[QUOTE=YoRt3m;828305]אבל הקטע בפורום ספרות זה האומנות בכתיבה... פה לא צריך אומנות בכתיבה.
דרך אגב,
אני ממש בעד פורום שבו כולם יפציצו במתכונים של תגובה וחצי. ואפילו בלי תגובה. אבל מי באמת יפציץ במתכונים שם?[/QUOTE]
אני אפציץ במתקונים
Printable View
[QUOTE=YoRt3m;828305]אבל הקטע בפורום ספרות זה האומנות בכתיבה... פה לא צריך אומנות בכתיבה.
דרך אגב,
אני ממש בעד פורום שבו כולם יפציצו במתכונים של תגובה וחצי. ואפילו בלי תגובה. אבל מי באמת יפציץ במתכונים שם?[/QUOTE]
אני אפציץ במתקונים
לא כועס חלילה, מוכן להשקיע על פורום שאתה רוצה, זה הכל. לסרב זאת תמיד זכותך.
עם פורום זה יתקים אני יכול להיות אחראי על קונדיטוריה ממילא עוגות ועוגיות ואפיה זה מומחיות
[quote=YoRt3m;828305]אבל הקטע בפורום ספרות זה האומנות בכתיבה... פה לא צריך אומנות בכתיבה.
דרך אגב,
אני ממש בעד פורום שבו כולם יפציצו במתכונים של תגובה וחצי. ואפילו בלי תגובה. אבל מי באמת יפציץ במתכונים שם?[/quote]
אנ יאשמח :O
גם אני..יש כמה מתכונים שאני בניתי ושיפרתי..
נו באמת אבל כמה מתכונים אפשר? אחרי שבוע ימאס לכם כמו עם יוגיהו
[QUOTE=Guille;828448]נו באמת אבל כמה מתכונים אפשר? אחרי שבוע ימאס לכם כמו עם יוגיהו[/QUOTE]
נכון... באמת כבר אף אחד לא משחק פה יותר יוגיהו והעיקר הפורום עומד
קיצר אם זה חשוב לכם תפתחו בפורום ירוק או משו ואם תהיה מספיק פעילות יפתח פורום זה די ברור...
אתם מבקשים לפתוח פורום ולא ראיתי אפילו מתכון אחד בפורום או משו כזה
דרך אגב,
מותר להעתיק מתכונים... מתכונים זה הדבר היחיד שאי אפשר לקחת עליו זכויות יוצרים :\|\
[quote=YoRt3m;828522]דרך אגב,
מותר להעתיק מתכונים... מתכונים זה הדבר היחיד שאי אפשר לקחת עליו זכויות יוצרים :\|\[/quote]
אני יכול להביא 200 ביום...
אז תפתחו נושאים של מתכונים נראה אתכם?
זה לא בעיה , השאלה עם יהיו תגובות
תפתחו נושא בד"וא ותראו
[quote=YoRt3m;828036]מי ישקיע בו?[/quote]
יש הרבה מתכונים שאפשר לפרסם בפורום כמו מתכון לעוגת שוקלד או עוגת גלידה או משהו דומה
אני חייב לציין שכבר היתה הצעה של ניצן לפתוח פורום כזה: [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=26421&page=2[/url]
אתה יודע מה?
אני אתחיל לפרסם מתכונים בדיבורים. בוא נתחיל את הטראנד ונראה לאן זה יוביל.