-
[quote=LordAbizi;818995]
עומר
[B]אבל כתבת שבמחוז אתה מג'וטרמו = ג'וטו!!![/B][/quote]
סרבי הטעה אותי עכשיו אני כמעט בטוח שזה מגוטו
לארויטר [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:246.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/IMG][/URL] זה בסדר?
-
[QUOTE=LordAbizi;818995]
סטיבן
אתה נכנס פנימה ושואל ואז ניגש אליך אחד המכשפים, שלבוש בגלימות ירוקות רבות.
"הס נערי. אין אנו מכנים את המכשף העליון בצורה כה מזלזלת כאן. אם חייך חשובים לך כנה אותו בתואר המכשף העליון. והוא אכן נמצא. אביא אותך אליו" הוא אומר ומתחיל ללכת בכישופייה.
[/QUOTE]
אומר "מצטער, מעכשיו אקרא לו המכשף העליון" ואלך אחריו.
-
פלופי
"לשם כך עליך לדבר עם המכשף העליון אוקוס. אקח אותך אליו" הוא אומר ומתחיל ללכת פנימה לתוך הכישופייה.
דסו
"לשם כך עליך לדבר עם המכשף העליון אלבוס. אקח אותך אליו" הוא אומר ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה
דן
הממ, משהו בטופס ההרשמה הזה ממש לא מזכיר לי את טופס ההרשמה שלך שראיתי בjtp. אני יודע שכתבתי שלא ממש אכפת לי ממה שיש ברקע, אבל צריך להיות בו [b]משהו[/b]. אודה לך אם תוסיף עוד כמה מילים כלליות.
חוץ מזה ג'וטרמו מלא, אז תצטרך לעבור לקוטור (ושם הפוקימון ההתחלתי שלך בסדר)
עומר
סוף סוף. מיד עורך. תתחיל בינתיים:
--
אתה מתעורר בביתך, שומע השתעלויות של אביך מחדרו. אתה מסתכל ורואה שהשמש בחוץ, אם כי היא עדיין לא בשיא הגובה והיא די נמוכה.
סטיבן
אתה עוקב אחריו, ואתם לבסוף מגיעים אל כסיא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה. עליה יושב אדם, גם הוא עטוף בגלימות ירוקות, וראשו מכוסה, וכל מה שאתה רואה משם זה זקן לבן (אופייני).
"אדוני המכשף העליון אלבוס, נער זה בא לבקש ממך פוקימון התחלתי" הוא אומר לאלבוס.
"אהה... הגיוני. אמור לי, נער, איזה פוקימון תבחר?" הוא שואל אותך.
-
[quote]דסו
"לשם כך עליך לדבר עם המכשף העליון אלבוס. אקח אותך אליו" הוא אומר ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה[/quote]
אני אלך אחריו, ואשתדל להתסכל מסביב ולזכור כמה שיותר פרטים.
-
[quote=LordAbizi;819041]
עומר
סוף סוף. מיד עורך. תתחיל בינתיים:
--
אתה מתעורר בביתך, שומע השתעלויות של אביך מחדרו. אתה מסתכל ורואה שהשמש בחוץ, אם כי היא עדיין לא בשיא הגובה והיא די נמוכה.
[/quote]
אני אומר לאבא שלי:"אבא היום אני עושה את זה אני יוצא למסע שלי כדי להשיג כסף ולעזור לך ולהפסיק את המלחמה המטופשת הזאת! אני מבטיח לך אני יחזור במהרה"ואז יוצא מהבית לכיוון הכישופיה של אלבוס ובזמן הזה אני חושב על הפוקימון שתמיד רציתי לארויטר
-
[QUOTE=LordAbizi;819041]
סטיבן
אתה עוקב אחריו, ואתם לבסוף מגיעים אל כסיא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה. עליה יושב אדם, גם הוא עטוף בגלימות ירוקות, וראשו מכוסה, וכל מה שאתה רואה משם זה זקן לבן (אופייני).
"אדוני המכשף העליון אלבוס, נער זה בא לבקש ממך פוקימון התחלתי" הוא אומר לאלבוס.
"אהה... הגיוני. אמור לי, נער, איזה פוקימון תבחר?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
אומר לו "מכשף עליון נכבד, האוכל לקבל את סינדקוויל בתור הפוקימון ההתחלתי שלי?".
