[quote=LordAbizi;850303]אולי קרה אסון טבע שהחריב את כל קוראי הסיפור? (סטדדם דשששש!)[/quote]
חלק פרשו.
Printable View
[quote=LordAbizi;850303]אולי קרה אסון טבע שהחריב את כל קוראי הסיפור? (סטדדם דשששש!)[/quote]
חלק פרשו.
כולם להפציץ, שניר לא יהיה מקום ראשון הפעם
אני נראה לי היחיד שמגיב בכולם... בתמידות.
ארווין למה אתה לא מגיב לי?
[quote=ErWiN.W;850304]חלק פרשו.[/quote]
לי זה דווקא טוב שמפסיקים להגיב, כי אם עוד מישהו יגיב אני אאלץ לפרסם את הפרק הבא, וזה אחד הפרקים שבגללו אני שונא את עצמי. כמובן שבפרקים 16~21 זה בא לידי ביטוי הרבה יותר חזק התיעוב העצמי.
[QUOTE=DarkTiger;850306]כולם להפציץ, שניר לא יהיה מקום ראשון הפעם[/QUOT
בעד התוכנית
לא הבנתי את התגובה שלך..
[quote=NiGhtShiFt;850307]אני נראה לי היחיד שמגיב בכולם... בתמידות.
ארווין למה אתה לא מגיב לי?[/quote]
אני הולך לקרוא קודם D:
[QUOTE=LordAbizi;850309]לי זה דווקא טוב שמפסיקים להגיב, כי אם עוד מישהו יגיב אני אאלץ לפרסם את הפרק הבא, וזה אחד הפרקים שבגללו אני שונא את עצמי. כמובן שבפרקים 16~21 זה בא לידי ביטוי הרבה יותר חזק התיעוב העצמי.[/QUOTE]
להגיב בסיפור שלך?
אהה.. עכשיו הבנתי
תודה!
דרך אגב lord abizi הסיפור שלך מעולה אני לא מבין למה אתה שונא את עצמך בגללו?
יופי קדימה להפציץ
[quote=monster;850317]להגיב בסיפור שלך?[/quote]
תגיב בסיפור אם ורק אם אתה לא רוצה להגיב בו. (אבל תגיב סתם, כי אם זה סתם תגובה מפגרת של פרק יפה בלי שקראת את הפרק תזכה במותך המובטח)
@מעל מעליי
כי יש שם קטעים שגורמים לי לתיעוב עצמי קל. במיוחד פרקים 16~21 ומשם והלאה מדי פעם יש פרקים שפשוט אני מתחיל לפרכס בזמן שאני קורא אותם.
תגיבו באסון הטבע
אז בואו נתחיל בהפצצה, תותח הדלק!
[QUOTE=LordAbizi;850323]תגיב בסיפור אם ורק אם אתה לא רוצה להגיב בו. (אבל תגיב סתם, כי אם זה סתם תגובה מפגרת של פרק יפה בלי שקראת את הפרק תזכה במותך המובטח)[/QUOTE]
אז לא מגיב