק שעובר אישור-וקשה מאוד לשפר את הרמה של הילדים האלה.
אין מה לעשות-זאת הקהילה של הפורום ופה בא לביטוי הרעיון של אביב-שנותן להם אפשרות להתנסות בתור שה"מים ולהשתפר.[/QUOTE]
אם הקהילה פה היא של ילדים 'קטנים' כמו שאתה אומר..
אז אני חושב שגם המשחקים הלא מושקעים שחבריהם הילדים ה'קטנים' יצרו יהיו מושקעים מבחינתם.
הרי הכל עניין של טעם ולא בהכרח עניין של מקצועיות.
-
גם אני הצעתי שתי רעיונות לעומר לשיפור חת"ם:
1.כשמשתמש שולח משחק להתקבל,הוא צריך להוסיף תגובה לתגובה שהמנהל נתן מראש..כדיי לראות את כושר ההתבטאות שלו.
2.שחקן שלא הגיב שימשיכו לרשום את ההמשך שלו בכל עידכון..חוסך הרבה זמן ומאמץ..אני אישית פרשתי ממשחק אחד בגלל זה..
-
[quote=YoRt3m;808124]אם הקהילה פה היא של ילדים 'קטנים' כמו שאתה אומר..
אז אני חושב שגם המשחקים הלא מושקעים שחבריהם הילדים ה'קטנים' יצרו יהיו מושקעים מבחינתם.
הרי הכל עניין של טעם ולא בהכרח עניין של מקצועיות.[/quote]
+1 אתה כל כך צודק
-
זה כמו יופי חלק מזה זה עניין של טעם...
-
-
[quote=Guille;808118]שאלה: אם תלמדו תיאוריה איך לנהוג 10 שנים תדעו איך לנהוג?(במכונית)
ניסיון זה הדבר הכי חשוב[/quote]
זה לא אותו דבר ><
אני פתחתי משחק מושקע ראשון בפעם הראשונה בחיים שלי והרבה נסחפו אליו...
זה תלוי ברמת התבטאות,ברמת התגובות וביצירתיות של כתיבת העלילה,הדמויות וההמשכים.
רותם-נכון,השקעה זה עניין של השקפה,גם על הסיפור:"דני אכל גלידה" אנשים יכולים להגיד שזאת השקעה.
הכל תלוי בהשקפה..
ההשקפה יכולה להיות גבוהה-ואז רמת הפורום תיהיה גבוהה,או נמוכה-ואז רמת הפורום תיהיה נמוכה.
אני תמיד בעד לשאוף לגובה,אבל אם אתה רוצה פורום ברמה נמוכה-אז בכיף.
-
[QUOTE=SexStyle;808133]זה לא אותו דבר ><
אני פתחתי משחק מושקע ראשון בפעם הראשונה בחיים שלי והרבה נסחפו אליו...
זה תלוי ברמת התבטאות,ברמת התגובות ובעלילה.
רותם-נכון,השקעה זה עניין של השקפה,גם על הסיפור:"דני אכל גלידה" אנשים יכולים להגיד שזאת השקעה.
הכל תלוי בהשקפה..
ההשקפה יכולה להיות גבוהה-ואז רמת הפורום תיהיה גבוהה,או נמוכה-ואז רמת הפורום תיהיה נמוכה.
אני תמיד בעד לשאוף לגובה,אבל אם אתה רוצה פורום ברמה נמוכה-אז בכיף.[/QUOTE]
קודם כל,כל אחד שנותן מזמנו עבור משהו,משקיע.
רמת ההשקעה זה כבר סיפור אחר.
ראיתי את הסיפור שלך והוא שונה ממשחקי פוקימון אחרים ובכללי יש לו תבנית אחרת.
יש אנשים שזה ימצא חן בעיניהם ויש כאלו שלא.
יש כאלה שאוהבים פשוט זורם וכיף ויש כאלה שאוהבים מורכב ומסתורי...
באמת שהכל זה עניין של טעם ועיניין ההשקעה זה רק רמה זה לא אומר שלא משקיעים.
-
פורום ספרות לא קשור, כי יש הרבה יותר משחקים שאנשים רוצים לפתוח...
(יש אנשים שכותבים רקע חצי שורה ואומרים שזה המשחק שלהם)
אני נגד ההצעה של רותם, כי אחרת הפורום היה מבולגן לגמרי ולא ברור, האישור בעצם מסדר את הכל.
[b]אני בעד ההצעה של אביב[/b], שכל אחד יכוון את עצמו לרמה שונה, שמשחקים ברמה D עלולים להיסגר, ובשביל ילדים קטנים כמו שאמרתם, שבשבילם השקעה זה "רמה C" (נגיד) אז הם ילכו לרמה C. זה גם פחות או יותר שכל אחד פותח משחק (כי זה מנמיך בהרבה את הרף) והמנהל יסתובב בין המשחקים יסתכל ויעזור במה שיוכל...