-
דסו
אתם הולכים בכישופייה, שהיא חשוכה ואין בה חלונות, והיא מוארת רק בגלל לפידים בוערים בקירות. אתה מבחין שיש המון מדפים שעמוסים בכל מיני דברים, שאתה משער שהם ספרים (כי אתה לא ממש ראית כאלה בחייך). הרבה מכשפים שלבושים בערך כמו זה שמוביל אותך עוסקים בכל מיני פעולות משונות שקשה לך לאמוד את טבען. אתם מגיעים לבסוף אל כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. שם יושב מכשף, גם הוא בגלימות ירוקות רבות, ופניו מכוסים, ואתה רואה מפניו רק זקן.
"אדוני המכשף הנכבד אלבוס, האיש הזה בא לבקש ממך פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה... כמה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
עומר
אני אתאר עכשיו פעם אחת איך אתה מגיע לשם, כדי שתוכל לבצע את התהליך בעצמך בעתיד.
--
אתה יוצא מביתך והולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל שם על השילוט ורואה שלט עם הסימון המוסכם של הקסם: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ומהם יוצאים פסים בהרבה צבעים להרבה כיוונים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע לכישופייה של המכשף אלבוס.
סטיבן
"אההה.... סינדקוויל..." הוא אומר ומושיט את ידו קדימה. הוא מלחשש משהו מהיר וידו זוהרת ואז מאחד המדפים שעל הקירות מתעופף פוקרשת והפוקרשת מסתובבת סביבך. אתה רואה בפנים סינדקוויל קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת). "מהחורים של סינקוויל, נשימותיו של אנטיי יוצאות. זו בחירה טובה." הוא אומר ושולח את ידו השנייה ואז עוד חמש פוקרשתות מתעופפות מסביבך, והן ריקות. "קח אותם, נער, ועשה בהם שימוש טוב"
-
[quote=LordAbizi;819297]
עומר
אני אתאר עכשיו פעם אחת איך אתה מגיע לשם, כדי שתוכל לבצע את התהליך בעצמך בעתיד.
--
אתה יוצא מביתך והולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל שם על השילוט ורואה שלט עם הסימון המוסכם של הקסם: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ומהם יוצאים פסים בהרבה צבעים להרבה כיוונים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע לכישופייה של המכשף אלבוס.
[/quote]
אוקיי תודה
------------------------
אני פותח את הדלת המסומנת בסמל ומסתכל מסביב עד שאני רואה את המכשף אלבוס ואז אני אומר לו:"שלום המכשף אלבוס אני לוקאס מהכפר באתי להתחיל את מסעי אתה יכול בבקשה להביא לי את הפוקימון ההתחלתי שלי?,אני בוחר בלארויטר!" ואז אני יושב לעדו ומצפה בקוצר רוח למה שהוא יעשה
-
[QUOTE=LordAbizi;818995]
dor_rod
כלומר אתה מתחיל עם סקווירטל חדש שלא קשור לזה שלך (אחרת תשנה את הרקע)
אם יש בינינו הבנה הדדית אז תתחיל:
--
אתה מתעורר בבוקר, רואה את השמש במיקום סביר, אך נמוך בשמים.
[/QUOTE]
"אהה,איזה יום יפה..." אני ממלמל לעצמי וקם על הרגליים. אני מתארגן ויוצא החוצה מוכן להתחלת היום. אני מתחיל ללכת בעיר בזמן שאני מסתכל על אנשים אחרים. 'מעניין איפה אני מקבל את הפוקימון הראשון שלי' אני חושב לעצמי ומחפש בעיר את המקום.
-
[QUOTE=LordAbizi;819297]סטיבן
"אההה.... סינדקוויל..." הוא אומר ומושיט את ידו קדימה. הוא מלחשש משהו מהיר וידו זוהרת ואז מאחד המדפים שעל הקירות מתעופף פוקרשת והפוקרשת מסתובבת סביבך. אתה רואה בפנים סינדקוויל קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת). "מהחורים של סינקוויל, נשימותיו של אנטיי יוצאות. זו בחירה טובה." הוא אומר ושולח את ידו השנייה ואז עוד חמש פוקרשתות מתעופפות מסביבך, והן ריקות. "קח אותם, נער, ועשה בהם שימוש טוב"[/QUOTE]
אני אומר לו "תודה רבה מכשף עליון נכבד" ואצא מהכישופיה, לאחר שאהיה בחוץ אוציא את סינדקוויל מהפוקרשת ואומר "שלום קוראים לי סטיבן ואנחנו עומדים לצאת למסע פוקימונים" ואצא למסע.
