-
[QUOTE=bw1234;845483]רשום.
התחלה:
השעון המעורר מצלצל אתה קם ורואה שהשעה היא 10:00 ואתה צריך למהר לפרופסור לקבל את הפוקימון שלך. מה תעשה?[/QUOTE]
אני קם ולא מאמין איך אני מאחר,
אני מתלבש תוך כדי שאני מצחצח שיניים, וקורא לעוזר שלי שיסיע אותי לפרופסור אוק כמה שיותר מהר.
שאני מגיע אני מנצל אל האיחור, ולפני שהפרופסור מספיק לענות, ואני אומר:
"פרופסור, היום אני מתחיל את מסעי, ואני רוצה לבחור את סקווירטל כפוקימון ההתחלתי שלי" .
-
התחלה:
השעון המעורר מצלצל אתה קם ורואה שהשעה היא 10:00 ואתה צריך למהר לפרופסור לקבל את הפוקימון שלך. מה תעשה?[/QUOTE]
"אוי אני לא מאמין" אומר בעצבים ואקום מהמיטה.
'אני מקווה להספיק' אני חושב לעצמי ומתארגן בכדי לצאת.
-
[quote=bw1234;845483]
[U][B]התחלה:[/B][/U]
השעון המעורר מצלצל אתה קם ורואה שהשעה היא 10:00 ואתה צריך למהר לפרופסור לקבל את הפוקימון שלך. מה תעשה?[/quote]
אתלבש בזריזות וארוץ לשטוף פנים ולצחצח שיניים... ומשם ארד במהירות במדרגות מהחדר למטבח אשתה משהוא קל ואומר לאימי שלום!
"מהררר, ממהההר, ממהררר וואייי אני מאחררר!!!" אמלמל לעצמי בראש..
-
התחלה:
קם מתארגן ויוצא בריצה לכיון הבית של הפרופסר מקווה שישאר לי פוקימון לקבל
-
המשך לכולם:
אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ______ שם אתם פוגשים את פרופסור ______ ששואל אתכם "איזה פוקימון אתם בוחרים?".
הודעה:
Y נמצא במחוז הואן.
-
[QUOTE=bw1234;846670]המשך לכולם:
אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ______ שם אתם פוגשים את פרופסור ______ ששואל אתכם "איזה פוקימון אתם בוחרים?".
הודעה:
Y נמצא במחוז הואן.[/QUOTE]
"שלום לך פרופסור,אני אשמח לקבל טרטויג" אומר לו ואחכה.
-
אתם מגיעים למעבדה של פרופסור אוק שם אתם פוגשים את פרופסור אוק ששואל אתכם "איזה פוקימון אתם בוחרים?".
הודעה:
"אני אבחר בסקווירטל" אני עונה מייד בלי לחשוב פעמיים.
-
[quote=bw1234;845483]
התחלה:
השעון המעורר מצלצל אתה קם ורואה שהשעה היא 10:00 ואתה צריך למהר לפרופסור לקבל את הפוקימון שלך. מה תעשה?[/quote]
אני קם מהמיטה, מתארגן במהירות ויוצא לכיוון המעבדה של הפרופסור.
-
הודעה:
שלום אני רוצה טריקו בבקשה
-
[quote=bw1234;846670]המשך לכולם:
אתם מגיעים למעבדה של פרופסור אלם שם אתם פוגשים את פרופסור אלם ששואל אתכם "איזה פוקימון אתם בוחרים?".
הודעה:
Y נמצא במחוז הואן.[/quote]
מה סתומרת Y נמצא במחוז הואן? אחי מה נסגר עם הרשומים.. אף אחד לא רשום..
- - - - - - - - - -
"אםם אני ישמח לקבל סנדקוויל בבקשה!" אומר לו בחיוך ובהתרגשות, "וואייי אני כבר איני יכול לחכות!!!" אחשוב לעצמי..
-
[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור רואן"אני בוחר בצ'ימצ'אר בתור התחלתי שלי"
-
הודעה:
מה הוא איבד שמה ?
--
באתי לקבל את פוקבו אני יגיד לפרופסר ואחייך
-
[quote=bw1234;845483]
"אוי ואבוי" אני אומר לעצמי ויוצא עם הפיג'מה לעבר המעבדה של הפרופסור בריצה מהירה
-
ben12
פרופסור רואן לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טרטוויג, הוא אומר לטרטוויג "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טרטוויג לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
DorXsceptile
פרופסור אוק לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו סקווירטל, הוא אומר לסקווירטל "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את סקווירטל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
Lanvin
יש המשך בעמוד 2.
barfon2
פרופסור בירצ' לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו טריקו, הוא אומר לטריקו "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את טריקו לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
nivX10
הוספתי פרטים עליו.
----------
פרופסור אלם לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו סינדקוויל, הוא אומר לסינדקוויל "תכיר, הנה
המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את סינדקוויל לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
monster
פרופסור רואן לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו צ'ימצ'אר, הוא אומר לצ'ימצ'אר "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
Dan
כלום, שים לב לפרטים שהוספתי עליו.
-----------
פרופסור ארארגי לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו פוקבו, הוא אומר לפוקבו "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את פוקבו לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
ErWin
יש המשך בעמוד 2.
-
[quote=bw1234;846670]המשך לכולם:
[/quote]
*אחי בא למשחק שלי
--------------------------
"שלום פרופסור אני רוצה מאדקיפ זוהר (אם היא אפשר אז לא זוהר)" אחכה שהפרופסור יענה לבקשתי