-
עומר
אל תתכנן כל הרבה קדימה ותצפה שזה באמת יעבוד.
--
אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת אבל אחד המכשפים בפנים עוצר אותך.
"היי שם, נערי. אמור לי מה אתה עושה בכישופייה ללא ליווי?" הוא שואל.
dor_rod
חלק מהדברים שהדמות שלך יודעת זה שאת הפוקימון אתה תקבל אצל המכשף אוקוס בכישופייה שלו. אתה לא אמור לגלות את זה.
הפעם אני אדריך אותך איך להגיע לאנשהו, אבל בעתיד אני מצפה שתשתמש באלגוריתם זה בכוחות עצמך.
--
אתה יוצא מביתך והולך לכיכר המרכזית של העיר. שם אתה מסתכל בשילוט ומוצא שלט עם הסימון המוסכם של קסם: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ויוצאים מהם פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט וכעבור הליכה לא ארוכה יתר על המידה אתה מגיע לכישופייה של אוקוס בה מצוייר גם הסימן המוסכם של הקסם.
סטיבן
אתה משחרר את סקווירטל מהפוקרשת. אתה מספר לו את מה שאתה רוצה, ואז הוא מסתכל עליך במבט די משועמם ואז מהנהן.
-
[QUOTE=LordAbizi;819637]
סטיבן
אתה משחרר את סקווירטל מהפוקרשת. אתה מספר לו את מה שאתה רוצה, ואז הוא מסתכל עליך במבט די משועמם ואז מהנהן.[/QUOTE]
אני אומר לו "אני מבין, אתה עייף" ואז אשאל אותו "רוצה לפני שאנחנו יוצאים למסע לבוא לביתי לנוח קצת?"
-
[QUOTE=LordAbizi;819637]
dor_rod
חלק מהדברים שהדמות שלך יודעת זה שאת הפוקימון אתה תקבל אצל המכשף אוקוס בכישופייה שלו. אתה לא אמור לגלות את זה.
הפעם אני אדריך אותך איך להגיע לאנשהו, אבל בעתיד אני מצפה שתשתמש באלגוריתם זה בכוחות עצמך.
--
אתה יוצא מביתך והולך לכיכר המרכזית של העיר. שם אתה מסתכל בשילוט ומוצא שלט עם הסימון המוסכם של קסם: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ויוצאים מהם פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט וכעבור הליכה לא ארוכה יתר על המידה אתה מגיע לכישופייה של אוקוס בה מצוייר גם הסימן המוסכם של הקסם.
[/QUOTE]
אני אכנס לשם במהירות ואצעק:"שלום,יש כאן מישהו?"
-
[quote=LordAbizi;819637]עומר
אל תתכנן כל הרבה קדימה ותצפה שזה באמת יעבוד.
--
אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת אבל אחד המכשפים בפנים עוצר אותך.
"היי שם, נערי. אמור לי מה אתה עושה בכישופייה ללא ליווי?" הוא שואל.
.[/quote]
"סליחה אדוני אני פשוט באתי לקבל את הפוקימון שאיתו התחיל את מסעי"אני אומר לו עם חיוך לחוץ בזמן שאני מסתכל מסביב לראות את הכישופייה
-
[quote]דסו
אתם הולכים בכישופייה, שהיא חשוכה ואין בה חלונות, והיא מוארת רק בגלל לפידים בוערים בקירות. אתה מבחין שיש המון מדפים שעמוסים בכל מיני דברים, שאתה משער שהם ספרים (כי אתה לא ממש ראית כאלה בחייך). הרבה מכשפים שלבושים בערך כמו זה שמוביל אותך עוסקים בכל מיני פעולות משונות שקשה לך לאמוד את טבען. אתם מגיעים לבסוף אל כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. שם יושב מכשף, גם הוא בגלימות ירוקות רבות, ופניו מכוסים, ואתה רואה מפניו רק זקן.
"אדוני המכשף הנכבד אלבוס, האיש הזה בא לבקש ממך פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה... כמה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/quote]
"שלום לך קוסם נכבד" אני ממהר להגיד וקד לו קידה. "אני בחרתי בפוקימון הקרוי סינדקוויל אדוני".